![]() |
#721 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#722 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Henrey
Profesja: Knight
Poziom: 21
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#723 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Świat: kraina czarów
|
![]() Cytuj:
Ziściło się... Najgorsze. Moja mama będzie zadowolona ![]() Miłego Wieczoru.
![]() |
#724 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2006
|
![]() @Hell Cast
Cytuję: "Jednak jeśli chodzi o sprawę z lootem... Powinni to rozwiązać tak, że przy mocniejszych potworkach, powiedzmy od Dragona wzwyż , prawo wzięcia loota powinna mieć osoba która dostała najwięcej obrażeń. Co wy na to?" koleś jesteś śmieszny, czytasz dobrze newsy ?? "Od teraz jedynie postać, która zadała potworowi najwięcej obrażeń może zebrać przedmioty z zabitego potwora przez 10 sekund po jego zabiciu" Ostatnio edytowany przez Daniellek - 18-07-2006 o 21:35. |
![]() |
![]() |
#725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: low/low
![]() |
![]() Heh , mysle ze Cipy zacyznaja dbać o zdrowie psychiczne graczy.
![]() ![]()
#726 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Top Secret
Profesja: Elite Knight
Gildia: =)
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
Nie wiem czy wiesz ale zadać/dostać hita lekko sie różnią.
![]() |
#727 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Neftanger
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Skille: 67/66
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Boże... Całe szczęście, że już w Tibie rl nie gram : P
All gut, tylko to celowanie z run w battle najgorsze! -.- Najlepiej to codziennie patrzyć na swój świat ile jest sorców, druidów, palków, najtów, potem po update po kilku dniach zobaczyć ile będzie sorców i druidów... Pewnie znacznie więcej ![]() Z góry thx za odpowiedź. =) |
![]() |
![]() |
#728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Od dzis kazdy polack retarded ass moze byc evul pekay jesli tylko zainwestuje w runy.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#729 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Imię: Top Secret
Gildia: =)
Świat: Thoria
|
![]() A moim skromnym zdaniem, myślę, że stamina to genialny sposób na pozbycie sie sharerów. Kto grając sam wytrzyma 2 doby bez snu? Może to i jest możliwe, ale wtedy człowiekiem powinien zająć się specjalista. Tak więc jestem zdania, że stamina to ogromny plus dla uczciwych graczy i wcale nie jest wyrokiem dla h lvli , tylko dla nieuczciwych sharerów. A nie każdy hlvl jest sharerem ( chociaż większość)
Jedynym minusem zbliżającego sie updata jest celowanie z run. Sytuacja hipotetyczna 60 knight expi sobie na guardach, wpada 2 sorców zaczynają go lać. Ponieważ wszystkie strzały mają 100% skuteczność knight nie ma zadnych szans uratowania sie, poniewaz jak (zapewne nie) wszyscy wiemy knight nie uhnie sie za full hp nigdy, tak więc knight bedzie latwym lupem nawet dla 2 sorcow o podobnych lvl strzelajacych tylko i wylacznie z sd. Sprawa z lootem... jak dla mnie zbedna, byc moze dlatego ze zawsze gralem na serwerach pvp i gdy ktos chcial mi zabrac loota robilem to co musialem. Ponad to nie rozumiem po kiego rozpaczacie "wypadnie mi mpa i sorc ukradnie " skoro demona widzieliscie jedynie na tibi.pl <<mowie tu do wiekszosci uzytkownikow oczywiscie nie wszystkich>> Edit: i tak wiekszość hlvli używa botów, wiec mi osobiscie wielkiej nie sprawi to roznicy ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ertil - 18-07-2006 o 22:09. |
![]() |
![]() |
#730 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Świat: Kyra
Poziom: 45
Poziom mag.: 47
|
![]() Nie bede sie rozpisywal :S bo to i tak jeden wielki ŻAL
Teraz kazdy noob bedzie cie jechal na wszystkie strony z run, 1 sposob bo ms i gran hur (albo kontratak :> ) A na anihilatora itp teraz nie bedzie trzeba uh bota wiec Cip zaoszczedzil wam szukania i testowania botow. Mam nadzieje ze Cipy zajrza do tego forum i moze zmienia ten battlelist <<>> Reszta cool PS To moze w nastepnym updacie zrobia wbudowanego autologa i rune makera ![]()
![]() |
![]() |
#731 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Ja chyba po tym uptade wróce do tibi
![]() Stamina to nie taki potworny pomysł, w końcu mniej ludzi bedzie sie uzależniało od tibi(bo nie będą mogli ciągle expić) i koniec z botami ![]() ![]() ![]() ![]()
14:58 x [22]: orca bersercera? 14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac 14:58 y [32]: ktura 14:58 x [22]: aha 14:58 y [32]: jest bersererkiem 14:58 y [32]: orkiem 14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna 15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw 15:03 x[22]: ile masz lat? 15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud? |
|
![]() |
![]() |
#732 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Henrey
Poziom: 21
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Sluchaj mnie UWAŻNIE Daniellek.
Proszę Cię naucz się czytać bo gdybyś opanował tą umiejętność to zauważyłbyś, że to jest tylko moja propozycja... Głąb... :| To samo do pana Ertil Pozdrowionka, i miłej nauki czytania ze zrozumieniem ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Smerficzek
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 12
Skille: 46/35
Poziom mag.: 2
|
![]() + i - update ![]() +Stamina - to wrecz idealne rozwiaznie, pomyslcie, bedziecie grajac 8 godzin dziennie to na drugi dzien macie 0 zmeczenia. jak potrzebujecie wiecej niz 8 godzin to jest jedna z dwoch przyczyn 1-Account sharing ![]() 2-jestescie uzaleznieni(warto sie nad tym zastanowic) ![]() +-looty - mnie to osobiscie pasuje ale blokerom nie za bardzo ![]() dobre dla sorcow/druidow -strzelanie z battle ja gram na servie non pvp ale od niedawna zaczelem, i teraz widze ze dobrze zrobilem ![]() i najwiekszy minus ------------te updATE MIALO BYC DLA KNIGHTOW I PALLOW(JA MAM) A CO ONI NAS UDUPILI ![]() PLZ EDITY W RAZIE BLEDOW BADZ NIEZGODY W POGLADACH Ostatnio edytowany przez Smerficzek - 18-07-2006 o 23:25. |
![]() |
![]() |
#734 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() Cytuj:
Zgadzam sie ze "leveL' to newbie... |
|
![]() |
![]() |
#735 |
Guest
|
![]() Żegnaj Tibia witaj Silkroad
![]() |
![]() |
#736 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#737 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Imię: Corso of Darknes
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#738 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Jak dlamnie wszysto jest suuper oprocz tego atakowania na battle... granie na pvp enforced bedzie hmm do dupy ze tak powiem bo bedzie latwiej zabijac ludzi...
|
![]() |
![]() |
#739 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Imię: Corso of Darknes
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
Na koniec tej wypowiedzi zabrakło mi : "Napisał to newbie - lvl 13" @ Grabi arz ja wiedziałęm to ![]()
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 18-07-2006 o 23:42. |
||
![]() |
![]() |
#740 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() Heh kolejny update nadchodzi i znowu zagorzała dyskusja czy i dlaczego ten cipsoft znowu <po,ebało>. Nasi koledzy z cipsoftu systematycznie dobijają klimat jaki czuć było grając w Tibię, i w takim tempie za pare update'ów będziemy mieli tylko hack'n'slash niewyróżniający się niczym spośród wielu, bah nawet odstający kilku(nasto)letnią grafiką... a co się tak zmienia ??
Klimat niewątpliwie tworzyli gracze tzw. hi lvle w ciągu 2-3 dni (jednym znani jako sharerzy innym jako legendy, niedoscigniony wzór i obiekt podziwu). Sam nie raz zaprzątałem sobie głowę myślami jak on/i to robią, 3 dni i już 40 lvl... ehh nawet najwięksi krytycy muszą przyznac ze to im w pewien sposób imponowało, nie mówię tutaj o ironiczynym imponowaniu typu (tak tak, nie mają RL, sam spójrz czy, ile i jak korzystasz ze swojego zanim zaczniesz o kims pisac) I tak jak kiedyś wszyscy narzekali, że sorc i drut to najsłabsze profesje, tak te 2 update'y sprawiły, że teraz mają się z czego cieszyc. Knight został totalnie zdegradowany i niedługo będzie to profesja wybierana przez zawężony krąg graczy. Dlaczego ? Bo się nie opłaca ... Sama myśl, że shooter będzie miał możliwość wglądu i pierwszeństwo do wzięcia lootu jest dla mnie paralizująca. Teraz blokowanie stworów ograniczy się do stania w miejscu i stukania w hotkey, adekwatnie shooterzy .. "F8 , F8 , F8". Nikt mnie nie przekona... straszne zatracenie na rzecz klimatu ![]() ![]() To samo z thiefowaniem loota, przyznaje, że zostałem okradziony i to nie raz, i traciłem takie itemki jak demon shield czy royal helmet. Wtedy byłbym zdolny gnoja złapać na rl i ubić, ale teraz jak na to patrzę z perspektywy czasu to szkoda mi, że coś takiego się nie powtórzy, bo było to niewątpliwie ciekawe odczucia i teraz chce mi się smiać jak o tym myśle ![]() ![]() Czasy w których Tibia była grą niewyjaśnionych, nienaturalnych, imponujących "zachowań" ... tempo ich przemijania się nasila Osobiście uwolniłem się już z TEGO nałogu i nie gram już ponad roczek, jestem bardzo happy, czasami obejrzę sobie jakiś ciekawy filmik i to mi całkowicie wystarcza i NA SZCZĘŚCIE udpate'y nie zachęcają do powrotu :* Kocham Cippy ![]() Gren
Ostatnio edytowany przez Grenni - 18-07-2006 o 23:50. |
|
![]() |