--> | --> |
![]() |
#1701 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
po drugie. Odszedlem ale troche mi szkoda postaci po trzecie. Poszedlbym na non pvp ale juz zrobilismy tu rodzine, lvl-e (slabe ale zawsze) po czwarte. Raczej nikt nie bedzie chcial isc juz po piąte. Niektorzy maja tyle kasy ze nie odejda ;x No to juz chyba wszystko, ja bym jeszcze mogl isc na non pvp ale nie wiem czy reszta sie zgodzi ![]()
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 10-07-2006 o 10:30. |
|
![]() |
|
![]() |
#1702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Imię: Ricersky
Profesja: Knight
Gildia: Tibia Guardians
Świat: Silvera
Poziom: 14
Skille: 53/53
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja zostaje sobie na silvie bo nie chce mi world trade robić , ale jak mi coś lepszego poleci zmieniam world na secure....
Został to ktoś w ogóle? ![]()
Pl4y 4 Fun S.Z.K.O.Ł.A- Społeczny Zakład Karno-opiekuńczy Łączący Analfabetów Ostatnio edytowany przez Dragmax - 10-07-2006 o 16:09. |
![]() |
![]() |
#1703 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Tibia Guardians
Poziom: 17
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
|
![]() ja tu zostałam braciszku
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Koles ten Dargm~ ten twoj panel po lewej stronie jest zalosny troszke zmien go ;s
A po drugie 8 levela to nie benda zabijac ;S |
![]() |
![]() |
#1705 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
Fantoma nikt nie ubije, bo kazdemu szkoda postaci... i dlatego ze Fantom koleguje sie z szumowinami polakami (no coz w tym towarzystkie jak sie okazalo czuje sie najlepiej), przyklad: napisalem wczesniej, lal i blokowal osoby co chcialy mi pomoc ![]() Ostatnio chcial pozyczyc odemnie eq, ze niby Oxy pomoze mu wrocic, ze pojda na demony.... Nie pozyczylem (chyba dobre przeczucie mialem), wiec zale zaczal wylewac, jaki to ze mnie przyjaciel itd. Minely 2-3 dni i okazalo sie ile warte byly jego zapewnienia o przyjazni... lal i blokowal ludzi co mi pomagali ![]() Mysle jednak, ze gra grą ale jego wybujale ambicje przelane sa z RL zycia..... Zal mi bardzo odchodzic z serva, jednak tak jak w zyciu, jesli spotyka sie raz na swojej drodze obludnikow i zdrajcow to potem lepiej ich unikac ![]() Fantom, wiezylem Tobie a wszystkie Twoje slowa okazaly sie gowno warte, rozgadales nawet to co w zaufaniu Ci powiedzialem, ze Dawergo to moj rl syn... Jestes nikim w moich oczach.... Pozdrawiam
![]() |
#1706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ehh... co wy chcecie przez to osiagnac? nagle taki przypal i na iridie wszyscy a teraz.... nadal silvera? Czyli wszystko co do tej pory mowiliscie staje sie klamstwem? Ehh >.<
....aniemowileM? ![]()
#1707 |
Zbanowany
|
![]() 100 lev zaczely sie cykac
![]() Rycek nie wzdychaj tak ciagle, czy ty w ciazy jestes? =] |
![]() |
![]() |
#1708 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe racja
![]() ja nie wiem ale na 90 lvl bym nie zabijal 17 ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Moradin Miedziobrody
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Elo wszyskim!!!
Chcialbym zreasumowac gre na tym servie, poniewaz nie mam zamiaru dluzej grac w tibie i (nieoficjalnie) odchodze. Stwierdzilem ze tibia to gra na krotka mete, nierozwijajaca gracza a co gorzej uzalezniajaca i oglupiajaca. Nie chce urazic zadnych graczy , szanuje ich i to ze graja w tibie bowiem jest to gra w pewnym sensie dal "inteligentnych" lecz sa w zyciu wazniejsze zeczy niz durna gra np: Brovar, vodka, friends & girlfriend =***. Ogolnie wydaje mi sie ze polacy na tym servie dlugo niezaznaja lojallnej przyjazni niczym rodak z rodakiem. Za duzo przekretow, roznych akcjii na negatywna rzecz innym rodakow =((. Jednak napewno kazdy z nas mial i dobre chwile =))) Ja napewno niezapomne wspolnych huntow na dlach, hydrach, questow z ziomami i innych nietypowych akcjach zblizajacych nas do siebie. Chcialbym tu teraz wyruznic paru naprawde dobrych ziomow, przyjaciol na silverze ktorym mozna zaufac. Jade alfabetycznie (mniejwiecej) z mojej listy vip, wielu zasluzonych moge tez niewymienic, gdyz w moim tibijskim zyciu byli tylko epizodem, lecz beda napewno wiedzieli ze o nich mowa. Avery Twine ~ thx za wspolne hunty!! =* Druid da first ~ maniack =)), paradox quest owned! Michael Rzotkiewka ~ ahhh, te dle =))) Rekin Lord Vader ~ 1 z pierwszych poznanych przezemnie ziomkow, jak mialem 30 lvl latal jeszcze z 18 =)))) <marzyciel>, to byly czasy =* Aikilian Demon SLayer ~ friend z Kazordoon Arek zoltan ~ little newbie, ale lojalny Balin Tham ~ ahhh Balin =))) LOTR ROX Cannidas ~ Hydry & AS rox =) CIrca Shine(RL) ~ n/c Dawerego Sewery ~ rox sio maker =)), wspolne hunty =* Drahonio ~ Paradox quest =))) Edaon ~ stary wyjadacz na studiach, wporzo ziom Kliver Achin ~ hunty hunty !! =) , rowny ziom Klukens ~ malo sie znalem, lecz wprzozadku typ! Leo Lenidas ~ tez stary wyjadacz tibisjski, napewno by sie okazal swietnym kompanem w RL, za bardzo ufal niektorym polakom.... heh i t go zgubilo, swietny ziom, idealista i perfekcjonista!!! Byle tak dalej!!!!! =** MAiev Silverblade(RL) ~ n/c Mecz(RL) ~ n/c Mie ziomal ~ 1 polako ktorego poznalem na silverze, mozna zaufac i polegac!! ps. wciaz mam twojego crowna arma ktorego dales mi w prezencie =DD Rastaman Shine(RL) ~ n/c Ronald Rawenclaw(RL) ~ n/c Rycerski Michal ~ skilomaniack =)) <ale ja wygralem =P{zarozumialy}> ![]() Seba konieczny ~ hunty =))) Shortys Shine(RL) ~n/c Wyswit(RL) ~ Rest In Peace , n/c Jezeli pominelem niektorych, a znalem sie to wybaczcie ![]() Noo, zostal jeszcze fantom ![]() Dalej niech sie dzieje co chce. Jezeli niesprzedam postaci (300zl ![]() Nooo to chyba by bylo na tyle, dodam jeszcze ze mimo wszytko, wszyscy wyzej wymienieni i paru typow inych( ![]() Hail Silvera!! Hail Beer!! Hail Vodka!!!
![]() |
#1710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() Nooo... i to jest odejscie prawdziwego gracza! W spokojnej atmosferze, bez thiefowania i pkowania ;D
@Moradin z jednej strony szkoda ze odchodzisz (jeden qmpel mniej) a z drugiej to dobrze. Czemu? Po prostuz powodow ktore wymieniles ;] 3maj sie!
#1711 |
Zbanowany
|
![]() Nom przyanjmniej odchodzi bez thiefowania =]
Szkoda bendzie tak dobrego gracza z silv =] Wchodz czasem pogadac, jesli nie sleniesz chara =] Jak tam dalej grasz w MoHa ? |
![]() |
![]() |
#1712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Michaleq
Gratz deada na DLu ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#1713 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Moradin Miedziobrody
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Pykam sobie dla sportu, i pykac dluugo jeszcze bede =) Tak out of topic to jeszcze chcialem dodac ze forum tez bede odwiedzac ![]() Ale mam jeszcze pytanq 2 =)) Michałeq, ty zostajesz na silverze?? Holu, sprzedales fantoma??
![]() |
![]() |
#1715 |
Zbanowany
|
![]() Up and 2up:
no bo kto by kupil chara osoby ktora byla jest i bendzie zlodziejem? Holu jak tam? kiedy na inny serv? Ahh holu a tobie gratz tamtego deda, ale trzeba byc pizda.... Rycek to przecierz noob..... to normalne ze padl, ale jak ty wtedy mogles to ja nie wiem straszne.... Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 12-07-2006 o 16:12. |
![]() |
![]() |
#1716 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
najpierw naucz sie troche pisac ("bendzie" itd.) o ktorego deada Ci chodzi ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#1717 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1718 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
O Zytoxa nupku |
|
![]() |
![]() |
#1719 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe widze ze nadal sie nic nie zmienia
![]() pozdrawiam tych co poszli i wrocili na SIlvere ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1720 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kto tu grac nie umie xD
myslisz ze wbiles 50 lvl to umiesz grac? idz sobie na swoja NON-PVP Harmonie, tam moze uda ci sie pobic zyciowy rekord i wbijesz 60 lvl, ale z twoim PG to duuuuuuzoooo czasu ci to zajmie ![]()
![]() |