Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-07-2006, 11:45   #581
neutralny16
Guest

Domyślny

TTTAAAAA!!!kiedys to bylo : Tibia-darmowa gra MMORPG....a dzisiaj poprostu PACCA musisz miec....kolejne up-date jeszcze bardziej przyciska...te pkt. zmęczenia będą sie regenerowały szybciej dla PACCA i bedzie ich z 2x wiecej....pier*** kur*** takie hu* -.-
@Edit
aaa zapomniałem...co do run w Hotkeyach to......KUR*******!!!!!!!!!!!!!!! ja nie moge!!! WTF!!!:/ czyli teraz nie beda sie liczyly umiejętności tylko kto ma wiecej run,wiekszy mlvl ten wygra...to juz jest przesada.....i jak ktos ma duzo uhow to zawsze sie zdazy wyuhac...omg....przesada...koncze z Tibia....

Ostatnio edytowany przez neutralny16 - 18-07-2006 o 11:49.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-07-2006, 11:51   #582
koloda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Płock

Stan: Aktywny gracz
Imię: Thard Kred
Profesja: Elite Knight
Świat: Shanera
Poziom: 54
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Domyślny

Moim zdaniem lot powinien byc dla osoby która dostała najwiecej obrazen od potwora dlaczego... lub najczesciej go atakowala . Jezeli sorcek expi sobie to wszystke potwory kture go atakuja , atakuja tylko go i lot jest jego lecz gdy sorcek jest na huncie z knightem to on dostaje najwiecej obrazen i nawet jezeli sie przezuci to tylko knight powinien muc wziasc lota... dlaczego...
Sorcek idzie na hunta po .. Exp , lota a knight idzie na hunta tylko po lota bo nie dostaje expa.. wiec po upadet knight z bloczenia ma jedynie tracenie uhuw...
Ale na kardza rzecz znajdzie sie metoda np bloczymy dl-a ubijamy go i jezeli nie ufamy swojemu parterowi otwieramy potwora patrzymy dsm a on juz podbiega a chcemu dsm-a miec tylko dla siebie no to zucamy poison filda na cialo a puzniej fire filda i sprawa zalatwiona czekamy 10 secund niszczymy fieldy i zabieramy lota i dzekujemy za hunt shoterom... taka sytuacja jest ruwnierz dobra gdy np ty solo bijesz demona a jakis sorcek wbiega kilka sd demon pada i wypada np mpa , ty tego nie morzesz wziasc ale on tak chodz wiesz co tam jest nic ci to nie da wiez zucasz fieldy i tyle po 10 sec zabierasz lota... a jak ci zwinie to juz kaszana bo vo mu zrobisz zabijesz go bedzie miala aola i nic nie wypadnie.. mozna zrobic screen shoty dac na forum i zalatwic mu hunta...
Ten pomysl z lotem dobry tylko na swiaty non-pvp
@down
scaignij sobie z majtek gume i ozbacz czy dziala

Ostatnio edytowany przez koloda - 18-07-2006 o 11:54.
koloda jest offline  
stary 18-07-2006, 11:53   #583
Yuno Skumi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś

Stan: Aktywny Gracz
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
Domyślny

a skąd sciągnąć tego update?bo na tibia.com nie moge znaleźć widziałem tylko newsa

kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek)
Yuno Skumi jest offline  
stary 18-07-2006, 11:55   #584
neutralny16
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yuno Skumi
a skąd sciągnąć tego update?bo na tibia.com nie moge znaleźć widziałem tylko newsa
??lol???lol??lol??taa wez se sciagaj zycze powodzenia...omg

stary 18-07-2006, 11:55   #585
Shein Silvershadow
Użytkownik Forum

Shein Silvershadow's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais

Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
Domyślny

A pamiętacie może, jaki wrzask był przed i po wprowadzeniu łamaniu broni dystansowych i punktów dusz? Teraz jest tak samo, a bronie dystansowe się łamią do teraz. Więc gadajcie zdrów.
stary 18-07-2006, 11:56   #586
SOF-Morgana
Użytkownik forum

SOF-Morgana's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005

Stan: Na Emeryturze
SOF-Morgana ma numer GG 6948742
Domyślny

Dobra, kazdy pier.doli tutaj podobnie... ja nie bede mowic co mi sie podoba a co nie. Wszystko sie okaze w praniu. Narzekaniem niczego nie zmienicie. I to jeszcze nie jest koniec tego update, jeszcze Cipy mają napewno jakiegos asa w rękawie. A wiekszosc tutaj jest popierd.olonymi noob.ami.

Powiem tylko ze mnie w*****a uzytkownik "Kobieta lekkich obyczajówa", kolejne kur.wa dziecko pierd.olonej neostrady.

Pozdrawiam wszystkich normalnych takich jak ja. <lol>

Ostatnio edytowany przez SOF-Morgana - 18-07-2006 o 11:58.
SOF-Morgana jest offline  
stary 18-07-2006, 11:56   #587
Celoz
Zbanowany

Celoz's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2005

Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
Celoz ma numer GG 2451090 Celoz ma login Tlenu Celoz@o2.pl
Domyślny

Jupiii!!! wreszcie nikt nie bedzie mi noobował lootu! huurrraaa!
a jak jest napisane że nikt nie będzie go mógł ruszyć, to nie może go przemieszczac czy tylko otwierać?
Celoz jest offline  
stary 18-07-2006, 11:58   #588
Grab_iarz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 07 2006

Domyślny Omg.. ;/

To sobie pograłem ,w tibie ,wbilem 60 lvl , po PGerowałem.. ; /
Mam wakacje chcialem wbic ten 60 lvl grac 10-12h dziennie a tu co ,
Tu jeden wielki cH***
Ale tak pozatym to update wypas.. ;/ na poziomie ,tego co byl z wprowadzeniem znikajacych spearow... -.-'

UPDATE SUX ..!!!!
Grab_iarz jest offline  
stary 18-07-2006, 11:58   #589
neutralny16
Guest

Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celoz
Jupiii!!! wreszcie nikt nie bedzie mi noobował lootu! huurrraaa!
a jak jest napisane że nikt nie będzie go mógł ruszyć, to nie może go przemieszczac czy tylko otwierać?
ku** czytac sie naucz wreszcie..www.tibia.pl poczytaj se jeszcze raz....

stary 18-07-2006, 11:59   #590
Solar Ray
Guest

Domyślny

Wszystkie zmiany są ok, ale celowanie do ludzi na battle to totalna porażka. Teraz sorcowie będą mieli kolosalną przewage nad innymi postaciami. Byle noob bedzie umial celowac z run.

stary 18-07-2006, 12:00   #591
Lord kasztanowiec
Użytkownik Forum

Lord kasztanowiec's Avatar

Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka

Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Lord kasztanowiec ma numer GG 7970255
Domyślny

moze jednak wróce do tibi...;p
stary 18-07-2006, 12:00   #592
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez koloda
Moim zdaniem lot powinien byc dla osoby która dostała najwiecej obrazen od potwora dlaczego... lub najczesciej go atakowala . Jezeli sorcek expi sobie to wszystke potwory kture go atakuja , atakuja tylko go i lot jest jego lecz gdy sorcek jest na huncie z knightem to on dostaje najwiecej obrazen i nawet jezeli sie przezuci to tylko knight powinien muc wziasc lota... dlaczego...
Sorcek idzie na hunta po .. Exp , lota a knight idzie na hunta tylko po lota bo nie dostaje expa.. wiec po upadet knight z bloczenia ma jedynie tracenie uhuw...
Ale na kardza rzecz znajdzie sie metoda np bloczymy dl-a ubijamy go i jezeli nie ufamy swojemu parterowi otwieramy potwora patrzymy dsm a on juz podbiega a chcemu dsm-a miec tylko dla siebie no to zucamy poison filda na cialo a puzniej fire filda i sprawa zalatwiona czekamy 10 secund niszczymy fieldy i zabieramy lota i dzekujemy za hunt shoterom... taka sytuacja jest ruwnierz dobra gdy np ty solo bijesz demona a jakis sorcek wbiega kilka sd demon pada i wypada np mpa , ty tego nie morzesz wziasc ale on tak chodz wiesz co tam jest nic ci to nie da wiez zucasz fieldy i tyle po 10 sec zabierasz lota... a jak ci zwinie to juz kaszana bo vo mu zrobisz zabijesz go bedzie miala aola i nic nie wypadnie.. mozna zrobic screen shoty dac na forum i zalatwic mu hunta...
Ten pomysl z lotem dobry tylko na swiaty non-pvp
@down
scaignij sobie z majtek gume i ozbacz czy dziala
To według ciebie jak sorc idzie z knightem na demony i wystrzela 50 bp sd to dla niego ma byc tylko exp ? Śmieszny jesteś...(włanie takich noobow kilka lat temu bylo mniej a teraz jest pelno , i to oni znisczyli klimat gry : ( )
Exodus jest offline  
stary 18-07-2006, 12:06   #593
matey 14
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neutralny16
TTTAAAAA!!!kiedys to bylo : Tibia-darmowa gra MMORPG....a dzisiaj poprostu PACCA musisz miec....kolejne up-date jeszcze bardziej przyciska...te pkt. zmęczenia będą sie regenerowały szybciej dla PACCA i bedzie ich z 2x wiecej....pier*** kur*** takie hu* -.-
@Edit
aaa zapomniałem...co do run w Hotkeyach to......KUR*******!!!!!!!!!!!!!!! ja nie moge!!! WTF!!!:/ czyli teraz nie beda sie liczyly umiejętności tylko kto ma wiecej run,wiekszy mlvl ten wygra...to juz jest przesada.....i jak ktos ma duzo uhow to zawsze sie zdazy wyuhac...omg....przesada...koncze z Tibia....
po 1- nikt ci nie kaze grac w tibie wiec nie musisz grac- krzyz na droge
po 2- pokaz mi jakas NORMALNA gre MMORPG ktora jest darmowa... -.-
po 3- mi ten up'date sie bardzo podoba o ile zmienia to ze ludzie na party beda mogli lootowac mobki wspolnie
matey 14 jest offline  
stary 18-07-2006, 12:06   #594
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

jo dupa teraz pvp na gowno ci sie przyda ;p reszta ok
Szkut jest offline  
stary 18-07-2006, 12:09   #595
Level
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

Brawo!
W końcu jakis fajny update

Ograniczenie czasu exp. to jest własnie to co juz dawno powinno być

Celowanie z okienka battle, to żadna nowość
Level jest offline  
stary 18-07-2006, 12:10   #596
Galus
Guest

Domyślny

Beznadziejny ten update bedzie... np. gdy bloczysz jakiemus magowi np. bk to przez te 10sec moze podwedzic loota... a np. palek latajacy z dlem zanim doleci do deda to juz ktos i tak wedzi loota... bo przeciez mozna go blokowac
co do nowych funkcji Hotkeyow to jest parodia!!! zasada Cipow? NIe mozna z botami wygrac, zrobimy wlasnego
to samo z battle...

jedyna dobra rzecza jest nowe zasady dotyczace blokowania respow

pare postow up/\Yuno Skumi
czy ty qrwa skonczyles chociaz przedszkole? czytac nie umiesz?

stary 18-07-2006, 12:10   #597
Dharell
Guest

Domyślny

tylko co z tego będą mieć knighci, przecież oni są blokerami i po zabiciu potwora dostają loota teraz tylko dzięki uczciwośći kolegi będą mogli dostać loota

stary 18-07-2006, 12:18   #598
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Level
Brawo!
W końcu jakis fajny update

Ograniczenie czasu exp. to jest własnie to co juz dawno powinno być

Celowanie z okienka battle, to żadna nowość
Chłopie Ciebie to juz chyba kompletnie POJEB*** , weż lepiej przemyśl to co napisałeś... niewiem kto mógl wymyślić Anty PG.... ktoś chyba kto zazdrości innym...
stary 18-07-2006, 12:21   #599
Seele
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zatamon
Profesja: Knight
Gildia: Scarus Team
Świat: Kyra
Poziom: 54
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grab_iarz
To sobie pograłem ,w tibie ,wbilem 60 lvl , po PGerowałem.. ; /
Mam wakacje chcialem wbic ten 60 lvl grac 10-12h dziennie a tu co ,
Tu jeden wielki cH***
Ale tak pozatym to update wypas.. ;/ na poziomie ,tego co byl z wprowadzeniem znikajacych spearow... -.-'

UPDATE SUX ..!!!!

muahahaha...dobiłeś mnie chłopie...całe wakacje grać w tibie od rana do nocy z przerwami na wyjście do kibla i do kuchni...

@topic

a mi sie update podoba jak narazie od początku do końca (zobaczymy następny news)...koniec gry 20h na dobe ^^

jescze antilyring by wyłączyć mogli
stary 18-07-2006, 12:32   #600
Zamkniety w domku
Użytkownik Forum

Zamkniety w domku's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo

Imię: Thorthy
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
Zamkniety w domku ma numer GG 5131226
Domyślny

Mnie jako iż gram knightem na non-pvp update sie podoba, mam tylko nadzieje, ze rozwiaza jakos problem z otwieraniem cial przez blokerow

Anty-PG - bardzo dobre, 8 godzin dzien w dzien to i tak za duzo, tylko uzaleznieni tyle graja, a potem mozna sobie jeszcze potrenowac.

Respawn - OK

Celowanie z battle - na pvp moze to uprzykrzyc zycie wszystkim ofiarom pk, no ale co poradzic.

Hotkeye na runy - dla mnie bomba, annihilator bez bota bedzie teraz czyms normalnym

Kapitanowie - jestem facc, ale paccom sie przyda, ony wprowadzili to do wszystkich npc (tych skupujacych loot )
Zamkniety w domku jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania