|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Aktualnie znajduje się w podziemiach Jakundaf Desert, gdzie wpadłem w dziure, z której nie wiem jak wyjść... Próbowałem liną na wszystkie sposoby i nic. Wreszcie wyciągnał mnie kolega liną z góry, ale jest wąska ścierzka na 1 osobę i nie ma jak obejść tej dziury, aby wyjść z 2 strony a koło niej są ognie, a za nimi ściana... Co mam zrobić??? ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: xedhgyr zezathyn
Profesja: Knight
Gildia: gildie poszukam na 30lvl
Świat: Pandoria
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
![]() dednąć??wtedy wrócisz do świątyni...a szczerze nienawidze tematów w stylu aaaaa !!!halp plz!!!!!dziura wpadłem poison umieram!!!!!
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Jakbys byl madry to bys przeczytal tabliczke umieszczona przed dziura i bys przeczytal ze DANGER i nie wchodzic...teraz niech ci ktos podrzuci tam na druga strone destroy fieldy usun fire fieldy i pod ktoryms bedzie dziura do ktorej wpadniesz i wyjdziesz sobie z deserta...nie chce mi sie zamieszczac mapki pod ktorym ff jest dziura wiec lepiej zabierz duzo df
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czytaj tabliczki i wogule. Mojom kolezanke uratowlaismy z podobnej sytuacju
weszla do dziury spowrodem i postawilismy skrzynki niebylo gdzie stanonc i przezucilo jom na drugom strone ale niewiem gdzie ty skrzynki znajdziesz. . . ![]()
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Jeśli Twoja postać nazywa się grubysas to nawet nie szkoda jak padnie.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Ab'dendriel Coastwood 8 (ah te czasy :))
Stan: Na emeryturze
Imię: Gara Chaza
Gildia: Dolera
Świat: --
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
![]() |
![]() Tez taki problem mialem... padlem oczywiscie
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Nie trzeba nijakich dfów. Połaź trochę w kółko po ogniach, pod jednym jest dziura, w którą wpadniesz. Przygotuj się na konfrontację z berserkerem po drodze. I grupką fd.
Albo poczekaj do update. |
![]() |