| 
 | |||||||
| Notki | 
| Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  18-07-2006, 16:42 | #62 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 06 2006 Posty: 138 |   Cytuj: 
 Wiem, że odsyłam w tym linku do konkurencyjnego forum, ale po kiego grzyba mam dwa razy pisać to samo na różnych forach? A przecież to ja jestem autorem tamtego posta. Oczywiście, to co tam napisałem, to takie moje przypuszczenia, mogę się więc mylić. :-) Pozdrowienia. 
				__________________ Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! | |
|   | 
|  18-07-2006, 16:56 | #63 | 
| Zbanowany |   @UP Możesz to jednak skopiować z tamtąd, bo nie mam konta na forum tibia.org i mi sie wyświetla żebym sie zalogował bo niemam uprawnień srutututu. I myśle, że kto inny (No co ty, chyba nie myślisz że jestem egoistą? To że jestem 8-mym cudem świata, mr. Master, to nie znaczy że jestem egoistą  ) też może mieć ten problem. | 
|   | 
|  18-07-2006, 19:25 | #64 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 

__________________ I'm in league with satan. Obey his commands. With the goat of Mendes. Sitting at his left hand. I'm in league with satan. I love the dead. No one prayed for Sodom. As the people fled.   | |
|   | 
|  18-07-2006, 19:52 | #65 | ||||
 Cytuj: 

__________________ Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! | ||||
|   | 
|  18-07-2006, 20:40 | #66 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2006 Lokacja: Bydgoszcz Posty: 302 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: nonPvP Poziom: 25 Skille: 65/65 Poziom mag.: 4 |   Cytuj: 
 | |
|   | 
|  18-07-2006, 22:52 | #67 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 04 2006 Lokacja: O-ca Posty: 12 Stan: Aktywny gracz Imię: Szirubuku Profesja: Paladin Gildia: Funny Pirates Świat: Refugia Poziom: 13 Skille: 47/36 Poziom mag.: 6   |   A ja mam lepszy pomysl xD Jezeli kto ma postac na Antice to niech idzie do AB i sprawdzi czy w tym domku sunrise sa rzeczy czy ich niema jak nie ma to znaczy ze ten domek ma dla jaj a jak sa tam rzeczy to oznacza to ze on byl na mainie albo dalej sobie na maina chodzi i dal komus invitke . i to by oznaczalo ze jest przejscie na maina | 
|   | 
|  18-07-2006, 22:56 | #68 | 
| Zbanowany |   @tomektrz Spoko, mój kolega, ma średnią 5.6 w szkole, a drógi mówi do niego raz "Takie oceny. Ty jesteś jakiś psychiczny!" | 
|   | 
|  18-07-2006, 23:01 | #69 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 05 2006 Posty: 125 |   Cytuj: 
  | |
|   | 
|  19-07-2006, 17:54 | #70 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 04 2006 Lokacja: O-ca Posty: 12 Stan: Aktywny gracz Imię: Szirubuku Profesja: Paladin Gildia: Funny Pirates Świat: Refugia Poziom: 13 Skille: 47/36 Poziom mag.: 6   |   no ale musial tam jakos wejsc no nie ?   | 
|   | 
|  19-07-2006, 17:57 | #71 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2006 Lokacja: Bydgoszcz Posty: 302 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: nonPvP Poziom: 25 Skille: 65/65 Poziom mag.: 4 |   przeszedł na maina, kupil domek i dal sie zrookować. Czytaj dokładnie temat zanim się wypowiesz. | 
|   | 
|  19-07-2006, 18:33 | #72 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 16 07 2006 Posty: 6 |   A może znalazł tratwę Amber i sobie pływa w tą i we wtą   Wszstko jest możliwe... Taa ale skąd ta tratwa lol... Czyli nie możliwe...  Raczej sposób opłacania domku w sposób taki jak napisał Jarassimus jest najbardziej prawdziwy  | 
|   | 
|  19-07-2006, 18:44 | #73 | |
 Stoi przecie przy brzegu przy półwyspie na południowym wschodzie Rookgaardu :-). Tylko, że pływać się nią nie da. :-) Nie wierzę w żaden tam tunel na maina. To by było całkiem bez sensu. Wiecie... ja i owszem, wierzę w różne legendy jakie się słyszy o Rookgaardzie, ale tylko w te najbardziej prawdopodobne na prosty rozum. Zaś, właśnie na prosty rozum, tunel na maina jest jak najbardziej nieprawdopodobny. :-) Pozdrowienia. 
				__________________ Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! | |
|   |