![]() |
#341 |
Użytkownik forum
|
![]() Siemka, chiałem wam opisać NEPTERĘ.
Otóż jest to dość młody server, ale pomimo tego gra tam hyba najmniej ludzi(rano, czasem mniej niż 100! a przeciętna liczba graczy wynosi 250-400) Jest to server PvP i czasem można tego pożałować;/ Z ilośći graczy wykina że wiekszyść expowisk jest zazwyczaj wolnych Ceny są tam zaskakująco niskie!! BOH: 35k-50k K-legs: 25k-35k C-legs: 45k-55k BS-16-20k FS:4k-6k GS:40k-50k Fire axe: ok30k knight armor: 4k-6k crown armor: 18k-20k b-robe: 30k DSM:150k-250k(tutaj cena bardzo sie wacha;/) Crusader helmet:7k-8k RH:40-50k demon helmet:500k(tylko raz widzialem oferte ![]() gra tutaj dość dużo Polaków jak brazylijczyków i niekturzy z nich podobno są dość hamscy bo huncom polaków, ale mnie jeszcze nie zabili. najlepszymi graczami są tu niestety brazylijczycy z gildii o nazwie Eolithic ja aby sie uchronic przed tymi niby huntami wstąpiłem do ich akademii.(lepiej sie ubezpieczyc niż stracic chęć do gry) Gra tutaj bardzo dużo br o nazwisku maclaud i to własnie oni stanowią elite niedawno poznałem jednego(110lv) i wcale nie wyglondał na kogos kto zabija polaków, powiedział mi że lubi polaków i żałuje tego co dzieje sie na tym serverze;/ najlepszy lv na servie to: 151lv(zork maclaud) a najlepszy polak ma 76lv;/ do niedawna istniała bardzo fajna polska gildia w kturej skupiała sie "nasza" narodowa elita niestety gildia ta rozpadła sie ponieważ wszyscy zaczęli zmieniac servery albo przestawać grać bo zostali zhunceni;/ ja podjąłem decyzje że zostaje i zmneiniłem gildie na niestety brazylijskom. brakuje nam tu jusz dobrych polaków a niekturzy z nich zajmowali nawet 10 miejsce w tabeli(pozdro dla dariusa najlepszego polskiego knighta i blokera ktury głupio robi zmieniając server!!) te wspomniane hunty nie są jakomś manią prześladowczą zabito paru polaków w ciągu tego tygodnia to prawda ale to jusz własciwie mija albo jsuz minęło. Ogulnie gra sie tu fajnie tylko brakuje "nam" jakiegos polskeigo przyjaciela ktury bardzo szybko nabiłby duży level najlepiej 100 ![]() no i jak komus sie podoba?? może trooohe namieszałem ale dziś miałem takie lagi jak nigdy i nie miałem co robić wiec chciałem napisać jak najwiecej ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Postrach Refugii
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 12
Skille: 46/36
Poziom mag.: 2
|
![]() Refugia Dosyc duzo polakówPo za tym brazylijczykow<<zakały>> niemców szwedów<<mało>> Ceny bardzo dobre- fs- 5k-; ds- 4,5k; knight armor- 5k; bright sword- 10k Non pvp!!!!! Troche noobów ![]() wszystkie lepsze expowiska zaludnine ![]() noi to by było tyle co do Refugii |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ......
Poziom: 00
Skille: 99\99
Poziom mag.: 99
|
![]() LUCERA -Duzo Brazoli i Polakow i jest jeszcze troche innych ![]() -Polakow tak kolo 40% -np. fs-5k, boh-50k -/+, p-set-cos kolo 1k zalerzy na kogo trafisz ![]() -czesto sie zdarza ze gnebią brazylijczycy polakow i na odwrot xDD -jest duzo pk najczesciej middle i high-lv =/ -zawsze mozesz znalezc miejsce do expienia ;] -na rooku tyle ile powinno byc w sam raz nie za duzo nie za malo ![]() -jak nie masz kumpli na tym servie to bedziesz mial ciezki zywot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Druid
Świat: Mythrera
Poziom: 14
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Witam, uzylem opcji szukaj <brawo>, a teraz na powaznie...
Jaki jest najnowszy (niemiecki) swiat dostepny dla FACC?? - najlepiej normalny (nie non-pvp ani e-pvp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() PaCeRa
Cytuj:
tera sie zmieniło pewnie pisałeś przed dawnym updatem Awięc tak najswięższe wiadomosci 1.Najwiecej brazylijczykuw polakuw terz mało nie jest ostatnio server stracił na populaności niema kolejek 2.dużo polakuw 3. --tera bp of hmm (min 1,8-2k max) -- s-około 5-7k --crown armor 15k moze miej jak ktoś utarguje --knight armor 4k-6k --knight legi (żadko lecą zadko kto lotuje)(więc 17k-20k) --p armor w sklepie sprzedajesz za 400 a ludzie na trade sprzedają za 300 LOL? --p legi kolo terz 400-500gp --golden armor spadła cena ostatnio do 60k-70k --royal helmet 40k-w zwyz chyba ze utargijesz nizej niz 40 ja kupiłem za 35 ale to sie żadko zdaża --boots of haste 40k-4..k dobra zadużo 4.Atmosfera (ujdzie w tłumie) brazylijczycy wszystkich wkuzają zciogają potworki zabijają innych (nie pk) kradną loot'y polacy dobrzy też nie są odobnie ale niewrzycają spearuw do wody albo bagna 5.NoN-pvp 6.Ogulnie mało osób nieladuje sie lista niekturzy hight levele mają pozajmowane miejscówki ale zawsze sie znajdzie miejsce dobre do expienie 7.Na rook'u dawno niegrałem więc niewiem ale musle że mało(<=ta wiadomośći może być nieswieża) 8. to mój drugi server brad zaczoł grac bo kolega grał moż ebyć spoko ale zadużo br'ów 2 razy bana ![]() ![]() Pozdro for all |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Druid
Świat: Mythrera
Poziom: 14
![]() |
![]() @up
Wszedłem do tego tematu tóż po czytaniu tematu o błędach ort. :/ Co do mojego pytania odpowie ktos ![]() Jaki jest najnowszy (niemiecki) swiat dostepny dla FACC?? - najlepiej normalny (nie non-pvp ani e-pvp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Świat: Galana
|
![]() Lepiej nierubcie tu harów(hyba że słuhanie n00bów 24h na dobe sprawia wam przyjemność).Nie hodzi mi o to że ci którzy chcą sie zrobić hara na galanie są n00bkami ale o to że tu n00bów w h**.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Na Guardi jest spora przewaga Polakow. Jest ok 15-20 % innych narodowosci. Najmilsi sa niemcy. Expo idzie dobrze ale wolnych miest trzeba poszukac. Lootbagow nie radze robic odrazu jakis Polak cie wyczai i juz nie masz.
Cany: Plate armor-400-500gp Plate legs-500-600gp Bright Sword-17-20k Giant Sword-18-25k Blue Robe-27-30k Wszystkie Legsy (oprocz plate) sa drogie ![]() Duzo osob sprzedaje Demon Shieldy wiec ich cena jest mala. (nie pamietam jaka). Moja opinia: Znam tam bardzo duzo osob bo to moj 2 server i ktoras z kolei postac. Jest troche zebrakuow ("free items plx" , "jestem po chaku daj cos"). Nie radzilbym tam grac, bo im wiecej osbo tam gra tym nie ma gdzie expic. Jeszcze jedno- ludzie ktorzy wybiora profesje do skillowania (Knight, Paladyn) moga bez obaw skillowac. Nikt im nie zabierze potworkow (chyba ze jakis totalny NoBeK sie znajdzie). |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: GLIWICE
Imię: Rastapunks
Profesja: Knight
Świat: Refugia ROX
Poziom: 26
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() REFUGIA
-pl,br,hiszpania,niemcy -90%vpolqakow _______ -taniocha np. k axe-1k,crown armor 25k,bohy 55k,k legsy 30k,c legsy 55k -to no pvp -patrz wyzej -zaludniony w godzinach szyczytow -patrz wyzej -duzo noobow,ale swiat spox |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() @up
1/2 twojej wypowiedzi to moja wypowiedz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Lokacja: sanok
Stan: Początkujący
Imię: Kredox
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zion Team Alliance
Świat: Kyra
Poziom: 31
Skille: 75\75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Raczysz żartować. Liczyć n apomoc okinaha? Nott~a? Albo grasz tam tydzień labo nie wiesz jak tam jest. Po przegranej wojnie RSR vs Nobelis wszyscy poalcy przenieśli się na Refugie albo Kyre. A ja powiem jak to jest na Emperze. Siedzisz sobie na spawnie dragów na ank.Przychodzi Okinah i mówi "Armor or die." Na Emperze jest tylko PA.Jeśli powiesz że jesteś PL to automatycznie jesteś hunted 4ever. Empera to ostatni server ja jaki bym wrócił. EMPERA=SUX! Nie wiem czy było coś na temat kyry więc może się wypowiem. KYRA 100% polaków PK są ale rzadko (Gildia PK=Dancing Shadwos zaprzestała wielkiego PK na Kyrze) Ceny są dość niskie. Jedyny problem to PA.Ostatnio siedziałem mojim sorcem na rotach.Przyszedł 12 sorc i nie chciał wyjść.Przelogowałem sie na knighta i chciałem go wyj*ać z respu ale przyszedł Geo (120+Ms) i mnie zabił. Respy są all zajęte.Rzadko się zdarza że są wolne. Jesli chcecie Zaczynac na tym servie to na własne ryzyko. Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Kredox - 17-07-2006 o 17:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Imię: xedhgyr zezathyn
Gildia: gildie poszukam na 30lvl
Świat: Pandoria
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
![]() PANDORIA
jest tu dużo pl i swe, troche mniej(jednak ostatnio coraz więcej)br,paru amerykanów.głównie przy żłobie siedzą szwedzi ale polacy mają ostatnio coraz więcej do powiedzenia.ceny są bardzo niskie(prawie porównywalne z anticką)k-arm 4-6k,f-axe 9k,k-legi 10-15k,b-robe 15k,c-arm 12-14k,bohy 40k,f-sword 5k,drag shield 3-5k...ogółem dość niskie.Na rooku jest troche rookstayerów,ale nowych raczej mało.i teraz największa zmora tego serva ![]() ![]()
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Galana
Nieustanna wojna. Niskie ceny typu Gs 15k nawet ![]() ![]() ![]() Up@ u nas taniej ![]() Ostatnio edytowany przez Pawio - 17-07-2006 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Lokacja: sanok
Stan: Początkujący
Imię: Kredox
Gildia: Zion Team Alliance
Świat: Kyra
Poziom: 31
Skille: 75\75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Niebede polecal rzadnego serva, ale jak dla mnie:
-jeśli jesteś początkującym graczem to najlepiej idź na jakiś ze starszych serverów, gdzie ceny sa niskie i wmiare expowiska puste -jeśli jesteś już bardziej obeznany w grze to A i servy na których zdecydowana większość to Polacy są nudniejsze niż takie na których jest wiele różnych narodowości |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Stan: Niegrający
Imię: Rotzabolen
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 26
Skille: 68/55
![]() |
![]() Narodowosci - duzo br i pl troche swe ale za to wysokie lvle to przewaznie szwedzi, malo eng i malo esp, a i jest jeszcze troche holendrow i tez maja wysokie lvle przewaznie.
Ceny - tanio fs ~ 4k, k set - 11k, b robe - 14k, bohs,rh,demon shield,g arm - 30 - 35k Ludzie online - na isarze teraz gra srednio 200 osob to bardzo malo czasem na Premii jest wiecej osob niz na isarze poniewaz wiele ludzi takze high leveli juz tu nie gra. Ostatnio nie widze nawet online Bapupy (158 ms) ani Hya'ite (172 ek). Z rooka da sie wyjsc najlepiej w godzinach 9 - 12 rano. Expowiska sa przewaznie wolne. PK? hmm nie ma az tak duzo, czasem high levele przychodza pod dp jakiegos miasta i szukaja ofiary ktora mogla by im placic. Pewnie wiele ludzi odradzi gre na isarze bo szwedzi bili wszystkich a szczegolnie polakow zeby nie osoagneli wysokich lvli ale ostatnio to ustalo wybilo sie kilku polakow np. Toruno, Sanely etc. Szwedzi teraz szukaja ludzi ktorych mogli by protektowac bo potrzebuja kase (tak mi sie przynajmniej wydaje). Ostatnio nie ma wojen dlatego wlasnie ze duzo high leveli juz nie gra. Zapraszam na Isare! Mimo tego ze to stary serw. Ostatnio edytowany przez Rotzabolen - 19-07-2006 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Niema już Zaxuhe ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pawio - 21-07-2006 o 11:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Magiczny bobek
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Ja mam tylko takie pytanko czy wy myślicie, że carlin to miasto noobów, bo słyszałem takie zdania od niektórych graczy. Jakie jest wasze zdanie??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Ja tak nie myślę choć na pvp carlin jest uważane za miasto PK. W carlin stawiałem pierwsze kroki i to miasto jest moim rodowitym miastem. Poza tym dopiero teraz odkryłem jak dobrze mi się gra i skiluje knightem, a Folda to znakomite miejsce do skilowania, expienia do max 25lvl, a i lootbagi niezłe można wynieść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
|
![]() Polecam Nebule!
Mało pk Przyjazni high lvl, zdazra sie nieraz PA ale to nie ma serwa bez PA Dla nowych osób organizowane są free itemy po wyjsciu z rooka, na dniach ma ruszyć nowa akcja Itemy dosyć tanie mogę śmiało stwierdzić że nawet bardzo tanie w porównaniu do innych serwów |
![]() |
![]() |