![]() |
#841 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
|
![]() |
#842 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Żory => Osiny ;D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tukan pogromca sebka
Profesja: Knight
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 74
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
||
![]() |
![]() |
#843 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() zje**li tą grę.... tzn zj**ią ja z tym updatem...-.- ; /
Ostatnio edytowany przez Grab_iarz - 21-07-2006 o 09:09. |
![]() |
![]() |
#844 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Gadacie bzdury ten update jest najlepszym jaki dotąd był, tutorzy na test serv nie narzekają na te zmiany już wprowadzone przez Cipsoft.
Zaczniecie grać po update zmienicie zdanie i będziecie grali dalej. Zawsze są jakieś narzekania prze nowym update. a po nim co siedzicie cicho ![]() Dawać ten update szybciej ;P. |
![]() |
![]() |
#845 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#846 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
A co do tej nowej kuszy , wygląda zajefajnie ![]() Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Neo_pl - 21-07-2006 o 10:03. |
|||
![]() |
![]() |
#847 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
![]() |
![]() |
#848 |
Guest
|
![]() A ja nadal zaprzeczam temu POJEb### update. Bardzo fajnie, że wprowadzają tereny i zmieniajom grafike, ale żeby tak hujow7 utrudniać greę.
Wiem jedno tibia schodzi na psy. Ciekawe czy cipy przeprowadziły choćby jaki wywiad z ludźmi i się zapytali czy chcieliby takiego UPDATE. >>>TIBIA TRACI KLIMAT, BO KLIMAT TRACI TIBIE<<<< Fajnie jak ktoś zacytuje te słowa w swoim poście. |
![]() |
#849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Kleszczów
Imię: Dandey/Jullwar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia/Candia
|
![]() Zalosne, bedzie mozna strzelac z runek tylko klikajac myszka w battle. Z tego co wiem boty sa zakazane, a teraz/ sami bota wprowadzili ;s To juz nie bedzie Tibia tylko OTS.
![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#851 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Dolina Rozpaczy
Imię: Dany Dog
Profesja: Sorcerer
Poziom: ?
Skille: ?/?
Poziom mag.: ?
|
![]() A ja tam jestem za...
![]() choć bardziej doświadczeni widzą w tym jakiś problem wprowadzi to troche kultury do gry (może) a z run to przecież każdy może walić ![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Użytkownik forum
|
![]() Dron czy jak tam sie wabisz cwaniak z Ciebie to burkini cos na real
|
![]() |
![]() |
#853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() @ Grab iarz
1. Nagle znalazłeś się na forum i przeszkadza Ci unormalnienie gry. I tak dobrze że zauważyłeś (pewnie któryś z ownerów Ci powiedział albo ktoś w Tibi wciągu tych 23,75 / dobę) szykujący się up. Według mnie, to stamina jest jak narazie najlepszym co zrobili wciągu ostatnich kilku upów (szkoda, że ten 1.04.06 news nie był prawdą). Teraz skończy się sharowanie i szpanowanie postacią zrobioną przez 2+ ludzi. 2. Po kij tyle klniesz? Takich przewrażliwionych tibijczyków jest na pęczki i jeżeli mają odejśc, to jest to BARDZO DUŻY krok w kierunku zRPGowania Tibi. 3. Co ma mój lvl do rzeczy? Może myślisz, że ja też sharuje/gram postacią 23,75/dobę, ale boję się expic na czym innym niż na ratach? Grałem w Tibie Z kolegami, a że oni przestali (bo się zaczęły wakacje, jakbyś niezauważył), to ja też przestałem grac. Expienie i skillowanie jest cholernie nudne, a gdzie nie spojrze to ktoś expi na c-bocie albo skilluje do spalenia się komputera. Gdzie tu jakaś zabawa? Nie lepiej wziąc do ręki kalkulator i klikac '+1+1===...' i patrzec jak liczba się zwiększa? 4. To Ty masz jakiś problem, bo anonimowo bluzgasz na lewo i na prawo. @ down 1. Wychodzę z założenia, że gracz któremu nie podoba się 'wyrównanie gry' względem cheaterów ma coś na sumieniu. 2. Troszkę nadpobudliwy jesteś. Jeżeli NAPRAWDĘ grasz fair, to nie wiem co może aż tak złego nieśc ten up, żebyś pisał na niego takie farmazony. 3. Po to jest forum, żeby się na nim wypowiadac. edit 4. Nie pisałem że mnie rajcują questy. Po prostu lubie pozwiedzac/poexpic z kolegami a nie samemu. 28 lvl jest i mały, ale co z tego? Ja gram dla przyjemności, a jak mogę robic coś lepszego to robię. Przynajmniej cieszę się, że nie jestem uzależniony (nie twierdzę, że Ty jesteś). 5. Tu racji masz, ale jeśli Cipy nie mogą sobie w inny sposób poradzic, to mi pasuje i takie rozwiązanie. Ps. Edytuj posty. @ down Nie mam poco. Mogę omówic wszystko tutaj. Niby przyj-adę/edziesz żeby powiedziec kto jakich botów używa i kto więcej na tym straci? DRoN -> trzęsie portami ze strachu i nerwowo wygląda przez okno Ostatnio edytowany przez DRoN - 21-07-2006 o 17:30. |
![]() |
![]() |
#854 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
po 1 kur... kto Ci powiedzial ze sharuje ,sharowalem i bede sharowa? co powiedz mi .. skad masz takie informacje...? 2 rownie dobrze moge powiedziec ze jest piz...i pie.. noobem ... nie powiedzial bym tego gdybys pierwszy nie zaczol mnie ocenia po 5 postach ktore napisalem po 3 jak Ci cos nie pasuje to powiedz mi to w twarz a nie w poscie bo takie cienkie paly to mnie dopiero wkurzaja |
|
![]() |
![]() |
#855 |
Użytkownik forum
|
![]() a i po 4 jak cie rajcuja qesty i zwiedzanie tibi z bardzo wygorowanym i przepotęznym charem z 28lvl ktorym mozesz gowno a nie poznac tibia i cokolwiek w nije NOWEGO odkryc (ja wbijam po to lvl aby pojsc z kumplami na qesty ,a ze nie mam czasu grac caly roak na okrąglo to chcem chociaz te jeb... 15h przez dwa tygodniue sobie pograc i wbic ten lvl skille/mlvl taki aby miec przyjemnosc z tego grania...!!!!)
po 5 to wedlug Ciebie unormalnienie gry jest pier...komercja zeby jakies nooby mialy szanse ja jakos nie mam problemu w wyuhaniu sie albo w trafieniu z sd w playera a jak sie nie zdazy wyuhac to trudno sie mowi a nie uzywa boto z auto uhaniem...-.-!!!! I jak nie chcesz zeby to bylo anonimowo to prosze bardzo wroclaw ,dolnyslask , i okolice.jesli to bedzie gdzies w mojich okolicach to jak chcesz Cie odwiedze tylko podaj mi swoj adres!! Ostatnio edytowany przez Grab_iarz - 21-07-2006 o 17:01. |
![]() |
![]() |
#856 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez styku - 21-07-2006 o 17:24. |
||
![]() |
![]() |
#857 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Teraz juz nie jestem taki wytrwaly jak kiedys ze moglem przegladnac caly topic o updacie 7.4, 7.5 czy 7.6 ktore mialy po 2000 postow, dlatego teraz przegladne tylko do 200-tego postu i zacytuje niektore.
Loot: Nie narzekajcie ze bloker nie otworzy loota, mozna zawsze poczekac te 10sek. Pozatym moze jeszcze poprawia to ze jezeli grupa party zbierze najwiecej expa za danego potwora, to wtedy wszyscy z tej grupy moga otworzyc cialo. Czekam z checia na drugi news o zmianach w grze, bo zwykle byly zawsze dwa-trzy. Mysle ze zmienia cos teraz w treningu knighta - w poprzednim zrobili niszczenie sie spearow is zybciej rosnacy dist weic ludzie nie musza trenowac (dist rosnie z expem), wiec dobrze by bylo jezeli bedzie podobnie z knightem, bo oni nadal musza co jakis czas skillowac. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Minus dlaczego? Zmeczenie bedzie przeszkadzac tylko ludziom co graja po wiecej niz 12h dziennie na dobę, a nie chcemy chyba wiecej takich ludzi bijący matke krzeslem? Czy moze dlatego ze PACC ma znowu lepiej? Ludzie powinni sie cieszyc ze to jest jedna z niewielu gier MMORPG ktore sa za darmo. 3. O blokowaniu byl punkt drugi. Szybciej zabity moze zostac rowniez sorc ;] A UHanie sie na hotkeyu tez polepsza troche pozycje knightow. Cytuj:
Myslisz ze przed updatem 'srednio zgrana banda 30 levelowych sorcow/druidow' nie mogla zabic na combo 100+ sorca/druida? Myslisz ze tak trudno zabic postac stojaca pod dp? I nie, nie zawsze wygrywaja ci z najwieksza iloscia/lvlami. Myslisz ze jak beda aimboty PvP nie bedzie? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez slimaczek - 21-07-2006 o 19:57. |
||||||||
![]() |
![]() |
#858 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Z nieoficjanlych wiadomości od tutora, wynika, że można w party otwierać ciało, nie wiadomo czy to będzie w rl tibii.
|
![]() |
![]() |
#859 | |||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87