|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#261 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co widziales na saphirze ? Z tego co pisze na tym forum nie wydaje mi sie ze mozna wywnioskowac ze jestem w sobie zakochany czy cos o.O zreszta lepiej by bylo o tym podyskutowac na priv gdzies bo o ile mi sie wydaje to jest forum o grze a nie o mnie ![]() ![]()
LMAO Ostatnio edytowany przez Xetif - 14-07-2006 o 18:06. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira
|
![]() szczerze to nie mam czasu, ide na oske zmotac jakiegos pekatego zielonego grama ;P
nie proboj wbijac na 4 plato dxm bo moze byc zwiecha ;*** |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
|
![]() ostatnio bylo mocne 3
![]() ![]()
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: osw
Stan: Na emeryturze
Imię: Morel Firesun
Profesja: Knight
Gildia: Draconians
Poziom: 78
|
![]() Czytając Wasze posty (Bartka,auh,lvl i qbin) czuję sie wyalienowany ;x .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik forum
|
![]() do bartaza
pekl pekaty gram a ja stwierdze (stwierdzam by sie rymowalo ![]() te okulary przeciwsloneczne na przekrwione powieki ;P od auhha |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Imię: XxxxxxX
Profesja: Sorcerer
Poziom: 53
Skille: 20/26
Poziom mag.: 4x
|
![]() To teraz tylko czekać, aż Szwedzi sami się pozabijają xd
Jak można przeczytać na forum tibia.com kilku Szwedów z dość przyzwoitymi lvlami zamierza regularnie pekować dla zabawy, ponieważ zamierzają opuścić Saphire. ....podobno jakaś wojna jest Gorfin vs Vin'paz, ale nie bardzo czaję o co tam poszło...(chyba o g arma i o zabicie Samona Vertigo- myśli, że jak ma 70~lvl to może ubijać 20~ gz) Tym samym wielu członków Demo~ zostało zabitych (niestety wielu Polaczków) ;p Skrobnijcie cosik, bo forum updanie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
|
![]() o czym ty wogole mowisz? o.O
Assassin zostało rozownowane w pierwszej bitwie przez gorfin team + gildia vilsha . A z tym pkowaniem to tez nie wiem o kogo ci chodzi o elastora , navivin i tą calą reszte co teraz ich vilshon nie kocha? ;x |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik forum
|
![]() Backstabber Elastor with friends zabili Samona tuz po tym jak Ali odszedl z Demo. Samon mial pelne prawo nie wiedziec o cb. Po pierwszej "bitwie" (bardziej pasowaloby slowo "rzezi") Assasin zostal rozwiazany, a jego czlonkowie sa still huntad
![]() edit. z pekowniem chodzi o to, ze sam Assasin to miala byc gildia pk. elastor z kolegami opuszczali saphire i chcieli przed odejsciem troche pozabijac, co w gruncie rzeczy im nie wyszlo. Ostatnio edytowany przez auhh - 19-07-2006 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Pozatym jakiś czas temu utworzyła sie gildia Deadly Fundation...to jakaś konkurencja dla NP czy ich kumple? Ja nie wiem, bo boje sie wyjść z PZ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol xD a jakbys wyszedl z pz to bys wiedzial? ;pp tez mi usprawiedliwienie
ch.uj ich wie czy kumple czy nie ;p pozatym nawet jesli kiedys byli w jednej gildii to skad wiesz ze byli kumplami? juz nie raz jedni drugich w chuja robili, blili sie miedzy soba etc, takich ludzi nie nazywalbym kumplami ;p
![]() |
#273 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() co do gildi to może ktos wie, nie to ,zeby bardzo mnie to interesowało,ale zawsze warto wiedzieć co w trawie piszczy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale ze co, slonce swieci czy deszczyk pada? ;
chociaz po okularkach widze ze sloneczko...;d no to niezle cie przygrzalo ;; jak masz jeszcze chaRA na saphirze to pogadaj najlepiej z kims z tych gildii ;p chociaz watpie czy ktos z tych bucow ci odpisze.
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
czyli wiesz i nie powiesz czy nie wiesz i sie odzywasz mówiąc,ze nie wiesz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyyy... tak, wlasnie tak
xD
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo my takie wesołe chłopaki jesteśmy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
|
![]() takei zjarane. ej ja mam pytanie takie:
czemu w piosenkach rege spiewaja o babilonie? ;p btw no pain juz nie ma. teraz jest wlasnie df i succession hueheuhe <: moze bedzie jakas nowa wojenka? wiekszosc starych membersow NP przechodzi do DF, ale pozyjemy zobaczymy (=
http://forum.tibia.pl/showthread.php...018#post957018 Ostatnio edytowany przez Siergiey - 23-07-2006 o 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Sugide
Poziom: 72
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Wojenka jest miedzy DF a Flying into tempel helpers (Random Pk , badz ludzie zabici bez powodu coś w tym stlu ;D) Innej oficialnie wypowiedzianej wojenki nie ma , ale jak to powiedział pan poniżej "pożyjemy , zobaczymy"