|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Zbanowany
|
![]() Boże wychodzi na to ,że wszyscy piją dla szpanu,przejebane
![]() ludzie pijący dla szpanu-marny odsetek,ludzie nie dojrzali po prostu idioci... wracając do upałów u nas jest cieplej niż w Turcjii hehe |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
mocny wiatraczek >> 30*C
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mathaar
Profesja: Knight
Gildia: aktualnie bez gildii
Świat: Calmera
Poziom: 38
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja bym duzo dal zeby sie ochlodzilo...w takie upaly ciezko w pile grac :/ A bez pilki zyc nie moge
![]() Naszczescie niedlugo nad morze wiec...sie troche ochlodze ![]() Pozdrawiam Mathaar |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Podlaskie=Upaly
Ja to jade sobie do dziadkow nad rzeke, biore kumpli, czasem rowerami jedziemy, kupuje se z 6 coca-coli, wkladam na 1-2godziny do zamrarzarki, ide nad rzeke, kompie sie, pozniej gram w pile i pije COCA-COLE! @PiXik Widzisz, ja nie mowie ze pije browca, nie chwale sie ze mam 20lat, choc nie mam. Nie wiem po co ludzie tu szpanuja. @Exodus tak, to nie chwalenie sie. Ale wiele osob co nie ma nawet 16 lat to grzeczne coreczki/synkowie a pier***a tu ze pija browce, pala skrety itp. Oto CHYBA Pixikowi chodzilo. Ostatnio edytowany przez Vandoz - 08-07-2006 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
|
![]() btw.oglądając wiadomości widze ,że w krajach w których były upały intesywne teraz ciężarówki stają na drogach bo nie da się jeździć po jeziorze
![]() więc cieszmy się póki możemy bo jak będzie deszcz to znowu lament się zacznie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Codziennie 8 Coli + inne napoje dla mnie i kuzyna styka ;pp W sumię problemów z wypiciem jakiegoś browara (kuzyn ma 18) by nie było, ale już nie piję (chociaż dużo nigdy nie piłem, nawet pijany porządnie nie byłem z czego nawet zadowolony jestem; po prostu 1-2 piwa z kumplami podczas rozmowy). Picie dla szpanu sux.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 50+
|
![]() No u mnie jak sa upaly to sprzedzam milo czas z przyjaciolmi nad jeziorkiem(bardzo brudnym)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Speszyl for ju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() W Bełchatowie jest cały czas gorąco. Jak wczoraj usłyszałem, że będzie burza to się bardzo ucieszyłem! Chłodzie się wiatrakiem i pepsi i jest giters. W sumie wy możecie jeździc sobie nad jezioro czy coś, no właśnie a ja nie moge zbytnio, bo mam noge w gipsie.
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Wymysl cos bardziej prawdopodobnego. @nalog Dobrze gadasz. Mnie wujek przewiozl motorem, ja bylem bez koszuli. Jejku, jak zimno ... brrrrrrrr..... Sprobojcie na tym rowerze. Ale sie rozpedzcie i do jeziora albo do rzeki z rowerem wleccie. To jest suuuuuper ![]() Sorki "naloG" ![]() Przyokazji myje sie rower! @Offtop Co odp Bofejdo? xD Ostatnio edytowany przez Vandoz - 10-07-2006 o 13:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() BTW. Mój nick to nalog a nie naloq.
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]() każdy robił , robi i będze robił co zechce i niech tak pozostanie.
a pogoda straszna ... uff jeszcze na treningu to już wogole - koszulka taka przepocona że możnaby wydżymnąć - podobno klimat sie zmienia więc całkiem możliwe, że za kilka pokolen Polacy będa musieli przełączyc się ' na tryb nocny'. |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Nie wiem jak dla was , ale np. dla mnie uczucie po kilku piwach jest przyjemne(faza,bania plx ?) wiec moze pomysleliscie ze wiele osob tez pije z tego powodu , teraz pewnie cała banda mnie zwyzywa ze szpanuje ale dobra n/c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Ja zas mam prozaiczny problem - jak nie otworze okna, to jest cieplo jak meski narzad plciowy.. A jak otworze, to naleca znowu jakies owadziska roznorakie. Musze sobie siatke na okno skombinowac.
Na cieplo jest jedna sprytnawa metoda. Wsadzic pare butelek wody do lodowki, odczekac jakas.. godzinke, i wyjac. Smacznego. Mozna tak zrobic z cola/piwem/etc, jak sie ma ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja w takie upały wączam sobie wiatraczek w domku i dmucham sobie w twarz i gra muzyka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Master Alucard
|
![]() Nie zapominajcie, ze mowimy tu o morderczych upalach, a nie o tym komu wolno pic alkohol, a komu nie.
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() W takie upały najlepiej smakuje zmrożona Pepsi (Coca-Cola to syf). Pepsi Bogiem, Coca-Cola wrogiem xD Do tego dochodzi codziennie jeziorko od 14 do 21, tamze grill or sth. Ogolnie nie narzekam na upały, jedyne co mi sie w nich nie podoba to to, ze w nocy sie czlowiek poci na maxa, bo goraco :/ Pzodro!
Ps. Alkohol w te goraczki jest bardzo niewskazany... ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Zmrożona pepsi and soda water ROX ! U nas w Wesołej są upały niemiłosierne, ja mam ich już trochę dosyć. Dobrym sposobem na upał jest chodzenie na basen
![]() |
![]() |
![]() |