![]() |
#1121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shun Chass
Profesja: Elder Druid
Świat: Shivera
Poziom: 31
Poziom mag.: 44
|
![]() Ja grajac 2 postacia w tibie zobaczylem ubitego knighta(pewnie botowal) a niedaleko jego body byl mino guar. Zabilep guarda otwieram cialko kolesia a tam BoH T ring 2 bp uha 200 ryb
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Hehe, możecie sopie nie wierzyć ale ja na mainie znalazłem DSMs w parcelu, i to jeszcze w depo. Ale najbardziej śmieszy mnie to że w ten sam dzień go sprzedałem za 20K
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
|
![]() no to tak...Dragon Shielda,hmm..., a Jakiś koleś wywalał różne amulety lacznie z 20 mam chyba z 15 różne od silver do garlic itp... orcish axe ale to cienkie...wszelkiedo typu smiecie...Plate armor...Wand of Plague...bag axe ringów...i backpack stell helmetów...było to na Asterze...Takze nici z pk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Witam ja Znalazlem na ziemi bp wypchany po rogi : P-armor, P-legs, Dragon hamer bylo tego po kilka wzielem co moglem na klate i poszedlem .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() Ja znalazlem Bp pelen roznych kluczy w tym crystal key
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 07 2006
Stan: Początkujący
Imię: Govinem
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Znalazlem bohy za drzewem obok ab i jak sie puzniej dowiedzialem to moj kumpel uciekal od 70+ms i wywalil i gdzies byla d-lance ale cóż jurz bylo za puzno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Guest
|
![]() Ja osobicie znalazlem fire sworda jakis koles 112 ek wurzucil w depo.
|
![]() |
![]() |
#1128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Imię: Mayanard Shathriath
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
|
![]() ja osobiście "znalazłem" w ciele knight legsy
![]()
22:38 Mayanard Shathriath [177]: dla luntka 22:38 Mayanard Shathriath [177]: gey ring 22:38 Lord Mereth [191]: zamawiam 14:46 Mayanard Shathriath [178]: odejdz stad 14:46 Mayanard Shathriath [178]: luntek 14:46 Lord Mereth [191]: wychodze zaraz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Guest
|
![]() Ja na roku znalazlem plate shield w slepie u obiego,a na mainie p-armor
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Ja na ziemi znalazlem backpack w ktorym byly nastepujace przedmioty:
Magic Longsword, Great Axe, Thunder Hammer, Backpack of Power Arrows, Magic Plate Armor, Dragon Scale Legs, Golden Helmet, Golden Boots, Blessed Shield, Backpack of Ice rapier |
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Imię: Gall Dordor
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 38
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
17:48 Erin Karol [17]: PROSZE KTO DA MI 10 k PROSZE prosze nie wyzywac mnie ja tylko prosze 16:27 Akhnar [12]: uwaga osik pogromca to powarzny zlodziej urkadl mi knight legsy wiec wiem uwszajcie na niego http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/ Hala Madrid, hala Madrid Noble y belico adalid Caballero del honor. Hala Madrid, hala Madrid A triunfar en buena lid Defendiendo tu color Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Guest
|
![]() Ja kiedys w trupie na securze znalazlem demon shielda i crusader helmeta i jakies smieci;]
|
![]() |
![]() |
#1135 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Imię: Postrach Refugii
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 12
Skille: 46/36
Poziom mag.: 2
|
![]() ja znalazłem 2 dolle, brass armor, i troche gp a na rooku tylko brass shiield, viking helmet i mace
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Profesja: Knight
|
![]() Ja moim noob charem się bawiłem w zabijanie pk. Pełno gości biegło za jednym, ktoś go dobił, otworzyłem ciało a tam bp i coś tam jeszcze. Szybko biorę bp do swojego plecaka, otwieram, a tam fs plate legi, lina, łopata i "pare" gp.
Jak skończyło mi się pz to fsa dałem koledze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() ja ostatnio mialem fajna sytuacje. expie sobie na gl w jaksini gdzie jest fd, na dol zeszlo pare n00bkow - 9 sorc (ktory dednal tu wczoraj i mial znow 8 lvl, wiec teraz swiezy 9 lvl
![]() ![]() ![]() ![]()
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 16-07-2006 o 22:10. |
|
![]() |
![]() |