![]() |
#201 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Niom tetro ma nowego Ovnera
a ja nadal szukam tema na hota Xolorian?? pojdziesz or ktos ;[ ale team 2 3 osoby nie wiecej ;[
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez paior - 11-07-2006 o 22:50. |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() za co xolorian zabila tetra??
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() nowy owner...
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() No i się zaczęło.
|
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2006
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Darknes Byku
Profesja: Elder Druid
Poziom: 50
Poziom mag.: 52
|
![]() I wkoncu wojna się zaczeła
![]() Zobaczymy kto ja wygra ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: W&M
![]() |
![]() Cytuj:
ejj daj mi swoje zdjecia. chetnei bym sie posmial ![]() @up omg, nupki nie wiecie to nie gadajcie. wojny nie ma dlatego bo ged zabil tetra -.- owszem tetro to new owner ale to nie dlatego. zabil go bo te postacie sie nigdy nie nienawidzily. tetro i ged sa teraz razem w gildii i zakumplowali sie. miedzy nimi jest juz wszystko wporzo. wojna myrm~~ VS LS and AIe. HAIL LS ! |
|
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Wpierw w Myrmidans pisze "Loyal to the end" a potem w AIE grzeje dupe.Przynajmniej wiemy kto był k*rwa w gildi i donosił z naszego GC.0 honoru będziesz pierwszy padał jak cię zobacze.
|
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Foriuss- najwieksza ku.rwa jaka w zyciu widzialem
|
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Gildia: Family Guys
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Zapowiada się lipna wojna bo Myrmidans będzie grzało PZ. I pewnie tak zlecą wakacje na mass logi ;/
|
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Imię: Zuvuxon
Poziom: 75
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nimuro i Łolek predzej ty donosiles niz on bo nie jest on spy. Narazie to wasi padaja nie oni widze ze Pontheus ciezko pracuje by zpingowac LS widac jak potraficie walczyc. n/c
|
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiesz o foriussie się szybko wydało ze kabluje i jest k.u.r.w.ą bo pisze jedno "loyal to the end" a robi drugie a ty z.a.m.k.n.i.j p.y.s.k lepiej bo znowu padniesz od kogoś.I jak nie jestes w wojnie to sie nie udzielaj.
Azeris-a co mamy robić ? przeciez dopiero 1 dzień wojny a wy biegacie jak dzicy i was 2 razy wiecej jest.I macie takich membersow z.a.j.e.b.i.s.t.y.c.h co w wojnie z familia weszli do battle kilka dni i placili o ile sie nie myle ty tez tak zrobiles :> Ostatnio edytowany przez Nimuro - 13-07-2006 o 11:25. |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahahahahahahahahahahaahahah
Foriuss to byl moj ziom i znam go od low lvla i on donosil dlatego bo galt'ar to jego rl jest :>. Foriuss nieraz mi pisal ze nielubi ani Tetra (old ownera) ani Geo itd w koncu zdecydowal sie opuscic gildie bo mowil mi na priv ze niechce walczyc z kolegami itd. To chyba normalne wiec zrozumialem go tymbardziej ze powiedzial ze ta jego gildia ktora zrobi bedzie absolutnie neutralna i niebedzie sie w nic mieszac i sam mnie do niej zapraszal, lecz nie ja dotrzymuje slowa ktore dalem dochodzac do mojej gildi. I teraz masz foriussa w LS. Nieiwem jak on sie czuje teraz, ale ja bym sie czul naprawde ZLE i to juz jest bez znaczenia kto wygra a kto przegra bo ty, Foriuss i tak bedziesz przegrany. @Azeris Nawet niewidzielismy sie all ani malo kto gadal z liderem co o tym sadzi i co postanowil wiec, spokojnie ]:-> Ostatnio edytowany przez Łolek - 13-07-2006 o 11:29. |
![]() |
![]() |
#213 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Nimuro Masz zbyt niewyparzona buzię. Nie bede z toba dyskutował : | btw. Gildia neutralna ale jak zaczeli wybijac membersow Reavers baljong z juffsem to postanowil walczyc za swoja gildie. Ostatnio edytowany przez Zuvuxon - 13-07-2006 o 11:39. |
|
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Olsztyn
Imię: Anvisado
Gildia: Next-Generation
Poziom: 78
Poziom mag.: 56
![]() ![]() |
![]() bezwzglednie kto wygra i tak jestem najlepszy =/
#215 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj boze gralem na poczatku serva i foriuss rowniez, bylismy w jednej gildi i wiem swoje ku.rwa ze galtar to rl od foriussa i to niema znaczenia czy teraz jest w stanach
Zuvuxon baranie jak juffs i baljong mogli byc myramidans jak oni doszli do nas dopiero po tym jak wojna sie zaczela a juffs byl w LS Ostatnio edytowany przez Łolek - 13-07-2006 o 11:47. |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co geo cie zabil a teraz placzesz na forum jacy to my zli jestesmy
![]() Dolacz do LS a potem mozemy pogadac Ostatnio edytowany przez Nimuro - 13-07-2006 o 11:46. |
![]() |
![]() |
#217 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() No to porazmawiamy mysle juto po ss ![]() Ostatnio edytowany przez Zuvuxon - 13-07-2006 o 11:49. |
|
![]() |
![]() |
#218 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Olsztyn
Imię: Anvisado
Gildia: Next-Generation
Poziom: 78
Poziom mag.: 56
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
gÓwno prawda ja jestem rl Galtara (chyba ze myslimy o innych ownerach) ![]()
![]() |
#219 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
|
![]() zuvuxon to ty pierwszy zaczeles obrazac ze ja i łolek donosimy a pontheus pinguje
![]() |
![]() |