![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() co do otwierania potworów po 10s to mogli by zrobic przynajmniej żeby całe party mogło otwierać zabitego potworka kiedy chce.
Było by to przydatne najbardziej na światch npvp ale i na normalnych też. jak niezrobia tego to np resp na chydrach bedzie dluższy o 10s a to masa czasu podczas której traci sie exp :< szkoda ze cipy tego nie czytaja ...
![]() |
#782 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Tina Tanemuraa
Cytuj:
![]() |
#783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() Ja miałem fotki od kumpla. On od Raula. Tam było 60 nowych fotek. Są nowe dachy, ściany,wszedzie są plakietki np Depo, z minosa wypada skóra(nie wiem czy z innych potworów tez). Nowe mosty, nowe przedmioty. Potworów mało widziałem
#784 |
Guest
|
![]() dzięki temu uniknę wieluy nieporządanych kradziezy
![]() |
![]() |
#785 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Cytuj:
nie ma to jak osiągnąc 33 lvla max i grac po 2 godzinki po szkole... jeszcze jaki waste czasu na jakieś oceny... N/C! |
|
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: W budzie
Stan: Niegrający
Świat: Xantera
Poziom: :P
Skille: 300/900
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Update Jak Update Knajci maja przerypane
statki -Dobre Hotkey UH - morze byc zmeczenie - moze byc Battle List - tutaj jakis blond chyba jakis idiota wdarl sie do cipsoftu i to napisal Otwieranie cial- cios dla blokerow nastepny... Trzymajcie Sie knighci Stare PVP bylo dobre i zje***i to durnie
Follower The Old Pvp ![]() Ostatnio edytowany przez Mial Nika - 19-07-2006 o 14:19. |
![]() |
![]() |
#787 |
Guest
|
![]() Ale z tym otwieraniem ciala niema sensu jak jakis noobek moze go przezucac przez 10 sek.
Ostatnio edytowany przez Tibijski Barman - 19-07-2006 o 14:18. |
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() @up,
przeczytaj uwaznie newsa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() UP 2
Cytuj:
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Duch Guardi - 19-07-2006 o 14:37. |
|
![]() |
![]() |
#790 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#791 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#792 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#793 |
Guest
|
![]() Wedlug mnie wszystko jest ok oprocz walenia na battle liste kompletny bezsens ludzie beda ciagle pkowac i bez problemu zabijac wkoncu ile moze np sorc uniesc uhow.. wkoncu po co wprowadzc to walenie na battle przeciez az tak duzo ludzi nie uzywa botow.. chociaz zobaczymy w praktyce jak to wyjdzie pozdro all
![]() |
![]() |
#794 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: FLOW
Świat: Morgana
|
![]() Widzial ktos z was http://www.tibiadown.com/ ??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Rio de Fabriko
Stan: Początkujący
Imię: Chindra Sambet :PP
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nosferatu
Świat: Hiberna
Poziom: 27
Poziom mag.: 85
![]() |
![]() nie wiem po co te zmiany ludzie z botami i tak będę lepsi
|
![]() |
![]() |
#797 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() Cytuj:
POPIERAM TĄ PRZEMĄDRĄ OSOBE I BŁAGAM WYSLIJ TO DO CIPsoftu .TO BYŁA TIBIA A NIE TO CO TERAZ...jeden wielki shitt...!!;/ Ostatnio edytowany przez Grab_iarz - 19-07-2006 o 17:54. |
|
![]() |
![]() |
#798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Imię: ---
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Pare dni mnie nie było, teraz patrze .. i mnie zatkało, czy ich popie*****ło ? Przecież to jest chore !! Strzelanie z battle i runy na hotkey'u (omg!), zmęczenie i to z lootem -.- Znowu sorce/druty dostaja wielką przewagę (poprzednio różdzki i 4x szybciej mana co wiaże się z tym ze mogą np. expić z zasranego visa minimalnym kosztem) w postaci strzelania z battle, runy z hotkeya tez wielki plus dla nich, jedyny plus z tego dla knighta jest taki ze moze robic anni bez bota . Ale i tak knighci na wyższym lvl są udupieni totalnie, teraz na hunta tylko z dobrymi kolegami bo inaczej zwiną loota i nie powiedzą że cos było a ja nie mam mozliwości tego sprawdzić (sam jestem knightem, i szlag mnie trafia jak pomysle jak to będzie wyglądać), tak wogóle przecież najwięcej to kradną lootbagów a nie lootów prosto z monsterów więc dla mnie to głupota. Teraz zmęczenie, w takim razie pacc powinien być liczony jako godziny spędzone w grze a nie dni, bo teraz to udupiają pacców, którzy będą marnować pacc żeby im char odpoczął i znów mogli expic -.- SHIT SHIT I JESZCZE RAZ SHIT!!
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Imię: ---
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Pare dni mnie nie było, teraz patrze .. i mnie zatkało, czy ich popie*****ło ? Przecież to jest chore !! Strzelanie z battle i runy na hotkey'u (omg!), zmęczenie i to z lootem -.- Znowu sorce/druty dostaja wielką przewagę (poprzednio różdzki i 4x szybciej mana co wiaże się z tym ze mogą np. expić z zasranego visa minimalnym kosztem) w postaci strzelania z battle, runy z hotkeya tez wielki plus dla nich, jedyny plus z tego dla knighta jest taki ze moze robic anni bez bota . Ale i tak knighci na wyższym lvl są udupieni totalnie, teraz na hunta tylko z dobrymi kolegami bo inaczej zwiną loota i nie powiedzą że cos było a ja nie mam mozliwości tego sprawdzić (sam jestem knightem, i szlag mnie trafia jak pomysle jak to będzie wyglądać), tak wogóle przecież najwięcej to kradną lootbagów a nie lootów prosto z monsterów więc dla mnie to głupota. Teraz zmęczenie, w takim razie pacc powinien być liczony jako godziny spędzone w grze a nie dni, bo teraz to udupiają pacców, którzy będą marnować pacc żeby im char odpoczął i znów mogli expic -.- SHIT SHIT I JESZCZE RAZ SHIT!!
![]() Post pisany na szybko i w zdenerwowaniu więc za jakiekolwiek blędy sry ;s oops niechcąco 2 posty, proszę usunąc ten wyżej ;p |
![]() |
![]() |
#800 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ale powiem Ci cos jeszcze: Tibia to gra MMORPG, to tylko gracze tacy jak Ty robia z niej jakiegos pier.olonego H'n'Sa. I Ty jak sie domyslam gowno wiesz o prawdziwych RPGach. Takie wlasnie byly stare czasy Tibii - kiedy nieznano rozwiazan zadnego questa, nie bylo stron www.spoilery_do_wszystkich_questow.pl, i ludzie zamiast expic wspolnie grali wykorzystujac wszystkie mozliwosci gry, rozmawiajac ze soba, z NPCami, czytajac ksiazki i szukajac nowych wyzwan. Cytuj:
Jak zapewne zauwazyles, to Ty powinienes sie zastanowic zanim wyslesz posta. A wracajac do tematu - gdy mieli wprowadzic SP tez tak bylo. I co? Populacja jakos nie spadla (tylko wzrosla). Czekam na riposte, byle inteligentniejsza od poprzedniej. Ostatnio edytowany przez styku - 19-07-2006 o 18:42. |
|||
![]() |