![]() |
#381 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Imię: Axion Evolution
Profesja: Elite Knight
Gildia: Waleczne Serca
Świat: Samera
Poziom: 40
|
![]() up@
Jak narazie jest Test server dla Tutorów jak i GM-ów, za pare dni będzie dla graczy i dopiero po nim bedzie ten szalony Update. |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Guest
|
![]() nareszcie nowe outfity, a co do zagadki to moze byc orshabaal. Najlepsi sie przednim ugną.
|
![]() |
#383 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Cytuj:
![]() PS. Mam chara Son of Ferumbrass , ale nim nie gram XD |
|
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
|
![]() jesli chodzi o zagadke to mam pewną teorię, oto ona:
znaczie odzywkę orshabala, prawda??(Orshabaal is back!, Praised by my masters, the Ruthless Seven!). Według mnie orshabal jest tylko sługą, a zagadka dotyczy kogoś z tej "Ruthless Seven". Kolo pewnie będzie summonował orshabale, które będa summonowały demony, bendzie za niego około 5000000 expa ;] a w loocie bendzie pewnie kilka nowych przedmiotów, np. Helmet of Apokalypse, Apokalypse Armor, Apokalypse legs itp. które będą dawały właścicelowi nieśmiertelność + wszystkie statsy +100 ;] poza tym potworek będzie pewnie gdzieś w dark katedrze i będzie się respił co 3-4 miesiące hehehe |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Myślicie, że gdy będzie ta blokada lootu ( kto zadał najwięcej obrażen może wziąć loot przez 10sek. ) Zadasz najwięcej obrażeń, na red hp potwora podejdzie thief i zacznie odsuwac ciało potwora od Ciebie, minie 10sek. i weżmie loot.. Proste...
3x Down: Mój błąd ![]() Ostatnio edytowany przez Snib'ek - 20-07-2006 o 14:30. |
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Yo. Zagadka... hum .. przeczytawszy ja odrazu zalapalem ze to jakis monster. Grawszy na test servie widzialem potwora chyba nazywal sie Apocalypse i mial wyglad demona. Sadze ze chodzi o niego. Wkoncu Apocalypse oznacza koniec swiata. Pozatym nie moge sie doczekac kiedy bedzie update lecz tez bedzie glupio w za 15 di konczy mi sie pacc wiec ;P sie nie pociesze i nie pozwiedzam ale zycze wszystkiego dobrego all ^^
Ps. Co do 10s to chodzi o to ze nikt potwora nei moze ruszyc i zabrac z niego eq ... pozatym uwazam ze nei jest to najlepszy pomysl. Jestem obuzony tym... moze cip soft nie przemyslal tego ale poweidzcie np. knight bloczy cos ( bo od tego byl od lat) a wiec jesli knight bloczy cos np. demona to przeciez oczywiste jest to ze nie zada najwiecej hitow wiec teraz nie bedzie juz loota dla knighta ?!. Podobne pytanie gosc bloczy orshabaala styarci ~~ 10 bp uh czy cos w tym stylu i co z tego ma jak loot nie bedzie jego ? w ciagu 10 s jakis noob sie zaloguje kolo ciala i zdazy zarypac loota na ktoergo zaslozyl jedynie bloker ! Ostatnio edytowany przez ti-rex - 20-07-2006 o 14:30. |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Rycek Ziom'al
Profesja: Elite Knight
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Update zapowiada sie ciekawie, szkoda ze dopiero w drugim miesiacu wakacji.
A oto link do tematu z bardzo duza iloscia zdjec z Testserva dla tutorów, warto looknac: http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=99806
#388 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Fotel obracany firmy "Bez Firmy"
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Co do tej zagadki...
To gdyby nie słowo, że tibijczyk zdobędzie chwałe, to bym pomyślał, że chodzi o Diablo III. Końcówka Na twoim PC jest dziwna. A akcja tej gry ma być wojnom pomiędzy niebem a piekłem, więc wszystko pasuje (prócz "tibijczyk"). |
![]() |
![]() |
#390 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Imię: Arie Nena
Profesja: Elder Druid
Gildia: Roz*******acze
Świat: Fortera
Poziom: 28
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() A czy ktoś widział zdjecie z test servera "Tibia pod wodą" ??
Jak ktoś ma link to bardzo proszę, bo swój gdzieś posiałem. Ostatnio edytowany przez Arie Nena - 20-07-2006 o 14:46. |
![]() |
![]() |
#391 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2006
Imię: ^,o
Profesja: Royal Paladin
Świat: Zwana furorĄ xD
Poziom: oo1
Skille: Xxx/xX
Poziom mag.: Xx
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#392 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
http://img107.imageshack.us/img107/4652/berntl1.jpg http://img220.imageshack.us/img220/6308/lolhr9.jpg http://img142.imageshack.us/img142/9884/roflwlwiy9.jpg np ![]()
![]() |
#393 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2006
![]() |
![]() hmm ciekawe jak duzy bedzie ten obszar podwodny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 65
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() dziwne te outfity ;o
|
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2006
![]() |
![]() moze troche dziwne
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Lodz
|
![]() Myslicie ze jak czlowiek bedzie sterowal potworem to nie dacie sobie z nim rady,bo co bo bedzie inteligetny?
![]() Orshabaal,Faraony?! ![]() Jeszcze raz radze newsa przeczytac: "Zabity, jednak nie pokonany, wraca, a świat będzie jęczał pod jego krokami. Niebiosa załkają, a śmiertelni zadrżą Śmierć i agonia to jego towarzysze, terror i destrukcja to jego prawica i lewica. Ponownie wyzwie tych, którzy odważą się stanąć z nim w szranki, i najlepsi Tibijczycy padną przed jego gniewem. Czy ktokolwiek będzie w stanie zmierzyć się z tym złem z przeszłości? Bądź gotów... On powraca... Tego lata, na twoim PC." Orshabaal ani Faraony nie musza powracac bo sa caly czas. A co do outfitow widac ze sa bardziej hmmm... jakby "przestrzenne".
To jest nasze miasto,to jest nasz klub to jest nasza milosc ŁKS ŁÓDŹ Ostatnio edytowany przez Smite - 20-07-2006 o 15:19. |
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Profesja: Knight
|
![]() Może by tak ktoś dął Ssa z lookiem na ten helmet ? ^^
|
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Fotel obracany firmy "Bez Firmy"
![]() |
![]() NIe rozumiem tych faccow. Myslicie ze gracie na facc to bendom wam dawac gre w pelni? To tak jak demo pelnej wersii wiec stfu i nie narzekajcie ze jak zwykle facc nic nie dostanie tylko sie cieszczie ze macie katedre
![]() P.S. wiem ze jestem teraz na faku bo mi sie skonczyl, ale jak bendzie juz test to kupuje zeby miec akurat na ubdate. Pozdro 4 All ^^ |
![]() |