|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
Pokaż wyniki sondy: Czy ten post..... | |||
Pomogl wam zrozumiec swoje bledy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
51 | 37.50% |
mial dobra tresc |
72 | 52.94% |
pokazal wam ze to ja jestem wielki noob |
28 | 20.59% |
olaliscie na calego? |
17 | 12.50% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 234
Skille: 15/28
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Myślę, że ten artykół/poradnik jest bardzo na miejscu powinni go przeczytać niektórzy ludzie. Ja też przy tym zrozumiałem, że czasami zachowuję się jak noob (może nie przez duże OO). Gram w tibie niedługo bo około 0,5 roku i staram się dowiedzieć o niej jak najwięcej.
![]()
![]() |
#343 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Stan: Początkujący
Imię: Remujuh Serontuna
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 11
Skille: 15/16
Poziom mag.: 4
|
![]() moim zdaniem jest 'noob' niedoswiadczonym graczem nieraz oszustem albo facet co ma przecene jak cos kupuje '
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]() Bardzo dobre przemyślenia tylko zapomnialeś o jednym- polacy caly czas chodzą za tobą i wołają "FREE ITEMS" MY POLACY TO WIELKIE NOOBY
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Imię: Grieftain
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 54
Skille: sux :)
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak dla mnie:
-do tibii trzeba dorosnąc! i nie chodzi o wiek, teraz podam przykład innej gry mianowicie Jedi Knight 2, jestem tam w społecznosci internetowej, znam kolesia ma dwanascie lat, gra juz chyba od 2 a naprawde zachowuje sie jak dojrzały w pełni człowiek! i zachowywał sie tak zawsze! -Odopwiedzi na ten temat typu: nie masz racji, sam ejstes noob itd nie miaja sensu, ale odpowiadanie ze mowisz tak bo jestes noob jest dla mnie tak samo noobskie, poniewaz oni i tak nie zrozumieją... -a Nakaye i reszta co go popieraja w 100% mnie juz dobiła do podłogi... ma troche racji ( jak wiekoszsc) ale mowienie o super-szwedach to juz jest jak dla mnie przesada... naprawde gdyby co drugi dzielil konto to by bylo strasznie duzo, hlvl(lvl +150) a przeciez nie ma ich zatrzesienia! mowisz ze na furorze sa kolesie ktorzy zlapali 100lvl szybciej niz szwedzi? wniosek? musza dzielic konta! bo jak moze 1 osoba zdobyc szybciej expa niz 2-3? głupoty troche gadasz. Sprawa słownika(knajt itp) to jest normalne... ja sam mowie: Drut, Soso(na czarodzieja ![]() A to ze polacy chca pokazac ze tez cos potrafia, napukac niemca, szweda czy jeszcze inna nacje nie dotyczy tylko dzieci,zadko dziecko w wieku 12 lat ma spaczony umysł na tyle by zabijac inne nacje dla przyjemnosci! Moja kolezanka z hiszpani, nie gra na serverach pvp bo ja polacy zabijają. Co do jednocenia polaków, wydaje mi sie ze nie chodzi o zrobienie jedneg gildii, przyjmujacej all czy cos takiego ale o to by Polak polaka nie zabijał i okradał! Sorry za literówki ale jestem już dość śpiący. Nie mam siły tego przecztać jeszcze raz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Tutor
Imię: Mastah the Knight
Świat: Eternia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dobrze powiedzal ze Polacy to nooby ..Kazdy mysli o swojej du*** nikt nikomu nie pomorze..(chyba ze za kase)..To trzeba zmienic..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Imię: Grieftain
Świat: Morgana
Poziom: 54
Skille: sux :)
|
![]() ostatnio z kolesiem na 11lvl wykonalem ze 20 questów, po calym swiecie łazilem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]() Tylko w którą strone zmierzasz ?? W tą że Ty mu pomogłeś , czy w tą że on Ci pomógł xD
|
![]() |
![]() |
#349 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Niestety, forma w jakiej zostalo to napisane: kompozycja, interpunkcja, brak akapitow w odpowiednich miejscach, ogolny chaos, a takze ortografia nie pozwolily mi tego przeczytac.
Ale zgodze sie z jednym, bardzo duzo osob myli te pojecia.
![]() |
#351 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kuba Ratus
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Skille: Zmienne
|
![]() Wielkie gratz dla autora tematu za świetny pomysł. Co do uwag o wieku. Uważam, że to nie ma niemal żadnego znaczenia. Znaczenie ma dojrzałość emocjonalna. Myślicie, że dla czego nie podaje swojego wieku. Więc lat mam dopiero niecałe 14 a nie rozpowiadam tego żeby uniknąć głupich uwag. Ja wykorzystuję internet żeby pogadać w bardziej dojrzałym towarzystwie niż tym w, którym przebywam na codzień. Od wczesnego dzieciństwa wszyscy mówili mi, że jestem dojrzalszy od rówieśników. Gdy patrzę na to jak grają moi koledzy uważam, że to jednak prawda(
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Didson Da'Valentine
Profesja: Knight
Świat: Iridia
![]() |
![]() O tak o taki artykow mi chodzilo, tu jest cala prawda o polakach, i oni muwia na innych noob kiedy sami nimi są, kiedys po prostu expilem, a podszedl do mnie jakis polak i powiedzial zebym poszedl bo to jego miesje, lecz ja byłem pierwszy, kiedy odmuwilem muwil do mnie ciagie noob i kradl mi lota, kiedy go się spytalem co to znaczy noob, czy on wie, to mi odpowiedzial ze to kim ja jestem, ehh takich tempić, nikt nikomu nie pomaga, każdy kazdemu przeszkadza, taka jest polska w tibii, tak to jest niestety, oklaski na stojaco dla tworcy tematu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmmm... co do tego wyrzynania się to dlatego zmienilem swiat na non pvp tam gdzie nie ma kolegow z rlu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Imię: Sorcerer'Nynon
Gildia: Darknes
Świat: Thoria
Poziom: 27
Skille: xx/23
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() w tym poradniku jest wiele prawdy ale tez wiele g**na np o tym ze szwedzi rzadza na kazdym serwerze to nie prawda od kad gram w tibie widze ze szwedzi sa dobzi ale nie ze rzadza na kazdym serwie !!
![]() wszechstronny niech sie idzie je*** pare stron wczesniej to Nakaye napisal jak jest na prawde. Wielkie gz Nakaye ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nynon: Naucz sie pisać -.- I wg mnie to TY jestes noobem pisząc "rzadza" ,co to do qrny nędzy za słowo ? Ciężko Ci napisać chociażby 'zandza' . A słowa "kad" niebęde komentować -.-
Ktoś sie tam jeszcze czepił nicków takich jak "Zbysio marchewcha" , niektórzy zakładają takie bo większość nicków już jest zajętych :/ Sam miałem głupie ;> Wg mnie polacy są przeważnie cwaniakami w grupie ,często widze polaków popisujących sie przed kumplami itd. A z innymi sprawami to sie zgadzam z Asim i w małym stopniu z Nakaye'm |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Guest
|
![]() beshnadz33jn33 temAt!!!!!11111oneone - u mnie bo szajski temat
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Manownik
Świat: Nebula
|
![]() Sorry panie wszechstronny ale piszac to oswiadczasz ze rowniesz jestes noobem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Imię: Elyx Eovyn
Świat: Solera
Poziom: 27
Skille: 70/70
|
![]() W tibii jest jedn bardzo wazna wada, gdy sie zaczyna grac i jest sie zielonym,nie wie sie co robic,zazwyczj pytamy sie kogos o pomoc i w wiekszosci przypadkow otrzymamy odpowiedz typu:
OMG jaki noob albo: Ale lama w te gre zaczyna grac niestety coraz wiecej dzieci od 8 do 13 lat ktorzy w tibii uniemilaja zycie innym graczom. po za tym tak dzielnie bronimy polakow, a to wlasnie nasi rodacy potrafia wpasc na jakas impreze tibijska i wszystko rozwalac,wyzywac,blokowac spawn,zabijac potworki na ktorych skillujemy. Kiedys nie mialem internetu i chodzilem do kafei wiec wiem jak to jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
|
![]() mnie wnerwia to ze newbie zaczynaja sie uczyc od noobow
![]()
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() @Szcuroman
Całkowicie się z tobą zgadzam. Zresztą z tym wiekiem różnie bywa. Ja jak expie nie zabijam ludziom rotow, czy slimow, chyba że mi grożą, choć trochę śmieszne to jest, bo nadają jakby sie zaraz mieli zlać. Ja jak już mówiłem nie zabijam monsterów to mój kolega (knight) idzie i sruu w potworka i z tekstem do mnie "a niech ma noob za swoje". A skąd on to wie? Poza tym takie cholerne chamostwo (cyt. starą babkę, gdy byłem nad morzem) może zrobić z ciebie u low-lvl 2 Tatsuo (chyba każdy się mniej, więcej orientuje o co łazi) |
![]() |
![]() |