![]() |
#421 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
W walce 1 na 1 nic sie nie zmieni , ty go bedziesz pukal z 100 % celnoscia, a on bedize sie leczyl hot keyem , chodzi o to ze grupa osob goniacych 1 osobe zawsze zabije ta osobe (chyba ze "cel" jest zybszy i zdola uciec) , chodzi terz o to ze tibia stanie sie banalnie prosta , nie, dziekuje.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
|
![]() |
#422 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
Normalna rzecza est ze runy sd/uh sie kupuje w ogromnych ilosciach . Nazywam sorca bronia zabojcza ,bo teras kazdy , powatarzam KAZDY sorc bedzie mial celnosc aimbota , ustawiasz sobie plecaczek kolo battle screen i jedziesz z koksem , to jest jakis żart..
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#423 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sorcerer-stok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Stok Team
Świat: Vinera
Poziom: 49
Poziom mag.: 52
|
![]() Dark Brozyn specjalnie dla Ciebie
1.To po pierwsze, ze musisz czekać 10 s na otwieranie lota z potwora,poniewaz... a)jaki knight bedzie chciał bloczyć. Jezeli wiadomo że knight przy bloczeniu zbiera najmniej expa i nigdy nie bedzie mógł otworzyc lota jako pierwszy-.-. Gdzieś czytałem takie stwiedzenie"jak ktoś otworzy pierwszy to go wywalą i ta osoba kończy expienie. Kurczę CO ZA NOOB TO PISAŁ A JAK JEST TO HUNT DEMONÓW POLECIAŁO MPA TO ON Zabiera MPA I KOŃCZY EXPIENIE........ I WINNER =( JEST A KINA ZNOWU zostaje na lodzie. JESZCE 1 UPADE I SAME SORCE BEDA CHODZIC A DRUID BEDZIE BLOCZYŁ BO MOZE SIE SIOCHAC-.- b)Jeżeli bedziesz np. robil jakiegoś zespołowego questa typu of quest albo jakis djinn quest. Na jednego potwora udeżą powiedzmy 10 osób. Krótko mówiac w tym haosie nikt nie będzie wiedział kto zebrał wiecej experiensa i połowa lota zgnije w ciele potwora 2. Celowanie z run....... No do k.... cytuję (Będzie nawet można określić, czy chcesz za pomocą tego klawisza uzyć runy na sobie, czy na celu pod myszką.) No to qurde mać mam 100 lv sorcem 70 mlv + ustawiam Hotkey na używanie runy SD na celu pod myszka i GRAM W KURKE WODNĄ czyli ustawiam na F1 sd pod myszka i send automatically(dla nie kumatych powtarzanie po wciśnieciu i trzymaniu klawisza. Spotykam tym 100 sorcem 100 knighta celuję myszką trzymam klawisz lecą sd. I co myślicie stanie sie dalej.... męski narząd płciowy wie bo knight ma na Hotkey używanie runy Uh na siebie i ja go sd a on uh.Normalnie to zależalo od refleksu gracza kto szybciej sie uha lub wali sd. A teraz zalezeć bedzie to wylocznie od tego kto ma więcej run...To po co mi ten 70 mlv affff Lepiej wlozyć kase w runy.. TO JEST cipsoftBOT..... 3. qurka ja kupuje pacc czy tibia cip-soft? no ku.....rwa ja to ku...rwa jakim prawem oni będą mi zabraniać grać i będę tracił pacc. No bo kur.......wa jak zjade 56 h expienia to jezeli chcem jeszce coś wbić lv muszę przez jakiś czas wylogować postać, czyli tracę dni pacca blokowanie respawnu moze być rozmowa kilku osób z Npc na statku roxx mniejsza strata czasu OGÓLNIE KUPA =( Pozdro dla DARK BROZYN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Dalej nie mogę uwierzyć w to, co dzisiaj przeczytałem.
Po paru głębszych przemyśleniach... to będzie po prostu rzeźnia. Gra na pvp właściwie straci całkowicie sens. Bo po co? Skoro zabijanie teraz będzie po prostu banalne... Zawsze w Tibii pociągał mnie wspaniały system pvp, idealnie wyważony jak dla mnie. Niedługo to wszystko legnie w gruzach... Czas poexpić paladynem, a po update zobaczy się. Najwyżej więcej czasu spędze na treningu skilli/mlvl'a. Huncić sam lubie, więc bloker mnie średnio obchodzi. R.I.P. knights.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Boze narazie wszystko poza strzelaniem na battle jest dobre, ale to bezsensu jezeli tak bedzie to kazdy n00b bedzie mogl zabic innego czlowieka-.-
|
![]() |
![]() |
#426 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Cytuj:
Ludzi kupujących pacc są tysiące, ty jestes tylko pionkiem, A cipsoft królową ; ) Btw, Pipul hu sejs sorkerer ownzz!!!11sgiftone! Gdy zmęczysz sie naciskaniem F5 zeby wyj.ebac jak najwiecej SD, zapamietaj że nie jestes immortal, oraz o tym ze masz 3x mniej hp od najta, i 2x mniej od pala, a osoba z która walczysz rowniez moze spamowac hotami ; D Ostatnio edytowany przez M4r3X - 17-07-2006 o 23:52. |
|
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik forum
|
![]() Zgadzam się=(
|
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik forum
|
![]() boze hoteysy beda Sorc z SD bedzie na*******al ofiara bedzie sie hotkeysami uh to kto wygra? przeciesz bp uh jest tanszy niz bp sd sorc po pewnym czasie zwatpi ^^jesli nie mam wiecej sd niz ty uh ^^
|
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proszę moderatorów tibia.pl następnym razem jak będziecie robili sobie żarty to wspomnijcie coś o nowych broniach dla paladynów BO MOŻE ZNÓW SIĘ SPEŁNI!!!
Nowy update ujdzie. |
![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Sosnowiec
Profesja: Knight
Gildia: -------------
Świat: Guardia
Poziom: 40
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Blokowanie przechodzi do historii :/ No cóż dla mnie tyle dobrego że będe miał Uha w hotkey. Mimo to update mi się niezbyt podoba
|
![]() |
![]() |
#431 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
I właśnie to próbuje wam uświadomić ze to już bedzie zależalo od ekwipunku (ilości run) Dlatego cip soft nie zacznie robić Mario Bross A kurka wodna bedzie po tym Upade lepsza^^ ![]() |
|
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Łdz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Warren'Sand
Profesja: Elder Druid
Gildia: -------------
Świat: Trimera
Poziom: 44
Skille: 19/24
Poziom mag.: 53
|
![]() Taaaaaa TIBIA.PL TO WYKRAKAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDDD
|
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
|
![]() Wbudowany Aimbot?!?!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Jeśli to co jest tu napisane jest prawdą to mnie to cieszy ; ) Gram na non-pvp, czyli ten update tylko poprawi ład i porządek na serwerze ; )
Gratuluję pomysłów. Koniec share'owania i loot'owania xD
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz dostano w pplecy.... nikt juz nie zakupi pacca. ciekawe z czego bendo zyc
hahahahahhah |
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aimbot stanie się niepotrzebny,bo po co płacić za cos co będzie darmowe?? pomysł z runami całkowicie do bani,juz widzę te wojny i walki -.-
niech cip zlikwiduje jeszcze exhaused to już wogólę będzie bosko z tym otwieraniem ciał bardzo dobry pomysł,zmęczenie tak samo,myslę ze pomysleli także o zdrowiu maniaków którzy non stop expią ![]() ciekawe jak to bedzie
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Tak z ciekawosci zapytam,
Ilu z was nie ma pod hotami /sd, /uh, /hmm, /explosion ? O ile mnie pamięć nie myli, z tibijskiego 'zakazanego' downloadu, boty sciaglo okolo pol miliona polaków (ilość sciągnieć, nie koniecznie osób), większość być może 'płacze' dlatego że szanse będą równe teraz. Zważcie że mówię większość ; ) Ostatnio edytowany przez M4r3X - 18-07-2006 o 00:03. |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Mighty Iltiades
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Seraphication
Świat: Eternia
Poziom: 118
Skille: 98/xx
|
![]() Hmm Mowicie ze pomysl z lootem jest taki swietny nie zgodzilbym sie z tym do konca poniewaz: Knighty maja teraz za przeproszeniem przesrane poniewaz gdy idziesz na hunta dajmy na to demony i jestes blockerem bloczysz i co ? nie mozesz otworzyc loota bo nie zyskales najwiecej expa na moje jest to zle posuniecie.. knight beda musailby chodzi tylko z zaufany kolegami lub prosic tych co zabijaj potworki zeby robili filmy paranoja.
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Lokacja: Podkarpacie
Imię: ******
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 15
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Moim zdaniem: Przegięcie i totalny idiotyzm... jak juz ktos wspomniał jedyna dobra zecza bedzie update w otwieraniu zwłok... Chociaż jak myslicie? kto zada wiecej obrażeń? bloker czy shooter?
Aff... Obejże nowe tereny po update i chyba zmieniam stan na: ,,Na emeryturze". Edycja: wiec sran juz zmieniłem i przezucam sie na ,,MU Online"(wracam do starego chara bo znalazłem passy". P.s. Kazdy nazeka na najta... a co maja do powiedzenia ,,rune makerzy" którzy zeby wbic te 100 souli(facc) musza expic pare godzin i jeszcze musza czekac aby to expienie im się opłaciło. Wpadłem na taki dziwny pomysł: w sumie jesli najt chce zaszpanowac ze na 9 lvlu ma skille 90+/90+ to prosze bardzo, trole stoją otworem w koncu mozesz trenic do upadłego nie zgarniając nic expa ;p. Gratuluje CIPSoft'owi straty kasy i zrobienia z Tibii posmiewiska(co najmniej w moim mniemaniu). P.s.2 Tibio 7.4 wróć!!! Ostatnio edytowany przez AzAd - 18-07-2006 o 00:17. |
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik forum
|
![]() Czy tibia stanie sie niedlugo platnym otesem? płatnym=pacc
|
![]() |