![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Znalazłem link do tego tematu zupełnie przypadkowo (dokładniej w podpisie twojego dzisiejszego postu w komentarzach newsa "wyniki II edycji sms"). Myśle sobie troche debilny userbar jakiś nekros, demon i paplanina "zapraszamy" itp. Weszłem w ten temat nie myśląc, że oczarujesz mnie swoim poczuciem humoru. Chłopie dawno się tak nie uśmiałem. Krótkie, śmieszne i z odrobiną bezsensowności czyli to co uwielbiam. Od dziś będę sprawdzał ten temat regularnie z nadzieją na kolejną część tego komiksu. (Rzadko kiedy wale takie pozytywne komenty ;d).
|
![]() |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Imię: Mayanard Shathriath
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
|
![]() "demony nie piszą różowym długopisem z brokatem"
![]() dobre, czekam na nekst parts ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Postanowiłem zauktualizować listę odcinków w pierwszym poście. Poprawiłem też błędy, przez co wyświetlały się nie te fejki. Mam nadzieję, że ułatwi to czytanie tym, którzy po raz pierwszy odwiedzają ten temat.
Zachęcam do oglądania i komentowania. ; ) |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() Gdybym nie odkrył 18. odcinka to bym myślał, że jest ich 11 (bo w pierwszym poście, teraz już jest ok;p) i teraz mam nauczkę. Fake oczywiście wspaniały... wróć! jest ZUY, bezsens w dobrym wykonaniu.
10/10 Swe pyton i Br demon wymiata. Co dalej? Pol Rat? ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() 10/10 zrób jeszcze niemieckiego psa
![]()
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Daleko xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chao Guardian
Gildia: Riders of Chaos
Świat: Guardia
Poziom: 102
Poziom mag.: 68
|
![]() !WYPAS! dawaj wiecej
![]() ![]() ![]() ![]() jó roks ![]() ![]()
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
|
![]() Najbardziej zuy i smieszny fake na forum.
10/10 ze znakiem jakosci ^^ |
![]() |
![]() |
#269 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() ZuO rulezz. Fajne, tylko jakoś ten odcinek o histori demona jest niewyraźny. Dlatego jest 9/10, a nie 10/10.
|
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Jedne co mi się podoba to HUMOR. Fabuła idzie słabo.
Nie wiem jak można tyle czekać za tak krótkimi częściami? Ja bym takie coś w 10 min zrobił fabuła: 50/100 wykonanie: 50/100 HUMOR: 110/100 Ogólnie: 53/100 Żaden fake nie rozbawił mnie jak ten. |
![]() |
![]() |
#271 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Zastanawia mnie też, gdzie masz fabułę. Widzę, że jest taka tendencja, że fake bez fabuły to zero. Nie wiem, czy gdybym dał tu fabułę, polepszyła mi się ocena. Na pewno robiłbym odcinek o wiele dłużej, a na dodatek byłyby dowcipy na ten sam temat. Fabuła tego wymaga, czyż nie? Widzę, że nie czytasz komiksów w formie pasków(Garfield mym idolem). Tam chodzi tylko o przedstawienie sytuacji w formie graficznej, a najczęściej cały miód jest ukryty w dialogach... @Max121 Widzę, że nie czytasz za dobrze fake'a, co mnie trochę martwi. Myślałem, wyraźnie napisałem... Szatan był nabąkany piwskiem, a jeśli jesteś pod wpływem alkoholu, świat zmienia swoje barwy... Dlatego dałem efekt rozmazania. (każdy by tak chciał, delektować się swoim ulubionym napojem, a potem za kierownicę i nad morze...) Zrobić 19 odcinków... właśnie! Nowy pasek dla was! Jako, że to jest 19 odcinek... Następny będzie specjalny, tak jak 10. Nie chcę dużo ujawniać, ale będzie to mój pierwszy odcinek, w którym będzie akcja, oraz cięty język naszych bohaterów. Do tego po raz pierwszy Szatan będzie czynić wielkie... zuo. Koniec gadania, na razie smakujcie odcinek 19. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zajedwabiste
![]() 99/100 ![]() jestem pierwszy! |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Fajne.Czesci troche krotkie ale nawet smieszne;p
9/10.Bo za krotkie czesci. |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Heh, niedługo każdy sobie poradzi bez bota na anni, więc pasek na czasie
![]()
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Yeah Br to bezlistosne roboty xD
Możesz wysmiac w nastepnym odcinku ten update ![]() Zreszta rob jak chcesz, i tak bedzie <spoko> ![]() Pozdr0 ![]()
#276 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam pomysł na zrobienie krótkiej serii "O Update inaczej", czyli dialogi Szatana i spółki o nadchodzącym Upie w Tibii. Nie będzie on liczony do odcinków(czyli na 20 pasek musicie poczekać...). Czy podoba wam się ten pomysł? Jeśli tak, jutro pierwszy pasek.
W tym czasie dokomentujcie ten odcinek. :> |
![]() |
![]() |
#277 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() po co oceniać odcinek, skoro cały fake jest zaje2bisty (cyfrę czytaj normalnie, to forma cenzury, tutaj ten wyraz znaczy świetny).
czekam na O Update'ach inaczej
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, jeśli chodzi o 20 pasek to ja się zgadzam na ten pomysł, może być ciekawy.
99/100(za to pytanie). |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Pod rozwalonym Traktorem
Stan: Aktywny gracz
Gildia: ---
Świat: ----
Poziom: ---
Skille: -----
Poziom mag.: --
![]() |
![]() Jestes boski mnie te fake rozwalaja smieje sie po 10 min.
Najlepsze byl odcinek z fire devilem"A co mialem jak fire devil wygladac?" auhauah boskie pozdro swietne fake |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Uznałem jednak, że zapowiadane już odcinki o Update będą normalnie liczone. Czemu? Staram się przy nich tak samo, więc nie powinny być liczone do osobnej kategorii. Wolę, żeby wszystkie odcinki były 'razem'. To będzie małe odstępstwo od ostatnich numerków, ale myślę, że temat na czasie, a można z niego dużo wyciągnąć.
Jeśli one są liczone standardowo, to... Mamy odcinek 20. Kolejna 'okrągła' liczba po 10. Wtedy było prawie 10 000 wejść, teraz ponad 35 000. Jak dla mnie to szok, przypominając sobie początki. A miałem skończyć to wszystko po pierwszym odcinku. Teraz jest ich 20... Często padało słowo 'zuo'. Bardzo się z tego cieszę. Coraz więcej osób kojarzy przeinaczone "zło" tym fejkiem. Niesamowite. W tym miejscu chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy regularnie odwiedzają ten temat, jak i tym, którzy weszli tu zupełnie przez przypadek. Niestety, żaden temat nie przeżyje bez postów. A tych jest mnóstwo z różnymi opiniami. Jednak zwykle były takie, które dawały mi siłę(jak to brzmi!) do robienia kolejnych... Co tu mówić? Dzięki. Uff, koniec części 'oficjalnej'. Co teraz? Przełożony został ten 'wypasiony' odcinek dwudziesty, który zostanie zwykłym paskiem. Pojawi się trochę później, ale nie płaczcie, bo przed wami nowy odcinek(odcinki), ale o tym za chwilę. Niedługo będę chciał wskrzesić wątek, który był ciepło wspominany. Mówię o przedstawieniu tej 'prawdziwej' Tibii, pełnej nabów i żuli... Koniec gadania o przyszłości, jeśli dochodzi nowy wątek. "Oczekując na Update", bo tak się nazywa(można dodać podtytuł "Koniec Knajtów"), Szatan i reszta będą wyśmiewać niektóre zachowania, które można zaobserwować na forum("ooo nie koniec z tibiom", "cipy to glopki"), oraz niektóre zmiany, które niesie nowy Update. Mogę powiedzieć tyle, że będzie zakręconych dialogów, pytań i tekstów. Ba, wystąpi nawet Ferumbras, który jest... Tego nie będę ujawniał, ale oczekujcie czegoś naprawdę szalonego(prosiłbym o nieujawnianie fabuły w formie zgadywania, ale podpowiem, że będzie czynił coś dziwnego). Seria pasków o Update zostaje otwarta! Jeśli wszystko przeczytałeś, to cię podziwiam. ![]() |
![]() |