![]() |
#681 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Po 1. Gram w tibie 2-3 lata a nie 2-3 miesiące Po 2. Nie kupiłem tej postaci , tylko 100% jest moja i nie mam czym kozaczyć. Po 3. Znam kilka uroków Tibia i Tajemnic np(Zakamarki Deserta) Pewnie taki noob jak Ty tera myśli co powiedzieć bo nie ogarniasz co tam moze być ![]() A z tym co napisałeś na koniec to sam przechodzisz siebie , pokazałeś jaki jesteś cfaniak , powiedziałbym Ci co ty mozesz je-bac ale nie bede sie zniżał do Twojego poziomu
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 18-07-2006 o 17:31. |
|
![]() |
|
![]() |
#682 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Początkujący
Imię: Janon Ircy
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 30
Skille: 17/21
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() Kradzierz loota: bardzo dobrze, chociarz mogło być na 20-30 sek.
Resp na wyzszych i nizszych poziomach: nie wiedziałem nawet że cos takiego jest. A jesli było, to bardzo dobrze. Statki: nigdy nie widziałem zeby ktoś komuś blokował (non-pvp) Runy z battle: przybędzie więcej sorcow i drutow na pvp i pvp-enf, a Knighci dostaną kopa, ale mnie to nie obchodzi (non-pvp) Stamina: EXTRA POMYSL!! Teraz taki co gra 8 h dziennie będzie grał tyle co grający 12h bez straty tego expa!!! Hotkeye: którym teraz będzie można przypisać runy i inne użyteczne przedmioty Teraz wzmocnili nie tylko knightow Uhaniem i IHaniem, ale też sorcow MFami i Rookstayerow LFami na np. Goblin Hell Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Rtoip - 18-07-2006 o 17:40. |
|
![]() |
![]() |
#683 |
Użytkownik Forum
|
![]() @matey 14
Chcesz normalna gre MMORPG ktora jest darmowa? prosze bardzo www.kalonline.com 3 profesje, nie ma zadnych premium acc wszyscy sa rowni. Grafika lepsza niz w Gothic 2 poogladaj sobie screeny. Zatkalo ![]() Edit: Jescze cos: Gra jest nowa, sa dopiero 2 servy, ale da sie grac. Zasady sa takie, mozna z kims rozpoczac duel. Wpisujesz /duel nick postaci i juz sie bijecie jesli ona wyrazi zgode. PKowac mozna tylko ze specjalnym helmetem ktory jest dosc drogi (300k chyba) i wtedy nick zmienia ci sie na "ASSASIN" Mozna tez pimpowac bronie, kupowac jakies kamyki, czesci, i powstaja np. luki (na tym sie znam bo mam archerke) Grade 46 + 4 np. i on dodaje cos tam hp, many, skilla ![]() Tylko takie dobrze wypimpowane luki kosztuja ponad 1 mln ![]() PS. I nie martw sie o lagi, sam mam 160 kb/s a powaznie przycina tylko w miescie, gdzie na ziemi siedzi 500 ludzi (bo mozna otworzyc wlasny sklepik od 11 lvla chyba, dajesz przedmioty i wyznaczasz cene ![]() Na deadzie tracisz tylko troche expa (chyba ze na wyzszych lvl) Tylko ty mozesz zebrac loota z potwora ktorego biles. A jak bily 2 osoby to ta ktora zadala wiecej obrazen. Zupelnie jak teraz bedzie w Tibi ![]() No dobra rozgadalem sie ![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 18-07-2006 o 17:49. |
![]() |
![]() |
#684 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() no więc zaczynamy:
-Stamina=nic nei zmienia dla normalnych graczy wręcz jest lepiej!!! Nie będzie botów które expią za ciebie 24/dobe.Zaszkodzi to tylko uzależnionym. -Resp=Tu wszyscy są za(chociaż przy tym) -Loot=ZA!!!Koniec thiefów na non-pvp i na rooku!Blokerzy wcale ciężko nie mają,mogą przecież otworzyć i zobaczyć co jest,może blokerzy chcą jeszcze przy tym ukraść ![]() -Hotkeye=Zdecydowanie nie,ale z jednej strony też zaczniemy wykorzystywać magic walle i inne rzeczy.... Czyli update na drobny plus wychodzi P.S.: Corso gówno nas obchodzi który masz lvl i czy go kupiłeś i nierozumiem cie co ty się czepiasz do wszytkich ludzi którzy mają mały lvl! P.S.2: Niektórzy z was gadają jak uzależnieni,znajdzcie se inne zajęcie oprócz grania w tą gre,pokopcie piłke,pójdzcie na basen czy inne rzeczy. |
![]() |
![]() |
#685 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
P.S. Co będzie jeśli ustawię sobie autouhanie na F1 , wciśnę F1 i z jakiejś niewiadomej przyczyny, nie zadziała i ja padnę , to co wtedy ?
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 18-07-2006 o 17:56. |
|
![]() |
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: ***********
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Xantera
Poziom: 9
Skille: 40/40
Poziom mag.: 2
|
![]() Kompletny nonsens z tym battle-strzelanie do ludzi bo teraz wogóle nie będzie sie liczył skill(umiejętności) gracza. Jakiś newbie może sie równać ze starym wyjadaczem który gra od 3 lat..
|
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Sprzedana Postac
Stan: Niegrający
Imię: Damio Vanhalen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 151
Skille: 95/71
Poziom mag.: 23
|
![]() Mowisz ze super bedzie bo ludzie beda mogli grac 8h dziennie ,nie wiem czy to jest super bo przy smierci na takim 80+ tego samego dnia nie odrobisz juz lvl , a wiadomo ze nikt nie chce sie cofac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Defroy
Popieram Cie , dobrze mówisz , chybatrafiłeś w sedno sprawy , tak by było chyba najlepiej
#689 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sorcerer Xoligor
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
Poziom: 32
Poziom mag.: 32
|
![]() Cytuj:
Oglądłem galerie i nawet fajan grafika . A ile ta zajmuje miejsca ![]() |
|
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie pamietam dokladnie, instalka jakies ~230 mb wiec nie jest znowu gigantyczna
![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() Bardzo dobry update!
1. Koniec z sharerami, nikt poza nimi nie gra w taki sposób żeby ten update mu przeszkadzał... 2. Koniec z kradzieżami loota. To mi się jeszcze bardziej podoba! Dla blokerów absolutnie żadna przeszkoda, przecież rotworma i tak nikt nie blokuje a poczekać na spawnie dragon lorda kilka sekund dłużej to żaden problem. 3. Celowanie z okna battle. PKerzy i inne noobki przecież i tak używali bardzo często boty do celowania w battle list. Teraz przynajmniej przed tym będzie się można bardzo skutecznie bronić (hotkeys) a także takiego PK skutecznie skontrować (ja też mam celowanie). 4. Pomysł z kapitanami również bardzo udany. W zeszłym roku wywalili z gry farmy druidów i utrudnili makrowanie teraz usuwają z gry kolejne chore zjawiska. W przyszłym roku można się spodziewać w wakacje kolejnych zmian sprawiających, że gra w Tibie będzie jeszcze bardziej uczciwa i w końcu noobki, dzieci neostrady oraz sharerzy zupełnie przestaną w to grać ![]() Ostatnio edytowany przez de_stroyer - 18-07-2006 o 18:51. |
![]() |
![]() |
#692 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Plock
Imię: Yanilix
Świat: Candia
Poziom: 110
|
![]() Co do tego uhania..TBI mialo kiedys taka funkcje ,ze sie na hotkeyu przypisywalo "/uh" ,postac automatycznie sie uhala.I z tym strzelaniem na battle list tak samo tylko pisalo sie "/sd" na hotkeyu
|
![]() |
![]() |
#693 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jedyna rzecza, ktorej nie potrafie zrozumiec jest celowanie przez battle+hoty na uhy itd... Ale poczekamy zobaczymy. I blagam ludzie przestancie pisac o tym, ze knighci na huncie nie moga zbierac lootu, jak juz kilka osob napisalo, prawdopodobnie ludzie z party beda mogli zbierac loot. Ostatnio edytowany przez Khazam - 18-07-2006 o 19:07. |
||
![]() |
![]() |
#694 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#695 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Trenienie na dwarfach w kazoo bedzie zajebi***(na 2 pietrach bedzie mozna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Maly Poeta
Profesja: Knight
Świat: THORIA
Poziom: 70
Skille: 9/9
Poziom mag.: 6
|
![]() @ Croso
mówisz że level wypowiada sie jakby byl niewiadomo kim a ty kim jestes? nie miales nigdy 60 lvl i sie wypowiadasz jakbys byl pracownikiem cipsoftu. i to ciebie mi jest żal, on wypowiedzial tylko swoje zdanie a ty go krytykujesz n/c na marginesie <jebac pogon jebac !> |
![]() |
![]() |
#697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Jedyne co mi się tak nie za bardzo podoba to zmęczenie. Są wakacje i jest czas pograć. Jak przekroczę 8 h dziennie to co pewien czas bedę musiał robić przerwę.
![]() ![]() @edit Ale nawet to zmęczenie by uszło, gdyby zlikwidowali soule. Przelogowałbym się na inną postać i porobiłbym sobie runy. Ale tak odnawiać soule i właściwie nie grać danym charem to tak trochę szkoda... P. S.: Sorry, że tak późno zmodyfikowałem posta ale miałem problemy z netem. ![]() Ostatnio edytowany przez Harry Xin - 18-07-2006 o 23:07. |
![]() |
![]() |
#698 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
I tu się mylisz.... Choćby tą postaciom miałem 60 lvl ale wojna wybuchła i 4 lvle straciłem , a Berylia nie jest jedynym servem na którym grałem. P.S. To masz fajnie jak lubisz jebać Pogoń jebać , Bydgoska kurwo!!
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 18-07-2006 o 19:18. |
|
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Nie trzeba miec 60lv zeby umiec grac...... wystarczy nie byc Debilem ....... Niektórzy maja po 100 i im lv odbija do glowy @Corso ten typ to jakis debil........
|
![]() |
![]() |
#700 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Valest
No właśnię zauważyłem, że ma coś nie tak z głową. Ale jestem ciekaw jednego Bl@di czy tez moze Blondi ? To takie troche kobiece co ? Czyzby dziewczynka bawiła się na internecie ? ![]() Pozdro dla Kibiców Pogoni ![]()