Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-07-2006, 23:04   #381
M4r3X
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2005

Świat: Inferna
Domyślny

Zaniedługo będzie Tibi-Online, to co teraz jest zmeinniane wyrózniało się na tle 'chińskich' rpgów w których zwyczajnie sie expi...

Nie ma juz pvp skilla - tak jak w sithach typu silk, kal, mu, liczy sie level, mlv, uhy,

Brak kradziezy loota - rowniez zgapione z tychze mmrpg,

Blok respa - mi nie przeszkadzało to starsze wiec nowsze i takze,

Anty PG - wedlug mnie b. dobre

Multi NPC - rowniez dobre, szczegolnie na test servie ; >
M4r3X jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-07-2006, 23:05   #382
Shihann
Guest

Domyślny

BUAHAHAHAH śmiech na sali ...

Ciekawe jak bloker otworzy orshaka : )
to z tym lootem jest idiotyczne...
BATTLE LIST I RUNKI PVP ? znowu smiech na sali...

a no i bardzo fajnie bedzie pg...

TO WSZYSTKO PRZEZ WAS TIBIA.PL I WASZ ZART 1KWIETNIA ! :[

stary 17-07-2006, 23:05   #383
RooFooZ
Użytkownik Forum

RooFooZ's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005

Domyślny

ludzie nie placzcie z tym lootem blokera moze bedzie tak ze jak bloker jest w druzynie z tym co zadal najwiecej obrazen potworowi (shooterem) to moze wziasc loot ?? wg tak wlasnie bedzie. nawet jesli nie to mi nie bedzie przeszkadzac bo raczej soluje potworki i zaden noob nie bedzie mi kradl loota : ] statki-dobra zmiana dla mnie nie przydatna bo nie posiadam pacca. to zmeczenie nie wydaje mi sie ze bedzie tak przeszkadzalo zobaczymy jak to bedzie wygladalo w praktyce a celowanie na battle to raczej negatywna zmiana gram na non-pvp ale sadze ze to wyeliminowanie knightow z serwow pvp teraz knight na pvp nie ma zadnych szans w walce z sorcem/drutem hotkeye hmmm w sumie nie zmienia az tak wiekszosc i tak uzywa botow dla mnie nic zlego/dobrego umiem sie uhac -.-
RooFooZ jest offline  
stary 17-07-2006, 23:06   #384
Gosstan
Użytkownik forum

Gosstan's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 48
Skille: 15 Dist
Poziom mag.: 48
Gosstan ma numer GG 4842978
Domyślny

najgorsze jest to ze gracz, ktory swiezo zakupil pacca bedzie korzystal z niego mniej o ile sobie wyliczyl!! powinni teraz przedluzyc pacca o jeszcze raz tyle -.-
ja np. gram sorcem i czasami lubie popykac ostro przez kilka dni i mam w planach next pacca, ale teraz to sie zastanawiam czy kupowac bo stamina... ehhh
Gosstan jest offline  
stary 17-07-2006, 23:06   #385
=Pekin=
Użytkownik Forum

=Pekin='s Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

Co do tego z tym odpoczywaniem to moim zdaniem loooz

Pewnie high lvle ( sorce ? bo pewnie 70 % najtów i palków nieuzaleznionch od tibii zostawi je jak smiecie bo przeciez sorc lepszy ) poradza jakos sobie z tym anty PG, chociazby jezeli postac odpoczywa na afku gdzies mozna expic / sharowac 12h a drugie 12h postac moze na afk gdzies stac ;P

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha
=Pekin= jest offline  
stary 17-07-2006, 23:07   #386
Dewazar
Guest

Domyślny

Co do potworow to jest to strzal w dziesiatke, lecz z tym stamina skill dla wielu starych graszy moze to zniechecic do dalszej gry. Lecz jak sie gra knightem, i sie wykozysta ten skill to mozna przez czas odnowy robi runki swoim runemakerem.

stary 17-07-2006, 23:07   #387
Jacko
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 09 2004

Domyślny

Skoro ludzie uzywają aimbotów to cipy zamierzają zrobić aima w tibii, jeszcze cavebot, a moze i niech ryby same wyskakuja po nacisnieciu hotkeya.
Jacko jest offline  
stary 17-07-2006, 23:08   #388
Predator myszy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 07 2006

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Stok Team
Świat: Vinera
Poziom: 49
Poziom mag.: 52
Problem CIP-sof s*******ać robić mario bros

1.pouwielbiam jeść bananyane jest to po pierwsze, ze musisz czekać 10 s na otwieranie lota z potwora,poniewaz...
a)jaki knight bedzie chciał bloczyć. Jezeli wiadomo że knight przy bloczeniu zbiera najmniej expa i nigdy nie bedzie mógł otworzyc lota jako pierwszy-.-. Gdzieś czytałem takie stwiedzenie"jak ktoś otworzy pierwszy to go wyuwielbiam jeść bananyią i ta osoba kończy expienie. kobieta lekkich obyczajówA CO ZA NOOB TO PISAŁ kobieta lekkich obyczajówA A JAK JEST TO HUNT DEMONÓW I kobieta lekkich obyczajówA POLECIAŁO MPA TO ON ZAuwielbiam jeść bananyIE MPA I KOŃCZY EXPIENIE........ I WINNER kobieta lekkich obyczajówA JEST A KINA ZNOWU WYuwielbiam jeść bananyANY JESZCE 1 UPADE I SAME SORCE BEDA CHODZIC A DRUID BEDZIE BLOCZYŁ BO MOZE SIE SIOCHAC-.-
b)Jeżeli bedziesz np. robil jakiegoś zespołowego questa typu of quest albo jakis djinn quest. Na jednego potwora udeza powiedzmy 10 osób. Krótko mówiac w tym rzodkiewka jest superonym haosie nikt nie będzie wiedział kto zebrał wiecej experiensa i połowa lota zgnije w ciele potwora

2. Celowanie z run.......
No kobieta lekkich obyczajówa cytuję
(Będzie nawet można określić, czy chcesz za pomocą tego klawisza uzyć runy na sobie, czy na celu pod myszką.)
No to kobieta lekkich obyczajówa mać w*******am 100 lv sorcem 70 mlv + ustawiam kobieta lekkich obyczajówa Hotkey
na używanie runy SD na celu pod myszka i kobieta lekkich obyczajówA GRAM W KURKE WODNĄ czyli ustawiam na F1 sd pod myszka i send automatically(dla nie kumatych powtarzanie po wciśnieciu i trzymaniu klawisza. Spotykam tym 100 sorcem 100 knighta celuję myszką trzymam klawisz lecą sd. I co myślicie stanie sie dalej....
męski narząd płciowy wie
bo knight ma na Hotkey używanie runy Uh na siebie i kobieta lekkich obyczajówa ja go sd on kobieta lekkich obyczajówa uh.Normalnie to zależalo od refleksu gracza kto szybciej sie uha lub wali sd.
A teraz kobieta lekkich obyczajówa zalezeć bedzie to wylocznie od tego kto ma więcej run...To po męski narząd płciowy mi ten 70 mlv affff Lepiej wlozyć kase w runy.. TO JEST kobieta lekkich obyczajówA BOT.....

3. kobieta lekkich obyczajówA ja kupuje pacc czy tibia cip-soft?
no kobieta lekkich obyczajówa ja
to kobieta lekkich obyczajówa jakim prawem oni będą mi zabraniać kobieta lekkich obyczajówa grać i będę tracił pacc.
No bo kobieta lekkich obyczajówa jak zjade 56 h expienia to kobieta lekkich obyczajówa jezeli chcem jeszce coś wbić lv muszę kobieta lekkich obyczajówa przez jakiś czas wylogować postać, czyli tracę dni pacca

blokowanie respawnu moze być
rozmowa kilku osób z Npc na statku roxx mniejsza strata czasu

OGÓLNIE KUPA =(
Pozdro i sory za wyrażenia ale nie dawno kupiłem pacc i żałuje aff
Predator myszy jest offline  
stary 17-07-2006, 23:08   #389
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Skargi to Tibia.pl za zart z 1szego kwietnia...

Rzucam tibie... no chyba ze to zart ze strony cipsoftu...
Jedyne co mi sie podoba to to ze Tajfun nie bedzie wbijal 2mil exp dziennie

ogolnie SUX chyba przerzuce sie na Lineage2 ...
stary 17-07-2006, 23:10   #390
Bake Samo
Użytkownik Forum

Bake Samo's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Zielona Gora

Stan: Niegrający
Imię: Bake Samo
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 138
Skille: 97/96
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RooFooZ
ludzie nie placzcie z tym lootem blokera moze bedzie tak ze jak bloker jest w druzynie z tym co zadal najwiecej obrazen potworowi (shooterem) to moze wziasc loot ?? wg tak wlasnie bedzie. nawet jesli nie to mi nie bedzie przeszkadzac bo raczej soluje potworki i zaden noob nie bedzie mi kradl loota : ]
Nom rzeczywiscie nie ma co plakac. BUAHAHHAAH solujesz SAM wow majac 46lvl tez bym solowal, guarda, a idz na demki wrle czy nawet na glupie hydry czy dle i co wtedy? jak narazie tibia.pl przetlumaczyla newssa z tibia.com i nie widzialem zadnego opisu o teame zeby mogl caly team zbeirac to co wypadlo. a co jak exp podzieli sie na rowna polowe?
stary 17-07-2006, 23:10   #391
Nataniel
Użytkownik Forum

Nataniel's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Płock

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Nataniel ma numer GG 4184087
Domyślny

do noobowaty mistrz

pff koles to ty sie czytac naucz kazdy sie doczyta jak napisze o zamiast ó

A propo upadate nei przejmujcie sie tak.
Bedzie doprze, musi byc
Nataniel jest offline  
stary 17-07-2006, 23:11   #392
Kwaso
Użytkownik Forum

Kwaso's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock

Kwaso ma numer GG 5575784
Domyślny

Moja mala ocenka na temat update'a.....Pieprzą tą gre coraz bardziej...ehhh :/

Walka poprzez Battlelist-
Porazka, Pallek bedzie walic z bolta i z sd rownoczesnie, taki sorc na nizszym lvl 0 szans, knight to samo gowno zrobi...
Co do zabitych potworków i zbierania loota-
Np. jest bloker ...i co ?? nie bedzie mogl sprawdzic loota tylko zrobi to jakis inny koles i nie bedzie musial mowic co wylootowal...a knight'owi tym bardziej nie beda sie zwracac uhy -.-
Zmęczenie -
No comment...Ciekawe jak ludzie rooka beda przechodzic omg

I tyle z mojej oceny...ogolnie sux ! zdeka nie przemyslane ehh...

Pozdr0

Pozdr0 :l
Kwaso jest offline  
stary 17-07-2006, 23:11   #393
Mellov
Użytkownik forum

Mellov's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Włocławek

Świat: Xerena
Poziom: 58
Skille: 84\66
Poziom mag.: 16
Domyślny ciesze sie

Dziękuje sobie że zdążyłem sellnac mojego palla za okazała sumke. Chciałem iść na new normal-pvp server ale zakoncze moja przygode z ta grą bo ona schodzi na psy. Teraz 90% charow to beda sorce na nowych swiatach chociarz i tak ich bylo za dużo. Knight już wogole odchodzi do lamusa.

Cya on OTS gdzie mozna normalnie postrzelac z runek ;]

Ostatnio edytowany przez Mellov - 17-07-2006 o 23:18.
Mellov jest offline  
stary 17-07-2006, 23:13   #394
Dark Brozyn
Użytkownik Forum

Dark Brozyn's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Predator myszy
1.pouwielbiam jeść bananyane jest to po pierwsze, ze musisz czekać 10 s na otwieranie lota z potwora,poniewaz...
a)jaki knight bedzie chciał bloczyć. Jezeli wiadomo że knight przy bloczeniu zbiera najmniej expa i nigdy nie bedzie mógł otworzyc lota jako pierwszy-.-. Gdzieś czytałem takie stwiedzenie"jak ktoś otworzy pierwszy to go wyuwielbiam jeść bananyią i ta osoba kończy expienie. kobieta lekkich obyczajówA CO ZA NOOB TO PISAŁ kobieta lekkich obyczajówA A JAK JEST TO HUNT DEMONÓW I kobieta lekkich obyczajówA POLECIAŁO MPA TO ON ZAuwielbiam jeść bananyIE MPA I KOŃCZY EXPIENIE........ I WINNER kobieta lekkich obyczajówA JEST A KINA ZNOWU WYuwielbiam jeść bananyANY JESZCE 1 UPADE I SAME SORCE BEDA CHODZIC A DRUID BEDZIE BLOCZYŁ BO MOZE SIE SIOCHAC-.-
b)Jeżeli bedziesz np. robil jakiegoś zespołowego questa typu of quest albo jakis djinn quest. Na jednego potwora udeza powiedzmy 10 osób. Krótko mówiac w tym rzodkiewka jest superonym haosie nikt nie będzie wiedział kto zebrał wiecej experiensa i połowa lota zgnije w ciele potwora

2. Celowanie z run.......
No kobieta lekkich obyczajówa cytuję
(Będzie nawet można określić, czy chcesz za pomocą tego klawisza uzyć runy na sobie, czy na celu pod myszką.)
No to kobieta lekkich obyczajówa mać w*******am 100 lv sorcem 70 mlv + ustawiam kobieta lekkich obyczajówa Hotkey
na używanie runy SD na celu pod myszka i kobieta lekkich obyczajówA GRAM W KURKE WODNĄ czyli ustawiam na F1 sd pod myszka i send automatically(dla nie kumatych powtarzanie po wciśnieciu i trzymaniu klawisza. Spotykam tym 100 sorcem 100 knighta celuję myszką trzymam klawisz lecą sd. I co myślicie stanie sie dalej....
męski narząd płciowy wie
bo knight ma na Hotkey używanie runy Uh na siebie i kobieta lekkich obyczajówa ja go sd on kobieta lekkich obyczajówa uh.Normalnie to zależalo od refleksu gracza kto szybciej sie uha lub wali sd.
A teraz kobieta lekkich obyczajówa zalezeć bedzie to wylocznie od tego kto ma więcej run...To po męski narząd płciowy mi ten 70 mlv affff Lepiej wlozyć kase w runy.. TO JEST kobieta lekkich obyczajówA BOT.....

3. kobieta lekkich obyczajówA ja kupuje pacc czy tibia cip-soft?
no kobieta lekkich obyczajówa ja
to kobieta lekkich obyczajówa jakim prawem oni będą mi zabraniać kobieta lekkich obyczajówa grać i będę tracił pacc.
No bo kobieta lekkich obyczajówa jak zjade 56 h expienia to kobieta lekkich obyczajówa jezeli chcem jeszce coś wbić lv muszę kobieta lekkich obyczajówa przez jakiś czas wylogować postać, czyli tracę dni pacca

blokowanie respawnu moze być
rozmowa kilku osób z Npc na statku roxx mniejsza strata czasu

OGÓLNIE KUPA =(
Pozdro i sory za wyrażenia ale nie dawno kupiłem pacc i żałuje aff
człowieku a nie mogłeś tego napisać bez tych wszystkich głupich tekstów typu kobieta~ itp? Twoj post jest beznadziejny omg.

@update
no cóż każdy narzeka a i tak będą grali. z soulami było to samo. pomyślcie kiedy przestaniecie grać w tibię (....) wymyśliłeś ? to właśnie wiesz co będzie w next update

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawek112 Pokaż post
mam pytanie gdzie jest miejsce z demonami szkieletorami tylko tak żeby tam dojść bez gigantów i gs i deold widoł
21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz
Dark Brozyn jest offline  
stary 17-07-2006, 23:14   #395
M4r3X
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2005

Świat: Inferna
Domyślny

Powiem jedno:

Gdzie do qrwy nędzy wyczytaliscie ze w party też bedzie loot share?
Może ja jestem ślepy?

// Edit, literówka

Ostatnio edytowany przez M4r3X - 17-07-2006 o 23:15.
M4r3X jest offline  
stary 17-07-2006, 23:14   #396
osaell
Użytkownik Forum

osaell's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005

Domyślny

To ja jeszcze cos powiem:

Mamy Pacc:

Zmęczenie>Krócej gramy>Szybciej pacc zlatuje>Kupujemy pacc

Czyli to co CIP chce, wiecej kasy zarobia....
Ogolnie mowiac, te zmeczenie mnie najbardziej wqrza..
A co do kradzenia loot, to wreszcie rook stanie sie pozadnym miejscem...
Prawie, bo i tak podejda i zawala potworka... Huh...
Błędne koło...
A battle list... Współczuję knight'om... Gram palkiem, wiec, tez bede musial byc na bacznosci.. Chociaz.... ;-)

C ya

A co do przerzucania sie.. To od pewnego czasu gram w Silkroad online...
Pociesza mnie ta gra narazie ^.^
stary 17-07-2006, 23:14   #397
guzik116
Użytkownik forum

guzik116's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Brzeg

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Rise of hero
Świat: Lunara
Poziom: 31
Skille: 68/66
Poziom mag.: 4
guzik116 ma numer GG 1572155
Domyślny

Stary ,rooka sie przechodzi w 4h max ;/
guzik116 jest offline  
stary 17-07-2006, 23:15   #398
Zupka_Chinska
Użytkownik Forum

Zupka_Chinska's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Jordi
R I P
TIBIA
1997 - 2006
Killed by Next Update
To mnie dobiło xD.

Topic:
- Wszyscy krytykują, że knight`ci na huntach mają kiepsko z lootem. A po co shoterzy w ogóle mają podchodzić do ciała ?
- Nie wyobrażam sobie gry teraz knight`em na serverze PVP-E, ogólnie nie wyobrażam sobie gry na PVP-E
- Tibia zacznie być chyba teraz robiona na wzorze OTS`ów, zaczynam wyobrażać sobie runki po 100x
- " Czego nie można zlikwidować, lepiej poprzeć " jak ja tęsknie za Tibią 7.5
- Knight`a robić to teraz będzie porażka, może wymyślą użycie hotkey`s na "wsadzanie" ice rapierów do ręki z plecaka, a może nawet będzie je można kupować w sklepie za grosze
- Mam nadzieje, że zaraz po wprowadzeniu planu w życie, zrobią jakiś przyzwoity exhausted
- Wojny będą teraz polegały na tym kto ma więcej sd i sd-shooterów po swojej stronie
- Nie dziwie się, że CIPki ostatnio dodały servery non-pvp, jak wszyscy klneli na ten rodzaj serverów, zdaje mi się że po incydencie z Battle, większość zacznie tam grać xD
- Ale w sumie wszystko **** mnie to obchodzi bo skończyłem z tym badziewiem

Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff
Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans
Zupka_Chinska jest offline  
stary 17-07-2006, 23:16   #399
Jacko
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 09 2004

Domyślny

Powiem tyle: co każde naciśnięcie F5 widze 3 nowe posty i za moment mod zamknie ten chatroom.
Jacko jest offline  
stary 17-07-2006, 23:18   #400
Bake Samo
Użytkownik Forum

Bake Samo's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Zielona Gora

Imię: Bake Samo
Świat: Harmonia
Poziom: 138
Skille: 97/96
Poziom mag.: 8
Domyślny

Dobra wbijam w to co tu pisze.... juz mi sie nei chce tego sledzic.

SPRZEDAM SIEBIE msq na gg.

cya i pozdrawiam.

UPDATE ROOOOOOOOOOX!

a co do tego pana co zadal pytanko kiedy konczymy grac. Wiec nei gram juz od 2 miechow bo mi sie nie chce (nie patrz na last loginy bo czasem sie logowalem zeby looknac czy wszystko jest na miejscu, a jak ci to nie wystarcza to znajdz sobie aka magiczna stronke w ktoerj pisze na ile byles zalogowany albo ile expa wbilem www.erig.net) wiec... nie gram od 2 miechow i teraz juz w ogole nie gram

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania