![]() |
#4842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Totalne pustkowie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master woxari
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 107
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @Gz dla wszystkich
@ a tu cos ode mnie postanowilem troche poexpic ![]() ( a tu loocik z 1,5h huntu w tomb+ 44 lvl) ![]()
Myslisz ze wygrales ? nie wlasnie ze mna przegrales. 10:16 Xardas the almighty [30]: czemu nie w robocie 10:16 Xardas the almighty [30]: ? 10:16 San the Almighty [5]: no pracuje nie ? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DMX - 26-07-2006 o 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4843 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: pod dnem
Imię: Phantom chill
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: NO MERCY
Poziom: 115
Poziom mag.: 71
![]() |
![]() Ahh awansik na ktorego dosc dlugo czekalem
![]() A tu troche starsza fotka z kocopołowania licha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darkene
Profesja: Elite Knight
Gildia: Majestic Lords
![]() |
![]() Knight sobie śpi a druid szaleje
![]() Czekalem na ta okragla liczbe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Wstretne Bogucice
Gildia: No Mercy
Poziom: 100
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
|
![]() gratuluje wszystkim!
"Dowódcy na froncie dzielą się na dwie grupy: ci, co krzyczą "Naprzód!" oraz ci, co krzyczą "Za mną!"" "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" "Nie ma mowy o odwrocie. Zwycięstwo albo śmierć" "Zwycięzcy nikt nie będzie pytał, czy mówił prawdę." ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=133120 Ostatnio edytowany przez Kedziasty - 25-07-2006 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Macie cos ode mnie na pozegnanie. Nie wpadne juz tu.
![]() Have fun! See You in Tibia!
![]() |
#4847 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() Ciekawe jakie bym miał skile.
Aha Gratz for all. Po wczasach nad możem znowó przy kompie ;d Ale narazie nic niewbiłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4848 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() veneos ty lolu z carrefoura ![]() loot z necro :/ ![]() wyglupy z sauronem ![]() ![]() ![]() 60fisha ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez natalek - 26-07-2006 o 00:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4849 |
Użytkownik Forum
|
![]() yo!
![]()
"Dowódcy na froncie dzielą się na dwie grupy: ci, co krzyczą "Naprzód!" oraz ci, co krzyczą "Za mną!"" "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" "Nie ma mowy o odwrocie. Zwycięstwo albo śmierć" "Zwycięzcy nikt nie będzie pytał, czy mówił prawdę." ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=133120 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Asphyxx
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Defenders of Honour
Poziom: 150
Skille: 100/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Ludzie, czym wy sie chwalicie wogóle???? Kedzik the Knight... ale Ty jesteś super, masz aż 32 level!! wow jest czego gratulować... Następny, Zamaskowany Muczaczo Druid.... ale Ty jestes wymiatacz, masz aż 60 fishing, ale sie musiałeś namęczyć!!!! Po co dajecie takie fotki noobki? Żal to oglądać nawet... a Master Woxari'emu gratuluje gry BEZ TBI. -.- Demokarus ale masz DOBRE SKILE!! szkoda gadać... co za nooby
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4851 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Imię: Exorim
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Wiesz to nie ich wina że grają krócej od ciebie i mają niższy lvl
![]() Każdy lvl ma prawo wklejać swoje fotki, no co zaraz się będziesz proł że na candi threat pokazują fotki z 8-20 lvli skoro tam wyższych dużo niema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4852 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Poziom: 9
Poziom mag.: 28
|
![]() Wasek mozesz Mi oddac Clegi i skul stafa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Łowicz
Imię: Darkene
Gildia: Majestic Lords
![]() |
![]() @Godek
Tez masz chlopie problemy, a ja sie moge ciebie czepic ze wszczynasz awanture o ssy low lvli i post jest bez zdjecia >.< @ME Kolejny lvl knighta : ![]() Pierwszy od dawna adv Druida(biegalem z FE bo mialem za duzo many ![]() ![]() @ll Gratz waszych sukcesów nawet tych najmniejszych.. A jak sie komus ssy nie podobaja to niech zachowa to dla siebie, bedzie wtedy owiele lepiej. Pozdro ![]()
![]() |
#4854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Totalne pustkowie
Imię: Master woxari
Poziom: 107
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @ Godek chcialem dodac ,ty nie jestes mistrz tez miales kiedys taki lvl wiec nie wtrącaj sie w to ze dają ss z lvl 35 np lub 44 jak ja... oni tez maja prawo sie pochwalic swoim lvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4855 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() Cytuj:
zeby nie bylo offtopa chyba tego zdjecia nie dawalam, ale nie jestem pewna o0 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4856 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Poland
Imię: Toranoo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bravest Brothers
Poziom: 28
Skille: 20/21
Poziom mag.: 46
|
![]() Drag hunt rano zakonczył sie dobrze mimo tego ze 180 ek mi loota zjumał ale i tak byłem na +
Chcialem to powtórzyć to tak sie zaczeło ![]() ![]() A skonczyło sie ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Torarnos - 26-07-2006 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4858 |
Użytkownik Forum
|
![]() Godek bez kitu jestes lapsem razy 8, i prosze cie nie uzywaj takich wyrazen jak 'noob' nie trawie takiego okreslenia... Malo tego co sie czepiasz kotles, tez miales taki lvl... I zadam ci to w miare latwe pytanie: potrafisz kretynie czytac? Bo jesli tak to wroc do 1 strony i przyczytaj co Nane pisze... Gram w chu* krotko tym knightem (zaledwie 18 dni) i jestem dumny ze swoich osiagniec... I nie rozumiem czemu nas okreslasz mianem 'nooba' skoro chu*a wiesz... Dobrze ze poszedles w pizd* z gildi bo jestes kretynem i nie tylko ja tak twierdze! Tutaj nawet adv z lvl 8 na 9 powinny byc chwalone bo dla ciebie to moze byc gown* a dla innych wielki krok do przodu... Nastepnym razem nie pucuj sie z takimi postami bo jak juz wspomnialem wyszedles na kretyna, lapsa itp...
![]()
"Dowódcy na froncie dzielą się na dwie grupy: ci, co krzyczą "Naprzód!" oraz ci, co krzyczą "Za mną!"" "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" "Nie ma mowy o odwrocie. Zwycięstwo albo śmierć" "Zwycięzcy nikt nie będzie pytał, czy mówił prawdę." ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=133120 Ostatnio edytowany przez Kedziasty - 26-07-2006 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4859 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4860 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Coś mi sie wydaje, że Godek ma jakieś problemy, bo przed jego Retired gadałem z nim normalnie, byl super spoko kolesiem, a ostatnio ani sie nie odzywa, a teraz jeszcze to na Forum. Coś na pewno jest nie tak, jest to Godek, ktorego nie znałem. Mam nadzieje, że to się zmieni i Godek znowu będzie starym dobrym Godkiem.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |