![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
![]() |
![]() Stan: Aktywny gracz
Imię: Makaveli of Chaos Profesja: Elite Knight Gildia: Angels of Revenge Świat: Pandoria Poziom: 66 Skille: 77/72 Poziom mag.: 6 Omg dawno mnie tu nie bylo, trza to zmienic ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak bedziecie potrzebowac pomocy to mozecie liczyc na moja gildie i na mnie !!! gogo Friitamsplax
Hyhy ![]() Ostatnio edytowany przez dzitka16 - 13-07-2006 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Guest
|
![]() Hmm
Sam nie wiem co mam myslec Ye-Pi-Si vs Tuath narazie nic nie mowie ale na tibia com pojawil sie temat Garciusa "The war has begun" Puki Co bede walczyc bo tak odchodze z tego swiata ... Ale mamy spore szanse na wygranie Pare osub z tuath nie bedzie walczyc |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() Ginewra będzie wojna ?? a Makaveli o co chodzi z tym wyjaśnianiem? :> zdradzicie nam rąbka tajemnicy, żeby nie było spekulacji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2006
|
![]() co do Tie pogromca: to musi być nowy owner, bo widziałem jak sprzedawał postać na allegro... pewnie kupilo jakies 12 letnie dziecko...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Makaveli Kicki ustąpiły? Ty masz radiówkę? @Up Up....up Jest/była/miała być jakaś wojna? Nie wiem, nie było mnie w kraju.
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]() czyli mialem racje
ze bedzie (raczej) wojna ![]() _____________________________________________ pendragon ginewra ahhhh ;* |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
Stan: Aktywny gracz
Imię: xedhgyr zezathyn
Gildia: gildie poszukam na 30lvl
Świat: Pandoria
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
![]() a ja mam pytanie troche offtopujące ale tutaj gadamy o pandorii więc:
słyszeliście ze na tym servie ma się reaktywować cytadelica(trójka 100+ graczy z anticki,zresztą gdzieś był o nich artykuł)i niedługo mają zamiar "przejąć" server??ja to traktuje raczej(bardzo) z przymróżeniem oka ale... ktos ma podejrzenia jakie mają nicki na "ukochanej" pandzie??
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeśli nie wiesz o co chodzi poczytaj to
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Guest
|
![]() Nom nom i ciekawe co oni tu zdziałają ? noooo chyba ze nawiązą spułprace z tuath
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tuath oraz inni zaprzyjaźnieni z tą gildią osób tworzą coś w rodzaju zamknietego kregu, uscislajac swoja ekipe z poczatkow serwera oraz nie dopuszczajac do siebie nowych graczy, nienawidza nowych, chca ich poslac do piachu.
Up. No wiesz, jakby mieli znajomosci,daliby dowody, ze oni sa z cytadeliki, zaczeliby szybko nabijac levele, bo wtedy nie mieli by problemów z pa itp.
![]() |
#414 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pandorian Technomancer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() Cytuj:
XD XD wywiad z Cytadelica był przeprowadzony ponad rok temu wiec jesli przeniesli sie na Pandorie to juz od dawna tu graja ![]() sprawdzaj daty postów na przyszłośc... edit. ja mam pewne przypuszczenia co do tego kim oni by mogli być na Pandzie ale musze jeszcze kilka spraw sprawdzic ...
The art of liquidation. Little bike, why can't you swim? ;[ - EJJ, ska du ha taxi ti tempel? huauhauhuauhauhua Ostatnio edytowany przez Pandorian technomancer - 18-07-2006 o 16:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
A ty patrz na date nie tylko pierwszych postów^^ niedawno( 15-07-2006)Necro fighter,prawdopodobnie ktoś z cytadelici rozpoczął rozmowe na tn temat i powiedział ze niedługo maja zamiar "zawładnąć nad Pandorią".
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pandorian Technomancer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() Cytuj:
![]() a tak na powaznie Cytadelic to byla grupa kolesi z Helsinborga wiec raczej wątpliwe by dzielila sie swoimi planami na przyszlosc z Necro fighterem... obecnie na serwerze mocno ida do góry kolesie z Poesja~ ale to raczej nie sa byli czlonkowie Cytadelic bo na Pandorie przyszli z Nebuli ... ale nigdy nie wiadomo skad trafili tam ![]()
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() Mitghar nie rozsmieszej mnie prosze.. o jakim ty kregu mowisz ..... nie widzisz jakich co nowych graczy przyjmuja??? Yuno, Bodum , Nuub war Fajter wiecej mi sie juz nie chce wypisywac... wiec najpierw co piszesz za nim cos napiszesz
![]() Ostatnio edytowany przez Osiol221 - 19-07-2006 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw yuno to skończony idiota, pare dni temu chcial wygonic moich kolegow z dragon huntu, on do nich: u know mine guild? Kumpel: no you must pay: knight 20k sorc 10k Kumpel: ------->nice joke Kolega 56knight i 46sorc dalej huncili sobie dragi, nawet nie bojac sie, ze ten frajer ich zaatakuje, bo uprzedzilem ich na gg, ze nawet ich nie ruszy.
![]() Ostatnio edytowany przez Mithgar XX - 19-07-2006 o 20:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Guest
|
![]() ahahaha .... jak chodzi o Nuub war Fajter to kola ma tu innego chara z troche leprzym lvl niz 40 lvl
co do boduma to niewiem , aa Yuno to niedawno odszedl z tk niewiem z jakich powodów bo niechce az tak wnikac ..... to juz bardziej bym sie bał garego cruela ..... aFFF |
![]() |