Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-07-2006, 15:43   #261
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Jakby użyć inteligencji byście zobaczyli,że gildia ma kilku liderów,każdy odpowiada za jakąś grupe i ma zastępców,ja odpowiadalem za polaków,którzy dawali zawsze loga jak HWL się pojawiało,a magicznie wracało po tym jak udawało mi się ściągnąć osoby ze Szwecji i VEnezueli.W tej chwili mam problem z kasą na galanie jak chcecie wiedzieć bo Lord Angelowi pożyczyłem ponad 200k przed jego hackiem,tak samo Oen.

Ps.Chciałbym zobaczyć was w mojej sytuacji gdzie połowa osób nie umie słuchać tego co się do nich mówi.Przy akcji w Carlin z Camuhem,3 polaków dostalo rozkaz trzymac pz locka roffu i zobaczcie jak wyszło.Jak padł Sir Imp 2 osoby miały lać Zazek żeby loga nie dał ale oni woleli stać obok i patrzeć jak lejemy Sir Impa.Wróci Lovize zaczniemy masslogi.I ciekawe kiedy ludzie zaczną nam znowu pomagać już ktoś z IR padł chyba;]

Wiem,że nic nie robimy teraz bo nie ma jak skoro nawet nie mamy sorca jednego aktywnego tylko xalade loguje się czasami wieczorem.

Pawlon powiem ci jeszcze raz,że jeżeli chcesz krytykować kogoś musisz sam mieć jakieś osiągnięcia albo doświadczenie w sprawie,którą krytykujesz,jeżeli nie masz to jesteś tylko mocny w gębie i dużo gadasz a sam nic nie umiesz.

Ktoś napisał,że Camuh i Gaostic pkowali sami nocą i że nikt ich nie lał.W większości przypadków oni liczyli na to,że zaatakujemy.Oczywiście kilka sytuacji nam przepadło przez to ale tak to już jest.

Ostatnio edytowany przez Demiphant - 08-07-2006 o 15:55.
Demiphant jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-07-2006, 15:44   #262
De-
Guest

Domyślny

Pamiętam jak zaczynałem grać na galanie... władze miało Patriots i był święty spokój jedna gilda , żadnych wojen itp. a teraz kurde leci 20 druid na skulu i nawet ubić nie można bo ma protekcje u 20 high lvli, poexpić nie można bo wpieprzy sie jakiś ciul i zacznie cie nawalac ,każdy robi co chce, 40 ms z redskulem normalnie sobie expi . Kiedyś tak nie było - był porządek . Pewnie według was to co gadam to sie nie znam na rzeczy i wogóle nie wiem o co chodzi ale według mnie jak było Patriots galana była lepszym serverem...

Ostatnio edytowany przez De- - 08-07-2006 o 15:46.

stary 08-07-2006, 16:27   #263
Harry Xin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006

Żarówka Wiesz... Niezupełnie...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De-
Pamiętam jak zaczynałem grać na galanie... władze miało Patriots i był święty spokój jedna gilda , żadnych wojen itp. a teraz kurde leci 20 druid na skulu i nawet ubić nie można bo ma protekcje u 20 high lvli, poexpić nie można bo wpieprzy sie jakiś ciul i zacznie cie nawalac ,każdy robi co chce, 40 ms z redskulem normalnie sobie expi . Kiedyś tak nie było - był porządek . Pewnie według was to co gadam to sie nie znam na rzeczy i wogóle nie wiem o co chodzi ale według mnie jak było Patriots galana była lepszym serverem...
Powinieneś pograć trochę na Hibernie to rozjaśniłby Ci się nieco umysł. Tam nawet jak zabijesz jakiegoś 8. druta to mozesz zostać zrookowany (miedzy innymi Blackwik tak szalał 2. ownerów temu a bronił nawet swoic byłych uhmakerów; podkreślam, że to nie on nimi grał).
Ale bywa także, że zadrzesz z 50 lvl i nikt się do tego nie wtrąca (nicku nie podam bo postać już została zrookowana).
Owszem przy Patriotach było nieco porządku ale zauważ, że wtedy mieliśmy kilku Polaków (np. Boltan, Boltina) w znacznie ściślejszej czołówce a Konda był jeszcze dopiero 4. pod wzgledem lvl.
Zdecydowanym liderem był jeszcze Atnaz (miał wtedy chyba 127 lvl). Albicelestyn jeszcze był wtedy low-lvlem, Adrianoss miał 35 lvl a Sir Picarlhos (po zmianie nicku i płci Sira Shier) szalał jeszcze na 60 lvl nie angażując się w żadne wojny i pomagając nowym graczom (nie wiem dlaczego).
Obecnie na Galanie mając 35 lvl możesz spokojnie sobie chodzić ze skullem po mieście. Z zabijaniem jest już nieco gorzej.
Harry Xin jest offline  
stary 08-07-2006, 17:34   #264
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno

Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Świat: Galana
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PolishDrinker
. Zostaw gre z daleka od spraw w rl. Bo wiesz dobrze, że i tak zawsze obrywasz

zartuje, a ty mozesz oberwac nie ja
Satan666 jest offline  
stary 08-07-2006, 17:47   #265
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Kto z IR padl i za co?

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 08-07-2006 o 17:50.
Rybzor jest offline  
stary 08-07-2006, 18:06   #266
Mayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Sunrise Festival

Stan: Niegrający
Imię: -secret-
Świat: Galana/Aldora
Poziom: 103
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawio
Może Mayer zrobi lepsza?? bo mi bardzo ona pomogła thx
Tak zrobilbym 10x lepsza ale mi sie nie chce. Bardzo ci pomogla ?? hehehe raczej zaszkodzila ^^... np. SKull Staff wg. niego chodzi po 5k... a u djinna mozna za 6k sellnac... war hammer wg. niego 800 gp ... a u djinna mozna za 1,2k sellnac itd itp nie chce mi sie all wymieniac.
stary 08-07-2006, 18:21   #267
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno

Imię: Tyb
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mayer
Tak zrobilbym 10x lepsza ale mi sie nie chce. Bardzo ci pomogla ?? hehehe raczej zaszkodzila ^^... np. SKull Staff wg. niego chodzi po 5k... a u djinna mozna za 6k sellnac... war hammer wg. niego 800 gp ... a u djinna mozna za 1,2k sellnac itd itp nie chce mi sie all wymieniac.

boshe noobie sprzedaje sie po mniej niz u djinna
Satan666 jest offline  
stary 08-07-2006, 19:00   #268
Mayer
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Satan666

"haha" i ty mnie noobem nazywasz :>?

Btw. Jeffrey Kinta i chyba RUmcio sie splacili heheheh najlepsze jest to ze wczesniej jeffrey mial w opisie "Loyal for guild Dominion" zal i tyle nie wiem wogole po co takie osoby dochodza do wojen jak i tak w trudniejszych chwilach sie splacaja xd.
stary 08-07-2006, 19:03   #269
Setza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Satan666

Ludziom sprzedaje sie mniej niz u Djina ? zapraszam cie do pogrzebania w zakamarkach przeszlosci i znalezienia informacji PO CO DODANO DO TIBII DJINY (kupcow) , dam ci podpowiedz, po to zeby ceny naserverach nie spadly do smiesznych sum.

Pozatym ja wole isc do djina napisac "hi , sell 5 knight armor , yes" niz stac 3 godziny online , probowac sprzedac te armory , i co 5 minut dostawac wyzwiska na private "omg noob , idiot it's worth 3 k , i know" itd.

Albo daje ogloszneie na trade channel , i pierwsze co widze na ekranie to niebieski napis " xx : pl?" i mnie h*j strzela.

Eh szkoda gadac , dzieki bogu sa djiny i zadko kiedy sprzedaje cos po ludziach (2 x medusa shield dzisiaj).

Ostatnio edytowany przez Setza - 08-07-2006 o 19:04.
Setza jest offline  
stary 08-07-2006, 19:23   #270
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Poziom: 1+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mayer
heheheh najlepsze jest to ze wczesniej jeffrey mial w opisie "Loyal for guild Dominion" zal i tyle nie wiem wogole po co takie osoby dochodza do wojen jak i tak w trudniejszych chwilach sie splacaja xd.
Jeffrey Own3d 100%! 'loyal to guild Dominion" ha ha ha a to dobre , sorry ze to musze napisac ale jestes F-R-A-J-E-*-*-Manie lojalnym czlowikiema ten Rumcio to juz mnie calkiem rozbil xDDD , pamietam kiedy konda dostal wtedy bana na miesiac to bylo bodajze 20 maja , Rumcio wtedy padl od Keekza i kogos tam jeszcze i na 2 dzien odrazu zaplacil za wolnosc im zamiast walczyc hahahaha , nie minelo pare dni a nasz pan "choragiewka" Rumcio znowu sie przylaczyl do wojny o.0 tym razem do gildii furions pozniejsze dominion , ponaduzywal sobie sily troche na nizszych lvlach , pa blzz , gdy dominion mialo przewage a hwl sie w ogole nie logowalo a kiedy juz sie sytuacja pogorszyla to znowu odchodzi i placi , juz 2 raz !

Brawa dla tego pana! Jestes the best Mr Choragiewka, cooo przestraszylem sie co? o swoj lvlek? ja nie chce tracic lvli, ja chce odejsc , w 4 literach mam lojalnosc ja sie martwie o siebie w 4 literach mam przyjaciol z guild cooo?

Jeszcze raz brawa dla Polakow w szczegolnosci dla Rumcia ktory kochal swoja gildie , dobrze sie bawil "za czasow panowania Dominion" a nagle odszedl

Pozdrowienia!
dressu jest offline  
stary 08-07-2006, 19:39   #271
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Ja jak zobaczylem ze oni sie splacili to pol dnia smialem To co zrobili jest zalosne, nawet nie przegrali wojny tylko ona dalej tra a tu juz all placa Nie chce byc zlym prorokiem ale Konda i Lovize sie wam odwdziecza tak jak Anurchy gdy znowu opanuja serwer
A teraz mozecie sie cieszyz bo expicie i cala galana z was smieje
Bartol1 jest offline  
stary 08-07-2006, 20:49   #272
dressu
Użytkownik Forum

Domyślny

up@

dobrze powiedziane (albo raczej napisane)

taaak cala galana sie z was smieje i cale hwl ktorzy obrazaja polakow pod kazdym wzgledem hahahaha Jeszcze raz brawa dla tych panow , Oni wybrali wlasciwa droge wg nich! Gz! hahahaha

a tak na powaznie ojjj liderzy Dominion sie strasznie wkurzyli na to co odstawiacie , oni wam tego nie popuszcza , pogracie sobie ten miesiace czy mniej ale jak juz dojdzie dominion do wladzy to sie wam odwdzieczy jeszcze
dressu jest offline  
stary 08-07-2006, 20:58   #273
Fabolous
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2006

Domyślny

Szkoda tylko ze potem taka opinia tyczy sie wszystkich polakow.
And a hundred percent reason to remember the name!
Fabolous jest offline  
stary 08-07-2006, 22:07   #274
Mayer
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fabolous
Szkoda tylko ze potem taka opinia tyczy sie wszystkich polakow.
Dokladnie tak jest. Ja tego wogole nie moge zrozumiec... dobra n/c szkoda na to slow i nerwow hehe =p
stary 08-07-2006, 23:00   #275
Hani2006
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 04 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 75
Skille: 88/51
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harry Xin
Powinieneś pograć trochę na Hibernie to rozjaśniłby Ci się nieco umysł. Tam nawet jak zabijesz jakiegoś 8. druta to mozesz zostać zrookowany (miedzy innymi Blackwik tak szalał 2. ownerów temu a bronił nawet swoic byłych uhmakerów; podkreślam, że to nie on nimi grał).
Ale bywa także, że zadrzesz z 50 lvl i nikt się do tego nie wtrąca (nicku nie podam bo postać już została zrookowana).
Owszem przy Patriotach było nieco porządku ale zauważ, że wtedy mieliśmy kilku Polaków (np. Boltan, Boltina) w znacznie ściślejszej czołówce a Konda był jeszcze dopiero 4. pod wzgledem lvl.
Zdecydowanym liderem był jeszcze Atnaz (miał wtedy chyba 127 lvl). Albicelestyn jeszcze był wtedy low-lvlem, Adrianoss miał 35 lvl a Sir Picarlhos (po zmianie nicku i płci Sira Shier) szalał jeszcze na 60 lvl nie angażując się w żadne wojny i pomagając nowym graczom (nie wiem dlaczego).
Obecnie na Galanie mając 35 lvl możesz spokojnie sobie chodzić ze skullem po mieście. Z zabijaniem jest już nieco gorzej.

tak sie sklada ze na hibernie ja gralem teraz gram na galanie i owszem bardziej podobaly mi sie zady patriots a ty nie poruwnuj galany z hiberna bo to zupelnie 2 inne swiaty chocairz by pod wzgledem pvp niewiem czy widziales jak na ts'ie kilku ppl z hiberny rozwalili kilku 100+ z galany :>
Hani2006 jest offline  
stary 09-07-2006, 03:01   #276
dressu
Użytkownik Forum

Domyślny

Nowosci: padl Zerohs z Dominion a takze dziwny post Grunni na forum tibia com , co o tym myslicie?http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1295922
dressu jest offline  
stary 09-07-2006, 03:37   #277
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hani2006
tak sie sklada ze na hibernie ja gralem teraz gram na galanie i owszem bardziej podobaly mi sie zady patriots a ty nie poruwnuj galany z hiberna bo to zupelnie 2 inne swiaty chocairz by pod wzgledem pvp niewiem czy widziales jak na ts'ie kilku ppl z hiberny rozwalili kilku 100+ z galany :>
Polska mowa byc trudna...
Zamiast grac w tibie podszlifuj ortografie dziecko-.-
Kurier jest offline  
stary 09-07-2006, 04:20   #278
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
Nowosci: padl Zerohs z Dominion a takze dziwny post Grunni na forum tibia com , co o tym myslicie?http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1295922
Ze co? ktos zterroryzowal kolesia nozem w kafejce? bulszit ! ; P
Rybzor jest offline  
stary 09-07-2006, 11:34   #279
Setza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu

W konwersacji ogolnie chodzi o to ze Toxo ni by zhakowal Langaniarzy co jest zartem , toxo wypiowiada sie tam z dozą sarkazmu , czego jego rozmow ca nie potrafil wychwycic (wada mózgu czy cos).

nic nowego , nic ciekawego.
Setza jest offline  
stary 09-07-2006, 14:45   #280
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Vana shackował Mopsmaster który teraz gra na Lord Tiriusie. Chwalił się tym odrazu po hacku Vana, co było głupie bo przez to będzie miał napewno problemy na servie. Skąd to wiem?!? Sam widziałem jak się chwalił Grudging kim jest i jak to zrobił . Grał wtedy na Tirius Wife czy jakimś innym low lvlu.
Xulorin jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania