|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Zavisha
Profesja: Knight
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 113
Skille: 97/95
Poziom mag.: 7
|
![]() WY przegraliście? Dobry żart
![]() Ledwo Fh przyszło wam skopać pupcie,to juz czmychnąłeś do dp,co widać na filmikach.Twoje tłumaczenia są poprostu żałosne ![]() Damu,wyślij mi pocztówke z depo ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]() Gdy wszyscy padli,Nergio mial trapa,a ja nie mialem mu jak pomoc to ucieklem...Co miałem innego zrobic? Stać i czekac aż go zabija a potem mnie?
Te noobki z FH gonily mnie lecz nie udalo im sie mnie ubic...a w HRP mam wielu kumpli.Podaj swój nick biedroniasty i zobaczymy kto zawita w pz. ![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Neverland
Imię: Vis'ghar Irae
Świat: Pythera
|
![]() Cytuj:
A tak na poważnie... Damu zastanawiałeś się troszkę jakby było gdybyś wybrał drugą stronę wojny? Gdybyś mógł normalnie grać, a nie zabijać szkielety pod templem na PoH'u? Nie myślisz czasem że zrobiłeś błąd przyłączając się do "przyjaciół" z HRP, których nie możesz zrozumieć gdy mówią do Ciebie w ojczystym języku? Wiem czemu niby tak zdecydowałeś - wcześniej nie byłeś zbyt, z braku lepszego słowa, lubiany na serwerze, ale to przecież mogłoby się zmienić podczas wojny. Teraz już oczywiście za późno... A szkoda, bo nabić 100+ level, nawet nie samemu nie jest łatwo. Czekam na odpowiedź, Vis.
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Menzoberranzan
Imię: Sil'vaeris Irae
Profesja: Paladin
Gildia: Loonies
Poziom: 126
Skille: 102/81
Poziom mag.: 21
|
![]() No i proszę, mamy pierwszy cywilizowany post w tym temacie, bez wyzwisk, bluzgów i subiektywizmu. Myślałem, że będzie to mój, kiedy w końcu tu napiszę, ale Visu mnie uprzedził niestety
![]() Otóż, przyznam szczerze, statystyki fragów prowadzone przez Damu Unixa są tak samo nieprawdziwe i bez konsekwencji prowadzone jak te, które prowadzi Zandeko. Za usprawiedliwieniem takiego stanu rzeczy przemawia pełna niekonwencjonalność tej wojny, gdzie taki Bud Nail raz jest w FH, raz neutral, raz gra na nim Nego, raz ponoć Jaquera, raz fraguje dla HRP... ![]() ![]() A co do samej osoby Damu Unixa, tak kontrowersyjnej i popularnej, to fakt faktem, że tylko w Tibii 14-latek może otrzymać tyle uwagii innych, często starszych, bez szczególnych umiejętności jeżdżenia na unicyklu lub mistrzowskiego grania na fortepianie. I najwyraźniej mu ta uwaga pasuje, bo spędza każdą wolną chwilę wakacjii walcząc o każdego szkieleta na PoHu ![]() Ja raz tylko chciałem ukazać mu prawdziwe oblicze jego domniemanych przyjaciół, kiedy Hannibal Barksas, otrzymawszy hunta od nas i Skrolla, wskazywał nam abyśmy huntowali także Damu albo tylko Damu zamiast niego. Tym co tak naprawdę spowodowało taką rażącą niechęć większości FH do Ciebie był fakt , że nie deklarowałeś się po stronie HRP od początku jasno i wyraźnie, tylko poczekałeś do momentu gdy praktycznie wygrali pierwszą sporą bitwę, by skorzystać z okazji i stanąć po stronie "wygranych". Tego nie można nijak tłumaczyć tym, że to Twoi "przyjaciele" czy cokolwiek, nawet jeśli każdy Twój owner znał każdego ich ownera, to po prostu czysty oportunizm w najgorszej postaci, z którego nie dano Ci możliwości się wycofać, bo przecież nie mów, że nie chciałeś/próbowałeś. Nie wiem jak ta wojna się skończy, kto jeszcze zmieni strony/ownerów/przyjaciół, ale szacunku wielu ludzi już odzyskać nie zdołasz ![]()
#106 |
Użytkownik forum
|
![]() Myśle sobie,kto cie panie Silvarrisie uczył matematyki,i dochodze do wniosku,że była to bardzo niekompetenta osoba
![]() Zdecydowana więkoszośc postów Alberta traktuje jako conajmniej "cywilizowane ".Pozatym,dziwi mnie zadawanie pytań,na które sami bardzo dobrze znacie odpowiedz ![]() Jedyne co w twoim poście było nieprzeciętne,to umiejętności literackie,które pokazałes ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Neverland
Imię: Vis'ghar Irae
|
![]() Ja go uczyłem matematyki przed wstępnymi! Że jaki jestem? HUNTAAAAAAAAAAD!!
![]() Poza tym nie zadaje pytań na które znam odpowiedź - Damu zawsze potrafi wymyśleć takie wyjaśnienie które mnie zaskoczy i ubawi jednocześnie. Czekam na to dalej. PS. Taaak, Alb jest "cywilizowany" ![]()
#108 |
Użytkownik forum
|
![]() Pani Visie,myśle,że przyjdzie ci poczekać na odpowiedź,bo damu nie zwykł odpowiadać na bardziej merytoryczne pytania
![]() A co do wojny,to chyba każdy troche znający realia wie,że niedługo Skroll ze swoją gildią dołączy do Hrp ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() Jak już każdy wie HRP polaczylo sie z DJ...
Zobaczymy teraz jak uloży sie wojna. ![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() dziwi mnie to nagle odzycie HRP, z nowych shooterow doszli Skroll, Zolom, Coronel Gousti, Igor Madera + jakis Kariioka,Eyer Felis etc etc czyt. low lvl na 1 sd + grupa knightow (przy czym jak tak sie przeglada DJ to widac ze duza czesc facc) - btw... Zolom juz wyszedl z DJ lol wiec imo, nic to nie zmienia - z tego co widze to cala nadzieja teraz w Skrollu jest pokladana ![]() pare dni/tygodni nowej nadzieji, doplyw kasy + pare nowych charow ktore stracily szanse na pozostanie na serwerze |
|
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Insomnia Hood
Świat: Pythera Forever
Poziom: 46
Skille: 80/56
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
![]() osobiscie uwazam ze w wojnie niema wygranych - sa tylko przegrani, same straty. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
czy nie ma wygranych... sadze ze sa/beda - jesli wygra FH, to wygra tez duza czesc osob ktore nic wspolnego z wojna nie mialy - poczytaj forum, a dowiesz sie dlaczego (Ellarien zamiescila spis takich watkow) - jesli wygra HRP to wygraja nieograniczona wladze, bo szybko sie nikt im nie postawi @temat - poprosze o dolaczenie ![]() Coronel Gousti - Jul 21 2006, 20:12:27 CET Killed at Level 88 by Albert Torielus and by Kim De'hell Tenente Furioso - Jul 21 2006, 20:35:04 CET Killed at Level 87 by Pythomunoz @Damu - widzisz jak sie uklada, przyjeliscie pare lamek... no to macie... stara gwardia byla przyzwyczajona do pz i nie miala takich wtop ![]() Z shooterow ktorzy doszli, Zolom juz odszedl, Kariioka ban na miesiac, Gousti chce placic... Kamikaze Bondade do'Inferno pewnie nawet nie wie ze jest wojna, bo od 13-tego sie nie logowal... wiec tak wyglada to DJ... Skroll wyzwal Shirseiza na 1x1 i co? czeka na update? na aimbota? ![]() Master'Rapper - Jul 23 2006, 11:36:22 CET Killed at Level 113 by Albert Torielus Celle - Jul 24 2006, 12:10:58 CET Killed at Level 61 by Shirseiz and by Sir Igniz cos Damu zaniedbujesz swoj topic ![]() Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 24-07-2006 o 20:30. Powód: 3 posty sklejone w 1 |
|
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Insomnia Hood
Świat: Pythera Forever
Poziom: 46
Skille: 80/56
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() damu nie zaniedbuje topiku tylko dodaje fragi te co mu odpowiadaja [jak juz ktos to mowil]
a co do wojny to wiem jaka jest sytuacja i mniej wiecej wiem kto nie pogra jak wygra ktoras ze stron
#115 |
Użytkownik forum
|
![]() Czyżby nastąpił koniec oficjalnej wojny?? Jak widać DJ się rozpadło i niewidać szykowania się do stworzenia kolejnej gildi.
Mam nadzieje ze postulaty FH zostaną wypełnione, a ludzie z hrp-dj do końca swoich dni beda zamieszkiwali pz. Jednak jak widać Kronos juz jest free, a co z reszta niewiadomo :> ?Mam nadzieję że pogrzeją jeszcze troszkę światynie na PoH bo się już przyzwyczaili do tamtego miejsca |
![]() |
![]() |
#116 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() A wie ktoś co się stało z Kvakiem? Nie loguje sięjuż bardzo długo, a jego komentarz jest bardzo przygnebiający...
|
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Co do tematu, Damu zmien go ![]() Ostatnio edytowany przez Dart_Ridaow - 31-07-2006 o 09:35. |
|
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]() No to zaczynamy na nowo
![]() Good Luck. |