|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Nie zapominajcie że moje first fake też był z gotowych screenów... Tyle że troszkę lepszych... Przeczytaj parę razy mój poradnik i pogrzeb w ustawieniach tibii, żeby zmienić rozdzielczość... Trzeba się ruszyć a nie iść na łatwizne leniu x| Potem zrób parę fake'ów i wyślij mi na GG(lub innemu fakewcowi) żeby ocenił... A jak sie nauczysz to umieszczaj... -.- Korzystając z okazji, chciałbym przypomnieć że: Banuje wszystkich którzy piszą "czesc pomusz bo mam sprawe", bo mnie ku*wa nędza trafia!!!! Kultury troszkę plsssss.... Imienia nie macie? ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Heh Crowal się wkurzył ^^. "Pomusz mi bo mam sprawe". Hyhyhy. No, ale dobra Crowal ci słusznie pojechał. Jak gostek jest początkujący to dajcie mu jakieś rady, a nie mu od razu jeździcie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() @Up:
Heh on mu dał rade ale tak troche okrutnie.. hyhy @Topic: ja za czasów pierwszej części oerty robiłem tak: zmiejszałem rozdzielczość żeby pasował do spr,ściągałem bot na światło(nie powiem jaki ;p)żeby nie było tego cienia,robilem screen byle czym,obcinałem końcówki z eq itp,wklejałem potwory. Hyh mam nadzieje że pomogłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Ja jeszcze nie robiłem fake ,ale pomóc mogę. Mam kilka przydatnych programów, poza tym mogę ci je oceniać. Pogadajmy na GG albo na Antice...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |