![]() |
#1761 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Tibia Guardians
Świat: Silvera
Poziom: 17
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#1762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Taube
a pamietasz takie noobka o zajefajnym nicku Rekin Lord Vader?<kurw... idzie jakos zmienic imie?moge poswiecic nawet 5dni pacca!> haha pamietam jak zbieralem sp[eary z troli a kiedy zarazil mnie poison spider to pisalem do markizka zeby mi food szykowal ![]() nastepnie poznalem coomba, imponowal mi on swoim 19lvl-em, wraz z coombem i arth delenem<11lvl pallek walczacy swordem ![]() ![]() poznalem tam mojego BRO Kilvera Achina...mialem 17lvl on mial 21 i szpanowal swoimi runkami ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam wszystkich Taube podaj mi swoje skille, rodzaj broni to odkryje pewna zagadke ![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 19-07-2006 o 15:57. |
![]() |
![]() |
#1763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() za pewne mogłam cię widzieć kiedyś rekin
![]() ale częściej to ja widywałam Lenidasa - aż mi w pamięć zapadł, tyle razy mijałam go na drodze na północ od Thais ![]() chyba tak latał będąc niższym a potem wyższym lvlem ode mnie ![]() ![]() wiecie jak to jest - decyzja, że nabije się któryś tam lvl skilli nim się uzyska kolejny lvl ![]() Neoxer.. hmn.. zdaje się, że kogoś takiego kiedyś mogłam widzieć koło cyklopów ![]() broń? swordzik ![]() ![]() skille.. hmn.. mniej więcej jak opuszczałam serwer to miałam na 62 61 chyba ![]() potem był pamiętny pk kochanego H. zenho XD (Kel zdaje się też oberwała od niego w tym samym tygodniu co ja ![]() ![]() hmn.. raz mała Kel utknęła na wzgórzu ![]() przypomniał mi się pewien noobek koło jaskiń trolli ![]() podszedł taki koło mnie i poprosił o jedzenie, to mu rzuciłam jakąś szynkę czy co ![]() jak się cieszył, że spotkal polaka - aż zaczął prosić o łopatę, bądź odkopanie dziury do jaskini.. fakt, że mu kilkanaście razy pisałam, że owej nie posiadam (akurat nie miałam przy sobie XD) nagle patrzę, a temu pojawia się biała czacha koło nicka.. tak stoję i patrze co też ten robi.. przez minutę przyglądałam się czy też dłużej jak on mnie tak bije i bije i ani razu nie trafia ![]() potem stwierdziłam - ok, sam tego chciałeś dzieciaku włączyłam pełen atak.. i chyba nawet samym sztyletem go uderzałam ![]() i patrzę 10+ 15+ 24+... ulatuje z niego życie raz za razem ^^ aż do miasta zaczął uciekać i krzyczeć w niebogłosy, jak mu jest przykro, jak przeprasza, że zapłaci itp itd ![]() na ostatnich czerwonych punktach jego marnego życia stwierdziłam, że wracam do treningu.. ciekawe, czy go ktoś w mieście ubił ^^ (choć mnie korciło - kill it kill it ![]() ale też numery były ![]() ![]() paskudy d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#1764 |
Użytkownik Forum
|
![]() double sry:/
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 19-07-2006 o 15:07. |
![]() |
![]() |
#1765 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ rekin
musisz napisac do tutora z prosba o namelocka ![]() wspominamy to oka ![]() moim pierwszym kumplem jakiego poznalem wogle to byl, Milten Sluga Innosa(o kurde to byl ziomek, a poznalisy sie w ten sposob ze ja expilem na trolach [tych w kopalni nad carlin]i nagle przychodzi i pisze "sry na kill me i leave" omg hehe ![]() ![]() ![]() A teraz yoi leader ![]() Pamietam odczasu kiedy dostalem sie do PFT(Polish Fatality Team) < najlepsza gildia w ktorej bylem jak na razie. Tam poznalem takie szychy ( ![]() Ale najwiecej kumpli z ktorymi sie zzylem to teraz kiedy mam pacc. Pamietam jak mialem domek jako jedyny w piramidzie. Nastepnie wpadl Krzysiu szycha. Se myslalem wtedy,"boze tylko nie on tu mial byc jakis moj firend ![]() ![]() ![]() hehe to byly czasy
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1766 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Toube ja wtedy az takim nupkiem to niebylem =]
znaczy nie lalem tych potworow co innego atakowaly, ale bylem na tyle noobem ze lalem te co czekaly na tego najta co skilowala ![]() ![]() Pamientam jeszcze jak sie podniecalem temu najtowi ze mam 30 club 28 sword i 21 axe i 40 shielding ![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() No więc jeśli wspominamy to wspominamy ...
Miastem w jakim zaczęłem swoją tibijską przygode było carlin w którym expiłem do 19 levela na bugach ![]() ![]() ![]() ![]() Mógłbym jeszcze pisać i pisać ale... nie chce mi sie ![]() |
![]() |
![]() |
#1768 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() Ok kolej na mnie
![]() Wypunktuje to zeby wszystko ladnie i czytelnie ![]() 1. Moja pierwsza postac na silverze to Ruthless Sniper, palek z 40 distem (!!), poszedlem na wild warriora wylootowalem war hammera spylilem go za 4k i postanowilem zalozyc knajta poniewaz mialem pieniadze na eq. 2. Zalozylem Neoxera (Jakies 2 updaty temu), expilem na trollach, z trudem bijac po tym skille 50/50. Przy 15 levelu, dostalem invita do gildi Red Warriors, i wtedy sie zaczelo... 3. Poznalem best of the best, Rekin Lord Vader, Kilver Achin, Pix Knight (Obecnie Duba'Evil), Sorcerer Bzyku (Czy jakos tak, wierny kumpel Zbyszka), Hydraulika Zbyszka, i wielu wielu innych. To byly piekne czasy, godiznne skillowania pod guild house, zabawy i ganianie ze skullem noobow. 4. Pewnego dnia postanowilem wylotowac Neoxerem plate arm z valkiri, poszedlem na owy oboz kolo thais, i gdy juz ja zabijalem przyblakal sie... Leo Lenidas, zabil mi ja. Bardzo sie zdenerwowalem wyzywalem go, on to olewal, przyszedlem do dp i gdy zobaczylem ze jest ponad 15 leveli wyzszy ode mnie zaczolem go przepraszac i blagac o przebaczenie. Zostalismy kumplami. 5. Pewnego razu z Edziem Szczesliwym (Poznanym takze w red warriors, wtedy Mati Bestia), poszlismy pekowac i odziwo podrodze zobaczylismy 28 ek z red skullem afk. Zabilem go lurujac 2 snaki (ataki na tarcze), Bright Sword, Drag Shield, Crus Helmet, Knight Arm, P Legs to loot... Ja oddalem swoj eq Matiemu, a dla siebie wziolem ten ktory wylecial, to byl pierwszy wartosiciowy eq. 6. Zabralem sie za dobijanie swiata, zrobilem skille 60/60, pozniej 25 lev 65/65 i... Poszedlem na Elf Fortess z Dawergo Sewerym, padlem, wylecial mi Vamp Shield, Dawergo takze padl. Nie mial nic kasy wiec tylko ja wrocilem odebrac loot i.. Znowu padlem. Poniewaz byly wakacje wykasowalem tibie i wyjechalem na kolonie. Wrocilem postac byla juz na 15 lev i 49/49.. Prawdopodobnie hacknieta przez kumpla z rl. Podsumowujac, in me memory: ~Leo Lenidas (Zawsze przyjaciel, byl dla mnie jak brat) ~Fantom Da First (Dlaczego mi nie powiedziales? ![]() ~Dawergo Sewery (Wybaczylem... -.-) ~Legolas of Anarchia (Serio to nie ja...) ~Rekin Lord Vader (Jeszcze sie spotkamy ![]() ~Kazuyoshik (;*) ~Monkey The Master (Ehhh... Nie ma sily na BR) ~Kilver Achin (Achhhh te nasze hunty...) ~Rycerski Michal (zapowiadales sie na kumpla...) ~Asta Caler (Przykro mi ze jestes hackerem ![]() ~Shaakka (Thx for all) ~Kuba Narkoman (Postapiles jak ch*j, ale wybaczylem...) ~Brus Mino (Krotko cie znalem ale byles spoko ![]() ~Jezeli kogos pominolem napiszcie kogo... Pozdro all |
![]() |
![]() |
#1769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Lodzianin
pamietam ruthless snipera ale nie mialem pojecia, ze to ty ![]()
#1770 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja napisze jutro ;p musze sie wczuc ;>
![]()
#1771 |
Zbanowany
|
![]() Zapomnialem dodac jednego...
Wracajac do pkt czwartego.. 4. Pewnego dnia postanowilem wylotowac Neoxerem plate arm z valkiri, poszedlem na owy oboz kolo thais, i gdy juz ja zabijalem przyblakal sie... Leo Lenidas, zabil mi ja. Bardzo sie zdenerwowalem wyzywalem go, on to olewal, przyszedlem do dp i gdy zobaczylem ze jest ponad 15 leveli wyzszy ode mnie zaczolem go przepraszac i blagac o przebaczenie. Zostalismy kumplami.... Leo kupil domek a obok nas zamieszkal sewery, i tak poznalem sie z Sewerym. Bylismy jednymi z najlepszych kumpli, fajny team razem byl Ja, Sewery, Leo, Kilver, Kazu, Rekin.... |
![]() |
![]() |
#1772 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~Kuba Narkoman (Postapiles jak ch*j, ale wybaczylem...)
Bo mnie sprowokowales. Live is brutal. Wolalbym aby tego nei bylo, ale coz, to byl impuls. Mozesz na to odpowiedziec, ale ja nie odpowiem bo nei mam zamiaru sie klocic. Zwlaszcza z osoba ktoa pierwsza poznalem, grajac yogim i ktora mnie duzo nauczyla, nie tylko o tibi.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1773 |
Zbanowany
|
![]() @Narkomanie
Gadalismu na guild chacie jak zawsze ze soba typu Cze Noobie co tam Frajerze, i zawsze tak gadalismy bo wiedzielismy ze to zarty... A ty nagle z tekstem na moja stara... Wiec? |
![]() |
![]() |
#1774 |
Zbanowany
|
![]() No tak, ja tez nei lubie jak mi na starych wjezdzaja ;p
kiedys juz pisalismy jak to zaczynalismy i nie chce mi sie pisac jeszcze raz ;p Lodzianin czemu zmieniles nick z poredy na lodzianin ? =] |
![]() |
![]() |
#1775 |
Użytkownik Forum
|
![]() ojc nie wydaje mi sie zeby to bylo tylko cze noobie, to by mnie nie wkurzylo, juz nie pamietam o co to poszlo, a moze cos mi tam nie wyszlo, a ty powiedziales to "cze noobie" i tak jakos z samego siebie?? juz nie pamietam
Zaloze sie, rowniez z nie pamieasz tego, ze ci przeprosilem po jakis 5 min.(zanim wpakowales sie i przeszkodzils mi w skilowaniu :/ ) edit mialem nie odpowiadac, a jednak the end
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 19-07-2006 o 23:09. |
![]() |
![]() |
#1776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Łodzianin
Nie mam zastrzezen, ale ty tez mi czegos o sobie nie powiedziales : | teraz, kiedy 90% wiary odeszla przyznales sie ze masz EK na silverze. co za tym idzie? nie wiem ![]() ![]() mogles mi powiedziec ![]() wiesz co mam na mysli ![]() Btw. Nie chce sie klocic ale WIDZEW RLZ 4EVER ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 19-07-2006 o 23:36. |
![]() |
![]() |
#1777 |
Zbanowany
|
![]() Z tym ze Ek na silv to jest juz od hmm... 2-3 tyg?
Hmmm ktory raz ja sie z toba zgadzam 3? Taak Widzew Rlz ![]() |
![]() |
![]() |
#1778 |
Zbanowany
|
![]() Zrobie tak jak jest napisane oleje post hola.
@Kasztaniaczek Poreda Ban ![]() W moim podpisie jest Elite Knight Silvera, ale czy to znaczy ze gram? Jezeli wpisze sobie np Seromontis pomysliscie ze gram sero? Zamierzalem tu grac, ale po tym co sie tu wydarzylo odechcialo mi sie.. Lenidas odszedl, Polacy massowo sie nawzajem zabijaja masakra... Gorzej niz jak mnie nie bylo. Obecnie nie gram nigdzie, ale mozliwe ze sie to wkrotce zmieni. A co do EQ, to sellnolem all razem z eq kumplowi z rl (Na koncie cannidasa) ![]() Zostaly tylko bohy i k arm, ktore leza i czekaja na moim starym charze. To by bylo na tyle. Pozdro @Edit Wazna sprawa! A zreszta kasztaniaczek... |
![]() |
![]() |
#1779 |
Zbanowany
|
![]() @UP To sa domysly i narazie wole to z toba zalatwiac na priv
|
![]() |
![]() |
#1780 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Łodzianin
No wlasnie, najlepiej olac to, kiedy ktos mowi prawde ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |