Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-07-2006, 23:43   #421
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez malkolm
Zauwaz, ze jest to bron obosieczna. W tym ukladzie mam kazdego sorka (do lvl ok 100) na 2 x sd + 2 x bolt. I nie pomoze mu nic, chocby nie wiem jakim zygzakiem s*******al.

W walce 1 na 1 nic sie nie zmieni , ty go bedziesz pukal z 100 % celnoscia, a on bedize sie leczyl hot keyem , chodzi o to ze grupa osob goniacych 1 osobe zawsze zabije ta osobe (chyba ze "cel" jest zybszy i zdola uciec) , chodzi terz o to ze tibia stanie sie banalnie prosta , nie, dziekuje.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-07-2006, 23:45   #422
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez browomir
Wszyscy mowia, ze sorc bedzie zabójczą bronią bo będzie mógł strzelać runami z okienka 'battle' , ale czy ktoś pomyślał z kąd sorc zdobędzie sporą ilość soul points'ów aby mieć run pod dostatkiem ? Bo jakoś mi sie nie widzi ze przez te zmeczenie duzo souli nabije.A w sklepie raczej nie opłaca sie kupować. To dotyczy sie także providerów bo z kąd ci zrobi jak nie ma souli,i musi odczekać X godzin aby móc wpęłni poexpić.
Jesli ci sie wydaje ze sorce pkuja/walcze na wojnie wylacznie z sd'kami ktore zrobili to.... no comment.

Normalna rzecza est ze runy sd/uh sie kupuje w ogromnych ilosciach .

Nazywam sorca bronia zabojcza ,bo teras kazdy , powatarzam KAZDY sorc bedzie mial celnosc aimbota , ustawiasz sobie plecaczek kolo battle screen i jedziesz z koksem , to jest jakis żart..
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 17-07-2006, 23:45   #423
Predator myszy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 07 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Stok Team
Świat: Vinera
Poziom: 49
Poziom mag.: 52
Problem DARK BROZYN jak chcesz rób Mario Bross z tibia Cip Soft

Dark Brozyn specjalnie dla Ciebie

1.To po pierwsze, ze musisz czekać 10 s na otwieranie lota z potwora,poniewaz...
a)jaki knight bedzie chciał bloczyć. Jezeli wiadomo że knight przy bloczeniu zbiera najmniej expa i nigdy nie bedzie mógł otworzyc lota jako pierwszy-.-. Gdzieś czytałem takie stwiedzenie"jak ktoś otworzy pierwszy to go wywalą i ta osoba kończy expienie. Kurczę CO ZA NOOB TO PISAŁ A JAK JEST TO HUNT DEMONÓW POLECIAŁO MPA TO ON Zabiera MPA I KOŃCZY EXPIENIE........ I WINNER =( JEST A KINA ZNOWU zostaje na lodzie. JESZCE 1 UPADE I SAME SORCE BEDA CHODZIC A DRUID BEDZIE BLOCZYŁ BO MOZE SIE SIOCHAC-.-
b)Jeżeli bedziesz np. robil jakiegoś zespołowego questa typu of quest albo jakis djinn quest. Na jednego potwora udeżą powiedzmy 10 osób. Krótko mówiac w tym haosie nikt nie będzie wiedział kto zebrał wiecej experiensa i połowa lota zgnije w ciele potwora

2. Celowanie z run.......
No do k.... cytuję
(Będzie nawet można określić, czy chcesz za pomocą tego klawisza uzyć runy na sobie, czy na celu pod myszką.)
No to qurde mać mam 100 lv sorcem 70 mlv + ustawiam Hotkey
na używanie runy SD na celu pod myszka i GRAM W KURKE WODNĄ czyli ustawiam na F1 sd pod myszka i send automatically(dla nie kumatych powtarzanie po wciśnieciu i trzymaniu klawisza. Spotykam tym 100 sorcem 100 knighta celuję myszką trzymam klawisz lecą sd. I co myślicie stanie sie dalej....
męski narząd płciowy wie
bo knight ma na Hotkey używanie runy Uh na siebie i ja go sd a on uh.Normalnie to zależalo od refleksu gracza kto szybciej sie uha lub wali sd.
A teraz zalezeć bedzie to wylocznie od tego kto ma więcej run...To po co mi ten 70 mlv affff Lepiej wlozyć kase w runy.. TO JEST cipsoftBOT.....

3. qurka ja kupuje pacc czy tibia cip-soft?
no ku.....rwa ja
to ku...rwa jakim prawem oni będą mi zabraniać grać i będę tracił pacc.
No bo kur.......wa jak zjade 56 h expienia to jezeli chcem jeszce coś wbić lv muszę przez jakiś czas wylogować postać, czyli tracę dni pacca

blokowanie respawnu moze być
rozmowa kilku osób z Npc na statku roxx mniejsza strata czasu

OGÓLNIE KUPA =(
Pozdro dla DARK BROZYN
Predator myszy jest offline  
stary 17-07-2006, 23:46   #424
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Dalej nie mogę uwierzyć w to, co dzisiaj przeczytałem.

Po paru głębszych przemyśleniach... to będzie po prostu rzeźnia. Gra na pvp właściwie straci całkowicie sens. Bo po co? Skoro zabijanie teraz będzie po prostu banalne...

Zawsze w Tibii pociągał mnie wspaniały system pvp, idealnie wyważony jak dla mnie. Niedługo to wszystko legnie w gruzach...

Czas poexpić paladynem, a po update zobaczy się. Najwyżej więcej czasu spędze na treningu skilli/mlvl'a. Huncić sam lubie, więc bloker mnie średnio obchodzi.

R.I.P. knights.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline  
stary 17-07-2006, 23:47   #425
Losari
Użytkownik Forum

Losari's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań

Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
Adres Jabbera do Losari
Domyślny

Boze narazie wszystko poza strzelaniem na battle jest dobre, ale to bezsensu jezeli tak bedzie to kazdy n00b bedzie mogl zabic innego czlowieka-.-
Losari jest offline  
stary 17-07-2006, 23:49   #426
M4r3X
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2005

Świat: Inferna
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Predator myszy
Dark Brozyn specjalnie dla Ciebie

1.To po pierwsze, ze musisz czekać 10 s na otwieranie lota z potwora,poniewaz...
a)jaki knight bedzie chciał bloczyć. Jezeli wiadomo że knight przy bloczeniu zbiera najmniej expa i nigdy nie bedzie mógł otworzyc lota jako pierwszy-.-. Gdzieś czytałem takie stwiedzenie"jak ktoś otworzy pierwszy to go wywalą i ta osoba kończy expienie. Kurczę CO ZA NOOB TO PISAŁ A JAK JEST TO HUNT DEMONÓW POLECIAŁO MPA TO ON Zabiera MPA I KOŃCZY EXPIENIE........ I WINNER =( JEST A KINA ZNOWU zostaje na lodzie. JESZCE 1 UPADE I SAME SORCE BEDA CHODZIC A DRUID BEDZIE BLOCZYŁ BO MOZE SIE SIOCHAC-.-
b)Jeżeli bedziesz np. robil jakiegoś zespołowego questa typu of quest albo jakis djinn quest. Na jednego potwora udeżą powiedzmy 10 osób. Krótko mówiac w tym haosie nikt nie będzie wiedział kto zebrał wiecej experiensa i połowa lota zgnije w ciele potwora

2. Celowanie z run.......
No do k.... cytuję
(Będzie nawet można określić, czy chcesz za pomocą tego klawisza uzyć runy na sobie, czy na celu pod myszką.)
No to qurde mać mam 100 lv sorcem 70 mlv + ustawiam Hotkey
na używanie runy SD na celu pod myszka i GRAM W KURKE WODNĄ czyli ustawiam na F1 sd pod myszka i send automatically(dla nie kumatych powtarzanie po wciśnieciu i trzymaniu klawisza. Spotykam tym 100 sorcem 100 knighta celuję myszką trzymam klawisz lecą sd. I co myślicie stanie sie dalej....
męski narząd płciowy wie
bo knight ma na Hotkey używanie runy Uh na siebie i ja go sd a on uh.Normalnie to zależalo od refleksu gracza kto szybciej sie uha lub wali sd.
A teraz zalezeć bedzie to wylocznie od tego kto ma więcej run...To po co mi ten 70 mlv affff Lepiej wlozyć kase w runy.. TO JEST cipsoftBOT.....

3. qurka ja kupuje pacc czy tibia cip-soft?
no ku.....rwa ja
to ku...rwa jakim prawem oni będą mi zabraniać grać i będę tracił pacc.
No bo kur.......wa jak zjade 56 h expienia to jezeli chcem jeszce coś wbić lv muszę przez jakiś czas wylogować postać, czyli tracę dni pacca

blokowanie respawnu moze być
rozmowa kilku osób z Npc na statku roxx mniejsza strata czasu

OGÓLNIE KUPA =(
Pozdro dla DARK BROZYN
Takim samym prawem, jakim ci dali, i powinnieneś sie cieszyć.
Ludzi kupujących pacc są tysiące, ty jestes tylko pionkiem, A cipsoft królową ; )

Btw,

Pipul hu sejs sorkerer ownzz!!!11sgiftone!

Gdy zmęczysz sie naciskaniem F5 zeby wyj.ebac jak najwiecej SD, zapamietaj że nie jestes immortal, oraz o tym ze masz 3x mniej hp od najta, i 2x mniej od pala, a osoba z która walczysz rowniez moze spamowac hotami ; D

Ostatnio edytowany przez M4r3X - 17-07-2006 o 23:52.
M4r3X jest offline  
stary 17-07-2006, 23:50   #427
Predator myszy
Użytkownik forum

Domyślny

Zgadzam się=(
stary 17-07-2006, 23:52   #428
ChynyDruid
Użytkownik forum

ChynyDruid's Avatar

Domyślny co wy sie tak sracie

boze hoteysy beda Sorc z SD bedzie na*******al ofiara bedzie sie hotkeysami uh to kto wygra? przeciesz bp uh jest tanszy niz bp sd sorc po pewnym czasie zwatpi ^^jesli nie mam wiecej sd niz ty uh ^^
ChynyDruid jest offline  
stary 17-07-2006, 23:54   #429
Perela
Użytkownik Forum

Perela's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006

Imię: Perela
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Megiddo
Świat: Celesta
Poziom: 153
Skille: 102/77
Poziom mag.: 22
Domyślny

Proszę moderatorów tibia.pl następnym razem jak będziecie robili sobie żarty to wspomnijcie coś o nowych broniach dla paladynów BO MOŻE ZNÓW SIĘ SPEŁNI!!!

Nowy update ujdzie.
Perela jest offline  
stary 17-07-2006, 23:55   #430
pawlusek
Użytkownik forum

pawlusek's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Sosnowiec

Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 40
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
pawlusek ma numer GG 9520919
Domyślny ech :/

Blokowanie przechodzi do historii :/ No cóż dla mnie tyle dobrego że będe miał Uha w hotkey. Mimo to update mi się niezbyt podoba
pawlusek jest offline  
stary 17-07-2006, 23:56   #431
Predator myszy
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ChynyDruid
boze hoteysy beda Sorc z SD bedzie na*******al ofiara bedzie sie hotkeysami uh to kto wygra? przeciesz bp uh jest tanszy niz bp sd sorc po pewnym czasie zwatpi ^^jesli nie mam wiecej sd niz ty uh ^^

I właśnie to próbuje wam uświadomić ze to już bedzie zależalo od ekwipunku (ilości run)
Dlatego cip soft nie zacznie robić Mario Bross
A kurka wodna bedzie po tym Upade lepsza^^
stary 17-07-2006, 23:58   #432
Pandaray
Użytkownik Forum

Pandaray's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Łdz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Trimera
Poziom: 44
Skille: 19/24
Poziom mag.: 53
Domyślny

Taaaaaa TIBIA.PL TO WYKRAKAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDDD
Pandaray jest offline  
stary 17-07-2006, 23:58   #433
kaciux
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 06 2006

Domyślny upsrate

Wbudowany Aimbot?!?! tak kochany Cipsofcie, gratuluje stracenia paru tys graczy a co do reszty do GL & HF bo na pewno wam sie przyda!
kaciux jest offline  
stary 18-07-2006, 00:00   #434
Monte
Użytkownik Forum

Monte's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere

Stan: Aktywny Gracz
Monte ma numer GG 4447617
Domyślny

Jeśli to co jest tu napisane jest prawdą to mnie to cieszy ; ) Gram na non-pvp, czyli ten update tylko poprawi ład i porządek na serwerze ; )

Gratuluję pomysłów.

Koniec share'owania i loot'owania xD

Playing in memory of MMoH and MMoG. Miss you!
Monte jest offline  
stary 18-07-2006, 00:01   #435
Sebastianky
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Płock

Stan: Początkujący
Imię: Ularis
Gildia: Szukam ;]
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
Domyślny

teraz dostano w pplecy.... nikt juz nie zakupi pacca. ciekawe z czego bendo zyc
hahahahahhah
Sebastianky jest offline  
stary 18-07-2006, 00:01   #436
Satyr
Użytkownik Forum

Satyr's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: From The Darkest Past

Imię: *******
Gildia: nvm
Świat: Berylia
Poziom: 52
Skille: *
Poziom mag.: 50
Domyślny

Aimbot stanie się niepotrzebny,bo po co płacić za cos co będzie darmowe?? pomysł z runami całkowicie do bani,juz widzę te wojny i walki -.-
niech cip zlikwiduje jeszcze exhaused to już wogólę będzie bosko
z tym otwieraniem ciał bardzo dobry pomysł,zmęczenie tak samo,myslę ze pomysleli także o zdrowiu maniaków którzy non stop expią
ciekawe jak to bedzie

Long live the man!To god- quick death!(your god is dead now...)
Satyr jest offline  
stary 18-07-2006, 00:02   #437
M4r3X
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2005

Świat: Inferna
Domyślny

Tak z ciekawosci zapytam,

Ilu z was nie ma pod hotami /sd, /uh, /hmm, /explosion ?

O ile mnie pamięć nie myli, z tibijskiego 'zakazanego' downloadu, boty sciaglo okolo pol miliona polaków (ilość sciągnieć, nie koniecznie osób), większość być może 'płacze' dlatego że szanse będą równe teraz.

Zważcie że mówię większość ; )

Ostatnio edytowany przez M4r3X - 18-07-2006 o 00:03.
M4r3X jest offline  
stary 18-07-2006, 00:03   #438
Mighty
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Toruń

Profesja: Royal Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 118
Skille: 98/xx
Wyślij wiadomość przez ICQ do Mighty Mighty ma numer GG -
Domyślny

Hmm Mowicie ze pomysl z lootem jest taki swietny nie zgodzilbym sie z tym do konca poniewaz: Knighty maja teraz za przeproszeniem przesrane poniewaz gdy idziesz na hunta dajmy na to demony i jestes blockerem bloczysz i co ? nie mozesz otworzyc loota bo nie zyskales najwiecej expa na moje jest to zle posuniecie.. knight beda musailby chodzi tylko z zaufany kolegami lub prosic tych co zabijaj potworki zeby robili filmy paranoja.
Mighty jest offline  
stary 18-07-2006, 00:03   #439
AzAd
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 04 2006
Lokacja: Podkarpacie

Imię: ******
Świat: Selena
Poziom: 15
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
Domyślny

Moim zdaniem: Przegięcie i totalny idiotyzm... jak juz ktos wspomniał jedyna dobra zecza bedzie update w otwieraniu zwłok... Chociaż jak myslicie? kto zada wiecej obrażeń? bloker czy shooter?
Aff...
Obejże nowe tereny po update i chyba zmieniam stan na: ,,Na emeryturze".

Edycja: wiec sran juz zmieniłem i przezucam sie na ,,MU Online"(wracam do starego chara bo znalazłem passy".

P.s. Kazdy nazeka na najta... a co maja do powiedzenia ,,rune makerzy" którzy zeby wbic te 100 souli(facc) musza expic pare godzin i jeszcze musza czekac aby to expienie im się opłaciło.

Wpadłem na taki dziwny pomysł: w sumie jesli najt chce zaszpanowac ze na 9 lvlu ma skille 90+/90+ to prosze bardzo, trole stoją otworem w koncu mozesz trenic do upadłego nie zgarniając nic expa ;p.

Gratuluje CIPSoft'owi straty kasy i zrobienia z Tibii posmiewiska(co najmniej w moim mniemaniu).

P.s.2 Tibio 7.4 wróć!!!

Ostatnio edytowany przez AzAd - 18-07-2006 o 00:17.
AzAd jest offline  
stary 18-07-2006, 00:05   #440
ChynyDruid
Użytkownik forum

ChynyDruid's Avatar

Domyślny Jak myslicie

Czy tibia stanie sie niedlugo platnym otesem? płatnym=pacc
ChynyDruid jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania