Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-07-2006, 23:16   #861
Duke Dran
Użytkownik Forum

Duke Dran's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005

Duke Dran ma numer GG 13923094
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Treyusui
Fajnie z tym wszystkim.
Pozytywne nastawienie i tak ma być!!! xD
Duke Dran jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-07-2006, 23:40   #862
Tar-Toudi
Użytkownik Forum

Tar-Toudi's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława

Tar-Toudi ma numer GG 6709708
Domyślny

1 rzecz skatali;
"ten kto odbierze najwięcej to będzie mógł otworzyć ciało" powinno być raczej "otworzy ten któremu potwór zabrał najwięcej życia.
można się przed tym np. uchronić np. rzucać jakiś plecak na potwora a później po prostu knajt po 10 sekundach sobie otworzy.
ciekawi mnie jak będzie z walkami pvp czy jak ja najwięcej zadam ran wrogowi to czy tylko ja będe go mógł otworzyć
Tar-Toudi jest offline  
stary 22-07-2006, 12:10   #863
Grab_iarz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
Ciebie mozna ocenic juz po pierwszym poscie. Styl wypowiedzi, ortografia, i inne liczne czynniki klasyfikuja Cie jednoznacznie jako buraka. (no offence ;P)

Och, och, juz nie strasz. Ktos Ci kiedys w buzie da to przestaniesz kozaczyc. Zreszta kto sie bedzie bal jakiegos dziewieciolatka (nic nie mam do mlodszych, dopoki czasem mozgu uzywaja)? Jestes starszy? O kuzwa, powinienes ze wstydu seppuku popelnic, jezeli w takim wieku Twoj rozwoj umyslowy jest na poziomie kilkulatka. O!
Dostalem juz nie raz w morde i jakos sie nie nauczylem a co moze ty chce zobaczyc czy dasz mi w ta moja morde chcesz to kur...Cie jeszcze odwiedze..
Grab_iarz jest offline  
stary 22-07-2006, 12:15   #864
Grab_iarz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Ciebie mozna ocenic juz po pierwszym poscie. Styl wypowiedzi, ortografia, i inne liczne czynniki klasyfikuja Cie jednoznacznie jako buraka. (no offence ;P)

Och, och, juz nie strasz. Ktos Ci kiedys w buzie da to przestaniesz kozaczyc. Zreszta kto sie bedzie bal jakiegos dziewieciolatka (nic nie mam do mlodszych, dopoki czasem mozgu uzywaja)? Jestes starszy? O kuzwa, powinienes ze wstydu seppuku popelnic, jezeli w takim wieku Twoj rozwoj umyslowy jest na poziomie kilkulatka. O!

mozemy sie spotkac i zobaczymy czy ten dziewieciolatek to tylko taki kozak jak powiadasz... podaj adres tylko znajde wolna chwile to sie przejade do Ciebei ciekawee czy dziewieciolatki maja samochod i prawko..

Ostatnio edytowany przez Grab_iarz - 22-07-2006 o 12:17.
Grab_iarz jest offline  
stary 22-07-2006, 12:16   #865
art3000
Guest

Domyślny Potrzebuje pomocy

Przez tego update'a nie działa mi Tibia jak chce włączyć to pojawia mi sie taki napis : Video surface allocation failed. Please choose another video graphics mode. Jeżeli ktoś miał już taki problem albo wie co zrobić bardzo prosze o pomoc.

stary 22-07-2006, 14:04   #866
Alojzy Mamriel
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tar-Toudi
ciekawi mnie jak będzie z walkami pvp czy jak ja najwięcej zadam ran wrogowi to czy tylko ja będe go mógł otworzyć
FAJNIE BEDZIE !noobki by nie przezucaly ciala z lewo na prawo

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CipSoft
-Lootowanie z potworów.
<Otwórzyć ciało zabitego potwora przez pierwsze 10 sekund może tylko osoba która zadała potworowi największe obrażenia. Przez ten czas nie można również przesunąć ciała. Nie dotyczy to jednak zabicia człowieka.Ciało które leży na rope spocie będzie mogło zostać otwarte, było to niemożliwe od świątecznego updat'u>

Ostatnio edytowany przez Alojzy Mamriel - 22-07-2006 o 14:16.

stary 22-07-2006, 15:38   #867
Kaczmen
Użytkownik Forum

Kaczmen's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Słupsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rokitek
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 30
Kaczmen ma numer GG 5421326 Send a message via Skype™ to Kaczmen
Domyślny

Co do tego otwierania ciał...

Rozumiem, że jeżeli zabiję potwora to przez 10 sekund będę mógł go tylko ja otworzyć. A co po tych 10 sekundach?? Będą go mogli otworzyć wszyscy? Czy zniknie loot? Tego się nie doczytałem...
stary 22-07-2006, 16:20   #868
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
mozemy sie spotkac i zobaczymy czy ten dziewieciolatek to tylko taki kozak jak powiadasz... podaj adres tylko znajde wolna chwile to sie przejade do Ciebei ciekawee czy dziewieciolatki maja samochod i prawko..
Jeszcze raz czytaj tekst napisany na bialo (gdybys nie wiedzial jak, zaznacz go myszka). Jezeli masz wiecej niz dziewiec lat, to nawet sie nie przyznawaj, bo:
1. Nie potrafisz pisac (a co zatym idzie zapewne i mowic) po polsku.
2. Nikt Ci nigdy nie powiedzial, ze na swiecie istnieje taka rzecz jak interpunkcja (a nawet jak o niej slyszales, to prawdopodobnie od innego dziewieciolatka).
3. Forma i styl Twoich wypowiedzi pod zadnym wzgledem nie przewyzszaja tych, dla przykladu, mojej mlodszej siostry. Niestety siostra ma dziesiec lat, co delikatnie zawyza Twoj poziom w stosunku do innych dziewieciolatkow.
4. Ograniczone mozliwosci intelektualne nie pozwalaja Ci brac udzialu w dyskusji z uzyciem konkretnych argumentow. Ty wolisz udawac ze jestes kims innym i straszyc tych co sa od Ciebie madrzejsi (co swoja droga zaprawde brzmi zabawnie).
5. Twoje zdolnosci pojmowania sa na zbyt niskim poziomie, abys zrozumial i zaakceptowal umyslowa wyzszosc paru osob z tego tematu nad soba (i nie mowie w tej chwili o sobie...).

Mam wymieniac dalej, czy juz sobie uswiadomiles, ze jestes smieszny?

Cytuj:
Dostalem juz nie raz w morde i jakos sie nie nauczylem a co moze ty chce zobaczyc czy dasz mi w ta moja morde chcesz to kur...Cie jeszcze odwiedze..
Ano, zapraszam, zapraszam. Zacytuje slowa Eeriona: "ph34r my k474n4" ^^"
styku jest offline  
stary 22-07-2006, 16:21   #869
Harry Xin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006

Oczko Byś czytał uważnie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kaczmen
Co do tego otwierania ciał...

Rozumiem, że jeżeli zabiję potwora to przez 10 sekund będę mógł go tylko ja otworzyć. A co po tych 10 sekundach?? Będą go mogli otworzyć wszyscy? Czy zniknie loot? Tego się nie doczytałem...
Po 10. sekundach wszyscy mogą otworzyć ciało a loot nie zniknie, więc możesz być spokojny.
Harry Xin jest offline  
stary 22-07-2006, 16:43   #870
Krum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cho'sen
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Krum ma numer GG 7288631
Domyślny

Tak , ale i tak jest sposob zeby wyczekac te dziesiec sekund i mozna loota ukrasc ...
Ale z tym battle list to dowalili kompletnie
Krum jest offline  
stary 22-07-2006, 17:01   #871
Harry Xin
Użytkownik Forum

Strzałka Moja wina?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krum
Tak , ale i tak jest sposob zeby wyczekac te dziesiec sekund i mozna loota ukrasc ...
Ale z tym battle list to dowalili kompletnie
Oczywiście, że można zasypać ciało nim zostanie ono otworzone. Ja tylko za prośbą przyblizyłem całą sytuację.
A co do battle to i tak ci co zostaną to się przyzwyczają. Powtórzy się sytuacja z soul pointsami. Najpierw ogromny sprzeciw ale z czasem graczem to zaakceptują.
Harry Xin jest offline  
stary 22-07-2006, 17:26   #872
papay100
Guest

Smutny <sciana>

TRAGEDIA! TO JA TU SOBIE KNIGHTA NA HIGH LEVELU ROBIĘ A TERAZ CO? Spotkam Sorca 2x level słabszy i mnie z sd ubije. Może by tak ten CipSoft Auto uh dla knightów wprowadził? A to zmęczenie to +/-. Nałogowcy będą se robić 10 charów i po kolei na każdego wchodzić. Najlepsza to była tibia 7.6. A z tym lootem to szybciej rooka skończy się. Pozdro dla mietka

stary 22-07-2006, 17:31   #873
Harry Xin
Użytkownik Forum

Oczko Wystarczy czytać uważnie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez papay100
TRAGEDIA! TO JA TU SOBIE KNIGHTA NA HIGH LEVELU ROBIĘ A TERAZ CO? Spotkam Sorca 2x level słabszy i mnie z sd ubije. Może by tak ten CipSoft Auto uh dla knightów wprowadził? A to zmęczenie to +/-. Nałogowcy będą se robić 10 charów i po kolei na każdego wchodzić. Najlepsza to była tibia 7.6. A z tym lootem to szybciej rooka skończy się. Pozdro dla mietka
Nie tylko będzie można bić runkami na battle ale takze uhać się na hotkeyu o ile jestem dobrze poinformowany.
Harry Xin jest offline  
stary 22-07-2006, 17:32   #874
Kloddi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 11
Skille: 23/18
Poziom mag.: 1
Kloddi ma numer GG 2299041
Domyślny

No to teraz nie będzie się chodzić z blokerami.Osoba która najwiecej oberwała powinna mieć wolny dostęp do lootu ponieważ ona najwiecej traci to by chociasz miała coś za stracone punkty życia... NIech ktoś napisze petycje do CIPsoftu. Szkoda gadać...
Kloddi jest offline  
stary 22-07-2006, 17:36   #875
Harry Xin
Użytkownik Forum

Oczko Są też zbiorowe hunty

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kloddi
No to teraz nie będzie się chodzić z blokerami.Osoba która najwiecej oberwała powinna mieć wolny dostęp do lootu ponieważ ona najwiecej traci to by chociasz miała coś za stracone punkty życia... NIech ktoś napisze petycje do CIPsoftu. Szkoda gadać...
Jeżeli w teamie jest druid, który uha blokera to knight nie traci na tym huncie nic. Ma właściwie same zyski. Dlatego nie rozumiem Twojego rozgoryczenia w tej kwestii.
Harry Xin jest offline  
stary 22-07-2006, 17:36   #876
Iontz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kloddi
Niech zgadnę - grasz knightem?

Gdyby tak było, to wtedy cały loot by brał bloker - oczywiste jest, ze to on najwięcej straci. Przecież shooterzy się trzymają z daleka i obrywają tylko nieznacznie.
Iontz jest offline  
stary 22-07-2006, 18:52   #877
papay100
Guest

Domyślny :d

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harry Xin
Nie tylko będzie można bić runkami na battle ale takze uhać się na hotkeyu o ile jestem dobrze poinformowany.
Nie chodzi mi o uhanie na hotkeyu tylko o AUTO UH! Czytaj uważniej!

stary 22-07-2006, 21:24   #878
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Nie chodzi mi o uhanie na hotkeyu tylko o AUTO UH! Czytaj uważniej!
Lol... A sorc to niby ma auto SD?
Co bys jeszcze chcial? Auto exp?
styku jest offline  
stary 22-07-2006, 21:51   #879
Mordonne
Guest

Domyślny update

OMG ten update to porazka.Teraz to chyba bedą same sorki na serwerach...
czy cip soft nie potrafi zwalczyc botow ? poprostu poszli na łatwizne wprowadzając takie zmiany lepiej niech juz nic nie robia bo np ja skoncze z ta gra

stary 23-07-2006, 00:09   #880
papay100
Guest

Król

Cytuj:
Lol... A sorc to niby ma auto SD?
Co bys jeszcze chcial? Auto exp?
Tja... Boty to umożliwiają ,więc gdy CipSoft wniesie taką funkcje to nie będzie pomysłów do botów!

Ostatnio edytowany przez papay100 - 23-07-2006 o 00:22.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania