![]() |
#562 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic Ja zaczolem grac w hattricka mhmm w maju chyba, przegralem 2 mecze nie liczac sparow (to chyba dobrze jak w to nigdy wczesniej nie gralem ^^)
![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#564 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Te lapanie ludzi to pic na wode. Swojego czasu gralem 4 miechy oszukujac i robiac zawyzone transfery. Dopiero jak cos przebakalem, ze oszukuje GM sie obudzil i zbanowal.
![]() |
![]() |
#565 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Wygrałem 3:0 i umocniłem się na pozycji lidera IX.500. Przedemną mecz z aktualnym vice liderem, a później z drużyną z 3 miejsca. Mam 1 pkt przewagi nad vice liderem i 2 pkt przewagi nad drużyną z 3 miejsca, więc wszystko się może zdażyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Guest
|
![]() Wciągu jakiego czasu dostaje się swój zespół ????????
Ja zekam już 2 dni . |
![]() |
![]() |
#567 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#568 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Harry Hawthorn:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z kiepski na słaby. Wigberg Ewen: Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z zadowalający na solidny. Angel Vasilev: Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z solidny na znakomity. Renátó Hajdú: Jego poziom kondycji poprawił się z przeciętny na zadowalający. Roman Pohorecki: Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z nędzny na kiepski. Quinto Zinn: Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z kiepski na przeciętny. Daniel Posch: Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z przeciętny na zadowalający. Reint Hazenak: Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z fatalny na nędzny. Wojtek Zielkowski: Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z przeciętny na zadowalający. Tomasz Kaufman: Poprawił poziom kondycji, z przeciętny na solidny. Ferdynand Niewiatowski: Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z kiepski na słaby. Ariel Wąchała: Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z przeciętny na zadowalający. Jacek Łagowski: Jego poziom kondycji poprawił się z słaby na przeciętny. Clive Sheffield: Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z słaby na przeciętny. Georg Haitzer: Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z przeciętny na zadowalający. Niklas Rehpenning: Poprawił poziom kondycji, z kiepski na słaby. Csaba Puskás: Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z słaby na przeciętny. Ernest Oset: Jego poziom kondycji poprawił się z słaby na przeciętny Own3d ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no przeca kondyche trenuja wszyscy
![]()
![]() |
#570 |
Guest
|
![]() Morale drużyny: wściekli
Oni nie jedzą ludzi? |
![]() |
![]() |
#571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: GRO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Matteo
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 13
Skille: 55/55
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Dregar wyzwalem cie, twoja druzyna to Pidzama Rangers czy cos takiego nie?? Gramy w srode. Ostatni sparing wygralem 4-5.
![]() |
#572 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy sie poznaje rywala pucharowego??
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() w nowym sezonie
![]() |
#574 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Supp sie skonczyl odziwo zostaly numery na koszulkach logo i stroje klubowe -.^
Potrzebuje programu ktory mi powie komu co podskoczylo w danym tygodniu z kad taki wziasc?
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Na 2 kolejki przed końcem straciłem szansę na awans:/ No cuż po wzmocnieniach powinienem wyjść w przyszłym sezonie...
![]() |
#576 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ps.Może się myle ale zdaje mi się,iż twój podpis za dużo waży.
Pijesz?- Nie pisz!! Ostatnio edytowany przez Iron - 23-07-2006 o 09:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo wazne pytanie ;P
Czy morale druzyny co maja teraz bede jeszcze na 1 meczu pucharowym czy juz sie zrobia takie jak zawsze na poczatku ligi??
![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Cytuj:
Haha. Po 38 minutach przegrywam z Matkiem 0-4 xS
Ostatnio edytowany przez Monte - 23-07-2006 o 12:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 5-0
![]() Liczylem na wiecej, po pierwszej polowie bylo 4-0 do przodu razem 3 bramy boczynych obroncow (maja razem 10 bramek to 1/4 mojich wszysykich bramek) ale wreszcie jeden z napadziorow sie przelamal (moji dwaj napastnicyh przez caly sezon strzelili razem 2 bramki xD) Jeden z bocznych obroncow dostal zolta kartke (3 z koleji a wiec w nastepnym meczu nie zagra i juz sobie w tym sezonie nie posotrzela) Pewne 3 miejsce ![]()
![]() |
![]() |