|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: warszawa
|
Mam postac Reks Master na Elysi. W jaskini na Dworfach
tak jak mi kazal kolega jak jestem pierwszy i ktoś potem przyjdzie to wyganiam bo ja byłem pierwszy. Dzisiaj pewien druid na 12lv "Roinal" powiedział że niewyjdzie i zaczoł na mnie przeklinać.To go postraszyłem on zaraz zawołal kolege i popewnym czasie chyba poszli potem ja po paru minutach poszedłem pozim nirzejoni tam byli poczekali aż pujde w głąb i zaraz skombinowlai guarda ropneli się na góre i zablokowali wyjscie bytelkami itp. Ja zginołem i powiedziałem że za to mają hunta to zaraz poskarzył się chociaż mu nic niezrobiłem i po chwili dostałem informacje że mnie Rookną czy jakoś tak teraz co ja mam zrobić?? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
1) Mozesz dac sie rooknac
ale wtedy bys byl kims jak tchorz ja bym nie skorzystal z tego2) Zapytaj sie ich czy mozesz zaplacic za swoje winy i po zaplacie by cie nie zabijali - moze zadzialac 3) Znajdz sobie jakiegos wysokiego lvl, poznaj sie z nim i popros o pomoc ![]() 4) Olej ich i wyprowadz sie do innego miasta. Zapewne po jakims czasie im przejdzie Ja juz dostalem tyle groźb, ze mnie zabija lub zrookuja ale jeszcze nikt tego nie zrobil. Niektórzy z nich nawet przechodza obokmnie w miescie i nawet sie nie odzywaja
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
|
Więc tak niechce płacić za winy (mam mało kasy
)no niewiem czy mnie przepuszczą wolno bo mimo że mi zabronili to ruszyłem tego co przez niego zginołem ale on przezywał nawet moich rodziców więc uznałe to za przesade i go chciałem kill tylko że mi uciekł bo ktoś mu pomógł |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
|
Przeprowadz sie do innego miasta i nie graj przez jakiś tydzień tą postacią(zrób se powiedzmy UHmakera)i im w tym czasie na 100%przejdzie czyli zapomną.
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
Czlowieku w zadnym wypadku nie plac nikomu, jak zaplacisz to oznacza ze frajer jestes i sie nie odczepia. Jedyne co mozesz zrobic to olac ich... nie zwracac uwagi, jak pisza cos na priv to dac ignore i juz. Pewnie maja male levele tak jak ty wiec nie beda cie zabijac bo sami zgina. Nie boj sie bo spotka ice taka sytuacja jeszcze nie raz. acha i jeszcze jedno nie wyganiaj ludzi z miejsc gdzie expisz bo to nie jest milo widziane. jak bedziesz mial duzy lev to bedziesz mogl wyganiac ludzi z miejsc gdzie expisz ale nie na 12 levelu gdzie zbaijaja cie 3 dwarfy...
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
|
Miałem 17lv kinght
jak zginołem zrobił mi sie 16lv Ten kogo wyganiałem ma 12lv i jest druidem ale roo.. ma mnie jego protektor "Dellas" ma 43lv!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
no i co ze masz 17 lvl to cie 3 dwarfy nie zabija tylko 5 dwarfów, posluchaj sie rad elite
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
Ja bym na twoim miejscu zrobił tak: nie odzywaj się do nigo. Powinien zapomnieć. Jeżeli często go spotykasz np. gdzieś przed depo to się przeprowadź. NIe odzywaj się do niego itp. Zobaczysz że po jakimś czsie zapomni.
![]() |
|
|
|