![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Początkujący
Imię: Niewarzne
Profesja: Knight
Gildia: niemam ;(*
Świat: Aldoraa
Poziom: 8
Skille: 20/19
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Pomysł wg. mnie głupi. Poplamisz sobie koszule i będziesz w tym łazić, a do tego dojdzie jeszcze, że mundurek będzie biały to już wogóle
![]() Dzisiaj w radiu było... Giertych chce wprowadzić mundurki, aby odróżnić dealerów na boisku ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Knw/Bdg
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja emigruje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() MUNDURKOM MOWIMY STANOWCZE KVRVVA NIE !
Nie bede chodzil w jakims zielonym wdzianku po to zeby wygladac schludnie ( ROTFL ! ) i zeby zacierac roznice majatkowe. Roznice majatkowe byly, sa i beda i nic tego nie zmieni, nie beda sie smiac z ubran, beda sie smialy z mieszkania, domui wszystkiego innego co moze byc rozne z racji na ilosc pieniedzy. Rozwalaja mnie tez te wasze komentarze, ze liczy sie to co jest w srodku, i precz z wymalowanymi dziewczynami. Ta? a na co sie gapisz jak taka dziewczyna idzie? Moze tak samo mowisz w szkole w grupie kolegow, co? Sorry, ale czasami wydaje mi sie ze to forum to odosbniona, elitarna grupa spoleczna, ktora jest w 99% dorosla, powazna, kocha szkole itp, itd. A co do cnotek w mundurkach, takze precz jak to Matek powiedzial ![]()
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Lata edukacji w szkole srednej i podstawowej mam za soba. Ale nie wyobrazam sobie, zeby moje dziecko chodzilo do szkoly w mundurku. I nie obchodzi mnie to, ze widac kto jest biedniejszy a kto bogadszy - po to czlowiek zarabia pieniadze, zeby potem je wydawac na drogie rzeczy. Jak mozna poczuc wartosc kasy jak jedyne co sie robi to oszczedzianie?
Po drugie: indywidualnosc. Popatrzcie zreszta na samych siebie i zaobserwujcie jak sie zachowujecie w konkretnych ciuchach. To nie szata zdobi czlowieka, prawda, ale od szaty zalezy czy bedziemy czuli luz czy skrepowanie. Czy bedziemy mieli cos do zaoferowania dla swiata, czy bedziemy jednymi z wielu w towarzystiwe;] Co do wygladu kobiet w szkole. Jak ktos wczesniej wspominal: jezeli ladna kobieta, niech sie tak ubiera, jak brzydka, niech naklada mundurek ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Omg! Na co nam mudurki? Niech sie Giertych wypcha!
Ja uciekam z tego kraju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnie będą obcisłe, zasłaniające każdą część ciała..
I na co teraz faceci będą mogli popatrzeć idąc korytarzem? Chyba na logo szkoły na sweterku koleżanki..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() pojebac te mundurki !!!!! omfg tez kurwa wymyslil, dealerzy nie beda mogli sobie mundurka ubrac ? bullshit
dlaczego nasz rzad jest tak glupi ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
btw.taki mundurek też nieźle pewnie będzie kosztował więc...to nie ma głębszego sensu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() NIE NIE I NIE dlamnie to jest smieszne mudurek ja bym nie chodzil za chuja i tyle . Mundur i Pala Wyglada mi to na Pedala
|
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() W mojej szkole gdzie mamy dyrektorkę Katechetkę + Szalonego nauczyciela geografi duże kolczyki,dużo odsłaniające ubrania,farbowane włosy nie są zgodne ze statutem szkoły.Więc jeśli będą tam fajne krótkie spódniczki to mundórków nie wprowadzą,w przeciwnym razie na pewno tak.. ;l
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() ja móglym być na tak jezeli biale bluzki od dziewczyn były by na maxa prześwitujące ( tak sie to pisze?) do tego krawaty, miniówka i chyba zwroczek będzie mozna troche zadowalić ( acha i czerwone staniki xD)
a jezeli nie tak jak opisałem no ti nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Rotfl, mam jakies dziwne wrazenie, ze niektorzy uzytkownicy widuja dziewczyny tylko w szkole
![]()
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedzmy mundurką TAK!:
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Mundurki są według mnie dobre bo :
- żaden idiota niebędzie kozaczył że wygląda lepiej od ciebie - wszyscy wyglądają identycznie więc nikt sie do siebie nieczepi bo jak ktoś ci powie " wyglądasz jak **** " to możesz mu powiedzieć " a ty to co " Jednak są też minusy: - gdyby doszło do jakiejś zbrodni w szkole i ofiara niedojrzała twarzy a ty byś był w pobliżu został byś podejrzanym z powodu identycznego ubioru ![]() Chyba jednak mundurki to przeszłość ;D
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
![]() |
![]() Mnie tam nie obchodzi to bo my juz mamy zaklepane te mundurki :/
Mamy miec niebieskie spodenki i biala koszule z kołniezem :/[ale za rok ![]() A dyskryminacja to bedzie bo ja uzywam [popularny proszek do prania] a taki jeden czegos innego i wybielacza ![]() @off: Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeszcze troche będzie trzeba chodzić w tanich butach, żeby dyskriminacji nie było.. A o komórkach to już nawet nie wspomne.. Limit pieniędzy do szkoły: 10 zł: Żeby każdy miał równo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |