![]() |
#1681 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Knurow
Stan: Na emeryturze
Świat: Czekam na Nowy
![]() |
![]() Graliście juz na obsilii? wy niewiece co robicie... Gralem tam z kumplami, odeslismy poniewaz tam sa tacy PA ze prawie jak na silverce... Cali Fere (moj kumpel) dostan hunta za afkowanie a potem chcieli mu wmowic haka na Dorpazie...
|
![]() |
|
![]() |
#1682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() za duzo ziiomkow odeszlo;/
chyba i czas na mnie odchodze na iridie ![]()
#1683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Profesja: Paladin
Gildia: Blood Shaman King
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() ok Zmiana planów to moze jednak Iridia?? skoro tam są hunty na polakach
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ja proponuje Askare, nowy świat nie ma duzych leveli liczba online nieprzekracza 400 w godzinach szczytu a rano gra tam 150 osob srednio 300 osob max ;p
|
![]() |
![]() |
#1685 |
Zbanowany
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Ja tam zostaje na harmoni a z tym nick'evil zescie poszaleli duban(nasz stary ziomek z silvery, odszedl gdzies w sierniu i ma teraz hmm chyba 104 lev)
ma nicka duba'evil moze go sie spytacie czy mozecie uzyczyc "tej nazwy niby rodzinki"(chociaz z 3 osob sam zostal). Jesli chodzi o obsidie to jest tam pa o tym pisal sam leo z miecha temu ze se tak pogral.... Ja juz nie zmienialm serva... zostaje na Harmoni i nadal zapraszam =] O k**** fantom to straszne ubili twojego druta, ja p******* to straszne Jul 08 2006, 14:34:18 CET Killed at Level 24 by Dark-Cloudy, jak to? Ty jestes przecierz niepokonany?? Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-07-2006 o 19:43. |
![]() |
![]() |
#1686 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1687 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
Takie zale wypowiadales gdzy przyznales sie, ze byles Lady Dram, mowiles "zmienilem sie od tamtego czasu, duzo nauczylo mnie granie tamta postacia" Gówno prawda, nic sie nie zmieniles jak byles ![]() Wiele rozmow z Toba przeprowadzilem na Tibie i na gg, pomogles mi kilka razy, lecz zawsze gdy widziales w tym swoj cel. Za RH nie oddales kasy bo czekales az kupie pacca, bohy oddales bo pacca nie miales jeszcze (kolejnego). Gdy Tobie pasuje to jestes mily, pomagasz... ale inaczej masz wszystkich w dupie (przyszedles pomagac all moim przyjaciolom bic tych co mnie zabili, lecz nie przeszkadzalo ci zabic i blokowac ich, choc oni mi przyszli pomagac, a Ty mowiles do mnie "przyjaciel"). Podle sie zachowales i podle grales. Gowno jestes wart i Twoje slowa, falszywy jestes i tyle. Ciesze sie ze cie ubili na Kyrze (i dobrze, ze zrobil to polak), wracaj na Silvere gdzie wszyscy wiedza jaka gnida jest z Ciebie. Wiedza to i polacy i br. Pozdrawiam ps. ostatni post, zamykam ta postac i zakladam nowa na nowym serwie, a gdzie bede gral to tylko przyjaciele beda wiedzic ps.2 Jeszcze raz dziekuje za wspolna gre i za wszystko co przyjaciele zrobili dla mnie na tym swiecie ![]()
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 09-07-2006 o 09:29. |
|
![]() |
![]() |
#1688 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra ide do was kumple
chciazlbym podziekowac wszystkim ktorzy ze mna tutaj grali, wymieni ludzi od najlepszych kumpli do zwyklych kumpli the best - Pavlot, Master loczkin, Escheuso/Verdan/Asen Yokar, Krzysiu Szycha Przyjaciele -Rycerski, rzotkiewka, tiki( ![]() Kumple- rekin, ziomal of silvera, drahonio, ligus, jak kogos nie ma to znaczy ze po prostu nie zapadl mi w pamieci, pap all rl nie wymieniam powodzenia
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1689 |
Zbanowany
|
![]() Jesli stworzyliscie taka rodzinke zeby panowac servem to wam sie to nieuda, zobacza ze sie wybijacie w gore i bende hunty :s
Fantom nie zabiles mnie bo jestes poprostu p*** inni ciebie blokneli zeby mnie nie dogonic. A ty jestes twrdziel tylko w gebie i jak masz wyzszy lev dziwne ze niewlaczyles skulla jak pelag byl, oczywiscie cykorek =] Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 09-07-2006 o 15:17. |
![]() |
![]() |
#1690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Malo osob cos juz tu zostalo hehe... ale dla tych co zostali to mam info ze sprzedam 150k na silverze za rl chajs, 10k-7zl. Kto chce to msg na forum
![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#1691 |
Użytkownik Forum
|
![]() UWAGA: ten post może naruszyc ogolne negatywne odczucia wobec mojej osoby i swiata, lecz zostalo to wykorzystane dla waszego dobra.
zaczynamy... OMG ludzie, Jeśli chcecie zmieniać server to idzmy na non pvp, 'empty', niemiecki. Czemu? niemiecki - mniej lagow empty - samo sie wie ;] choc niektorzy wola normal bo szybszy resp NON-PVP czemu? w pvp wogule sie nie sprawdzilismy i to przez pvp odeszlismy Honera dlatego wydaje sie servem idealnym. Thiefing and noobizm? Hmm... Kto tam nie gral, nie pozna prawdy ;] A tak na serio, to thiefow tyle ile na silverce,moze nawet mniej wiec nie popelniajmy tego samego bledu i idzimy na non pvp... W pvp i tak jestescie tacy ze szkoda gadac przyklady? Powiem jak zapytacie bo zaraz mecz ;P CU.
#1692 |
Użytkownik Forum
|
![]() ojc podaj przyklady chociaz i tak nie zmienisz
zostajemy tam szycha jewst hlvl'em wsrod nas ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1693 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Honera sux =] Wlazic na Harmonie =] Dlaczego ja wybralem non pvp? Bo jestem slaby w pvp. Dlaczego Harmonia? Mam tam friendow(mowie to chyba 100 raz ze nie z rl -.-) i jesat troszke starszy za czym idzie tansze eq =] Dlaczego normal? Szybszy resp =] To normal to wcale nie jest az tak zle roty prawie puste pozatymi obok dara tomby poza tapits wolne czasem sie ktos trafi =] Dragi? Przechodzielm tam z 20 razy i byly wolne wcale nie az tak zle =] Iridia? Bendzie tak jak z silv zaczniecie miec lev kolo 60 i bedzie hnted all pl chociaz po tym w jakim czasie zrobiliscie lev na silv to bendzie oznaczac ze przez rok bendzie spokoj <lol>. Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#1694 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1695 |
Zbanowany
|
![]() Wiesz troche malo grasz na iridi wiec sie niewypowaidaj kto jest szanowny, jescze nie raz cie zbaije polak z wyzszym lev...
Edit: Kubus chociaz taki ze all pl poza mna fantomem <lol2>i ryckiem niewlaczyli skulla jak bilismy te szumowiny =] Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 09-07-2006 o 22:03. |
![]() |
![]() |
#1696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() Racja, grajcie na servie gdzie jest online srednio 200 osob, czyli resp np. draga 10 min
![]() non-pvp, n/c ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#1697 |
Zbanowany
|
![]() Wiesz co holu c*uj mnie to boli co ty o tym myslisz i nawet nie czytam twoich postow juz, lepiaj sie zajmij kyra bo widac ze ostatnio lubisz padac, moze sam se pograj na non pvp
![]() Zastanawiam sie ile servow przerobisz na rok i kiedy cie wy******** z kyry Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 10-07-2006 o 09:52. |
![]() |
![]() |
#1698 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Z non-pvp choccie na Secure jest tanio i wogole jak expilem moim Druidem na dragach respil sie 3 min...
|
![]() |
![]() |
#1699 |
Zbanowany
|
![]() Jesli na securze drag 3 mni to na harmoni chyba odrazu bendzie ;S
|
![]() |
![]() |
#1700 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykłady?
Zwolalem chlopakow pod dp (cud ze przyszli) po tym jak zabili leo. Przyszli i..... stali ![]() Drugi przyklad? Prosze bardzo - plan ubicia fantoma - ja: -to jak, - grasz na silverze? dawego: nie ja: a zalezy ci na tym charze? dawergo: nie ja: wiec.... pomozesz mi ubic fantoma/esche itp? dawergo: nieee...... padne! ja: przecierz nie szkoda ci tego chara dawergo: no tak, ale sie boje n/c ja:"Rekin, czemu ty sie ntak paliles zeby ich zabic, a verdana nie ruszyles?" rekin:"bo byl bez skulla" ja:"aha....." LUDZIE!!! jesli jestescie dupa w pvp i zalujecie silvery, to po kiego czorta wybieraci znowu pvp? macie tu przynajmniej jakichs 80lvl friendow? nie? to po co powtarzac stary blad? n/c @Holu Jesli piszesz tu po to zeby nas podburzyc, to musze cie rozczarowac, wszystkie twoje posty sa ignorowane przez nas (oprocz markiza, bo o calym ignorowaniu nawet nie wie, ale to moze i dobrze, i tak fajnie odpowiada ;s ahs, i gz deda ;x btw; trzeba byc ciota zeby bedac shoterem pasc na hydra lair XD