![]() |
#403 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
omg!jestes jak ci,ktorzy twierdza ze chodzi o orshabaala w tej zagadcce...kiedy ona juz dawno sie wyjasnila!!noobs plax!
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Omg uspokójcie sie... Link był podawany już conajmniej 5 razy. Może szanowni panicze się wysilą i poszukają. Ferumbras to nie boss warlocków, tylko Ferumbras.
http://www.tibia-alumni-society.net/...ferumbras.html |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2006
|
![]() Ktoś tam mówił że na 'V' ma być ten potwór z Zagadki...
Może to 'Verminor' ?? jeden z członków bezlitosnej siódemki (the ruthless of seven) The Ruthless of Seven: * Infernatil, the incediary of hell * Pumin, the Lord of Despair * Verminor, the Plaguelord * Tafariel, the mistress of the damned * Apocalypse, total destruction * Bazir, the great deceiver,lord of the lies * Ashfalor, the right hand of Urgith. The general of the undead hordes. Albo może to być Morgaroth o którym zapomnieliście ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]() moze wy cos odkrycjeie
![]() |
#408 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2006
|
![]() Dj Mati chyba znalazł odpowiedź
Dał fotkę z Ferumbrasem... http://img.photobucket.com/albums/v636/Tencellar/3.png |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nauk Orik
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 37
Skille: 81/78
Poziom mag.: 5
|
![]() Dokładnie ten pan ala mag z laską w kształcie litery F to ten pan z zagadki
![]() A oto on we własnej osobie http://img159.imageshack.us/img159/7...beecheske8.png <<
Oficjalna strona ![]() www.DJMATI.xt.pl _/ _/ _/_/_/ ...._/ _/...._/ _/...._/ ..._/ _/ _/ _/_/_/ Ostatnio edytowany przez DJ_MATI - 20-07-2006 o 16:43. |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet fajne te outfity mogło być gorzej
zagadka choć to już prawie pewne - ferumbras dlaczego on?: Ponownie wyzwie tych, którzy odważą się stanąć z nim w szranki, i najlepsi Tibijczycy padną przed jego gniewem Ponownie czyli już kiedyś zawitał na ziemiach tibi ale przy pomocy najsilnieszych rycerzy i najlepszych magów został pokonany i wypędzony ( Your account is banished?) z ziemi tibijskich jak zażartowałem przed chwilą - wygląda na to że ban mu się kończy.... bójmy się >.< tego co niewiadome lecz nieuchronne
#411 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
co do zagadki ja uwazam ze to moze nawet zathroth... Ostatnio edytowany przez Zamne - 21-07-2006 o 12:29. |
|
![]() |
![]() |
#412 |
Guest
|
![]() Ferumbras .. Hmm.. To raczej będzie on ... Mogli by dodac jeszcze najazdy na inne miasta np Carlin ... Wiem ze bedize najazd piratow na nowe miasto bo widzialem na jakims screenie to
![]() ![]() ![]() P.S Kliknij tam na dole ![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @DJ_MATI
Naprawde świetne zdjęcia! @up Pomyśl sobie o np. Seromontisie. Dla nich na 100% to nie przeszkoda... Jeśli chodzie o mnie, to mi to nie przeszkadza xD Ostatnio edytowany przez LolnY - 20-07-2006 o 17:52. |
![]() |
![]() |
#414 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
|
![]() Sory że nie na temat. Ej nowe 2 servery non pvp powstaly tydzien temu 13.07.2006r o godzienie 17;55 dzis jest 20.07.2006r i mina wlasnie tydzien i ta godzina co jest dlaczego FACC nie moga włazić?
|
![]() |
![]() |
#416 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zatamon
Gildia: Scarus Team
Świat: Kyra
Poziom: 54
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
PS. pisz na forum cip a nie tu -.^ @ zbiorek popatrz człowieku w słownik ortograficzny bo to co widze przerasta moją wyobraźnie... jeżeli tibia to robi z ludzmi co z tobą to pójde niedługo na odwyk..
Hitler traktował ludzi "tylko" tak, jak ludzie traktują zwierzęta. Ostatnio edytowany przez Seele - 20-07-2006 o 18:51. |
|
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Zagadka mowi pewnie o Orshabaalu
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja oszaleje z tymi noobami to nie orshabal tylko ferumbas lub ktos z 7 lub blog starozytny bog ciemnosci poczytajcie sobie legende o th(thunder hammer) to uswiadomicie sobie jak bardzo on byl zly
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#420 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Elite Rywin
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/76
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Zapewne Ferumbras to ten dziadziuś z laska w kształcie litery F ( ma ją rowniez na pelerynce
![]() |
![]() |