![]() |
#381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Zaniedługo będzie Tibi-Online, to co teraz jest zmeinniane wyrózniało się na tle 'chińskich' rpgów w których zwyczajnie sie expi...
Nie ma juz pvp skilla - tak jak w sithach typu silk, kal, mu, liczy sie level, mlv, uhy, Brak kradziezy loota - rowniez zgapione z tychze mmrpg, Blok respa - mi nie przeszkadzało to starsze wiec nowsze i takze, Anty PG - wedlug mnie b. dobre Multi NPC - rowniez dobre, szczegolnie na test servie ; > |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Guest
|
![]() BUAHAHAHAH śmiech na sali ...
Ciekawe jak bloker otworzy orshaka : ) to z tym lootem jest idiotyczne... BATTLE LIST I RUNKI PVP ? znowu smiech na sali... a no i bardzo fajnie bedzie pg... TO WSZYSTKO PRZEZ WAS TIBIA.PL I WASZ ZART 1KWIETNIA ! :[ |
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
|
![]() ludzie nie placzcie z tym lootem blokera moze bedzie tak ze jak bloker jest w druzynie z tym co zadal najwiecej obrazen potworowi (shooterem) to moze wziasc loot ?? wg tak wlasnie bedzie. nawet jesli nie to mi nie bedzie przeszkadzac bo raczej soluje potworki i zaden noob nie bedzie mi kradl loota : ] statki-dobra zmiana dla mnie nie przydatna bo nie posiadam pacca. to zmeczenie nie wydaje mi sie ze bedzie tak przeszkadzalo zobaczymy jak to bedzie wygladalo w praktyce a celowanie na battle to raczej negatywna zmiana gram na non-pvp ale sadze ze to wyeliminowanie knightow z serwow pvp teraz knight na pvp nie ma zadnych szans w walce z sorcem/drutem hotkeye hmmm w sumie nie zmienia az tak wiekszosc i tak uzywa botow dla mnie nic zlego/dobrego umiem sie uhac -.-
|
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 48
Skille: 15 Dist
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() najgorsze jest to ze gracz, ktory swiezo zakupil pacca bedzie korzystal z niego mniej o ile sobie wyliczyl!! powinni teraz przedluzyc pacca o jeszcze raz tyle -.-
ja np. gram sorcem i czasami lubie popykac ostro przez kilka dni i mam w planach next pacca, ale teraz to sie zastanawiam czy kupowac bo stamina... ehhh |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Co do tego z tym odpoczywaniem to moim zdaniem loooz
Pewnie high lvle ( sorce ? bo pewnie 70 % najtów i palków nieuzaleznionch od tibii zostawi je jak smiecie bo przeciez sorc lepszy ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#386 |
Guest
|
![]() Co do potworow to jest to strzal w dziesiatke, lecz z tym stamina skill dla wielu starych graszy moze to zniechecic do dalszej gry. Lecz jak sie gra knightem, i sie wykozysta ten skill to mozna przez czas odnowy robi runki swoim runemakerem.
|
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Skoro ludzie uzywają aimbotów to cipy zamierzają zrobić aima w tibii, jeszcze cavebot, a moze i niech ryby same wyskakuja po nacisnieciu hotkeya.
|
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sorcerer-stok
Gildia: Stok Team
Świat: Vinera
Poziom: 49
Poziom mag.: 52
|
![]() 1.pouwielbiam jeść bananyane jest to po pierwsze, ze musisz czekać 10 s na otwieranie lota z potwora,poniewaz...
a)jaki knight bedzie chciał bloczyć. Jezeli wiadomo że knight przy bloczeniu zbiera najmniej expa i nigdy nie bedzie mógł otworzyc lota jako pierwszy-.- ![]() ![]() b)Jeżeli bedziesz np. robil jakiegoś zespołowego questa typu of quest albo jakis djinn quest. Na jednego potwora udeza powiedzmy 10 osób. Krótko mówiac w tym rzodkiewka jest superonym haosie nikt nie będzie wiedział kto zebrał wiecej experiensa i połowa lota zgnije w ciele potwora ![]() 2. Celowanie z run....... No kobieta lekkich obyczajówa cytuję (Będzie nawet można określić, czy chcesz za pomocą tego klawisza uzyć runy na sobie, czy na celu pod myszką.) No to kobieta lekkich obyczajówa mać w*******am 100 lv sorcem 70 mlv + ustawiam kobieta lekkich obyczajówa Hotkey na używanie runy SD na celu pod myszka i kobieta lekkich obyczajówA GRAM W KURKE WODNĄ czyli ustawiam na F1 sd pod myszka i send automatically(dla nie kumatych powtarzanie po wciśnieciu i trzymaniu klawisza. Spotykam tym 100 sorcem 100 knighta celuję myszką trzymam klawisz lecą sd. I co myślicie stanie sie dalej.... męski narząd płciowy wie bo knight ma na Hotkey używanie runy Uh na siebie i kobieta lekkich obyczajówa ja go sd on kobieta lekkich obyczajówa uh.Normalnie to zależalo od refleksu gracza kto szybciej sie uha lub wali sd. A teraz kobieta lekkich obyczajówa zalezeć bedzie to wylocznie od tego kto ma więcej run...To po męski narząd płciowy mi ten 70 mlv affff ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3. kobieta lekkich obyczajówA ja kupuje pacc czy tibia cip-soft? no kobieta lekkich obyczajówa ja to kobieta lekkich obyczajówa jakim prawem oni będą mi zabraniać kobieta lekkich obyczajówa grać i będę tracił pacc. No bo kobieta lekkich obyczajówa jak zjade 56 h expienia to kobieta lekkich obyczajówa jezeli chcem jeszce coś wbić lv muszę kobieta lekkich obyczajówa przez jakiś czas wylogować postać, czyli tracę dni pacca ![]() ![]() blokowanie respawnu moze być rozmowa kilku osób z Npc na statku roxx mniejsza strata czasu OGÓLNIE KUPA =( Pozdro i sory za wyrażenia ale nie dawno kupiłem pacc i żałuje aff ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Skargi to Tibia.pl za zart z 1szego kwietnia...
Rzucam tibie... no chyba ze to zart ze strony cipsoftu... Jedyne co mi sie podoba to to ze Tajfun nie bedzie wbijal 2mil exp dziennie ![]() ogolnie SUX chyba przerzuce sie na Lineage2 ...
#390 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Zielona Gora
Stan: Niegrający
Imię: Bake Samo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 138
Skille: 97/96
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Nataniel De'lavier
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
![]() |
![]() do noobowaty mistrz
pff koles to ty sie czytac naucz kazdy sie doczyta jak napisze o zamiast ó A propo upadate nei przejmujcie sie tak. Bedzie doprze, musi byc ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Moja mala ocenka na temat update'a.....Pieprzą tą gre coraz bardziej...ehhh :/
Walka poprzez Battlelist- Porazka, Pallek bedzie walic z bolta i z sd rownoczesnie, taki sorc na nizszym lvl 0 szans, knight to samo gowno zrobi... Co do zabitych potworków i zbierania loota- Np. jest bloker ...i co ?? nie bedzie mogl sprawdzic loota tylko zrobi to jakis inny koles i nie bedzie musial mowic co wylootowal...a knight'owi tym bardziej nie beda sie zwracac uhy -.- Zmęczenie - No comment...Ciekawe jak ludzie rooka beda przechodzic omg I tyle z mojej oceny...ogolnie sux ! zdeka nie przemyslane ehh... Pozdr0 ![]()
#393 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Włocławek
Świat: Xerena
Poziom: 58
Skille: 84\66
Poziom mag.: 16
|
![]() Dziękuje sobie że zdążyłem sellnac mojego palla za okazała sumke. Chciałem iść na new normal-pvp server ale zakoncze moja przygode z ta grą bo ona schodzi na psy. Teraz 90% charow to beda sorce na nowych swiatach chociarz i tak ich bylo za dużo. Knight już wogole odchodzi do lamusa.
Cya on OTS gdzie mozna normalnie postrzelac z runek ;] Ostatnio edytowany przez Mellov - 17-07-2006 o 23:18. |
![]() |
![]() |
#394 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
@update no cóż każdy narzeka a i tak będą grali. z soulami było to samo. pomyślcie kiedy przestaniecie grać w tibię (....) wymyśliłeś ? to właśnie wiesz co będzie w next update ![]()
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
|
![]() |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Powiem jedno:
Gdzie do qrwy nędzy wyczytaliscie ze w party też bedzie loot share? Może ja jestem ślepy? // Edit, literówka Ostatnio edytowany przez M4r3X - 17-07-2006 o 23:15. |
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() To ja jeszcze cos powiem:
Mamy Pacc: Zmęczenie>Krócej gramy>Szybciej pacc zlatuje>Kupujemy pacc Czyli to co CIP chce, wiecej kasy zarobia.... ![]() Ogolnie mowiac, te zmeczenie mnie najbardziej wqrza.. A co do kradzenia loot, to wreszcie rook stanie sie pozadnym miejscem... Prawie, bo i tak podejda i zawala potworka... Huh... Błędne koło... A battle list... Współczuję knight'om... Gram palkiem, wiec, tez bede musial byc na bacznosci.. Chociaz.... ;-) C ya A co do przerzucania sie.. To od pewnego czasu gram w Silkroad online... Pociesza mnie ta gra narazie ^.^
#397 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Brzeg
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lady Justin
Gildia: Rise of hero
Świat: Lunara
Poziom: 31
Skille: 68/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Stary ,rooka sie przechodzi w 4h max ;/
|
![]() |
![]() |
#398 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Cytuj:
Topic: - Wszyscy krytykują, że knight`ci na huntach mają kiepsko z lootem. A po co shoterzy w ogóle mają podchodzić do ciała ? - Nie wyobrażam sobie gry teraz knight`em na serverze PVP-E, ogólnie nie wyobrażam sobie gry na PVP-E - Tibia zacznie być chyba teraz robiona na wzorze OTS`ów, zaczynam wyobrażać sobie runki po 100x - " Czego nie można zlikwidować, lepiej poprzeć " jak ja tęsknie za Tibią 7.5 - Knight`a robić to teraz będzie porażka, może wymyślą użycie hotkey`s na "wsadzanie" ice rapierów do ręki z plecaka, a może nawet będzie je można kupować w sklepie za grosze - Mam nadzieje, że zaraz po wprowadzeniu planu w życie, zrobią jakiś przyzwoity exhausted - Wojny będą teraz polegały na tym kto ma więcej sd i sd-shooterów po swojej stronie - Nie dziwie się, że CIPki ostatnio dodały servery non-pvp, jak wszyscy klneli na ten rodzaj serverów, zdaje mi się że po incydencie z Battle, większość zacznie tam grać xD - Ale w sumie wszystko **** mnie to obchodzi bo skończyłem z tym badziewiem ![]()
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
|
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Powiem tyle: co każde naciśnięcie F5 widze 3 nowe posty i za moment mod zamknie ten chatroom.
|
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Zielona Gora
Imię: Bake Samo
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 138
Skille: 97/96
Poziom mag.: 8
|
![]() Dobra wbijam w to co tu pisze.... juz mi sie nei chce tego sledzic.
SPRZEDAM SIEBIE msq na gg. cya i pozdrawiam. UPDATE ROOOOOOOOOOX! a co do tego pana co zadal pytanko kiedy konczymy grac. Wiec nei gram juz od 2 miechow bo mi sie nie chce (nie patrz na last loginy bo czasem sie logowalem zeby looknac czy wszystko jest na miejscu, a jak ci to nie wystarcza to znajdz sobie aka magiczna stronke w ktoerj pisze na ile byles zalogowany albo ile expa wbilem www.erig.net) wiec... nie gram od 2 miechow i teraz juz w ogole nie gram ![]()