![]() |
#862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() 1 rzecz skatali;
"ten kto odbierze najwięcej to będzie mógł otworzyć ciało" powinno być raczej "otworzy ten któremu potwór zabrał najwięcej życia. można się przed tym np. uchronić np. rzucać jakiś plecak na potwora a później po prostu knajt po 10 sekundach sobie otworzy. ciekawi mnie jak będzie z walkami pvp czy jak ja najwięcej zadam ran wrogowi to czy tylko ja będe go mógł otworzyć
CZy afk jest zdrowe??? ---www.omen-club.com ----rulez. Nie bądźcie głupi nie grajcie w tibie Tibia ;;zabija , powoduje odcięcie od rzeczywistości, psuje rodziny, psuje kontkaty między ludzkie, psuje naszą psyhike o Qwa już wszedłem..... |
![]() |
![]() |
#863 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#864 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() Cytuj:
mozemy sie spotkac i zobaczymy czy ten dziewieciolatek to tylko taki kozak jak powiadasz... podaj adres tylko znajde wolna chwile to sie przejade do Ciebei ciekawee czy dziewieciolatki maja samochod i prawko.. Ostatnio edytowany przez Grab_iarz - 22-07-2006 o 12:17. |
|
![]() |
![]() |
#865 |
Guest
|
![]() Przez tego update'a nie działa mi Tibia jak chce włączyć to pojawia mi sie taki napis : Video surface allocation failed. Please choose another video graphics mode. Jeżeli ktoś miał już taki problem albo wie co zrobić bardzo prosze o pomoc.
|
![]() |
#866 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Alojzy Mamriel - 22-07-2006 o 14:16. |
||
![]() |
#867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Słupsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rokitek
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 30
|
![]() Co do tego otwierania ciał...
Rozumiem, że jeżeli zabiję potwora to przez 10 sekund będę mógł go tylko ja otworzyć. A co po tych 10 sekundach?? Będą go mogli otworzyć wszyscy? Czy zniknie loot? Tego się nie doczytałem... |
![]() |
![]() |
#868 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
1. Nie potrafisz pisac (a co zatym idzie zapewne i mowic) po polsku. 2. Nikt Ci nigdy nie powiedzial, ze na swiecie istnieje taka rzecz jak interpunkcja (a nawet jak o niej slyszales, to prawdopodobnie od innego dziewieciolatka). 3. Forma i styl Twoich wypowiedzi pod zadnym wzgledem nie przewyzszaja tych, dla przykladu, mojej mlodszej siostry. Niestety siostra ma dziesiec lat, co delikatnie zawyza Twoj poziom w stosunku do innych dziewieciolatkow. 4. Ograniczone mozliwosci intelektualne nie pozwalaja Ci brac udzialu w dyskusji z uzyciem konkretnych argumentow. Ty wolisz udawac ze jestes kims innym i straszyc tych co sa od Ciebie madrzejsi (co swoja droga zaprawde brzmi zabawnie). 5. Twoje zdolnosci pojmowania sa na zbyt niskim poziomie, abys zrozumial i zaakceptowal umyslowa wyzszosc paru osob z tego tematu nad soba (i nie mowie w tej chwili o sobie...). Mam wymieniac dalej, czy juz sobie uswiadomiles, ze jestes smieszny? Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#870 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cho'sen
Profesja: Paladin
Świat: Askara
![]() |
![]() Tak , ale i tak jest sposob zeby wyczekac te dziesiec sekund i mozna loota ukrasc ...
Ale z tym battle list to dowalili kompletnie
![]() |
![]() |
#871 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A co do battle to i tak ci co zostaną to się przyzwyczają. Powtórzy się sytuacja z soul pointsami. Najpierw ogromny sprzeciw ale z czasem graczem to zaakceptują. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#872 |
Guest
|
![]() TRAGEDIA! TO JA TU SOBIE KNIGHTA NA HIGH LEVELU ROBIĘ A TERAZ CO?
![]() |
![]() |
#873 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Doris Amithaus
Profesja: Knight
Gildia: Niestety nie ma ;(
Świat: Antica
Poziom: 11
Skille: 23/18
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() No to teraz nie będzie się chodzić z blokerami.Osoba która najwiecej oberwała powinna mieć wolny dostęp do lootu ponieważ ona najwiecej traci to by chociasz miała coś za stracone punkty życia... NIech ktoś napisze petycje do CIPsoftu. Szkoda gadać...
|
![]() |
![]() |
#875 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#876 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Gdyby tak było, to wtedy cały loot by brał bloker - oczywiste jest, ze to on najwięcej straci. Przecież shooterzy się trzymają z daleka i obrywają tylko nieznacznie. |
|
![]() |
![]() |
#877 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#878 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Co bys jeszcze chcial? Auto exp? |
|
![]() |
![]() |
#879 |
Guest
|
![]() OMG ten update to porazka.Teraz to chyba bedą same sorki na serwerach...
czy cip soft nie potrafi zwalczyc botow ? poprostu poszli na łatwizne wprowadzając takie zmiany lepiej niech juz nic nie robia bo np ja skoncze z ta gra ![]() |
![]() |
#880 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez papay100 - 23-07-2006 o 00:22. |
|