Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-07-2006, 11:30   #881
Harry Xin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006

LOL lol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez papay100
Tja... Boty to umożliwiają ,więc gdy CipSoft wniesie taką funkcje to nie będzie pomysłów do botów!
Coś ty się tak uparł na te cheaty. Czyżbyś sam używał i nie możesz się doczekać aż je zlegalizują?
Harry Xin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-07-2006, 11:33   #882
Tore
Użytkownik Forum

Tore's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Imię: ---------
Profesja: Knight
Gildia: nie mam
Świat: Pacera
Poziom: 68
Skille: 85/81
Poziom mag.: 7
Tore ma numer GG 3328783
Pytanie

Fajnie będzie z tymi zwłokami potforów ale nie podoba mi się ten pasek zmęczenia zwłaszcza dla pacc'ów poniewasz bendą musieli grać krócej bo ich postacie się zmęczą

Ostatnio edytowany przez Tore - 25-07-2006 o 11:59.
Tore jest offline  
stary 23-07-2006, 11:55   #883
Iontz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tore
Fajnie będzie z tymi zwłokami potforuw ale nie podoba mi się ten pasek zmęczenia złaszcza dla pacc'ów poniewasz bendą musieli grać krucej bo ich postacie się zmęczoł
Tłumaczenie:

"Fajnie będzie z tymi zwłokami potworów , ale nie podoba mi się ten pasek zmęczenia, zwłaszcza dla pacc'ów, ponieważ będą musieli grać krócej, bo ich postacie się zmęczą "
Ortografia nie gryzie. Interpunkcja tym bardziej.

Poza tym, dlaczego szczególnie dla PACCów? O ile wiem, to wszyscy się będą męczyć tak samo, czy to PACC, czy to FACC. A nawet jak się wyłoży te 95 zł na PACCa, to jeszcze nie powód, by grać 8h dziennie. Bez przesady.

Ostatnio edytowany przez Iontz - 23-07-2006 o 11:59.
Iontz jest offline  
stary 23-07-2006, 15:00   #884
Grab_iarz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
Jeszcze raz czytaj tekst napisany na bialo (gdybys nie wiedzial jak, zaznacz go myszka). Jezeli masz wiecej niz dziewiec lat, to nawet sie nie przyznawaj, bo:
1. Nie potrafisz pisac (a co zatym idzie zapewne i mowic) po polsku.
2. Nikt Ci nigdy nie powiedzial, ze na swiecie istnieje taka rzecz jak interpunkcja (a nawet jak o niej slyszales, to prawdopodobnie od innego dziewieciolatka).
3. Forma i styl Twoich wypowiedzi pod zadnym wzgledem nie przewyzszaja tych, dla przykladu, mojej mlodszej siostry. Niestety siostra ma dziesiec lat, co delikatnie zawyza Twoj poziom w stosunku do innych dziewieciolatkow.
4. Ograniczone mozliwosci intelektualne nie pozwalaja Ci brac udzialu w dyskusji z uzyciem konkretnych argumentow. Ty wolisz udawac ze jestes kims innym i straszyc tych co sa od Ciebie madrzejsi (co swoja droga zaprawde brzmi zabawnie).
5. Twoje zdolnosci pojmowania sa na zbyt niskim poziomie, abys zrozumial i zaakceptowal umyslowa wyzszosc paru osob z tego tematu nad soba (i nie mowie w tej chwili o sobie...).

Mam wymieniac dalej, czy juz sobie uswiadomiles, ze jestes smieszny?

Ano, zapraszam, zapraszam. Zacytuje slowa Eeriona: "ph34r my k474n4" ^^"
wiec bede robil blendy nie bede uzywał znakow interpunkcyjnych poniewaz dla mnie jestes nikim i nie bede zwracal uwagi na styl rozmowy z kims takim jak ty ale jak ktos mnie obraza to jak jzu jest taki "twardziel" to niech mi to powie prosto w twarz
A wlasnie jak jestes tak blyskotliwie inteligetny to zglos kandydature na prezydenta bo taki przemadry i wybijajacy sie z tlumu osobnik zmarnuje sie i co wtedy ; ( to bedzie wielki minus dla naszej prawie doskonale zmodernizowanej polsce prawie bo jeszcze ciebie tam nie ma elo cienka pało
Grab_iarz jest offline  
stary 23-07-2006, 15:40   #885
Trichondrius
Użytkownik Forum

Trichondrius's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tibia.pl
Profesja: Elder Druid
Gildia: NiMa ?
Świat: Thoria
Poziom: 8??
Skille: 1/1 ;D
Poziom mag.: -1
Trichondrius ma numer GG 9894634
Domyślny

Ehh... ja nierozumiem Cipów , przecież gdyby ludziom łatwiej sie expiło ,szybciej by kupowali PaCiA ,bo przecież na 100 lvlkuw expić na terenach dla facc to troche głupio ;p
Trichondrius jest offline  
stary 23-07-2006, 17:40   #886
papay100
Guest

LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harry Xin
Coś ty się tak uparł na te cheaty. Czyżbyś sam używał i nie możesz się doczekać aż je zlegalizują?
Jeśli zlegalizują to już nie będzie czegoś takiego jak cheat!

stary 23-07-2006, 17:51   #887
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
wiec bede robil blendy nie bede uzywał znakow interpunkcyjnych poniewaz dla mnie jestes nikim i nie bede zwracal uwagi na styl rozmowy z kims takim jak ty
Hmmm... wytlumacz mi, jakie kryteria przyjales oceniajac mnie jako 'nikogo'?
Smiem rowniez twierdzic, ze Ty nie bedziesz zwracal uwagi na styl rozmowy z kimkolwiek innym - i bynajmniej nie bedzie to wynikalo z tego ze nie szanujesz nikogo (choc to teoretycznie mozliwe), tylko wszystko bedzie sie opieralo na braku umiejetnosci operowania jezykiem polskim. Popraw mnie jesli sie myle.
Cytuj:
ale jak ktos mnie obraza
Cytuj:
elo cienka pało
Och, a to jest dopiero ciekawe zestawienie. Gdybym byl zlosliwy, powiedzialbym, ze ja Cie wcale nie obrazam, tylko stwierdzam fakty - bo wszystko to, co o Tobie napisalem znajduje oparcie w dowolnym z Twoich postow. Natomiast to, co ty napisales do mnie, jest zwyklym, bezmyslnym bluzgiem.
Cytuj:
jak jzu jest taki "twardziel" to niech mi to powie prosto w twarz
Jedyna osoba, ktora tu zgrywa twardziela to Ty. To Ty mowisz do innych "burkini cos na real" albo wypisujesz inne zwroty, ktore dopiero po przetlumaczeniu nabieraja sensu (z tym sensem to tylko zart, zaden Twoj post IMO zbyt duzo go nie posiada. Nawet po przetlumaczeniu).
Ja nie bede ukrywal - wystrzegam sie przemocy, uwazam ja za najgorszy typ rozwiazywania sporow, ale nie jestem rowniez nieporadnym dzieckiem.

Cytuj:
A wlasnie jak jestes tak blyskotliwie inteligetny to zglos kandydature na prezydenta bo taki przemadry i wybijajacy sie z tlumu osobnik zmarnuje sie i co wtedy ; ( to bedzie wielki minus dla naszej prawie doskonale zmodernizowanej polsce prawie bo jeszcze ciebie tam nie ma elo cienka pało
A tu, droga publicznosci, mamy klasyczny przyklad zachowania sie w sytuacji, jaka potocznie nazywamy "brak argumentow" (czasem poprostu "glupota", ale wole to pierwsze, bo znowu mi ktos wyskoczy ze jestem cienka pala i go obrazam).
Pozwole sobie to zostawic nieskomentowane.
styku jest offline  
stary 23-07-2006, 20:34   #888
papay100
Guest

Domyślny

Styku - jesteś lepszy od Smugglera, może cie przyjmą do CDA!

stary 23-07-2006, 20:49   #889
Grab_iarz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 07 2006

Domyślny

[quote=styku]Hmmm... wytlumacz mi, jakie kryteria przyjales oceniajac mnie jako 'nikogo'?
Smiem rowniez twierdzic, ze Ty nie bedziesz zwracal uwagi na styl rozmowy z kimkolwiek innym - i bynajmniej nie bedzie to wynikalo z tego ze nie szanujesz nikogo (choc to teoretycznie mozliwe), tylko wszystko bedzie sie opieralo na braku umiejetnosci operowania jezykiem polskim. Popraw mnie jesli sie myle.

Och, a to jest dopiero ciekawe zestawienie. Gdybym byl zlosliwy, powiedzialbym, ze ja Cie wcale nie obrazam, tylko stwierdzam fakty - bo wszystko to, co o Tobie napisalem znajduje oparcie w dowolnym z Twoich postow. Natomiast to, co ty napisales do mnie, jest zwyklym, bezmyslnym bluzgiem.

Jedyna osoba, ktora tu zgrywa twardziela to Ty. To Ty mowisz do innych "burkini cos na real" albo wypisujesz inne zwroty, ktore dopiero po przetlumaczeniu nabieraja sensu (z tym sensem to tylko zart, zaden Twoj post IMO zbyt duzo go nie posiada. Nawet po przetlumaczeniu).
Ja nie bede ukrywal - wystrzegam sie przemocy, uwazam ja za najgorszy typ rozwiazywania sporow, ale nie jestem rowniez nieporadnym dzieckiem.

A tu, droga publicznosci, mamy klasyczny przyklad zachowania sie w sytuacji, jaka potocznie nazywamy "brak argumentow" (czasem poprostu "glupota", ale wole to pierwsze, bo znowu mi ktos wyskoczy ze jestem cienka pala i go obrazam).

Jak potrafisz mnie ocenić po Tym co napisalem w 5 postach to naprawde jestem pełen podziwu. jestes taki inteligetny ale nie zauwarzyles ze to jednak ty sie wpier.. tam gdzie nie powinienes i cała rozmowa nie dotyczyla Ciebie ...ja bym nie zucal bluzgami i nie dyskutowal z toba gdyby mnie nikt nie obrazil a jak jest już ktos na tyle odwarzny aby obrazac drugą osobe to niech mu to powie w twarz.
Grab_iarz jest offline  
stary 23-07-2006, 20:59   #890
Ch!ni0L
Użytkownik forum

Ch!ni0L's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2006

Imię: Reefok
Profesja: Paladin
Świat: Nova
Poziom: 12
Skille: 43/34
Poziom mag.: 2
Domyślny

Gdyby nie ten update to bym nie zaczął znowu grać w Tibie. Ale updaty mają swoje minusy jak wcześniejszym minusem był wstawienie kilkurazowych spearów :/ Trening teraz to masakra. W te lato ulepszyli gre sorkiem bo można walić na battle tera każdy 10-12 sorc bedzie peczył :/
Ch!ni0L jest offline  
stary 24-07-2006, 02:43   #891
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jak potrafisz mnie ocenić po Tym co napisalem w 5 postach to naprawde jestem pełen podziwu. jestes taki inteligetny ale nie zauwarzyles ze to jednak ty sie wpier.. tam gdzie nie powinienes i cała rozmowa nie dotyczyla Ciebie ...ja bym nie zucal bluzgami i nie dyskutowal z toba gdyby mnie nikt nie obrazil a jak jest już ktos na tyle odwarzny aby obrazac drugą osobe to niech mu to powie w twarz.
Mowisz ze ja sie wpier.alam tam gdzie nie powinienem? Moze to dziwne, ale interesuje mnie, jak przyjdzie na forum jakis niezrownowazony emocjonalnie "twardziel", i gdy tylko ktos sie z nim nie zgadza, to probuje go straszyc (patrz: DRoN) ze mu cos zrobi na real. Uwazam takie zachowanie za niegodne nikogo zyjacego dluzej niz dziewiec lat, wiec nie zdziw sie, ze mi (i zapewne nie tylko mi) moze to w jakims tam stopniu przeszkadzac.

I pytasz, jak moge Cie oceniac po pierwszych pieciu postach? Przypomniec Ci?
Post 1:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grab_iarz
zje**li tą grę.... tzn zj**ią ja z tym updatem...-.- ; /
Post 2:
Nie zacytuje bo zostal skasowany. Hmm, ciekawe dlaczego?

Post 3:
To samo co wyzej, tyle ze tu moge przytoczyc komentarz Dabka:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabek
cenzura nie wytrzymała napięcia
Post 4:
Cytuj:
Dron czy jak tam sie wabisz cwaniak z Ciebie to burkini cos na real
Post 5:
Cytuj:
po 1 kur... kto Ci powiedzial ze sharuje ,sharowalem i bede sharowa? co powiedz mi .. skad masz takie informacje...?
2 rownie dobrze moge powiedziec ze jest piz...i pie.. noobem ... nie powiedzial bym tego gdybys pierwszy nie zaczol mnie ocenia po 5 postach ktore napisalem
po 3 jak Ci cos nie pasuje to powiedz mi to w twarz a nie w poscie bo takie cienkie paly to mnie dopiero wkurzaja
Posty nie byly specjalnie wybierane, sa w takiej kolejnosci, w jakiej je mozemy znalezc w tym temacie.
W pierwszym nie jest tak najgorzej, tylko dwa wulgaryzmy w tak rozbudowanym komentarzu. Drugi i trzeci mowia same za siebie, a wlasciwie nie mowia, bo z jakichs powodow ich nie ma...
Czwarty i piaty - klasyczny przyklad bezsilnosci wzgledem inteligentnego rozmowcy i odwolywanie sie do sily fizycznej (prawdopodobnie zreszta wyimaginowanej). Zauwaz, ze sie zlitowalem, i nie wspomnialem w ogole o poprawnej polszczyznie...

Widzisz, przytocze Ci tu jakze zyciowe powiedzenie:
"Lepiej siedziec cicho i wygladac jak debil, niz sie odezwac, i rozwiac wszelkie watpliwosci."

Co do tego, ze Cie obrazam - moglbys powiedziec, ze cie obrazam, gdybys na ten przyklad uslyszal ode mnie bez powodu "cienka palo" (cokolwiek wedlug Ciebie to znaczy), ale gdy ja mowie jak w moich oczach wygladasz, popieram to argumentami, Ty mnie jeszcze do tego prowokujesz, a potem masz do mnie zal ze Cie obrazilem? Przykro mi, sp. z o.o., wszystkie skargi do ksiegi zazalen.

Cytuj:
Styku - jesteś lepszy od Smugglera, może cie przyjmą do CDA!
Do Smugga jeszcze mi troche brakuje, ale mimo wszystko dziekuje, caly czas sie doskonale ^.^"

Ostatnio edytowany przez styku - 24-07-2006 o 02:48.
styku jest offline  
stary 24-07-2006, 13:07   #892
pazuzu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2004
Lokacja: ankrahmun

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Skille: 98/92
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ferrerorosze
Wiem jedno tibia schodzi na psy. Ciekawe czy cipy przeprowadziły choćby jaki wywiad z ludźmi i się zapytali czy chcieliby takiego UPDATE.
malo chyba wiesz o ankietach na tibia.com wlasnie dzieki niemu cipsoft wie czego potrzeba i wprowadza takie zmiany

ten update ma szanse byc jednym z lepszych jesli nie najlepszym jakie wprowadzili

nie wiem o co ten caly zgielk?

aimbot - nie podoba sie to nie uzywajcie bedziecie mieli klimat
ci co chcieli uzywac i tak mieli poinstalowane boty (chyba ze to wlasnie ci od botow tak protestuja bo cwaniaczyli a teraz kazdy bedzie mial takie same szanse)

zmeczenie - bardzo dobra rzecz tylko ze te 56h to za duzo ja bym dal z 24h zmeczenia aby troche odgonic mlodych ludzi od kompow
nie oszukujmy sie nie ma ludzi expiacych non stop po kilkanascie godzin dziennie jesli sa takie postacie to oznacza tylko jedno - dzielenie konta
niech kazdy sobie przeliczy nawet jesli traktuje tibie jak prace (8h gry dziennie) i nic innego w niej nie robi tylko expi to nigdy nie osisgnie pelnego zmeczenia bo pozostale 16h bedzie offline i zmeczenie z 8h expienia mu zniknie
jesli sa pracoholikami i expia 10h to calkowite zmeczenie postaci osiagna po kilkunastu dniach wiec to tez nie jest zadna tragedia ale kto expi 10h dziennie? (no cave boty moga expic bez odpoczynku nawet i 24h ale chyba wlasnie chodzi o zwalczanie tego zjawiska)

zmiany graficzne - no coz nigdy tego nie lubilem bo trzeba sie przyzwyczajac do nowinek no i niektore nowe grafy sa gorsze od starych ale sa i te lepsze wiec chca niech ulepszaja

nowe tereny stwory i questy - tu chyba kazdy sie zgodzi ze mna ze to pozytyw bezdyskusyjny

generalni mnie sie ten update bardzo podoba i czekam z niecierpliwoascie na wprowadzenie go w zycie

@down

zwykle tak bywa ze jak napada na nas kilku graczy a my jestesmy sami to ciezko cos zdzialac
ten rycek jak gral juz troche i jest przygotowany do gry na serwerach pvp to wie co zrobic zeby przezyc - bierze nogi za pas i do najblizeszego pz

rozwaz inna sytuacje
idzie rycek i spotyka na swojej drodze sorca o tym samym lvlu
walcza jeden na jednego sorc jest typowym pkerem cwaniakiem ma aim bota rycek gra uczciwie i musi trafic w siebie uhem jak myslisz kto wygra?
po wprowadzeniu update rycek zyskuje ogromne szanse na przezycie z tym sorcem a co za tym idzie zyskuje tez mozliwosc wygrania tej walki bo sorc to krotkodystansowiec i szybko sie ze swoich sdkow wystrzela
pazuzu jest offline  
stary 24-07-2006, 13:14   #893
Nieugiety
Użytkownik Forum

Nieugiety's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
Domyślny

lol.
Koniec tibii~

Hmm...
Pomyslmy, idzie pięciu 20 sorcow, kazdy ma 25 m lvl i kazdy ma bp sd.
I idzie sobie 45 najt, 0 szans --.--
Nieugiety jest offline  
stary 24-07-2006, 13:23   #894
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Cytuj:
expia 10h to calkowite zmeczenie postaci osiagna po kilkunastu dniach wiec to tez nie jest zadna tragedia ale kto expi 10h dziennie?
Zauważ, że to co nazywamy expieniem nie jest do końca tym samym co 'expienie' według licznika.
Według zeznań jakiegoś Tutora, po paru minutach expienia licznik zmniejszył się o częsc tego czasu. Więc i tak będzie można powyżej 8h dziennie expic.

@ styku

Masz racje, ale nie karm już trolla. Tak czy siak daje 20 expa.
Co do postów 2 i 3, to 4 post jest ich ocenzurowaną formą łączącą wszystkie normalne słowa i zwroty ukryte w sensie poprzednich postów.

@ down

Pomieszałeś trochę.
Zobacz, że on pisze 5 sorców na 20 lvlu, a nie 20 sorców.

115% siła magii
SD ~88 dmg
Podobno na full def wchodzi mniej więc ~65 dmg
5*65=325 5*30/2=75
740 - 325 - 75 = 340
Czyli knight pada po drugiej salwie SD + wand of plague/volcanic rod

Ostatnio edytowany przez DRoN - 24-07-2006 o 16:41.
DRoN jest offline  
stary 24-07-2006, 16:24   #895
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Masz racje, ale nie karm już trolla. Tak czy siak daje 20 expa.
Co do postów 2 i 3, to 4 post jest ich ocenzurowaną formą łączącą wszystkie normalne słowa i zwroty ukryte w sensie poprzednich postów.
Nie robie tego dla expa. Powiedzmy ze skilluje ;P
Ale racja, daje juz spokoj, chyba ze mi jeszcze cos glupiego napisze ^^

Cytuj:
Hmm...
Oj, oj. A to nowosc. A teraz to niby mialby szanse? Sorc o sile magi przypuscmy 100% bije srednio w gracza ~75, jezeli knight ma dobrego arma, bo chyba on wplywa na obrazenia, zalozmy ze bedzie to +-60.
20 * 60 = 1200... Teraz powiedz mi, ile knight na 45lvlu ma zycia...?
Ja tu roznicy nie widze, ale malkontenci zawsze cos znajda -.-

//Edit:
Przepraszam, rzeczywiscie troche namieszalem, czytalem po lebkach bo mi sie spieszylo, ale Nieugiety rowniez moglby to jasniej napisac...
Co nie zmienia faktu, ze knight z UHami na hotach bezproblemowo sie wyUHa, bo przedtem, poprawcie mnie jesli sie myle, duza czesc smierci knightow wynikala ze stresu i nie trafienia UHem...

@Pazuzu:
Nie zauwazylem Twojej odpwiedzi. Ale mocno se zdziwilem. Knight i to jeszcze H-lvl cieszy sie z upa (nie to, zebym twierdzil ze up w jakims stopniu przeszkadza h-lvlom, poprostu jak do tej pory wszystkie narzekaja
xD)

Ostatnio edytowany przez styku - 24-07-2006 o 21:15.
styku jest offline  
stary 24-07-2006, 16:35   #896
Arie Nena
Użytkownik forum

Arie Nena's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2006

Imię: Arie Nena
Świat: Fortera
Poziom: 28
Poziom mag.: 36
Arie Nena ma numer GG 1409374
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nieugiety
lol.
Koniec tibii~

Hmm...
Nie narzekajcie!!! Trzeba iść do przodu!!!
Wszyscy tak narzekają i mówią, że po update nie będą grać w tibie, ale ile osób mówi to na serio??? Mi się update podoba chociaż można mnie zabić szybciej niż knighta!!!
Arie Nena jest offline  
stary 24-07-2006, 17:12   #897
Therus
Guest

Domyślny

Ludzie... złe mi się robi gdy czytam coraz to nowsze tematy o nadchodzącym update w Tibii.
A kto najbardziej jest przeciw update?
W pierwszej kolejności są to osoby sharujące konta ponieważ teraz no... będą miały zwałke że tak powiem .
Później osoby niedoceniające pracy innych...
Najważniejsze zmiany w grze:
Lootowanie- zrobione naprawde jak dla mnie super... to jest moje zdanie pomimo że jestem blockerem.
Zmęczenie- też duży krok do przodu... poprostu już mam dość czytania że tym zepsują Tibie... a od kogo czesto się do słyszy? Od osob sharujących lub... ludzi przesadzających z Tibia, ludzi którzy potrafią siedzieć przed Tibia 24 na dobe a co wy z tego ludzie macie? NIC!( najwyżej skończycie jak ten z Wrocławia).
Jeżeli aż tak lubicie grać w Tibie to i tak macie 8h dziennie grania i 16h na spędzenie czasu w inny sposób.
Sporo osób narzeka także na nowe ubiory... i jakiś genialny człowiek wpadł na jakże genialny pomysł żeby zebrać podpisy ludzi i wysłać to do CipSoftu żeby tego update nierobili ( poszukacie na forum znajdziecie).
Jeżeli ktoś się z moim zdaniem nie zgadza prosze o PW(prywatna wiadomość) na forum... albo jak ktoś woli na gg mój nr: 2354746
Może ktoś mnie nakłoni do swoich racji z co wątpie
Żegnam

stary 24-07-2006, 17:51   #898
Arie Nena
Użytkownik forum

Arie Nena's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2006

Imię: Arie Nena
Świat: Fortera
Poziom: 28
Poziom mag.: 36
Arie Nena ma numer GG 1409374
Domyślny

W inny grach on-line takie rzeczy są od dawna, ale tam może nikt nie narzeka, bo te gry są całkowicie płatne. Tak to jest jak ma się coś za darmo to się wybrzydza. Jest takie przysłowie :: Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda!!!
Arie Nena jest offline  
stary 24-07-2006, 18:12   #899
Vantristran
Użytkownik forum

Vantristran's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Mielec

Imię: Van Goozen
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: 52/51
Poziom mag.: 4
Vantristran ma numer GG 8174973
Problem FaCc - dupa...

A tam sie przejmujecie to tylko gra, jak wam sie nie podoba to niegrajcie. Ale z jednym sie z wami zgodze... knighta troszke udupili, i te runy na battle... na non pvp to fajne ale na pvp do dupy...

Ostatnio edytowany przez Vantristran - 24-07-2006 o 18:30.
Vantristran jest offline  
stary 24-07-2006, 18:58   #900
dlinnyj
Guest

Smutny

jeśli to wejdzie w życie cała gra straci swój niepowtarzalny klimat, już nie będzie się liczyć "fast hand" i każdy debil będzie potrafił walić runami na lewo i prawo, tibia przestanie być grą poniekąt zręcznościową. zresztą knight ma pozamiatane..

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania