![]() |
#661 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
Teraz ciezko bedzie zabic najta z ledwo 4 mlvlem bo jemu starczy isc i naciskac hotkey z uhami a wszystkie najty-naaby (moze ty tez) chodza nawet bez otwartych uh i przez to w panice jak ich ktos bije nie otwarza ich i puszczaja wszystkie jak padna a teraz po co komu otwarte uhy jak bedzie tylko spamowal f1. Dla ciebie to dobry up~ bo nie znasz nawet piekna wali. Teraz sie bedzie liczyl tylko lvl i mlvl a nie umiejetnosci. Zabijanie PRAWDZIWEJ gry, program zostaje nienaruszony.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
|
![]() |
#662 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
Nie mialem nigdy 50lvl,ale nic mi dupy nie ściska, przeciez napisałem,ze szukam serv dla mojego 20 lvl ![]() ...tak na marginesie już któryś raz z kolei mówisz o mojej dupie...kręci cie to czy co? Ostatnio edytowany przez Level - 18-07-2006 o 16:20. |
|
![]() |
![]() |
#663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Styku
Po 1. Klient nasz Pan , a nie sługa. Więc powinni wszystko robić , żebym nam się lepiej grało bo za to płacimy. Po 2.Chłopak wyżej mówi dobrze BO on wydaje kasę i ma wymagania
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 18-07-2006 o 16:31. |
![]() |
![]() |
#664 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: ------
Świat: Nebula
|
![]() Moim zdaniem to z stamina to jest choleeernaaa PRZESADA
to dla mnie jest niedopomyslenia... jak bedde grac.. np.: 5h expienia i 10h offlineprzeciez to jest glupota.. nie wiem co te cipy sobie mysla... expienie to podstawa (no i skille tez) ale teraz cus takiego... przeciez np. tkaie h lvl to oni bede "polroku"nabijali lvl... paranoja... albo to jest jakis JOKE z strony cipow albo nie wiem co sie dzieje na tym swiecie... 0.o wszystko okaze sie na test servie.. -.-
#666 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Co z tego wynika ze nie tylko sie wylogowac, ale czekac dwa razy dluzej niż expilem zanim znowu bede mial oplacalna ilosc wytrzymalosci na expa. Ostatnio edytowany przez Scroos - 18-07-2006 o 16:50. |
|
![]() |
![]() |
#667 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja to mam ale po co to? To jeszcze bardziej przeszkadza
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Chcem Ci tylko udowodnić , nie miałes nigdy : 50 lvl'a , nie poznałeś Tibi , nie znasz jej starych uroków , nie robiłeś duzo qestuw , nie poznałeś tajemnic Tibi , zapewne nie byłeś nigdy na wojnie o serva. A wy powiadasz sie jakbyś ch** wie kim byłem...
![]() |
#669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Świat: Fortera
|
![]() Ja mysle, iz to bedzie dobry update... Nie pasuje mi tylko runki na battle, ale da sie przezyc... A co do zmeczenia, jesli ktos bedzie regenerowal stamine, to bedzie wiecej expowisk wolnych... O tym nie pomysleliscie?
|
![]() |
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: ------
Świat: Nebula
|
![]() @cytuje Keel'a
Ja mysle, iz to bedzie dobry update... Nie pasuje mi tylko runki na battle, ale da sie przezyc... A co do zmeczenia, jesli ktos bedzie regenerowal stamine, to bedzie wiecej expowisk wolnych... O tym nie pomysleliscie? a ty niepomyslales otym ze wolniej bedziesz expil... bo np teraz expisz caly dzien... i potem nie mozesz sie logowac przez 2 dni bo muszisz sie regenerowac.. to jest za przeproszeniem pojebane bo to kurwa mac juz sie dosyc wqrwilem... irytuje mnie to strasznie...
#671 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Niewazne
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 90+
Skille: 90/88
![]() |
![]() 1. Lootowanie:
Problem z blokowaniem tak? raczej nie... teraz to shooter bedzie robic filmik nie bloker ;] ewntualnie bedzie trzeba czekac 10 sec az knight wyciagnie loot. 2.Blokowanie respa: Mi tam wissi. 3. Stamina: Popieram i tak niegra sie wiecej nic 8h dziennie, chyba ze raz na jakis czas. 4: Bot w tibi: Kto teraz na battle bije z bota? pfff... teraz sie uzywa hotkeya zeby w ludzi trafiac mniej meczonce. 5. Uhanie na hotkeyu: Tak jak wyzej Kto teraz sie uha na hotkeyu? Kazdego bot uha automatycznie to jest bardziej bezpieczne np. zanim zareagujesz na to ze masz malo hp troche minie i zanim wcisniesz hotkeya tez minie duzo czasu i mozesz pasc a bot odrazu reaguje na zmiane hp.. 6. Npc: Good job nic dodac nic ujac Takie jest moje zdanie na ten temat wiec boty dalej beda uzywane pfff.. jak by cipowie chcieli usunac boty to by musieli wprowadzic wszystko co jest w TibiaBot NG ^^ hahahahah co wy myslicie ze taki 25 sorc zabije 50 knighta?? xD zobaczymy co powie jak mu sie mf i runy skoncza bo taki sorcyk se wezmie 2 bp sd i z 3 bp mf i zobaczymy kto tu taki masta w pvp bedzie... albo taki 70 sorc vs 70 knight beda takie same szanse jak teraz i tak sorc uzywa bota wiec bedzie trafiac najta (no chyba ze niema ale to juz sie zadko zdaza w tych czasach)a runy mu sie szybko skoncza bo ma malo capa a najcik ma z 10bp uh wiec i tak sorc go latwo niezabije z 2-3 sd = 1 uh knighta wiec niema co sie martwic musial by sorc nosic conajmiej 20 bp sd -.- a to niemozliwe bo musi jeszcze przeciesz manasy miec bo bez nich padnie odrazu heh... Ostatnio edytowany przez Feliix - 18-07-2006 o 16:56. |
![]() |
![]() |
#672 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Jezeli grasz codziennie po 8h+ to update Ci dobrze zrobi. Cytuj:
2. On wydaje kase i on ma wymagania. Racja. Wymagania to on se moze miec, dla CipSoftu liczy sie to ze dostaje kase. A pozatym jakie on ma wymagania? Chcialby grac cale trzy miesiace bez przerwy? Z tego co on napisal, ze po upie bedzie sie musial ograniczyc do grania 8h dziennie... IMO to to jest chore, ale to juz jego problem, nie moj, wiec sie tym nie przejmuje. |
||
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Świat: Shanera
Poziom: 27
Poziom mag.: 28
|
![]() Moim zdaniem wszystko było by ok gdyby nie to walenie z runek na battle w ludzi.
Co do tego expienia przez 56 godzin to dobry pomysł bo jak napisał Keel będzie więcej wolnych expowisk. Czeba wziąść także pod uwage że jak będzie dużo ludzi wylogowanych czekających na odnowienie się energi to będzie też mniej PK oraz mniejsze kolejki. Ostatnio edytowany przez Tajwan - 18-07-2006 o 16:59. |
![]() |
![]() |
#674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() Ale wy narzekacie :F
Przeciez jesli shooter na jakims huncie zwinie loota to knight olewa go i wraca do depo -.- Przynajmniej ja bym tak zrobil. Zaufani ludzie beda huntowac dalej tak jak to bylo do tej pory bez zadnych walkow (a moze i nawet lepiej bo bloker nieczego nie zwinie bez wiedzy shootera). Stamina - mnie to szczerze mowiac gowno obchodzi bo i tak nie gram jak niektorzy po 15h na dzien ![]() Jedynie to celowanie z battle list jest glownym bledem tego update`u (ja i tak gram na non-pvp wiec mi to rybka uheahueua xD) |
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik forum
|
![]() Popieram pana ktory wysmial ludzi ktorzy sie boja ze nie beda mogli expic 8h+ choc nawet 30lvl+ nie osiagneli... Teraz zeby jakos wyexpic na lvl bedzie trzeba przemyslec gdzie i jak i ile !! CZego sie martwicie Ci co siedza w tej grze po uszy beda musieli sie pogodzic i grac a Ci co jeszcze nie siedza wezma gre na dystans i beda grali 4FUN!! i dzieki temu moze juz nie bedzie przypadkow "bronienia TIBI krzeslem'' co jest kretynizmem
$%&$ Moze w next prima aprilisowmy newsie napisac lepszy program upade... i moze Cipsoft to wezmie i przemysli... @#%$@ Co do EO PO tym upadzie bedzie expil wolniej i nie bedzie musial (chyba) sie martwic ze go ktos przescignie..... |
![]() |
![]() |
#676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() nie wiem czy ktos to napisal wczesniej ale nie czytalem caleg otematu <65+ stron omg> no wiec to lootowanie bedzie dotyczyc tez pvp enforced?
Ostatnio edytowany przez siniestro - 18-07-2006 o 17:11. |
![]() |
![]() |
#677 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Widać, że nie grasz dużo, masz zaledwie (pewnie długo robiłeś) 24 lvl...
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 18-07-2006 o 17:25. |
|
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
![]() |
![]() + Anty kradziez lota
+ Stamina (9 latki nie beda graly 24/7 ;]) - Strzelanie z run na battle (niszczy knightow) Choc co do update ja jastem jak najbardziej na + ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Kraków
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 34
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
a i jeszcze jedno CI powiem Je-bać Pogoń Szczecin
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() @Corso
Faktycznie zabicie jednej czy dwoch hydr to kupa czasu dla knighta :F Ruszajac na hunt bloker dowiaduje sie o uczciwosci shootera w pierwsze w 5 minut (moze nawet krocej). No ale dla ciebie to pewnie straszne bo bedziesz musial 10 minut odpoczywac(ale co ty bedziesz robil bez tibii przez 10 minut?) Moze i mam 24lv ale zapewniam cie, ze gram w nia od bardzo dawna i pamietam jeszcze czasy celowania z battlelist do playerow. Pieprzycie jakies glupoty, ze konczycie z gra, ze to zle i tamto a po update i tak dalej bedziecie katowac tyle na ile tylko wam stamina pozwoli ;-) |
![]() |