![]() |
#181 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: koszalin
Stan: Aktywny gracz
Imię: vexoris'moon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Syjon
Świat: Selena
Poziom: 37
Skille: .......
Poziom mag.: 4
|
![]() JA CHCEM WIĘCEJ ZAJEBIST>>>>E
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() WoW!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale zawalisty fake!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Na emeryturze
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Kwaso rox! Nie ma lepszych od Ciebie
![]()
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A wiec jest kilka spraw.
Czemu jeszcze nie ma fake'a?? Otóz robie nowe outfity i nowe potwory...A to dużo czasu zajmuje Mam tez wakacje i nie bede cale dnie spedzal przed kompem. Teraz coś innego, nie piszcie do mnie na gg ze chcecie byc w fake'u bo i tak was nie wcisne nigdzie ! Jednak , w Sadze III otworze rekrutacje gdyz bede potrzebowal minimum 10 ludzi . Nie bede zdradzal czemu ale powtarzam ze teraz w Sadze II nie ma miejsca na nowych !! Wiec przestancie mnie nachodzic... Z góry THX PS: Jutro postaram sie walnac Prolog do Sagi Drugiej ![]() Pozdr0 ![]()
Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l Ostatnio edytowany przez Kwaso - 16-07-2006 o 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() niemoge sie doczekac
![]()
![]() |
#187 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() hehe widze ze kwaso nie masz chwili do zycia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Daleko xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chao Guardian
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Riders of Chaos
Świat: Guardia
Poziom: 102
Poziom mag.: 68
|
![]() rób rób ;P niemozna sie doczekac <hehe>
troche za mocna ta magia xD drag na jednego hita niezle, nawet ja tak niepotrafie ![]() no ale jest jak jesta jest swietnie oby tak dalej ![]() czekam z niecierpliwoscia na nastepne czesci ![]()
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Saga II : Mrok i Potęga
![]() Część I -Prolog 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() NARAZIE akcji nie ma ![]() Mowie też, ze nastepne odcinki beda zdeka dlugie, czasem nawet bardzo xD wiec badzcie cierpli a nie pozalujecie ![]() Pozdr0 ![]()
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Fajne outfity
![]() Lubie takie klimaciki, przyjaciele przerzyli przygode, i sie spotykaja po latach, po prostu kocham takie sceny ![]() Narazie wiecej nie moge ocenic, daje ci 99/100 ![]() To 1 ci odjolem z powodu braku wbicia strzaly ktoregos z bohaterow w plecy Alpha ![]()
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Fajne.Nice outfitki.Co tu dodawac 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() hehe fajny pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Super <znaki>
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Szuper hjirłoł, plax ^^ oprócz tego bardzo dobrze, 8.6/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Saga II
Część 2 Omg spadlem na 3 strone xD Bad bad bad... Mam nadzieje ze po tej dawce fake'ów tak sie znowu nie stanie ![]() A tera jedziem z tym Shitem... 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() 38. ![]() 39. ![]() Cdn... Co tu jeszcze dodac...mhmmm , dzisiaj i jutro odpoczywam od fake'a xD Od wotrku znowu zaczne...a tera jesli mozna... KOMENT !!!! Pozdr0 ![]()
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Świetne, naprawdę świetne. Fajnie zrobiłeś infernusa(czerwony stone golem) i te mapy. Rób dalej. 98/100(troszkę Ci brakuje).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry ale miałem double posta. Nie wiem jak to się stało. Jeszcze raz sorry.
Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 23-07-2006 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Buuuuuu ! Nie postaraliscie sie
![]() No wezcie ruszcie dupy , ja tu pracowalem jak dzika swinia , prawie pobilem rekord w ilosci zdjec a tu nic :/ Dobra...pozostawiam to wam ![]() Pozdr0 ![]()
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
ja nawet nie wiedziałem że już next part dziadu ![]() jak bys powiedzial na gg to bym odrazu komenta dał ![]() @topic o kurwa 39 scen 0.o ile ty to robiłeś nowe efekty poprawione outy kwaso kwaso ty tu kurde na nowego avagera kandydujesz ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |