![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Siema.Chialbym zareprezentowac gre pt "Hero Mini". Jest to gra podobna do Herosa V tylko ze tu nie chodzmy po mapie itd. Tylko za wygrana walke dostajemy kase i za to kupujemy nowe i lepsze Jednostki.Do wyboru mamy 6 zamkow(tak jak w prawdziwej wersji) Haven(Przystan) Sylvan,Academy(Akademia),Inferno,Necropolis,Dounge one(Lochy).Napoczatku jest trudno ale pozniej idzie fajnie
![]() Oto Link: http://www.heroesmini.com/?ref_id=621181 Screenow nie daje bo to papierowka ![]() Polecam Ostatnio edytowany przez Knight Patryk - 17-07-2006 o 16:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zacząłem grać i wybrałem inferno.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Zapowiada sie bardzo ciekawie
![]() ![]() PS. mam armie itp. i jak zaczac grac? plx o wytlumaczenie Ostatnio edytowany przez Adus Zeld - 17-07-2006 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wchodzisz w zakladke command wybierasz the field i patrzysz kto jest na polu bitwy i jak ktos jest dajesz chalange by wygrac(kolo prawej strony ekranu pisze ile jego arma jest warta)Ja polecam walczyc z kolesiami co maja armie mniej od ciebie warta a jak silny cie zaatakuje to uciekaj(opcja reatreat)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Z NiKąD
Stan: Aktywny gracz
Imię: Qirondo
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 11/13
|
![]() Też bym chciał posłuchać porad zaawansowanych graczy
i dogadać sie z nowymi gg:4935846 edit@ poszlem z kims zawalczyc i jest facet jego armia wynosi 130000 kasy xD innego nie ma... Ostatnio edytowany przez Daevo - 17-07-2006 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Stan: Niegrający
|
![]() a ja bym sie chciał was poradzić jaki zamek wybrac dla poczotkujocego najlepiej i doradzcie mi jakie jednostki wykupic bo 1 raz gram w ta gre
![]()
6 ![]() 6 ![]() 6 ![]() Mam fioła na punkcie "xDe" "Łazienka jest zamknięta..." Ostatnio edytowany przez xDe - 18-07-2006 o 08:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Jarosław
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jestem na stronce ... YEAH! Co DAlej ? ;/ Napisz tu ktos poradnik co i jak od poczatku zeby nas jakos nakierowac ...
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Z NiKąD
Stan: Aktywny gracz
Imię: Qirondo
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 11/13
|
![]() @up
zgodze sie z tobą ale to równierz troche bez sensu bo jak przegrasz to mozna miec jednostki warte razem 500 -.- w moim przypadku |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Hyhy... miotam. Mogę mieć armię za 30k, ale mam za 25k, bo więcej zmor się nie da kupić(zamek inferno, ulepszona jednostka 4 poziomu).
Teraz wszystkich leję za pierwszym ciosem i dostaję 10k za walkę... ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up Ale niezawsze sie ktos z toba zgodzi na walke i ucieknie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grałęm w to kiedyś ale słabo mi szło teraz założylem nowy account. Gra wyszłą jakiś czas temu (miała być reklamą dla hirosów 5)