![]() |
#501 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#502 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
|
![]() KIEDY TE 2 NOWE SERVY BEDA CZYNNE DLA FACC ! JUZ 3 DZIEN PO TERMININIE I DALEJ NIE OTWARTE ZAWSZE PO TYGODNIU BYLY DOSTEPNE A TERAS CO JUZ 10 DZIEN I DALEJ NIE MOGA FACC WEJSC A LVL IDA IM + JAK FACC WEJDA TO JUZ ZE 100LVL BEDA Z TAKIMI RUCHAMI LENIóW Z CIPSOFTU BIORA SIE ZA UPDATE GRY JAK NIE MOGA SOBIE PORADZIC ZE ZWYKLA AKTUALIZACJA GRY !!
Ostatnio edytowany przez ChynyDruid - 22-07-2006 o 09:39. |
![]() |
![]() |
#503 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Ludziska jestescie niektuórzy noobami A co do zagadki (Ferumbras stworzenie odwieczne i jedyna na każdym serverze ktogo zobaczy pada lub prubuje sie ratować Został zabity 2 lata temu przez 3 niesławnych magów Tym razem powruci takzwanie Zmarchwystał 100 razy silniejszy i 100 razy wiecej doswiadczony tym razem iepokona go nikt ani ja ani nikt inny)Z tego co mi wiadomo Ferumbras bedzie sterowany przez Gmów na kazdym serverze pewnie nikt go niepokona tym razem bedzie ue i smierc!!.
|
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Osobiście mi, Malyszek a.k.a. free account, w żadnym stopniu nie przeszkadza nadchodzacy UPdate. Outfity są całkiem fajne i nie mam nic przeciwko, żeby śmigał ktoś na pacc'u z cylindrem na głowie
![]()
#507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Małyszek a jednak się mylisz mi przeszkadza to że musze chodzić z cylindrem na głowie a ponadto jeden szczeguł...Ci co grają samodzielnie zrobią szybciej lvlel od tych co sacherujo konto bo ci co sacherujo zawsze sie kluco
pss.Soorki za bledy. ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
|
![]() Kasinis
nie moze walnac ue bo ferumbras byl i bedzie druidem ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Fajnie tylko ze na screenach ze starej tibi widac You see Ferumbras (Level 145). He is a master sorcerer. Ej wez jak nie wiesz, ani nie czytales poprzednich stron ze screenami to sie najlepiej nie odzywaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Fotel obracany firmy "Bez Firmy"
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Zielona Gora
Imię: Steelslayer
Gildia: Bloody Warriors
Świat: Titania
Poziom: 42
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 5
|
![]() Nowe Potwory:
- Water Elemental - Massive Water Elemental - Quara Predator - Quara Predator Scout - Quara Constrictor - Quara Constrictor Scout - Quara Mantassin - Quara Mantassin Scout - Quara Hydromancer - Quara Hydromancer Scout - Quara Pincher - Quara Pincher Scout - Pirate Marauder - Pirate Cutthroat - Pirate Buccaneer - Pirate Corsair - Pirate Skeleton - Pirate Ghost - Carrion Worm - Novice of the Cult - Acolyte of the Cult - Adept of the Cult - Enlightened of the Cult - Tortoise - Thornback Tortoise - Blood Crab - Toad - Seagull (nie atakuje) - Green Frog (nie atakuje) - Azure Frog - Coral Frog - Crimson Frog - Orchid Frog - Island Troll Nowe Outfity (pacc) : - Barbarian Outfit - Oriental Outfit - Druid Outfit - Wizard Outfit Nowe Outfity po wykonaniu Questów (pacc): - Assassin - Beggar - Pirate - Shaman Nie będzie można PK'ować przed server save |
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() WSZYSTKO O UPDATE(SCREENY, OUTFITY, POTWORY, INFO) TUTAJ:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=9980 Huntowanie pod wodą wymiata ![]() Ostatnio edytowany przez Rinnaroc - 22-07-2006 o 12:22. |
![]() |
![]() |
#513 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Cytuj:
"No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
|
![]() Casthan
jak nie wiesz to nie pi erdol -.- wejdz sobie na http://www.tibia.com/community/?subt...name=ferumbras po zabiciu ferumbrasa cip obnizyl mu lvl do 9 ale profesji nei zmienil. i wiedz ze widzialem outfity i nowy wyglad ferumbrasa takze ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez siniestro - 22-07-2006 o 13:09. |
![]() |
![]() |
#515 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Świat: Honera
Poziom: 49
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Pacc ,pacc i jeszcze raz pacc...Teraz gracze którzy nie mają bogatszych rodziców nie będą mogli czerpać przyjemności z grania w Tibię.Niektórzy nawet nie mają kompa i stać ich tylko na kafejke ,i mają sobie jeszcze pacca kupić ? Może wspulnymi siłami z pomocą Tibia.pl udało by się nam przekazać petycję do CipSoft-ów , aby dali większe możliwości graczom bez Pacc-a tzn. Facc-om.
W imieniu moim i graczy bez pacc lub bez możliwości jego zakupu prosze Tibia.pl Team o rozważenie mojej propozycji. Z góry wielkie dzięki . |
![]() |
![]() |
#516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Imię: Eremsi
Świat: Valoria
Poziom: 60
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @up
CHyba chory jestes... Idz ulotki roznos i zarobisz se na pacca jak ci rodzice nie chca dac...
Pisz poprawnie z Firefoxem... Ostatnio edytowany przez Wujek Nevik - 22-07-2006 o 15:32. |
![]() |
![]() |
#517 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Świat: Honera
Poziom: 49
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Imię: Eremsi
Świat: Valoria
Poziom: 60
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No tak jestes starszy odemnie o 8 miesiecy ale napewno nie rocznikowo
![]() @Topic To ja juz nie wiem, ja zawsze uwazalem ze i tak mam glupich rodzicow... hehe nie zalamuj sie... NA FACC tez sie da grac ![]() ![]()
#519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Co do uptade bedzie on do D*PY i jest on PO**ERD**ONY!!
![]() Co do zagadki.....Przez ostatnie upaly ludzi z CipSoftu PO**ERDO*ILO i zapodaja nam jakies K**WA MAC JE**NE AIMBOTY!! Anhhilator po updacie w wykonaniu knighta : F1,F1,F1,F1......U have found Demon Armor/sov/sca/present. DO DU*Y !! ![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Cytuj:
Tibi.pl nie bedzie sie upokarzać ![]() |
|
![]() |