![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jutro w to zagram, teraz zaraz ide spćać(wcześnie wstałem). Co słyszę od Was to dobra gierka
![]() EDIT@: Jak sprawdzić jakie mam ID i hasło?! dobra...cYa all Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 01-07-2006 o 11:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ej czy pomogl by mi ktos w przezuceniu itemków z jednego acc na 2 bo na jednym acc mam juz full postaci a sobie na nowym maga zalozylem no i wanda i troche kasy przezucic trzeba
kontakt na gg 7494864 jestem niewidoczny
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 01-07-2006 o 16:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() ej prosze pomóżcie mi powie mi ktoś doczego są skill pointy mam 22 lvl i mam ich ok. 30 proszeee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o.0 jak on wytrzymal do 22 lvl bez skilli no ja nei moge wez ktos mu wytlumacz bo ja czasu nie mam zaraz wyjezdzam
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam, KnightOnline. |
|
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 40~
|
![]() Mam słabego neta żeby to zassać (256kb/s). Ściąga mi się około 10h, a komp mi wytrzyma góra 5h... Mamy upalne lato i mój stary komp mi się przegrzewa. Jeżeli ktoś mogł bym mi coś doracić to bardzo prosze
![]() Jeżeli nie to trudno =/ Jestem Newbie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ja ci cos moge "doracic".
Uzyj programu, ktory sciaga "pakiety" danego pliku i w kazdej chwili mozna przerwac/zaczac od nowa instalacje. O ile dobrze pamietam, to m.in flashget ma taka opcje.
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak on chciał sciągąć to ie to go wysmieje w twarz ale jak takie loncze moze sciągać 10h ?? sciagnij flashgeta to zajmi ci max 2-3h a nim mozesz w kazdej chwili przestac zasysac i wznowic sciąganie od nowa
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odradzam wam wszystkim moji drodzy grac na jakim kolwiek z serverow usKO ,60 % ludnosci kazdego serva to Turcy, a nie chce nawet obliczac ile osob uzywa macra. Na nowych servach juz po 3-4 dniach sa ludzie z 60 lvlami. A najlepsze jest ze spotkac Gm to cos tak zadkiego jak goldbar z abyssa. Wiec nie marnujcie waszych cennych nerwow i grajcie w cos innego na pc ( bron boze tibia )
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wiesz co ja tez umiem w 6 dni zrobi 60 lvl uwiez to nie problem jezeli wiesz gdzie expic i jakie questy wykonywac
![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kołbaś klania sie zdolnosc czytania ze zrozumieniem, z laski swojej przeczytaj moj post jeszcze raz. Widac ze chyba macro ci zbytnio nie przeszkadza ( a moze sam tez go urzywasz ? ) A w 6 dni mozna zdobyc 60 lv jadac ciagle na full party i grajac 20 h na dobe, wiec powiesz mi ze zrobiles pare takich postaci ? Tiaaaa
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio padł serwer Netii (nie polecam ich). Pomyśl że jak zobaczyłem że ściąga mi się 900bajtów/s to się załamałem...
Dzięki za sugestje, ściągam flashgeta ![]() Ostatnio edytowany przez PartyBoy - 15-07-2006 o 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry za "dubel" posta
@edit: Jak chce pobrać knight online to wyskakuje "Błąd krytyczny na tej stronie" etc. Wiec spróbowałem pobrać klienta Tibii, pobrało się... Nie wiem o co biega. Ostatnio edytowany przez PartyBoy - 15-07-2006 o 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja ci chcialem wytlumaczyc dlaczego juz tak jest z 3-4 dni po otwarciu new serva sa postacie 60 lvl+ i nie nie gram 20h max 5 i to tak po 2.5 godz odstępami ale w jednym masz rację podstawa to znalezc dobre party
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kiku'cik
Profesja: Paladin
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 72/57
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Ktos gra na aresie mam postac 33 priesta
![]() ![]() heh juz mam 42 ![]()
Pozdrawiam Adam Ostatnio edytowany przez Adameq - 25-07-2006 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Guest
|
![]() Ja gram na aresie
45 lvl rogue asek 67 lvl battle priest ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Hehe właśnie zrobiłem sobie przerwe w graniu w KOLa i już zauważyłem ten temat.
Wrld : Olympia Voc : Ranger (Palek/Łucznik) Name : GrzybAssassin1337 Lev : 31 Best : 251 z trought shota w wold bulcana. Ale nie wiem czy nie będę zmieniać serva na którego gra mój friend (nawet jeszcze nie wiem jaki to serv) |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() |
![]() Jak dla mnie - słabizna. Grałem 1 dzień i wbiłem 20 lvl. Obiekty i mapka sa brzydkie do tego teren jest malutki. Nie mówie już nawet o tym, że można podejść na 5cm do wroga a ten nic se nie robi bo to raczj standart w tego typu MMo (Tibia to jedyna inna - lepsza - pod tym wzlędem gra.) To we Flyff-ie chociaz byly i takiepotworki i agresywne jak w Tibii.
Sprawdzie sobie: http://flyff.gpotato.com Ładniejsza grafika (jak ktoś lubi cukierko - mange, to fakt, ale można przywyknąć ![]() ![]() Hail Tibia& Flyff
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no i co ty tutaj wniosles do tematu jak ci taki flyff pasuje i uwazasz go za cos wspaniałego normalnie 8 cud świata to idz do teamtu flyff albo na forum gry flyff i tam go wychwalaj
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]() No wlasnie ten tamat jest zalozony o KO a nie jakis flyff.
Na olimpi tez gralem. Serwer : Olimpia Nick : Znieniu_PL Profesja : Mag papier Rasa : Karus Klan: Najlepszy polski klan ![]() |
![]() |