![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Raszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Karmazynowa Mysz
Profesja: Rookstayer
Świat: Malvera
Poziom: 32
Skille: 21/27
![]() |
![]() Z twojej wypowiedzi można wywnioskować że predzej sam jesteś noob. Wyzywasz innych słowem którego znaczenia sam nie znasz. Jak taki koles chcial kupić brass armor to pewnie jest początkujący, a nie noob.
![]() |
#223 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() Hehe moja była taka:
Spotykam sobie kolesia z packiem i mówi do mnie: - chcesz pacca? A ja na to że nie. Potem powiedzial Noob do mnie. A ja dlaczego? bo nie chce packa. A on zobaczymy na mainie kuta***. (kurcze a to świat non-pvp) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() Przypomniała mi sie sytuacja taka że zbieraliśmy ludzi aby pójść do mino hell chcielismy na questa pojsc i poexpic (loot tez zwinac normalne
![]() zebralismy 7 ludzi (levele nastepujące (ja z kolega 7, a oni 4,6,3,7,6). No i sie przygotowujemy dajemy sobie fooda i idziemy.... Przygotowalismy sie ze ho kurcze a tam nie bylo ZADNEGO MINOSA ... nic....! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Kraj mlekiem i miodem płynący :)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rudzik of Jamera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Szukam
Świat: Jamera
Poziom: 15
Skille: 16/19
Poziom mag.: 8
|
![]() Kiedyś dednalem na rotach ( ;/ ). Gościu wzial ze mnie i-temki. Spotykam go potem:
Ja: PL????? n00b: tak huehaheuahe Ja: Daj i-temki moje] n00b: nie huehehehehehhahuehue Ja: Jesteś zapisany na forum tibia.pl jako noob n00b: I co?? Ja: Nikt na Jamerze nic od ciebie nie kupi, nic nie sprzeda, a polskie GM obniza cie do 1 levela (LOL) n00b: Nie!! jak oddam ci i-temki to nie zapiszesz mnie?? Ja: Zastanowie sie n00b: Prosze! Bo musze kupic carlin sword!! Ja: Niech ci bedzie (tu daje i-temy) n00b: O dzeki ci! Ja: co sie mowi (lol)?? n00b: Sorki Na dodatek n00b mial 7 level ;P Lubie wkrecac n00b-y. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: Częstochowa
Imię: Avery Twine
Gildia: -------
Świat: Silvera
Poziom: 32
Skille: ------
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Cytuj:
EDIT:Oczywiście nie popieram wyzywania ludzi od "noobów" sam kiedyś nim byłem i nie wiedziałem ze mozna expic na ratach ![]() Ostatnio edytowany przez Avery_twine - 18-07-2006 o 18:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
To ty chyba nie znasz znaczenia noob. Początkujący- Newbie. Gościu który wkurza, kradnie loot itp.-N00b |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raz jak byłem na Rotworm Hell huncić sobie, był ten ded human, co sie respi po savie...i nie tylko...to pomyślałem sobie, że może przytaszczyć go do miasta? W mieście było naprawde w ciula noobów. I jak przyniosłem tego ded humana to z 20 kolesi polazło za nim. Normalnie jak to zobaczyłem to sie z 10 minut zlewalem. xD
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław, Polska
Imię: Immortal'Eye
Świat: Antica
![]() ![]() |
![]() @UP
Dobre... @TOPIC Wielka akcja "FRII ITANZ" na Julerze rozpaczęta. Zbieram worki, plecaki, worki i inne przedmioty w których można coś przechować, napełniam je 1 gp i wyrzucam na dachy pobliskich domów. Wszyscy, nawet moi koledzy, których wcale nie mam za noobków biegną po FRII ITANZ. Hehe. Jest niezły ubaw. Akcja trwa. Zapraszam na Julere.
![]() |
#230 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 03 2006
Lokacja: Jagiellonia
Świat: Jamera
Skille: xx/yy
|
![]() Ja mialem bardzo zabawna sytuacje gdy dopiero zaczelem grac w tibie i o niczym nic nie wiedzialem .... Stoje se na "ryneczku" w srodku miasta a tu nagle jakis typek wyzuca wedke.. a ja pisze do kolegi "ty jakis koles wywalil bicz" ...
Ostro se z tego zgnilismy ^^ Aaa jeszcze druga sytuacja... Ide sobie na trening a kolega sie pyta : i co ktory lvl ? .. ja odpowiadam no expilem na ratach mam juz 1 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Nill Hedofornyu
Świat: Astera
Poziom: 18
Skille: ...
Poziom mag.: 18
|
![]() moja ... to taka że czytam sobie te wasze sytuacje ... i gram w tibie...tak sie zaczytałem że mnie zabili :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() 90% sytuacji jest zalosna albo zmyslona
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Nill Hedofornyu
Świat: Astera
Poziom: 18
Skille: ...
Poziom mag.: 18
|
![]() tak , tak... najlepiej to innych negować...a samemu siedzieć i płaszczyć pupe przed kompem...ty za to jesteś g...w 100%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]() Ja miałem sytuacje dawno temu to był moj trzeci char i robilem go jako rookslayera.Stoje sobie przy counterach i podchodzi z drugiej strony kolo i sie chcial pochwalic zeczami tylko ze w ''dziwny'' sposob bo przezucil swoj plecak na moj counter i mowi zebym se poogladal co ma w srodku
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Miałem także kiedyś sytuację podobną do opisanej przez @ Ov3r: gość kupując ode mnie jakiś element uzbrojenia rzucił mi kasę pod nogi (dobrze, że nie w centrum Rookgaardu) :-O. Ponieważ nie mam we krwi natury złodzieja, to w tym momencie po prostu mi ręce opadły, bo przez chwilę nie wiedziałem jak mam na to zareagować :-). Po chwili jednak się opanowałem ;-) i powiedziałem mu, żeby podniósł tą kasę z ziemi i użył funkcji Trade with...; tyle tylko, że przez następnych kilka minut musiałem kolesiowi tłumaczyć jak w ogóle się jej używa :-). Ale zrozumiał i był mi wdzięczny za to. Potem już dokończyliśmy transakcję normalnie. :-) No cóż... bywa i tak. ;-)
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grupa ostrych Rookstayerów:
-Eldryzif 34lvl (czyli ja) -Son Purijux 33lvl -Lanita 32lvl -Zombo the Archer 29lvl itd. Stoimy sobie na dachu sklepu Toma. No i jeden wpadł na pomysł, żeby uzbierać po 100gp. No i jak uzbieraliśmy, powróciliśmy na miejsce, i wyrzucaliśmy po 1gp na droge. A ponieważ był zlot Newbie to było co robić. I tak wyrzucamy, wyrzycamy, a na powierzcni panował istny chaos. Ja to nie mogłem sie powstrzymać od śmiechu xD. Darli sie o "Fri itens". No i później mieliśmy problemy, bo ten zlot przeniósł sie do nas, na dach. Po jakiś 20minutach sie uspokoiło.
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Jak byłem jeszcze newbem to poszedłem utłuc minosa na górce. Nie wiem jak - udało mi się. Poszedłem do miasta i pół godziny się chwaliłem że ubiłem minosa. Potem chciałem iśc drugi raz. Ale zapomniałem fooda, a także o tym, że nooby kradną boxy. I padłem. Potem sięz kolesiem wykłócałem kilka godzin o loota i o to kto jest głupi: czy ja (dlatego, że dałem się nabrać), czy on (dlatego, że mnie nabrał). Skończyło się na odzyskaniu plecaka z lootami i przyznaniu że jestem kretynem. Się zdarza.
@Jaras~ Przestań nas prowokować do ataków na ciebie. Sam zaczynasz kłótnie żeby potem nas pogrążyć jako wnerwionych imbecyli. (Vide podpis) @down Poczytaj jego podpis, Obrońco Ludzkości.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 20-07-2006 o 12:35. |
![]() |
![]() |