![]() |
#521 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eremsi
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 60
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Przeciez sa screeny na ktorych widac You see a Ferumbras (145 level) He is a sorcerer. (czy jakos tak) Wiec przestan gadac ze to jest i bedzie druid... Bys poogladal screeny ze starej tibi to bys wiedzial... STFU... btw. ostatnio obliczylem ze cipsoft co 3 miesiace z paccow zarabia okolo 665 tys. EURO Widocznie jescze im malo ![]()
|
![]() |
#522 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Cytuj:
Moi rodzice też nei dadzą kasy, ale ja się akurat z nimi zgadzam. Nie stać mnie na PACCa, a bez niego już się nie da grać? Nie gram w Tibię. To samo jest w wypadku innych gier. Widzisz na półce w sklepie jakąś super-ekstra-hyper-wypasioną grę, a jest za droga? Nie kupujesz jej i nie grasz, albo idziesz do kumpla se pograć. To samo jest z PACCem w Tibii. Chociaż, druga sprawa, że mógłby być ciut tańszy. Najfajniej by było, jakby można było nie kupować od razu całego PACCa, tylko np. wykupić wstęp na jakąś wyspę, nowe outfity, itd. Ale to juz zależy od CipSoftu. @up Cytuj:
@down Umycie mamie samochodu - 10 zeta. Koszt PACCa na 3 miesiące przez Tibia.pl - 95 zeta. 95 - 10 = 85 Za ile czasu roznoszenia ulotek (mam ponizej 16 lat) zarobię 85 zeta? xD Edit : Długość czystości samochodu przy oszczędności moich starych - 3 miesiące. Czyli za 3 miesiace zarobię 10 zeta. I też się pomyliłeś w obliczeniach. Tzn. wynik jest w miarę dobry (bo nei dokładny), ale źle do nego doszedłeś ![]() Ostatnio edytowany przez Iontz - 23-07-2006 o 12:10. |
||
![]() |
![]() |
#523 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Byla ankieta pacc przez sms czy jakos tak mozna by bylo sms 7 zl czy ilestam za 7 dni gry a wtedy rodzice sie nie kapna na co idza pieniadze.
pozatym co to za problem umyc samochod mamie i dostac kase roznosic ulotki czy pracowac na pol etatu. ludzie od 16 roku zycia za agoda rodzicow mozna juz tak pracowac @up dlugosc pacc za 95 zl? 3 miecy dlugosc czystosci samochodu? mac 2 tygodnie co daje 3*2*10=60 nie potraficie zdobyc 35 zl? a przeciez jak sie gra to co za problem 50k na allegro sprzedac trzeba kombinowac ja zawsze mialem kase a teraz az za duzo szkoda ze sie szkola skonczyla bo przeciez poker na przerwach to byl najbardziej dochodowy pomysl.... Ostatnio edytowany przez Zimpa - 22-07-2006 o 15:53. |
![]() |
![]() |
#524 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Eremsi
Świat: Valoria
Poziom: 60
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
A w ich wydatki nie wnikam
![]() |
#525 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#526 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Imię: Zimpixa Second
Świat: Galana
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
dziestam czytalem kogos wywiad ale to na br stronce 30 tys euro?? miech |
|
![]() |
![]() |
#527 |
Guest
|
![]() Chciałbym powiedziec wszystkim tylko 2 sprawy. Po pierwsze co wy sobie myslicie ze Cip Soft bedzie robił coś dla free accountów, kpina oni chca na tym zarabiac nie znam wydawcy ktory by wydal produkt i nie chciał na nim zarobic. Po drugie nie macie co robic tylko siedziec przy tych komputerach i pisac co tam update przyniesie... idzcie na dwor, jedzcie na wakacjie, a co ma byc to bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ray: Nie przesadzaj z czcionką. Ostatnio edytowany przez Raynold - 22-07-2006 o 18:20. |
![]() |
#528 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#529 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po drugie - nie znasz wydawcy, któy by wydał produkt i nie chciał na tym zarabiać? To poznaj grę Battle for Wesnoth : http://www.wesnoth.org Po trzecie - jeżeli masz ochotę - idź na zewnątrz. Ja mam akurat ochotę siedzieć na kompie i pisać, co tam update przyniesie. Po czwarte - tak od siebie: idź się lecz. PO PIATE - myślałem, że osoba starsza ode mnie o 7 lat jest ode mnie mądrzejsza. Widać, źle myślałem. Edit: Ray, dobrze, że zmieniłeś tą czcionkę. Ostatnio edytowany przez Iontz - 23-07-2006 o 12:12. |
|
![]() |
![]() |
#530 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2006
|
![]() odpowiedz zagadki
![]() ubranka sa super wrescie cos nowego ![]() ![]() ![]() Bedzie cos dla Facc ?? |
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() Według mnie to NIE MOZE być FErumbras (czy jakoś tak) bo to był gracz! A zastanówcie się co by robił mega PK na non-pvp...
|
![]() |
![]() |
#532 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#533 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Ragnar the vith rell
Świat: Secura
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#534 |
Guest
|
![]() ja wiem co to moze byc
to napewno bazyliszek!! ![]() |
![]() |
#535 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: tajne przez poufne
Imię: Ivan mag
Profesja: Sorcerer
Świat: Fortera
Poziom: 27
|
![]() Cytuj:
Jaki bazyliszek?
Good boys go to haven Bad boys go to London KMN - wizyta księdza http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2678 KMN - impreza u bogdana http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2687 Star Wars III - parodia http://www.joemonster.org/filmy/3014...od_iii_pl.html |
|
![]() |
![]() |
#536 |
Guest
|
![]() edited edited
Ostatnio edytowany przez Shark90 - 23-01-2007 o 19:07. |
![]() |
#537 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Imię: Arie Nena
Profesja: Elder Druid
Gildia: Roz*******acze
Świat: Fortera
Poziom: 28
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Cytuj:
Okazało się że na koniec roku szkolnego stary kupił mi kompa (przez ostatnie 2 lata grałem w tibie w kawiarence), założył neta a nawet kupił PACCA.Dlatego powiem że dla chcącego nic trudnego ![]() |
|
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Dania Stone
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 26
Skille: 68/52
Poziom mag.: 11
|
![]() Moze to i bylo ale co tam
![]() ![]() Bedzie mozna plywac pod woda ![]() ![]() Ferumbras ![]() Drag loot ![]() Chain set ![]() Hmm... ![]() ![]() Runy beda teraz 3x? ![]() ![]() ![]() ![]() Nie chcialo mi sie szukac przez 51 stron czy sa te foty a wiec... macie ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Polska
Świat: Zanera
Poziom: 27
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mnie bardzo zdenerwowało to iż bloker nie bedzie można zabierac loota, a jedynie shooter który zadał najwiecej obrażen. Byłem pelen nadzieji, że ten update bedzie choc troche bardziej faforyzował Knighta po trzeba nim skillowac, wydawac sporo kasy na UHy i na EQ. A teraz?? Bedzie jezcze gorzej, nie dosc ze taki glupi shooter sobie sprzedaje SDki to jeszcze loot bedzie zgarniał, cały klimat przecierz tkwil w tym by walczyc o ciało. Byłes cienki, nie dorajda, to ci go ktoś za***** !! Musiales sie wykazac sprytem by zwinac loota sprzed nosa knight'owi, albo by nie odpuscic by jakis tepy noob ci go za***** !! Teraz knight stanie sie chyba jeszcze bardziej marna postacia niż druid, bo druid bedzie mógł chociarz UHy robic i sprzedawac.
|
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2005
Lokacja: tam gdzie sie jara dziewczyno
Stan: Na emeryturze
Imię: Mirozz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 110
|
![]() Jezu co oni z tej tibi robią update bedzie sux tak jak zawsze... jak ja sie ciesze ze juz nie gram ;]
Btw. Ferumbras byl to normalnie monster cos w stylu demona tylko wielokrotnie mocniejszy z tego co wiem wystąpil on na Antice dosc dawno dawno temu na pohu lecz zostal zgladzony przez jednego Br i kogos tam jescze ;p Jescze plywac pod wodą tego to nie mogli gorzej zwalic ta gra zaczyna mi przypominac "Mu online" a z tymi hornami Demona czy cos to "Hellbreath" chyba chlopaki z CipSoftu juz nie maja pomyslow i zaczynaja sciagac?;p |
![]() |