Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Silvera

Notki

Silvera Wydarzenia ze świata Silvera

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-07-2006, 13:01   #1761
Hollygirl
Użytkownik forum

Hollygirl's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: 17
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek
Ztwoja szybkoscia expienia to aika itp to umra zanim ty 60 lev wbijesz wiec spoko =]
Nie wiem czy zauważyłeś, ale ja najpierw skilluję, a potem dopiero będę expić więc się nie czepiaj
Hollygirl jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-07-2006, 13:59   #1762
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny

@Taube
a pamietasz takie noobka o zajefajnym nicku Rekin Lord Vader?<kurw... idzie jakos zmienic imie?moge poswiecic nawet 5dni pacca!>
haha pamietam jak zbieralem sp[eary z troli a kiedy zarazil mnie poison spider to pisalem do markizka zeby mi food szykowal byla z nami madame natalie...pierwsi kumple ktorych poznalem na rooku
nastepnie poznalem coomba, imponowal mi on swoim 19lvl-em, wraz z coombem i arth delenem<11lvl pallek walczacy swordem > wybralismy sie na amazonki...arth zrobil miss clicka na 30lvl+ i zostal zabity , po czym ja i coombo chcielismy go ubic wlaczajac skulla...tradycyjnie rekin padl, coombo zwial. nastepnie kupowalem bp hmm i chodzilem na cyklopy XD
poznalem tam mojego BRO Kilvera Achina...mialem 17lvl on mial 21 i szpanowal swoimi runkami Nastepnymi waznymi osobami w moim zyciu tibijskim byl DAwergo Sewery Yogi, Neoxer, Loe Lenidas,Fantom da First<Carpa>,Moradina Miedziobrodego,Zuleq,Kazuyoshik. Dawerga poznalem nieco wczesniej, to on mnie zabral na dark shield questa wraz z jego rl qmplami ja noobek wziolem tylko 1 nagrode \o/Byli tez kumple o nickach: raka jack,maly smierdzi,duzy smierdziel,vroobel archer(rycek) ktorego wraz z markizkiem,malym i coombem probowalismy zabic ,dubanwlkp,dark pixcier,zlomiarz piotr,flaikub i pare innych osob
pozdrawiam wszystkich
Taube podaj mi swoje skille, rodzaj broni to odkryje pewna zagadke

Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 19-07-2006 o 15:57.
Rekin Master jest offline  
stary 19-07-2006, 14:21   #1763
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

za pewne mogłam cię widzieć kiedyś rekin
ale częściej to ja widywałam Lenidasa - aż mi w pamięć zapadł, tyle razy mijałam go na drodze na północ od Thais
chyba tak latał będąc niższym a potem wyższym lvlem ode mnie bo ja miałam w miarę cały czas ten sam
wiecie jak to jest - decyzja, że nabije się któryś tam lvl skilli nim się uzyska kolejny lvl

Neoxer.. hmn.. zdaje się, że kogoś takiego kiedyś mogłam widzieć koło cyklopów

broń? swordzik i dlatego pewnie nie odkryjesz tej zagadki, bo większość knightów go wybiera
skille.. hmn.. mniej więcej jak opuszczałam serwer to miałam na 62 61 chyba
potem był pamiętny pk kochanego H. zenho XD (Kel zdaje się też oberwała od niego w tym samym tygodniu co ja ) i nadeszły wakacje.. a po wakacjach jednak nie wróciłam już
hmn.. raz mała Kel utknęła na wzgórzu musiałam jej skrzynki przynosić, by mogła zejść z niego

przypomniał mi się pewien noobek koło jaskiń trolli
podszedł taki koło mnie i poprosił o jedzenie, to mu rzuciłam jakąś szynkę czy co
jak się cieszył, że spotkal polaka - aż zaczął prosić o łopatę, bądź odkopanie dziury do jaskini.. fakt, że mu kilkanaście razy pisałam, że owej nie posiadam (akurat nie miałam przy sobie XD)
nagle patrzę, a temu pojawia się biała czacha koło nicka.. tak stoję i patrze co też ten robi..
przez minutę przyglądałam się czy też dłużej jak on mnie tak bije i bije i ani razu nie trafia
potem stwierdziłam - ok, sam tego chciałeś dzieciaku
włączyłam pełen atak.. i chyba nawet samym sztyletem go uderzałam
i patrzę 10+ 15+ 24+... ulatuje z niego życie raz za razem ^^ aż do miasta zaczął uciekać i krzyczeć w niebogłosy, jak mu jest przykro, jak przeprasza, że zapłaci itp itd
na ostatnich czerwonych punktach jego marnego życia stwierdziłam, że wracam do treningu.. ciekawe, czy go ktoś w mieście ubił ^^
(choć mnie korciło - kill it kill it )

ale też numery były jak biednemu Wes'owi ubijali summony które jagódkami karmiłam..
paskudy

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline  
stary 19-07-2006, 14:35   #1764
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2005

Stan: Niegrający
Imię: Tarbe
Profesja: Paladin
Domyślny

double sry:/

15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw

Ostatnio edytowany przez Narkoman - 19-07-2006 o 15:07.
Narkoman jest offline  
stary 19-07-2006, 15:06   #1765
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Domyślny

@ rekin
musisz napisac do tutora z prosba o namelocka

wspominamy to oka

moim pierwszym kumplem jakiego poznalem wogle to byl, Milten Sluga Innosa(o kurde to byl ziomek, a poznalisy sie w ten sposob ze ja expilem na trolach [tych w kopalni nad carlin]i nagle przychodzi i pisze "sry na kill me i leave" omg hehe, a nastepnym byl Invisible Debian(omg, az sie wzruszylem), on mi powiedzial, jak sie expi co to sa runy, tj. nauczyl mnie grac Pamietam jak chcialem zaszpanowac i pokazac ze umiem pokonac dwarfa soldiera i padlem, gdy on mial yellow hp. Ciekawe czy ktos pamieta te 2 postacie??
A teraz yoi leader
Pamietam odczasu kiedy dostalem sie do PFT(Polish Fatality Team) < najlepsza gildia w ktorej bylem jak na razie. Tam poznalem takie szychy () jak Rekina, kilvera, rzotkiewke, neoxera, markizka, hydraulika, royal vegetable(oO), ligusa, rakilion sair, kazuyoshik itp.
Ale najwiecej kumpli z ktorymi sie zzylem to teraz kiedy mam pacc. Pamietam jak mialem domek jako jedyny w piramidzie. Nastepnie wpadl Krzysiu szycha. Se myslalem wtedy,"boze tylko nie on tu mial byc jakis moj firend ", a teraz to moj najlpszy kumpel razem z loczkinem i pavlotem . A i jak moglem zapomniec o dawergu i circy ktorzy tez sa spoko. (pozdro), oraz dawny owner wyswita

hehe to byly czasy

Narkoman jest offline  
stary 19-07-2006, 15:21   #1766
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
Domyślny

Toube ja wtedy az takim nupkiem to niebylem =]
znaczy nie lalem tych potworow co innego atakowaly, ale bylem na tyle noobem ze lalem te co czekaly na tego najta co skilowala , jeszcze przed przeczytaniem twojego wczesniejszego posta wiedzialem ze ten najt(czyli moze ty =]) walil swordami i poznalem go jak mial chyba 56 albo 57 sword
Pamientam jeszcze jak sie podniecalem temu najtowi ze mam 30 club 28 sword i 21 axe i 40 shielding . Jeszcze wyganial mnie na te orci zboku ale ja mowilem ze tam scorpy a on zebym kupil se antidotke a ja ze mnie nie stac i zabilem tamte rotki ;p
Kasztaniaczek jest offline  
stary 19-07-2006, 16:14   #1767
Kilver
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
Domyślny

No więc jeśli wspominamy to wspominamy ...
Miastem w jakim zaczęłem swoją tibijską przygode było carlin w którym expiłem do 19 levela na bugach Kiedy już nie mogłem na nie patrzeć i kiedy expiąc na nich dziwiłem sie że ten level tak truuudno idzie >LoL< postanowiłem przenieść się do Thais...Poznałem tam Rekina i Neoxera (bratnie dusze).Pamiętam ze trzymaliśmy sie zawsze razem...Mieliśmy szalone pomysły. Tym który utkwił w mojej pamięci najbardziej było stworzenie wraz z Coombem i Rekinem Klubu... Rozsyłalismy ludziom zaproszenia i chcielismy od nich pieniędzy za bilety wstępu Najbardziej śmieszną sprawą były moje hunty na cyclopach wraz z neoxerem (czasem rekinem ).Stawiałem 2 archery a on bloczył cyce...O ilości expa jaki mi wskakiwał wole nie mówić...
Mógłbym jeszcze pisać i pisać ale... nie chce mi sie
Kilver jest offline  
stary 19-07-2006, 17:50   #1768
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
Poziom: 45
Domyślny

Ok kolej na mnie
Wypunktuje to zeby wszystko ladnie i czytelnie

1. Moja pierwsza postac na silverze to Ruthless Sniper, palek z 40 distem (!!), poszedlem na wild warriora wylootowalem war hammera spylilem go za 4k i postanowilem zalozyc knajta poniewaz mialem pieniadze na eq.
2. Zalozylem Neoxera (Jakies 2 updaty temu), expilem na trollach, z trudem bijac po tym skille 50/50. Przy 15 levelu, dostalem invita do gildi Red Warriors, i wtedy sie zaczelo...
3. Poznalem best of the best, Rekin Lord Vader, Kilver Achin, Pix Knight (Obecnie Duba'Evil), Sorcerer Bzyku (Czy jakos tak, wierny kumpel Zbyszka), Hydraulika Zbyszka, i wielu wielu innych. To byly piekne czasy, godiznne skillowania pod guild house, zabawy i ganianie ze skullem noobow.
4. Pewnego dnia postanowilem wylotowac Neoxerem plate arm z valkiri, poszedlem na owy oboz kolo thais, i gdy juz ja zabijalem przyblakal sie... Leo Lenidas, zabil mi ja. Bardzo sie zdenerwowalem wyzywalem go, on to olewal, przyszedlem do dp i gdy zobaczylem ze jest ponad 15 leveli wyzszy ode mnie zaczolem go przepraszac i blagac o przebaczenie. Zostalismy kumplami.
5. Pewnego razu z Edziem Szczesliwym (Poznanym takze w red warriors, wtedy Mati Bestia), poszlismy pekowac i odziwo podrodze zobaczylismy 28 ek z red skullem afk. Zabilem go lurujac 2 snaki (ataki na tarcze), Bright Sword, Drag Shield, Crus Helmet, Knight Arm, P Legs to loot... Ja oddalem swoj eq Matiemu, a dla siebie wziolem ten ktory wylecial, to byl pierwszy wartosiciowy eq.
6. Zabralem sie za dobijanie swiata, zrobilem skille 60/60, pozniej 25 lev 65/65 i... Poszedlem na Elf Fortess z Dawergo Sewerym, padlem, wylecial mi Vamp Shield, Dawergo takze padl. Nie mial nic kasy wiec tylko ja wrocilem odebrac loot i.. Znowu padlem. Poniewaz byly wakacje wykasowalem tibie i wyjechalem na kolonie. Wrocilem postac byla juz na 15 lev i 49/49.. Prawdopodobnie hacknieta przez kumpla z rl.

Podsumowujac, in me memory:
~Leo Lenidas (Zawsze przyjaciel, byl dla mnie jak brat)
~Fantom Da First (Dlaczego mi nie powiedziales? )
~Dawergo Sewery (Wybaczylem... -.-)
~Legolas of Anarchia (Serio to nie ja...)
~Rekin Lord Vader (Jeszcze sie spotkamy )
~Kazuyoshik (;*)
~Monkey The Master (Ehhh... Nie ma sily na BR)
~Kilver Achin (Achhhh te nasze hunty...)
~Rycerski Michal (zapowiadales sie na kumpla...)
~Asta Caler (Przykro mi ze jestes hackerem )
~Shaakka (Thx for all)
~Kuba Narkoman (Postapiles jak ch*j, ale wybaczylem...)
~Brus Mino (Krotko cie znalem ale byles spoko )
~Jezeli kogos pominolem napiszcie kogo...

Pozdro all
Łodzianin jest offline  
stary 19-07-2006, 20:50   #1769
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny

@Lodzianin
pamietam ruthless snipera ale nie mialem pojecia, ze to ty
Rekin Master jest offline  
stary 19-07-2006, 21:41   #1770
Kattinka
Użytkownik Forum

Kattinka's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2006

Kattinka ma numer GG 1672050 Kattinka ma login Tlenu kattinka-92@tlen.pl Send a message via Skype™ to Kattinka
Domyślny ja napisze jutro

ja napisze jutro ;p musze sie wczuc ;>
stary 19-07-2006, 22:21   #1771
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Domyślny

Zapomnialem dodac jednego...

Wracajac do pkt czwartego..

4. Pewnego dnia postanowilem wylotowac Neoxerem plate arm z valkiri, poszedlem na owy oboz kolo thais, i gdy juz ja zabijalem przyblakal sie... Leo Lenidas, zabil mi ja. Bardzo sie zdenerwowalem wyzywalem go, on to olewal, przyszedlem do dp i gdy zobaczylem ze jest ponad 15 leveli wyzszy ode mnie zaczolem go przepraszac i blagac o przebaczenie. Zostalismy kumplami.... Leo kupil domek a obok nas zamieszkal sewery, i tak poznalem sie z Sewerym. Bylismy jednymi z najlepszych kumpli, fajny team razem byl Ja, Sewery, Leo, Kilver, Kazu, Rekin....
Łodzianin jest offline  
stary 19-07-2006, 22:43   #1772
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Domyślny

~Kuba Narkoman (Postapiles jak ch*j, ale wybaczylem...)

Bo mnie sprowokowales. Live is brutal. Wolalbym aby tego nei bylo, ale coz, to byl impuls.

Mozesz na to odpowiedziec, ale ja nie odpowiem bo nei mam zamiaru sie klocic. Zwlaszcza z osoba ktoa pierwsza poznalem, grajac yogim i ktora mnie duzo nauczyla, nie tylko o tibi.

Narkoman jest offline  
stary 19-07-2006, 22:50   #1773
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Domyślny

@Narkomanie

Gadalismu na guild chacie jak zawsze ze soba typu Cze Noobie co tam Frajerze, i zawsze tak gadalismy bo wiedzielismy ze to zarty... A ty nagle z tekstem na moja stara... Wiec?
Łodzianin jest offline  
stary 19-07-2006, 22:56   #1774
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

No tak, ja tez nei lubie jak mi na starych wjezdzaja ;p
kiedys juz pisalismy jak to zaczynalismy i nie chce mi sie pisac jeszcze raz ;p
Lodzianin czemu zmieniles nick z poredy na lodzianin ? =]
stary 19-07-2006, 23:02   #1775
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Domyślny

ojc nie wydaje mi sie zeby to bylo tylko cze noobie, to by mnie nie wkurzylo, juz nie pamietam o co to poszlo, a moze cos mi tam nie wyszlo, a ty powiedziales to "cze noobie" i tak jakos z samego siebie?? juz nie pamietam
Zaloze sie, rowniez z nie pamieasz tego, ze ci przeprosilem po jakis 5 min.(zanim wpakowales sie i przeszkodzils mi w skilowaniu :/ )

edit
mialem nie odpowiadac, a jednak
the end

Ostatnio edytowany przez Narkoman - 19-07-2006 o 23:09.
Narkoman jest offline  
stary 19-07-2006, 23:35   #1776
Holu
Użytkownik Forum

Holu's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica

Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
Domyślny

@Łodzianin

Nie mam zastrzezen, ale ty tez mi czegos o sobie nie powiedziales : |
teraz, kiedy 90% wiary odeszla przyznales sie ze masz EK na silverze.
co za tym idzie? nie wiem ale wydaje mi sie ze dlatego najt bo masz na nim niezle eq jak np. dsm , k-legs etc.
mogles mi powiedziec
wiesz co mam na mysli

Btw. Nie chce sie klocic ale WIDZEW RLZ 4EVER
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY

Ostatnio edytowany przez Holu - 19-07-2006 o 23:36.
Holu jest offline  
stary 19-07-2006, 23:41   #1777
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

Z tym ze Ek na silv to jest juz od hmm... 2-3 tyg?
Hmmm ktory raz ja sie z toba zgadzam 3? Taak Widzew Rlz
stary 19-07-2006, 23:44   #1778
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Domyślny

Zrobie tak jak jest napisane oleje post hola.

@Kasztaniaczek
Poreda Ban

W moim podpisie jest Elite Knight Silvera, ale czy to znaczy ze gram? Jezeli wpisze sobie np Seromontis pomysliscie ze gram sero? Zamierzalem tu grac, ale po tym co sie tu wydarzylo odechcialo mi sie.. Lenidas odszedl, Polacy massowo sie nawzajem zabijaja masakra... Gorzej niz jak mnie nie bylo.

Obecnie nie gram nigdzie, ale mozliwe ze sie to wkrotce zmieni. A co do EQ, to sellnolem all razem z eq kumplowi z rl (Na koncie cannidasa)
Zostaly tylko bohy i k arm, ktore leza i czekaja na moim starym charze. To by bylo na tyle.

Pozdro

@Edit
Wazna sprawa! A zreszta kasztaniaczek...
Łodzianin jest offline  
stary 19-07-2006, 23:52   #1779
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Domyślny

@UP To sa domysly i narazie wole to z toba zalatwiac na priv
stary 19-07-2006, 23:54   #1780
Holu
Użytkownik Forum

Holu's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica

Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
Domyślny

@Łodzianin

No wlasnie, najlepiej olac to, kiedy ktos mowi prawde
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY
Holu jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania