![]() |
#402 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Fajnie jest sie na koniec dnia dowiedzieć o takich bzdurach
![]() Jezeli to wejdzie w zycie... ehhh.
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() sama zmiana uhania sie duzej roznicy mi nie robi...stojac potrafie sie recznie uhac czasem szybciej niz bot, ale w biegu...to juz inna historia wiec jednak sie przyda
![]()
#405 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#406 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Wali mnie zmeczenie, wali mnie battle list, najlepiej jeszcze zeby cipsoft zrobil light hacka wbudowanego w tibie, mody na tibia.org.pl maja mniej roboty nad botami.
Loot - bye bye tibia 4 ever, nie wyobrazam sobie tego, hunty staja sie dla mnie nie oplacalne, a z knighta zrobili pieprzonego dupka do tracenia uh. MIalem isc zaraz po zakupie nowego pacca na demony, lecz to kobieta lekkich obyczajówa nie ma sensu. W 10 sek zdolal bym skosic shooterem 3 mpa, 4 mmsy i 2 g legs. "nie nic nie wypadlo, sux hunt ![]() ![]() btw. Sorcem mozna, UEowac, praktycznie legalnie aimbotowac, gran hastowac, kroic loota gdy dostaniesz najwiecej expa. Co jeszcze ? Gdy knighci rzekomo kosili loota czy ten walony cipsoft nie pomyslal co teraz bedzie ??? Czy ich juz konkretnie poj***** ?? Brzmi to tak jakby mieli knightow za ostatnich smieci ktorzy jako jedyni sa zdolni do koszenia loota, wiec udupili ich z korzyscia dla sorca, druta , palla. Jest to nie wyobrazalne..Troche sie unioslem ale naprawde nie mam slow . ![]() Ostatnio edytowany przez boorex - 17-07-2006 o 23:26. |
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Boorex
widze ze sie przejoles ;/ ja odczuwam to samo, lecz zawsze mozesz umowic sie z qmplami ze po zabiciu potwora odchodzicie wszyscy od ciala i po 10sekundach biegniecie razem obejrzec nowego mpa czy g-legi ![]()
#409 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boorex i inni knight-ci Jak co kolwiek bloczycie komus to przez pierwsze 10 sec nie mozecie brac z potworka nic ani go przesuwac ale otworzyć go można!
Więc sie nie martwcie ... -.- zaden shoter wam nic nie zajebie. A shoterom mozna zaawsze powiedziec aby nie podlazili przez 10sec. A loot zawsze zobaczy pierwszy knight ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Milowka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wieslaw Kakol
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brotherhood of the Rising Sun
Świat: Secura
Poziom: 127
Skille: 22/27
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() ....dobre dobre , ale placzecie Najty
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiemy jeszcze jak daleko zajdzie update, to jest dopiero pierwsza czesc, moze w nastepnej dowiemy sie czegos wiecej np. o nowych questach, takich dla lvli 100+ ![]() pozdrawiam Wieslaw |
![]() |
![]() |
#411 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Tu potrzeba naprawde zaufanych osób...
![]() |
#412 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
Takie rozwiazanie widzialem w innej grze online jakies 3-4 lata temu , w tamtej grze to sie sprawdzalo.. w Tibi ? watpie , teras juz napewno nie pojde blokowac Demonow czy Hydr dla "obcych" , nie ma sensu. Co do celowania runami na battle screen , Cip'y poszly na latwizne , zamiast wypowiedziec wojne bot'om , ulatwiaja gre innym zeby nie czuli sie pokrzywedzeni przez swoja uczciwosc, jak to bedzie wygladac w praktyce ? 1. Sorc stanie sie zabojcza bronia. 2. Jeden z najwazniejszych elementow pvp (celowanie run + wybor odpowiedniej runy w odpowiednim momencie) zostanie praktycznie calkowicie zautomatyzowane , za 2-3 update wrzoca poprostu do klienta boty i tak to sie skonczy , jak dla mnie ten update bedzie chyba ostatnim ktorego wyprobuje , potem mnie juz w tibi nie zobaczycie , gra ktora byla kiedys gra trudno i taktyczna , staje sie zwykla naparzanka dla laików.. nie , dziekuje.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#413 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() Co do tego zmęczenia:
nie chciało mi się czytać 41 stron więc Czy Nikt Nie Pomyślał, Że To Wychodzi 8 Godzin Expienia Dziennie? Wiecie ile to jest? Jeżeli grasz dziennie 10 godzin, to na pewno nie logujesz się na PoHu i od razu lejesz GSy, wylogowujesz się w świątyni na PoHu i idzesz spać. Od tego odliczyć trzeba tą godzinę przygotowań, no i nie codziennie jest przecież wolny PoH. Czyli taki przeciętny, nienapalony h-lvl nie będzie miał z tym problemu, a nawet raz w tygodniu będzie mógł zrobić nockę ![]() lootowanie: Cytuj:
podsumowując Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
#414 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mam z 4 zaufanych qmpli, ktorym bym mogl powierzyc nawet wlasny acc i wiem ze nic nie zniknie ![]() edit. chcialbym jeszcze dodac, ze poziom sorckow na e-pvp bedzie sie bardzo zmienial...jedbnego dnia bez problemu moze wzrosnac o 3-4lvl<mowie o 80+> oraz spac o np. 5 walka sorc kontra sorc...kto ma wiecej run ten wygrywa...no i oczywiscie kto wiekszy lvl i magic...pvp sie nie liczy ![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 17-07-2006 o 23:43. |
|
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Łdz
Imię: Warren'Sand
Profesja: Elder Druid
Gildia: -------------
Świat: Trimera
Poziom: 44
Skille: 19/24
Poziom mag.: 53
|
![]() LOLz prawda ;/// gra z update na update coraz gorsza ....jak dlamnie tibia 7.4 wymiata..a z tym expieniem to totalna porazka mysle ze duzo osob odejdzie z tibi nie wiem co im strzelilo do uba z tym expieniem zupelnie bez sensu ;// a blokowanie potworow pojdzie do historie tibi
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: W łodzi pływam...
Stan: Niegrający
Imię: Bamargera on Antica
Świat: Antica
Poziom: 24
Skille: 66/66
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ten loot to przesada! :/ Jak knight blokuje potworka to dostaje najmniej expa! I co? Zblokuje demka shooter podbiegnie i przy farcie ma mpa! :/ Chyba napisze do CIP zeby to zmienili :/
|
![]() |
![]() |
#417 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
#418 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#419 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
Nie o to mi chodzilo. Jakbys byl chociaz troche inteligentny to bys zauwazyl ze napisales "muwie" zamiast "mowie" badz "mówię". -.- |
|
![]() |
![]() |
#420 |
Guest
|
![]() Wszyscy mowia, ze sorc bedzie zabójczą bronią bo będzie mógł strzelać runami z okienka 'battle' , ale czy ktoś pomyślał z kąd sorc zdobędzie sporą ilość soul points'ów aby mieć run pod dostatkiem ? Bo jakoś mi sie nie widzi ze przez te zmeczenie duzo souli nabije.A w sklepie raczej nie opłaca sie kupować. To dotyczy sie także providerów bo z kąd ci zrobi jak nie ma souli,i musi odczekać X godzin aby móc wpęłni poexpić.
|