![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Jakby użyć inteligencji byście zobaczyli,że gildia ma kilku liderów,każdy odpowiada za jakąś grupe i ma zastępców,ja odpowiadalem za polaków,którzy dawali zawsze loga jak HWL się pojawiało,a magicznie wracało po tym jak udawało mi się ściągnąć osoby ze Szwecji i VEnezueli.W tej chwili mam problem z kasą na galanie jak chcecie wiedzieć bo Lord Angelowi pożyczyłem ponad 200k przed jego hackiem,tak samo Oen.
Ps.Chciałbym zobaczyć was w mojej sytuacji gdzie połowa osób nie umie słuchać tego co się do nich mówi.Przy akcji w Carlin z Camuhem,3 polaków dostalo rozkaz trzymac pz locka roffu i zobaczcie jak wyszło.Jak padł Sir Imp 2 osoby miały lać Zazek żeby loga nie dał ale oni woleli stać obok i patrzeć jak lejemy Sir Impa.Wróci Lovize zaczniemy masslogi.I ciekawe kiedy ludzie zaczną nam znowu pomagać już ktoś z IR padł chyba;] Wiem,że nic nie robimy teraz bo nie ma jak skoro nawet nie mamy sorca jednego aktywnego tylko xalade loguje się czasami wieczorem. Pawlon powiem ci jeszcze raz,że jeżeli chcesz krytykować kogoś musisz sam mieć jakieś osiągnięcia albo doświadczenie w sprawie,którą krytykujesz,jeżeli nie masz to jesteś tylko mocny w gębie i dużo gadasz a sam nic nie umiesz. Ktoś napisał,że Camuh i Gaostic pkowali sami nocą i że nikt ich nie lał.W większości przypadków oni liczyli na to,że zaatakujemy.Oczywiście kilka sytuacji nam przepadło przez to ale tak to już jest. Ostatnio edytowany przez Demiphant - 08-07-2006 o 15:55. |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Guest
|
![]() Pamiętam jak zaczynałem grać na galanie... władze miało Patriots i był święty spokój jedna gilda , żadnych wojen itp. a teraz kurde leci 20 druid na skulu i nawet ubić nie można bo ma protekcje u 20 high lvli, poexpić nie można bo wpieprzy sie jakiś ciul i zacznie cie nawalac ,każdy robi co chce, 40 ms z redskulem normalnie sobie expi . Kiedyś tak nie było - był porządek . Pewnie według was to co gadam to sie nie znam na rzeczy i wogóle nie wiem o co chodzi ale według mnie jak było Patriots galana była lepszym serverem...
Ostatnio edytowany przez De- - 08-07-2006 o 15:46. |
![]() |
#263 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
Ale bywa także, że zadrzesz z 50 lvl i nikt się do tego nie wtrąca (nicku nie podam bo postać już została zrookowana). Owszem przy Patriotach było nieco porządku ale zauważ, że wtedy mieliśmy kilku Polaków (np. Boltan, Boltina) w znacznie ściślejszej czołówce a Konda był jeszcze dopiero 4. pod wzgledem lvl. ![]() Zdecydowanym liderem był jeszcze Atnaz (miał wtedy chyba 127 lvl). Albicelestyn jeszcze był wtedy low-lvlem, Adrianoss miał 35 lvl a Sir Picarlhos (po zmianie nicku i płci Sira Shier) szalał jeszcze na 60 lvl nie angażując się w żadne wojny i pomagając nowym graczom (nie wiem dlaczego). Obecnie na Galanie mając 35 lvl możesz spokojnie sobie chodzić ze skullem po mieście. Z zabijaniem jest już nieco gorzej. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#264 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Świat: Galana
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
zartuje, a ty mozesz oberwac nie ja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#266 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Sunrise Festival
Stan: Niegrający
Imię: -secret-
Świat: Galana/Aldora
Poziom: 103
|
![]() Cytuj:
![]() |
#267 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Imię: Tyb
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
boshe noobie sprzedaje sie po mniej niz u djinna |
|
![]() |
![]() |
#268 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"haha" i ty mnie noobem nazywasz :>? Btw. Jeffrey Kinta i chyba RUmcio sie splacili heheheh najlepsze jest to ze wczesniej jeffrey mial w opisie "Loyal for guild Dominion" zal i tyle nie wiem wogole po co takie osoby dochodza do wojen jak i tak w trudniejszych chwilach sie splacaja xd.
![]() |
#269 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
|
![]() Cytuj:
Ludziom sprzedaje sie mniej niz u Djina ? zapraszam cie do pogrzebania w zakamarkach przeszlosci i znalezienia informacji PO CO DODANO DO TIBII DJINY (kupcow) , dam ci podpowiedz, po to zeby ceny naserverach nie spadly do smiesznych sum. Pozatym ja wole isc do djina napisac "hi , sell 5 knight armor , yes" niz stac 3 godziny online , probowac sprzedac te armory , i co 5 minut dostawac wyzwiska na private "omg noob , idiot it's worth 3 k , i know" itd. Albo daje ogloszneie na trade channel , i pierwsze co widze na ekranie to niebieski napis " xx : pl?" i mnie h*j strzela. Eh szkoda gadac , dzieki bogu sa djiny i zadko kiedy sprzedaje cos po ludziach (2 x medusa shield dzisiaj). Ostatnio edytowany przez Setza - 08-07-2006 o 19:04. |
|
![]() |
![]() |
#270 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Brawa dla tego pana! ![]() Jeszcze raz brawa dla Polakow w szczegolnosci dla Rumcia ktory kochal swoja gildie , dobrze sie bawil "za czasow panowania Dominion" a nagle odszedl Pozdrowienia! |
|
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Ja jak zobaczylem ze oni sie splacili to pol dnia smialem
![]() ![]() ![]() A teraz mozecie sie cieszyz bo expicie i cala galana z was smieje ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
dobrze powiedziane (albo raczej napisane) ![]() taaak cala galana sie z was smieje i cale hwl ktorzy obrazaja polakow pod kazdym wzgledem hahahaha Jeszcze raz brawa dla tych panow ![]() a tak na powaznie ojjj liderzy Dominion sie strasznie wkurzyli na to co odstawiacie , oni wam tego nie popuszcza , pogracie sobie ten miesiace czy mniej ale jak juz dojdzie dominion do wladzy to sie wam odwdzieczy jeszcze |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
|
![]() Szkoda tylko ze potem taka opinia tyczy sie wszystkich polakow.
#274 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#275 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Crown Merfolk
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 75
Skille: 88/51
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
tak sie sklada ze na hibernie ja gralem teraz gram na galanie i owszem bardziej podobaly mi sie zady patriots a ty nie poruwnuj galany z hiberna bo to zupelnie 2 inne swiaty chocairz by pod wzgledem pvp niewiem czy widziales jak na ts'ie kilku ppl z hiberny rozwalili kilku 100+ z galany :> |
|
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowosci: padl Zerohs z Dominion a takze dziwny post Grunni na forum tibia com , co o tym myslicie?http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1295922
|
![]() |
![]() |
#277 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Zamiast grac w tibie podszlifuj ortografie dziecko-.- |
|
![]() |
![]() |
#278 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#279 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
|
![]() Cytuj:
W konwersacji ogolnie chodzi o to ze Toxo ni by zhakowal Langaniarzy co jest zartem , toxo wypiowiada sie tam z dozą sarkazmu , czego jego rozmow ca nie potrafil wychwycic (wada mózgu czy cos). nic nowego , nic ciekawego. |
|
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Vana shackował Mopsmaster
![]() ![]() |