|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
Pokaż wyniki sondy: Co sądzisz o spisie? | |||
Nie mam zastrzeżeń. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 63.16% |
Jest w porządku, ale aktualizacje mogłyby być częściej. |
2 | 10.53% |
Całkowicie niepotrzebne zaśmiecanie forum. |
5 | 26.32% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#161 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Nowy Asakura - 19-07-2006 o 11:36. |
||
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław, Polska
Imię: Immortal'Eye
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
![]() ![]() |
![]() Tak... Masz rację. Miałem chwilowy odpoczynek od forum. Już jest dobrze. Post jest juz nieważny. Aktualizacje będą przygotowywane jak zwykle. Więcej informacji? Zapraszam na pierwszą stronę tematu.
Właśnie biorę się do przygotowywania kolejnej aktualizacji. Jednocześnie informuję wszystkich, że jutro kończy się ważność ankiety. Wyniki zobaczycie jutro w moim specjalnym poście. Miłego dnia. @Rooker666 Wiesz, nie wiem, czy umieścić Cię na liście. Zaznaczyłeś odpowiedz C, znaczy, że nie chcesz być na liście? Mam rację? @DOWN Nic nie szkodzi. Zaraz to poprawie.
Kiedy z serca płyną słowa, Uderzają z wielką mocą, Krążą blisko wśród nas, od tak, Dając chętnym szczere złoto, I dlatego lubię mówić z tobą, I dlatego lubię mówić z tobą... Ostatnio edytowany przez PawieOczko - 19-07-2006 o 17:12. |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() 1. Outsane
2. 21/22 Chyba się spóźniłem ;).
11:52 Oscarius Niveus [38]: you are like a little wood nymph or a rich hobbit 18:36 Gatao-brother [12]: main hunted 12:37 Gamemaster: Hamburger joppie is banished ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() PawieOczko chyba pomyliłeś mnie z kim innym ponieważ ja jakby co nie zaznaczałem w ankiecie odpowiedzi C zobacz pare postów niźej.Myśle że mogłeś mnie pomylić z Nowym Asakura który zaznaczył odpowiedż C.
|
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Witam.
Dziś zamknięcie ankiety, więc czas podsumować wyniki. Na samym początku pragnę przeprosić Rooker'a. Niestety, pomyliłem Cię z kimś innym. Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe. Wierz mi, jestem strasznie wkurony, na tych, co zgłaszają się sami do ankiety i potem zaznaczają odpowiedź C. Nie rozumiem, czy chcą mi zrobić na złość, czy chcą, żeby cały temat zniknął z forum... Oto wyniki: ![]() Szkoda, że tylko 16 osób zagłosowało. Zastanawiam się, dlaczego aż 4 osoby sądzą, że spis jest śmieciem. Proszę użytkowników: Celoz, Diablo92, Nowy Asakura, ŻaQ o usasadnienie swej decyzji. Niektóży głosowali "dla jaj", wiem o tym. Cieszę się jednak, że tak wiele osób uważa, że ten spis ma przyszłość. Dziękuję Wam. Jednocześnie przepraszam za braki w aktualizacjach i obiecuję poprawę.
#166 |
Guest
|
![]() Pytasz mnie czemu tak zaglosowalem? Myslalem ze sam zrozumiesz. Caly czas mnie olewales i nazlosc nie dodawales na liste.... I mialem zaznaczyc ze ta lista jest dobra? Powinienes byc bezstronny i dodawac kazdego, a nie kierowac sie swoimi wlasnymi odczuciami.
|
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Witam ponownie!
No proszę, kolejne zmiany... Podczas mojej nieobecności przybyły aż 2 nowe pozytywne głosy. Niestety kochany Cedric dodał swój negatywny głos. Szkoda, że głosowali nawet Ci, któży nie grają na Rooku. Sonda zamknięta. @UP Od wyższych poziomów jest ten temat. @Nowy Asakura Przepraszam, ale naprawdę nieumyślnie to zrobiłem. Mógłbyś już o tym zapomnieć. Przeprosiłem Cię już wiele razy. Przepraszam ponownie.
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() Mateusz Dragon Rook
13lvl Nebula |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rold Crius
Gildia: Kings of Rookgaard
Świat: Nebula
Poziom: 33
Skille: 22/27
![]() |
![]() Rold Crius - 20 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Mati Dragon Rook 13lvl Nebula |
|
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
Świat: Xerena
Poziom mag.: -
![]() |
![]() Forgotten Destroyer
20 lvl reprezentant Titanii ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() 20 - 21
![]() Srry za podwójnego posta... Ostatnio edytowany przez Rold Crius - 26-07-2006 o 22:04. |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() 20 - 21
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() 22 - szybko poszło
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Już 22 - szybko poszło
![]() EDIT: Sorki znowu, ale jakoś tak samo się robi :/ Ostatnio edytowany przez Rold Crius - 27-07-2006 o 22:02. |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() O mój Boże! Ile znów czasu minęło, kiedy ostatni raz tu zaglądałem... Moi drodzy, szczerze powiem, że nie miałem zbyt wiele czasu w tym tygodniu na aktualizacje spisu.
Czas do pracy! Efekty podziwiajcie na pierwszej stronie...
#179 |
Guest
|
![]() Merylia
17 lvl Iridia ![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Witajcie!
Dziś jest poniedziałek... W poniedziałek zwykle robie aktualizacje... Tak będzie i dzisiaj. Szkoda tylko, że nie mam co aktualizować... Tylkojedna osoba zgłosiła się w weekend. Ahh... W końcu są wakacje, wszyscy pewnie jesteście na wczasach, koloniach, etc. Pozdrawiam!