![]() |
#881 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#882 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie będzie z tymi zwłokami potforów
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tore - 25-07-2006 o 11:59. |
![]() |
![]() |
#883 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Cytuj:
"Fajnie będzie z tymi zwłokami potworów ![]() ![]() Ortografia nie gryzie. Interpunkcja tym bardziej. Poza tym, dlaczego szczególnie dla PACCów? O ile wiem, to wszyscy się będą męczyć tak samo, czy to PACC, czy to FACC. A nawet jak się wyłoży te 95 zł na PACCa, to jeszcze nie powód, by grać 8h dziennie. Bez przesady. Ostatnio edytowany przez Iontz - 23-07-2006 o 11:59. |
|
![]() |
![]() |
#884 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() Cytuj:
A wlasnie jak jestes tak blyskotliwie inteligetny to zglos kandydature na prezydenta bo taki przemadry i wybijajacy sie z tlumu osobnik zmarnuje sie i co wtedy ; ( to bedzie wielki minus dla naszej prawie doskonale zmodernizowanej polsce prawie bo jeszcze ciebie tam nie ma elo cienka pało |
|
![]() |
![]() |
#885 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh... ja nierozumiem Cipów , przecież gdyby ludziom łatwiej sie expiło ,szybciej by kupowali PaCiA ,bo przecież na 100 lvlkuw expić na terenach dla facc to troche głupio ;p
|
![]() |
![]() |
#886 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#887 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Smiem rowniez twierdzic, ze Ty nie bedziesz zwracal uwagi na styl rozmowy z kimkolwiek innym - i bynajmniej nie bedzie to wynikalo z tego ze nie szanujesz nikogo (choc to teoretycznie mozliwe), tylko wszystko bedzie sie opieralo na braku umiejetnosci operowania jezykiem polskim. Popraw mnie jesli sie myle. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja nie bede ukrywal - wystrzegam sie przemocy, uwazam ja za najgorszy typ rozwiazywania sporow, ale nie jestem rowniez nieporadnym dzieckiem. Cytuj:
Pozwole sobie to zostawic nieskomentowane. |
|||||
![]() |
![]() |
#888 |
Guest
|
![]() Styku - jesteś lepszy od Smugglera, może cie przyjmą do CDA!
|
![]() |
#889 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() [quote=styku]Hmmm... wytlumacz mi, jakie kryteria przyjales oceniajac mnie jako 'nikogo'?
Smiem rowniez twierdzic, ze Ty nie bedziesz zwracal uwagi na styl rozmowy z kimkolwiek innym - i bynajmniej nie bedzie to wynikalo z tego ze nie szanujesz nikogo (choc to teoretycznie mozliwe), tylko wszystko bedzie sie opieralo na braku umiejetnosci operowania jezykiem polskim. Popraw mnie jesli sie myle. Och, a to jest dopiero ciekawe zestawienie. Gdybym byl zlosliwy, powiedzialbym, ze ja Cie wcale nie obrazam, tylko stwierdzam fakty - bo wszystko to, co o Tobie napisalem znajduje oparcie w dowolnym z Twoich postow. Natomiast to, co ty napisales do mnie, jest zwyklym, bezmyslnym bluzgiem. Jedyna osoba, ktora tu zgrywa twardziela to Ty. To Ty mowisz do innych "burkini cos na real" albo wypisujesz inne zwroty, ktore dopiero po przetlumaczeniu nabieraja sensu (z tym sensem to tylko zart, zaden Twoj post IMO zbyt duzo go nie posiada. Nawet po przetlumaczeniu). Ja nie bede ukrywal - wystrzegam sie przemocy, uwazam ja za najgorszy typ rozwiazywania sporow, ale nie jestem rowniez nieporadnym dzieckiem. A tu, droga publicznosci, mamy klasyczny przyklad zachowania sie w sytuacji, jaka potocznie nazywamy "brak argumentow" (czasem poprostu "glupota", ale wole to pierwsze, bo znowu mi ktos wyskoczy ze jestem cienka pala i go obrazam). Jak potrafisz mnie ocenić po Tym co napisalem w 5 postach to naprawde jestem pełen podziwu. jestes taki inteligetny ale nie zauwarzyles ze to jednak ty sie wpier.. tam gdzie nie powinienes i cała rozmowa nie dotyczyla Ciebie ...ja bym nie zucal bluzgami i nie dyskutowal z toba gdyby mnie nikt nie obrazil a jak jest już ktos na tyle odwarzny aby obrazac drugą osobe to niech mu to powie w twarz. |
![]() |
![]() |
#890 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Reefok
Profesja: Paladin
Świat: Nova
Poziom: 12
Skille: 43/34
Poziom mag.: 2
|
![]() Gdyby nie ten update to bym nie zaczął znowu grać w Tibie. Ale updaty mają swoje minusy jak wcześniejszym minusem był wstawienie kilkurazowych spearów :/ Trening teraz to masakra. W te lato ulepszyli gre sorkiem bo można walić na battle tera każdy 10-12 sorc bedzie peczył :/
|
![]() |
![]() |
#891 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I pytasz, jak moge Cie oceniac po pierwszych pieciu postach? Przypomniec Ci? Post 1: Cytuj:
Nie zacytuje bo zostal skasowany. Hmm, ciekawe dlaczego? Post 3: To samo co wyzej, tyle ze tu moge przytoczyc komentarz Dabka: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
W pierwszym nie jest tak najgorzej, tylko dwa wulgaryzmy w tak rozbudowanym komentarzu. Drugi i trzeci mowia same za siebie, a wlasciwie nie mowia, bo z jakichs powodow ich nie ma... Czwarty i piaty - klasyczny przyklad bezsilnosci wzgledem inteligentnego rozmowcy i odwolywanie sie do sily fizycznej (prawdopodobnie zreszta wyimaginowanej). Zauwaz, ze sie zlitowalem, i nie wspomnialem w ogole o poprawnej polszczyznie... Widzisz, przytocze Ci tu jakze zyciowe powiedzenie: "Lepiej siedziec cicho i wygladac jak debil, niz sie odezwac, i rozwiac wszelkie watpliwosci." Co do tego, ze Cie obrazam - moglbys powiedziec, ze cie obrazam, gdybys na ten przyklad uslyszal ode mnie bez powodu "cienka palo" (cokolwiek wedlug Ciebie to znaczy), ale gdy ja mowie jak w moich oczach wygladasz, popieram to argumentami, Ty mnie jeszcze do tego prowokujesz, a potem masz do mnie zal ze Cie obrazilem? Przykro mi, sp. z o.o., wszystkie skargi do ksiegi zazalen. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez styku - 24-07-2006 o 02:48. |
||||||
![]() |
![]() |
#892 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
Lokacja: ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Skille: 98/92
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
ten update ma szanse byc jednym z lepszych jesli nie najlepszym jakie wprowadzili nie wiem o co ten caly zgielk? aimbot - nie podoba sie to nie uzywajcie bedziecie mieli klimat ci co chcieli uzywac i tak mieli poinstalowane boty (chyba ze to wlasnie ci od botow tak protestuja bo cwaniaczyli a teraz kazdy bedzie mial takie same szanse) zmeczenie - bardzo dobra rzecz tylko ze te 56h to za duzo ja bym dal z 24h zmeczenia aby troche odgonic mlodych ludzi od kompow ![]() nie oszukujmy sie nie ma ludzi expiacych non stop po kilkanascie godzin dziennie jesli sa takie postacie to oznacza tylko jedno - dzielenie konta niech kazdy sobie przeliczy nawet jesli traktuje tibie jak prace (8h gry dziennie) i nic innego w niej nie robi tylko expi to nigdy nie osisgnie pelnego zmeczenia bo pozostale 16h bedzie offline i zmeczenie z 8h expienia mu zniknie jesli sa pracoholikami i expia 10h to calkowite zmeczenie postaci osiagna po kilkunastu dniach wiec to tez nie jest zadna tragedia ale kto expi 10h dziennie? (no cave boty moga expic bez odpoczynku nawet i 24h ale chyba wlasnie chodzi o zwalczanie tego zjawiska) zmiany graficzne - no coz nigdy tego nie lubilem bo trzeba sie przyzwyczajac do nowinek no i niektore nowe grafy sa gorsze od starych ale sa i te lepsze wiec chca niech ulepszaja nowe tereny stwory i questy - tu chyba kazdy sie zgodzi ze mna ze to pozytyw bezdyskusyjny generalni mnie sie ten update bardzo podoba i czekam z niecierpliwoascie na wprowadzenie go w zycie @down zwykle tak bywa ze jak napada na nas kilku graczy a my jestesmy sami to ciezko cos zdzialac ten rycek jak gral juz troche i jest przygotowany do gry na serwerach pvp to wie co zrobic zeby przezyc - bierze nogi za pas i do najblizeszego pz rozwaz inna sytuacje idzie rycek i spotyka na swojej drodze sorca o tym samym lvlu walcza jeden na jednego sorc jest typowym pkerem cwaniakiem ma aim bota rycek gra uczciwie i musi trafic w siebie uhem jak myslisz kto wygra? po wprowadzeniu update rycek zyskuje ogromne szanse na przezycie z tym sorcem a co za tym idzie zyskuje tez mozliwosc wygrania tej walki bo sorc to krotkodystansowiec i szybko sie ze swoich sdkow wystrzela |
|
![]() |
![]() |
#893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() lol.
Koniec tibii~ Hmm... Pomyslmy, idzie pięciu 20 sorcow, kazdy ma 25 m lvl i kazdy ma bp sd. I idzie sobie 45 najt, 0 szans --.-- |
![]() |
![]() |
#894 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Według zeznań jakiegoś Tutora, po paru minutach expienia licznik zmniejszył się o częsc tego czasu. Więc i tak będzie można powyżej 8h dziennie expic. @ styku Masz racje, ale nie karm już trolla. Tak czy siak daje 20 expa. Co do postów 2 i 3, to 4 post jest ich ocenzurowaną formą łączącą wszystkie normalne słowa i zwroty ukryte w sensie poprzednich postów. @ down Pomieszałeś trochę. Zobacz, że on pisze 5 sorców na 20 lvlu, a nie 20 sorców. 115% siła magii SD ~88 dmg Podobno na full def wchodzi mniej więc ~65 dmg 5*65=325 5*30/2=75 740 - 325 - 75 = 340 Czyli knight pada po drugiej salwie SD + wand of plague/volcanic rod Ostatnio edytowany przez DRoN - 24-07-2006 o 16:41. |
|
![]() |
![]() |
#895 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale racja, daje juz spokoj, chyba ze mi jeszcze cos glupiego napisze ^^ Cytuj:
20 * 60 = 1200... Teraz powiedz mi, ile knight na 45lvlu ma zycia...? Ja tu roznicy nie widze, ale malkontenci zawsze cos znajda -.- //Edit: Przepraszam, rzeczywiscie troche namieszalem, czytalem po lebkach bo mi sie spieszylo, ale Nieugiety rowniez moglby to jasniej napisac... Co nie zmienia faktu, ze knight z UHami na hotach bezproblemowo sie wyUHa, bo przedtem, poprawcie mnie jesli sie myle, duza czesc smierci knightow wynikala ze stresu i nie trafienia UHem... @Pazuzu: Nie zauwazylem Twojej odpwiedzi. Ale mocno se zdziwilem. Knight i to jeszcze H-lvl cieszy sie z upa (nie to, zebym twierdzil ze up w jakims stopniu przeszkadza h-lvlom, poprostu jak do tej pory wszystkie narzekaja xD) Ostatnio edytowany przez styku - 24-07-2006 o 21:15. |
||
![]() |
![]() |
#896 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Imię: Arie Nena
Profesja: Elder Druid
Gildia: Roz*******acze
Świat: Fortera
Poziom: 28
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Cytuj:
Wszyscy tak narzekają i mówią, że po update nie będą grać w tibie, ale ile osób mówi to na serio??? Mi się update podoba chociaż można mnie zabić szybciej niż knighta!!! |
|
![]() |
![]() |
#897 |
Guest
|
![]() Ludzie... złe mi się robi gdy czytam coraz to nowsze tematy o nadchodzącym update w Tibii.
A kto najbardziej jest przeciw update? W pierwszej kolejności są to osoby sharujące konta ponieważ teraz no... będą miały zwałke że tak powiem ![]() Później osoby niedoceniające pracy innych... Najważniejsze zmiany w grze: Lootowanie- zrobione naprawde jak dla mnie super... to jest moje zdanie pomimo że jestem blockerem. Zmęczenie- też duży krok do przodu... poprostu już mam dość czytania że tym zepsują Tibie... a od kogo czesto się do słyszy? Od osob sharujących lub... ludzi przesadzających z Tibia, ludzi którzy potrafią siedzieć przed Tibia 24 na dobe a co wy z tego ludzie macie? NIC!( najwyżej skończycie jak ten z Wrocławia). Jeżeli aż tak lubicie grać w Tibie to i tak macie 8h dziennie grania i 16h na spędzenie czasu w inny sposób. Sporo osób narzeka także na nowe ubiory... i jakiś genialny człowiek wpadł na jakże genialny pomysł żeby zebrać podpisy ludzi i wysłać to do CipSoftu żeby tego update nierobili ( poszukacie na forum znajdziecie). Jeżeli ktoś się z moim zdaniem nie zgadza prosze o PW(prywatna wiadomość) na forum... albo jak ktoś woli na gg mój nr: 2354746 Może ktoś mnie nakłoni do swoich racji z co wątpie Żegnam ![]() |
![]() |
#898 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Imię: Arie Nena
Profesja: Elder Druid
Gildia: Roz*******acze
Świat: Fortera
Poziom: 28
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() W inny grach on-line takie rzeczy są od dawna, ale tam może nikt nie narzeka, bo te gry są całkowicie płatne. Tak to jest jak ma się coś za darmo to się wybrzydza. Jest takie przysłowie :: Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda!!!
|
![]() |
![]() |
#899 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Mielec
Imię: Van Goozen
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: 52/51
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A tam sie przejmujecie to tylko gra, jak wam sie nie podoba to niegrajcie. Ale z jednym sie z wami zgodze... knighta troszke udupili, i te runy na battle... na non pvp to fajne ale na pvp do dupy...
Ostatnio edytowany przez Vantristran - 24-07-2006 o 18:30. |
![]() |
![]() |
#900 |
Guest
|
![]() jeśli to wejdzie w życie cała gra straci swój niepowtarzalny klimat, już nie będzie się liczyć "fast hand" i każdy debil będzie potrafił walić runami na lewo i prawo, tibia przestanie być grą poniekąt zręcznościową. zresztą knight ma pozamiatane..
|