|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#601 |
Guest
|
![]() Tak sobie czytam te wasze wypociny i az sobie zalozylem tu konto zeby cos napisac bo skilowanie jakos nudne jest a i czasu duzo.
Furora jest obecnie nudnym serwerem i nic sie tu wiecej niewydazy(zadnych wojen itp,moze dla 99% to pieknie). Duskines teraz sobie tylko jakies osoby z nudow poklepie ,ktos tam padnie na lagu ,ktos wbije 100 lev itp.(czyli dalej nuda) A co do Caltusa bylem kiedys u niego w gildzie przed wojna z dusk i musze przyznac ze gram 2,5 lat w tibie i nigdy niespotkalem sie z osoba ktora angazowala sie w zycie gildy tak jak on. Naprawde cos prubowal zrobic, niektorzy sie smiali jakies skladki zebrania treningi pvp i ciagle zjebki od niego chronienie dupy innym, swoim kosztem, ale tym nas zachecal do gry mielismy swoje cele dla ktorych chcialo sie grac.Nigdy niewlazil Taifunowi w 4 litery, zyli sobie spokojnie mieli swoje uklady z Taifunem.To ze bedzie wojna Duskines z Sunblade wiedzial on i wiedzieli Ludzie z gildy.Nikt z Sunblade jej niechcial ale kazdy wiedzial ze musi do niej dojsc.Byl okres ,ze duskines slabło(inne serwy ,ciagle hunty wew. gildy) a Sunblade roslo w sile i wzielo sie za expienie. Ale wojna wybuchla o miesiac, dwa zawczesnie i skanczylo sie jak skanczylo(kazdy wie). A to ze padl na pk to wiadomo ze za ktoryms razem sie zaczaili i padl od czipsa. Furora bez Sunblade i niego to nie ta sama Furora. Namawiali go ,zeby wrocil zaplacili za niego payament ale zorganizowal Sunblade i zrezygnowal wogole z grania na furorze. Bo na Furora z Sunblade(tego prawdziwego zostalo moze z 4-5 osob). Wogole to jestescie smieszni nic nieznaczycie na tej furorze bo nawet w Duskines niejestescie a onim przynajmiej sie pisze i mowi ![]() Mam nadzieje , ze Caltus bedzie to kiedys czytal i cos odpisze bo on wie chyba najlepiej co sie dzialo na Furora. Pozdro dla starych ziomow z Sunblade ![]() Ide dalej skilowac ![]() (przepraszam za bledy ale niechcialo mi sie pisac poprawnie w koncu wakacje sa ![]() |
|
![]() |
#602 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: P(r)oland
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Niz Ty na bank... Caltus moze sie i angazuje ale wyniki tego sa bardzo marne :S |
|
![]() |
![]() |
#603 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Żegnaj Muhhi. Wielu bedzie cie dlugo pamietalo. Hail Sunblade _/
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
|
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik forum
|
![]() Obiektywny, chyba slaba masz wiedze na temat tego jak ostatnia wojna wybuchla i mowiac, ze sunblade nie chcieli wojny to sie "z deczka" myslisz.
To ONI zaatakowali Duskiness i to ONI wywolali wojne. A te gadki Caltusa o honorze, to, ze sie nigdy nie wykupi z wojny to raczej zalosne jest... Czekaj, jak oni to mowili ? Loyal to the end... Faktycznie... |
![]() |
![]() |
#605 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2006
Imię: ^,o
Profesja: Royal Paladin
Świat: Zwana furorĄ xD
Poziom: oo1
Skille: Xxx/xX
Poziom mag.: Xx
|
![]() Cytuj:
![]() Hail sun~ Tez odchodze z serva(chociaz mam niski lv i malo tu gralem) wiem ze nie ma po co tu grac... tyrania dus~ to the end... ![]() hail sunblade
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podasz przyklad tej "tyrani"?
Ehh czy zawsze jesli ktos jest dobry to znajduje sie grono osob ktore za wszelka cene chca tego kogos w zlym swietle przedstawic?:S Poslka mentalnosc ![]() |
![]() |
![]() |
#607 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Madry polak po szkodzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#608 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wracam sobie z pohu z czesci kolo temp.. i ide do veno zaniesc lotbaga. Na skalce widze draga i "misZcZow" z dusk~ (ima tam dowodzil i sie podnieca textami "kurwa mowielm blokowac go"). Zlurowali mi na lep 2 gs i blokowali. T ring i w nogi .... ![]() ZAL.br
![]() |
#609 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja mam życie i kolegów, nie tak jak Sunrise że gra 10h ~~ Dziennie... Tibia mnie nudzi i n00by grające w nia. Btw. Idzie ktoś na new pvp? Co do Dusk~~ Huntować kogoś np Mnie, za to, że na Priece Liscie była Demonka za 60 k , ja chciałem sprzedaż za 57... A oni: zawsze ci ktoś kupi za 60k,Czipsu: Myślę, że 10 bp mf załatwi sprawę... I co ? Tyrania>? Grałbym na tym świecie ale Dusk~~ szczególnie Czipsu mnie roz&^%$*&$a. Któs mnie wyzwie od n00ba? Może znów RIsofek? Cya Ostatnio edytowany przez _~~!Hestoprites!~~_ - 27-07-2006 o 18:24. |
|
![]() |
#610 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Smigiel
@Skromny~ Kazdy czasami zrobi cos zle ale tym lepszym sie nie zapomina i wypomina to.. @HEsto~ Tak nazwe Cie nobem bo dla mnie jest nim kazdy kto kupuje chary ![]() I zaufaj ze kolegów nie tylko Ty masz wiec watpie ze to jest az tak wazne rzecz zeby sie nia na forum chwalic ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Guest
|
![]() @HEsto~
Tak nazwe Cie nobem bo dla mnie jest nim kazdy kto kupuje chary prosze podaj mi przykład jakiego chara kupiłem ? ![]() I zaufaj ze kolegów nie tylko Ty masz wiec watpie ze to jest az tak wazne rzecz zeby sie nia na forum chwalic A to do Mnie!? BO nie rozumiem... Ostatnio edytowany przez _~~!Hestoprites!~~_ - 27-07-2006 o 20:10. |
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak to bylo do Ciebie i jesli nie rozumiesz to przeczytaj raz jeszcze a dopioer biez sie za komentowanie.
Btw. od tej pory masz u mnie ignora na calej lini C ya ;* |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Ja tam ch**a na to wszystko kłade ciesze sie ze jak narazie moge grec bez Huntow. I ciesze sie z tego. Była wojna bylo co czytac na forum itp. bylo ciekawie a teraz furora to spokojny serwer. Ale powiedzcie dlaczego ten temat jest o taifunie nic do niego nie mam ale myslalem ze to temat o serwie a tu tylko czytam o Taifunie i Dusk ale z drogiej strony oni sa nr 1 na serwie nie ma cie co dziwic o nich zawsze bedzie glosno.
#614 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Cytuj:
A co do koeglow to na tym servie ciezko sie gra jak niema sie kumpli h lvli/dusk |
|
![]() |
![]() |
#615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Masz tu postac mam tu kilku kumpli tylko wiesz jak to jest jak koles ma h-lvl to sie nie odezwie do małych i trudno poznac nowych kumpli
#616 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
eheheheheh
![]() |
#617 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#618 |
Guest
|
![]() @Elisabett
Pamietasz jak dzisiaj mówiłaś nam hiho, jak skilowałem Valesiem z takim jednym ziomkiem z Ankh? @Kapucha Ty coś do tyłu z tym lvl Taifuna ![]() ![]() @Risofek Żal.pl idz lepiej do piaskownicy. ![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kapucha
Jesli mysleliby tak jak Ty to nie zaczynaliby tej wojny. Widocznie widzieli jakies szanse i zrobili to co zrobili... |
![]() |
![]() |
#620 | |
Użytkownik Forum
|