![]() |
#4741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Wstretne Bogucice
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 100
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Zgadzam sie z tym, gdyby nie 50 to the game dalej by siedzial pod kosciolem i spiewal!
![]()
"Dowódcy na froncie dzielą się na dwie grupy: ci, co krzyczą "Naprzód!" oraz ci, co krzyczą "Za mną!"" "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" "Nie ma mowy o odwrocie. Zwycięstwo albo śmierć" "Zwycięzcy nikt nie będzie pytał, czy mówił prawdę." ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=133120 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() BIJCIE SIE !! Koro vs. Pedalskie Gumisie...! I po co to wam... wasz byly leader to niezbyt utalentowany gracz... Koro wpadnie raz zapoda exure i wszyscy padna... ze strachu.. nie mowie o astikach itp. bo oni sa wpazadku... ale pff.. co ja mam wkoncu do gadania
![]() @Gumisie Bardziej kretynskiej nazwy gildii nie widzialem ^^ @kamiliusz ktos powiedzial "szukaj a znajdziesz" ale to nie zmienia faktu ze ten Pinsleepe spierdolil wam opinie gildii @natalek co cie jego ava~ Abra kadabra....... ![]() ![]() @tasioreq pozdo ![]() ![]() POzdro ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: rZe
Imię: Adre Talami
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 138
Skille: 97/74
Poziom mag.: 22
|
![]() Nie ma co sie rozpisywać ja nic nie wiedziałem o tych "wybrykach" Pinsleepa. Sczerze jestem tu nowy(postac zrobilem w styczniu). Jak na razie nie spotkałem sie z czymś takim w jego wykonaniu nie myślcie sobie, że go bronie nic z tych rzeczy. Poprostu nie podoba mi sie traktowanie całej gildii z powodu nie lubienia pewnych osób z gildii. Osobiście do tej pory chodząc na hunty z Pinsleepem byłem zadowolony a na dodatek nigdy nie wbijaliśmy się na czyjś spawn.
Proszę jako "Vicek" Gumisiów aby zakończyć ten spór, bo wydaje mi się, że były tu większe afery niż wbicie się komuś na respa. Whatever. Jestem jednym z nowszych użytkowników forum więc wybaczcie jakieś moje niedopatrzenia. POKÓJ PANOWIE I PANIE. btw Panie Tas~ jeżeli chciałeś sprawić mi przykroś to Ci się udało. (tym "temu drugiemu nie gratz") proszę jeszcze raz nie zaczynajmy znów jakiś sporów bo to jest "walka z wiatrakami" Pozdrawiam. Your Adre ^.-
![]() |
#4744 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok !
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: No Justice
|
![]() Oj.. Nie zaczynajcie kłu(ó)tni o czarnym hh, tymbardziej o Game'ie i G-Unit. (no chyba, że chcecie mieć kolejne 5 stron z moimi postami :q, cuz I'm FANATYK black hh, right koro
![]() Anyway, Candia ownz. Walić pvp. Blach chodz do nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4745 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panie Wasek są ludzie którzy mają ponad 18 lat i inaczej traktują pewne "nazwy" to, że jesteś 15-letnim młodzieńcem, który podobno nieźle tu narozrabiał nie znaczy, że możesz obrażać nazwę Gildii. tak btw to ta nazwa jest zaczerpnięta z kultowej bajki z "naszych" czasów i w jakiś sposób chcieliśmy to podkreślić. Możesz myśleć o nie j co chcesz mnie i moich kolegów z Gildii mało obchodzi. Mimo to dziękuje za komplement
![]() uważam temat za zamnknięty
![]() |
#4746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Siem-ce
Imię: Sir Darmin
Gildia: Majestic Lords
Poziom: 130
Skille: 97/77
Poziom mag.: 23
|
![]() ekhm....
Będąc stałym widzem tych "pogaduszek" w tym temacie nasuneła mi się pewna myśl aby powołać modka/osobe odpowiedzialną za ten tylko temat. Nie chce w tym poście nikogo obrażać, ale ludzie co sie z wami dzieje !?! odreagowujecie swoje niepowodzenia na forum (?) że ciagle ktoś sie kłuci. Przykład: oO ktos z Gumisiów dał screena co to za nazwa ![]() ![]() ![]() ![]() żeby nie było pusto Screen z Astikiem a Gumisiów jak sie nie myle - spoko koleś ![]() miałem power bolta to strzeliłem - zal :/ (już mam lepszego z normalnego bolta o wiele lepszy ![]() ![]() ![]() @edit: @ktoś tam że sie zapytam co to black hh ? :> to jaki to hipe - hop ? ![]() @Wasek ale ja nie mowie o Astikach tylko o całej glidi... Koniec temat skonczony Dajcie ktos jakieś screeny Ostatnio edytowany przez KoZioL - 15-07-2006 o 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4747 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() Cytuj:
napisalem ze do astika i paru innych nic nie mam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4748 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wasek przymknij juz morde kumasz? Mam juz dosyc tych klutni, jak wam cos nie pasi i chcecie sie publicznie klucic to zrobcie temat " Klutnie i wyzwiska ". Nie kumam tez co was nazwa ' Gumusie ' obchodzi.... Przynajmniej oryginalne. O to ze sie niektorym nie podoba to ich problem i niech ta opinie zachowaja dla siebie, to jest temat na zdjecia a nie opinie i klutnie!
@zeby potem nie bylo ze zdjecia nie daje... ![]()
"Dowódcy na froncie dzielą się na dwie grupy: ci, co krzyczą "Naprzód!" oraz ci, co krzyczą "Za mną!"" "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" "Nie ma mowy o odwrocie. Zwycięstwo albo śmierć" "Zwycięzcy nikt nie będzie pytał, czy mówił prawdę." ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=133120 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4749 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() Kedziasty gz ale jaki to skil??
A coś odemnie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tahrus - 15-07-2006 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() @wasek:
ty wez zamknij pysk i nie komentuj tego co pisze bo ja nie komentuje twoich malo inteligentnych wypowiedzi ^^ zamiast spamowac i nie wnosic nic do tematu nie pisz nic ![]() @kedzik: dobrze powiedziane ^^ @topic: ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez natalek - 15-07-2006 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4751 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po dzisiejszym advancie w discie pora na lvlek
![]() ![]() ponadtto zaliczyłem advancik w shieldingu ale tutaj chyba zbyteczny ss zbęde to tylko tibijską kopią 19:34 You advanced in shielding. (64) btw GRTAZ Panowie Go Go trenic trenic to poplaca ;D ![]()
![]() |
#4752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Stalowa Wola/Warszawa
Imię: Kamelia
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 142
Skille: 20/27
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Gratki Adre
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4753 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok !
Gildia: No Justice
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() sand, no k graj na non pvp ale jak wyjdzie pvp to zmienisz serv, k?:>
btw. co do Grzegorza, o niego sie nie bojcie on niby nigdy nic a to taki maniak hh ze szok! <.< gz all fajnych fotek<zeby offtopa nie bylo ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#4756 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: pod dnem
Imię: Phantom chill
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: NO MERCY
Poziom: 115
Poziom mag.: 71
![]() |
![]() O wasku nic nie bede pisal bo mam go w pupie ale za to dam ladny ss z llv up
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4757 |
Użytkownik Forum
|
![]() Awansik yO! chce wbic 65/65 i expunio wiesz! Wasek - spierd@laj do niemiec na ogorki!
@Totsekk - gratuluje skilli ![]() @I oczywiscie mojemu BRO Natalowi rowniez wielkie GZ yO! ![]()
"Dowódcy na froncie dzielą się na dwie grupy: ci, co krzyczą "Naprzód!" oraz ci, co krzyczą "Za mną!"" "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" "Nie ma mowy o odwrocie. Zwycięstwo albo śmierć" "Zwycięzcy nikt nie będzie pytał, czy mówił prawdę." ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=133120 Ostatnio edytowany przez Kedziasty - 16-07-2006 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4758 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: WrOcłaW
Skille: 90/90
|
![]()
W stolicy Dolnego Śląska i w Wolnym Mieście się mawia, że Wrocław dzielnicą jest Gdańska, a Gdańsk dzielnicą Wrocławia. ![]() Ostatnio edytowany przez Marson - 16-07-2006 o 04:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4760 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Siem-ce
Imię: Sir Darmin
Gildia: Majestic Lords
Poziom: 130
Skille: 97/77
Poziom mag.: 23
|
![]() @Sand
napisałem ktośtam bo nie wiedziałem kto mi jakos pierwszy odpowie (i tak dalej nie wiem) @Blach jesteś nupem zdradziłeś mój najwiekszy sekret ![]() Btw. Gratz Szczurek, Gauczo etc. za wykonanie Banshe ![]() Tego chyba nie dawałem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |