![]() |
#581 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() @Edit aaa zapomniałem...co do run w Hotkeyach to......KUR*******!!!!!!!!!!!!!!! ja nie moge!!! WTF!!!:/ czyli teraz nie beda sie liczyly umiejętności tylko kto ma wiecej run,wiekszy mlvl ten wygra...to juz jest przesada.....i jak ktos ma duzo uhow to zawsze sie zdazy wyuhac...omg....przesada...koncze z Tibia.... Ostatnio edytowany przez neutralny16 - 18-07-2006 o 11:49. |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thard Kred
Profesja: Elite Knight
Gildia: Army of Angels
Świat: Shanera
Poziom: 54
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Moim zdaniem lot powinien byc dla osoby która dostała najwiecej obrazen od potwora dlaczego... lub najczesciej go atakowala . Jezeli sorcek expi sobie to wszystke potwory kture go atakuja , atakuja tylko go i lot jest jego lecz gdy sorcek jest na huncie z knightem to on dostaje najwiecej obrazen i nawet jezeli sie przezuci to tylko knight powinien muc wziasc lota... dlaczego...
Sorcek idzie na hunta po .. Exp , lota a knight idzie na hunta tylko po lota bo nie dostaje expa.. wiec po upadet knight z bloczenia ma jedynie tracenie uhuw... Ale na kardza rzecz znajdzie sie metoda np bloczymy dl-a ubijamy go i jezeli nie ufamy swojemu parterowi otwieramy potwora patrzymy dsm a on juz podbiega a chcemu dsm-a miec tylko dla siebie no to zucamy poison filda na cialo a puzniej fire filda i sprawa zalatwiona czekamy 10 secund niszczymy fieldy i zabieramy lota i dzekujemy za hunt shoterom... taka sytuacja jest ruwnierz dobra gdy np ty solo bijesz demona a jakis sorcek wbiega kilka sd demon pada i wypada np mpa , ty tego nie morzesz wziasc ale on tak chodz wiesz co tam jest nic ci to nie da wiez zucasz fieldy i tyle po 10 sec zabierasz lota... a jak ci zwinie to juz kaszana bo vo mu zrobisz zabijesz go bedzie miala aola i nic nie wypadnie.. mozna zrobic screen shoty dac na forum i zalatwic mu hunta... Ten pomysl z lotem dobry tylko na swiaty non-pvp @down scaignij sobie z majtek gume i ozbacz czy dziala Ostatnio edytowany przez koloda - 18-07-2006 o 11:54. |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() a skąd sciągnąć tego update?bo na tibia.com nie moge znaleźć widziałem tylko newsa
#584 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() A pamiętacie może, jaki wrzask był przed i po wprowadzeniu łamaniu broni dystansowych i punktów dusz? Teraz jest tak samo, a bronie dystansowe się łamią do teraz. Więc gadajcie zdrów.
![]() |
#586 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dobra, kazdy pier.doli tutaj podobnie... ja nie bede mowic co mi sie podoba a co nie. Wszystko sie okaze w praniu. Narzekaniem niczego nie zmienicie. I to jeszcze nie jest koniec tego update, jeszcze Cipy mają napewno jakiegos asa w rękawie. A wiekszosc tutaj jest popierd.olonymi noob.ami.
Powiem tylko ze mnie w*****a uzytkownik "Kobieta lekkich obyczajówa", kolejne kur.wa dziecko pierd.olonej neostrady. Pozdrawiam wszystkich normalnych takich jak ja. <lol> Ostatnio edytowany przez SOF-Morgana - 18-07-2006 o 11:58. |
![]() |
![]() |
#587 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Jupiii!!! wreszcie nikt nie bedzie mi noobował lootu! huurrraaa!
![]() a jak jest napisane że nikt nie będzie go mógł ruszyć, to nie może go przemieszczac czy tylko otwierać? |
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() To sobie pograłem ,w tibie ,wbilem 60 lvl , po PGerowałem.. ; /
Mam wakacje chcialem wbic ten 60 lvl grac 10-12h dziennie a tu co , Tu jeden wielki cH*** ![]() Ale tak pozatym to update wypas.. ;/ na poziomie ,tego co byl z wprowadzeniem znikajacych spearow... -.-' UPDATE SUX ..!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#590 |
Guest
|
![]() Wszystkie zmiany są ok, ale celowanie do ludzi na battle to totalna porażka. Teraz sorcowie będą mieli kolosalną przewage nad innymi postaciami. Byle noob bedzie umial celowac z run.
|
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() moze jednak wróce do tibi...;p
|
![]() |
![]() |
#592 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#593 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
po 2- pokaz mi jakas NORMALNA gre MMORPG ktora jest darmowa... -.- po 3- mi ten up'date sie bardzo podoba o ile zmienia to ze ludzie na party beda mogli lootowac mobki wspolnie |
|
![]() |
![]() |
#594 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() jo dupa teraz pvp na gowno ci sie przyda ;p reszta ok
|
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Brawo!
![]() W końcu jakis fajny update ![]() Ograniczenie czasu exp. to jest własnie to co juz dawno powinno być ![]() Celowanie z okienka battle, to żadna nowość ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Guest
|
![]() Beznadziejny ten update bedzie... np. gdy bloczysz jakiemus magowi np. bk to przez te 10sec moze podwedzic loota... a np. palek latajacy z dlem zanim doleci do deda to juz ktos i tak wedzi loota... bo przeciez mozna go blokowac
![]() co do nowych funkcji Hotkeyow to jest parodia!!! zasada Cipow? NIe mozna z botami wygrac, zrobimy wlasnego ![]() to samo z battle... jedyna dobra rzecza jest nowe zasady dotyczace blokowania respow ![]() pare postow up/\Yuno Skumi czy ty qrwa skonczyles chociaz przedszkole? czytac nie umiesz? |
![]() |
#597 |
Guest
|
![]() tylko co z tego będą mieć knighci, przecież oni są blokerami i po zabiciu potwora dostają loota teraz tylko dzięki uczciwośći kolegi będą mogli dostać loota
|
![]() |
#598 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#599 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zatamon
Profesja: Knight
Gildia: Scarus Team
Świat: Kyra
Poziom: 54
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
muahahaha...dobiłeś mnie chłopie...całe wakacje grać w tibie od rana do nocy z przerwami na wyjście do kibla i do kuchni... @topic a mi sie update podoba jak narazie od początku do końca (zobaczymy następny news)...koniec gry 20h na dobe ^^ jescze antilyring by wyłączyć mogli ![]()
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Imię: Thorthy
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mnie jako iż gram knightem na non-pvp update sie podoba, mam tylko nadzieje, ze rozwiaza jakos problem z otwieraniem cial przez blokerow
![]() Anty-PG - bardzo dobre, 8 godzin dzien w dzien to i tak za duzo, tylko uzaleznieni tyle graja, a potem mozna sobie jeszcze potrenowac. Respawn - OK Celowanie z battle - na pvp moze to uprzykrzyc zycie wszystkim ofiarom pk, no ale co poradzic. Hotkeye na runy - dla mnie bomba, annihilator bez bota bedzie teraz czyms normalnym ![]() Kapitanowie - jestem facc, ale paccom sie przyda, ony wprowadzili to do wszystkich npc (tych skupujacych loot ![]() |
![]() |