![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Zalesie Grn.
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() @Justysia
Br'owi dał bym ocene (w skali 1-6) 3, polakowi 2. Bardzo często(wiem z doświadczenia)br kradnie loota zwłaszcza na non pvp. Świat Xerena wygląda jak non pvp każdy kradnie, jak go zabijesz to zaraz banda noobków sie na ciebie rzuci bo masz skulla. Na non da sie grać zwłaszcza z paccem, robisz postmana, gran hur lub utani hur i szybko biegniesz do najbliższej skrzynki i wysyłasz. Co do noobów wbijających sie na resp zgodze sie ale to tylko low lvle, np na soldy beda ci sie wbijac, ale na guardy już nie bo żaden wyższy lv nie chce mieć "odwzajemnienia"czyli jak on sobie będzie expic zeby nikt mu sie na resp nie wbił. Ostatnio edytowany przez Rascal Alton - 15-07-2006 o 11:14. |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]() kiedy konczy sie konkurs sms ?? w tym niusie ze wczoraj (14 lipca) bo napisal ze jutro dnia 13 (moje uroidzinki ), a na sms.tibia.pl jest ze 15 lipca
|
![]() |
#204 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: Wejherowo
Stan: Niegrający
Imię: Retired narazie ;]
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 41
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Wg mnie... światy non-pvp to bezsens
![]() ![]() ![]() ![]() cYa in Tibia ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() teraz bedzie milo
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Zagórz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Legolas Greenleafe
Profesja: Knight
Świat: Xantera
Poziom: 39
Poziom mag.: 4
|
![]() Umówmy sie, ze jak wyjdzie jakis nowy swiat PvP to wejdzie jak najwiecej pl. Wtedy powybijemy br'ów.
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Nataniel De'lavier
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
![]() |
![]() Cytuj:
Oj tak tak noobow łatwo sie pozbyc wystarczy miec paca i expic na tombach badz skarabach malo ktory noob posiada pacca, a jesli i my go nie mamy siedziec na silniejszych potworach a jak jakis lov lev przeszkadza to moze przypadkiem pasc od jakegos potworka ;] Cóż każdy sobie radzi jak potrafi mnie perspektywa gry na non pvp nie przeraza ale jednak wiem ze ciezsza tam gra jest. Mimo wszystko lepiej na non pvp pograc niz wiecznie zmieniac swiaty z powodu hunta lub wojny stracilem w ten sposob wiele postaci i mam tego dosyc chce sie ustatkowac. Przeciez chodzi o wspolna gre i zabawe mi wystarcza questy wspolne hunty na potworach, wojny i pk sa zbedne ;p Do zobaczenia na Candii |
|
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Ja jednak mimo wszystko uwazam ze swiatow non-PvP jest za malo.. na zwyklych PvP nieraz widze po 600 kiedy to na non-PvP jest ich 800-900.. wiadome zwykle PvP tez by sie przydaly szczegolnie ze ostatnio CipSoft nie spieszy sie z wypuszczaniem nowych swiatow.. byly czasy ze swiat wychodzil co najmniej raz w miechu.. teraz czeka sie nawet po 5 miechow na swiat na ktory potem aby sie wbic to jest masakra tak jak bylo np w przypadku Kyra.. no nic moze tak jak z petycja o tibie pod linuxa trzeba by wystosowac taka petycje do CipSoftu o wypuszczanie wiecej swiatów
![]() pozdro |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Qurak - zgadzam sie z tobą jest zamało światów non pvp
#210 |
Guest
|
![]() Wkoncu No-pvp Jupi Jupi No - Pvp Rox !!
|
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() W końcu ! Lece na facu na Candie XD
|
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Zalesie Grn.
![]() |
![]() Cytuj:
@Qurak Nie może być tak, pomyśl co będzie gdy by servery tak szybko wychodzily, jak by było 200 servów to po 100 ludzi na servie Oo, robisz ekipe 40 osób i serv jest twój(troche mała, na nowe servy[ktore miały wyjsc jako normal pvp] robiono ekipy 100 osobowe). Ostatnio edytowany przez Rascal Alton - 15-07-2006 o 23:28. |
|
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Ci którzy czekają na pvp mogą być prawie pewni, że będzie on w grudniu (patrząc jak wychodzą ostatnio serwery).
|
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Rascal spoko ale tak bylo ze wychodzily tak czesto servy.. potem CipSoft dal se siana i jak wypuscili Kyra to widziales jakie zamieszanie bylochodzi mi poprostu zeby rozluznili troche napiecie i nie wypuszczali raz na pol roku 2 servy non-PvP potem PvP tylko np 4 servy non-PvP za miecha 4 PvP i dopiero przerwa na pol roku bo po pierwsze za duzy scisk jest na non-PvP a ja go juz wypuszcza to ludzie sie szczepia o to ze powinny wyjsc PvP.. chyba rozumiesz o co mi chodzi
|
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik forum
|
![]() No macie całkowitą rację
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Imię: Xaaroo
Profesja: Druid
Świat: Refugia
|
![]() Mam nadzieie ze uda mi sie wygrac w konkursie sms...chcial bym pacc bo nigdy nie mialem
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
#218 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Imię: Xaaroo
Profesja: Druid
Świat: Refugia
|
![]() i tobie nawzajem powodzenia...ale to nie jets napisane ze 14 lipca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
|
![]() Oczywiscie co nowe to dla pacc. A gdzie cos dla FACC !!?!
![]() ehhh.. no ale cuzz.. ![]() |
![]() |