![]() |
#221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() Kwaso, dokończ TEGO fake'a, bo ma same zalety:
* "Synek ide na dziw..." * "<chrump>Drakon says: AAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUCC!!" * "Przepis na papkę z człeka" * dobre wykonanie * dużo humoru * czy wspominałem już o ugryzieniu FD? oceniam fake na ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na 10 P.S. jeśli w tablicy emotów nie widzisz 100, to idź do okulisty ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Zbanowany
|
![]() Kwaso jak napisałeś że chyba kończysz tego fake'a, to miałem (i mam nadal, póki znania nie zmienisz -.-) zamiar cię zamoRRdować! Nawet nie myśl o żadnych hooligans ani warkrawat tylko dokańczaj tego!
Jstesi nup jesili ni dokonicysy teg faka t ci w pyzk dam! ![]() @up: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 26-07-2006 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Ekhmmmm...
Najpierw Dokończ ten Fake a potem rób jaki chcesz. @Aynahanir Ty sie nie ciesz bo to narpawde boli ![]() PO tym pogryzieniu do tej pory nie moge siąśc na dupe i żeby odpocząć musze leżecz na brzuchu -.- One mają zęby jak f***y nietoperza ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Rookstayer
Gildia: narazie niema
Świat: Nerana
Poziom: 10
Skille: 16/19
![]() |
![]() wyrabisty fake lepszego niewidzialem 10/10
![]()
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Sopot
Imię: Sir Lordun
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 53
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
|
![]() Fake jest po prostu cudny, mistrzowski.
R A D I O H E A D - M Y L O V E . 16:04 Zamak Saio [6]: Moj kumpel to moothonost i nikt mnie niezabije bo jak zabije to mu powiem i tego co mnie zabije on zabije jego! |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() kwaso a tylko spróbój przestac robic to fake'i ono niema żadnyh minusów (może ortografia ale to nie ważne) moze i zeszlo na super hirol ale wiekszosc fake shodzi wiesz twoje fake jest jak ksiązka trzyma w napieciu,akcji można sie pośmiać i wogóle MASZ ROBI TO FAKE
![]()
![]() |
#227 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Superasty all is 100/100 mam nadzeje ze szybko zrobisz next party ^^
![]() Lepszego fake nie widzialem mam tyko 1 zastrzenie : z tym zabiciem matki Kwasa to chyba lekka przesada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() <celuje do Kwasa ze swojego mocno przerobionego SVD. Jednocześnie dzwoni i mowi mu:>
Witam pana. Właśnie do pana celuję z mojego SVD. Jeżeli pan nie dokończy tego fake w SENSOWNY sposób to pociągnę za spust. Rozumiemy się?
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() kwaso zrób fake o hooliganach o tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() COOOO??!! Straszycie mnie ??
no dobra...boje sie xD , prawie wszyscy sa za kontynuowaniem , tak wiec zrobie do konca tego fake'a i pomysle moze kiedys nad nowym mhmmm ![]()
![]() |
#231 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Wievioor
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() A moglbys mnie w nim umiescic??
![]() ![]() Nick Wievioor oczywiscie ![]()
Ostatnio edytowany przez Wievioor - 27-07-2006 o 18:39. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tez bym chcial do fake'a moglbym miec nick "Koper" nie zaleznie po jakiej stronie (chcialbym byc jakims zlym slugusem) i moglbym tam pod koniec tego epizodu pasc
![]() ![]() ![]()
![]() |
#233 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
|
![]() SLUCHAJCIE
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Wievioor
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() @up
hehe czyli jutro xD
||
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik forum
|
![]() RAAAAAAAAAAANY!!!!!!!!!!!ODKRYLES AMERYKE
![]() JA FRANCJE ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Ale wyście zacofani
ja to wiem od wczoraj i sam Kwasa przymusiłem żeby dziś się wziął za robienie fake ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik forum
|
![]() ehe juz ci wieze
![]() poprostu widzac te posty chwalace pewnie wzial sie do roboty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Juz jest ^.-
I ten tego...Musialem podzilec tą część na dwa odcinki a) i b) Dlaczego ?? No coż, tego dowiecie sie po obejrzeniu fake'a na dole ![]() Jedziems 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() Pare spraw: Nie rekrutuje narazie nikogo wiec nie piszcie ze chcecie byc w fake'u Podzielilel ta czesc na 2 odcinki bo jutro jade na 2 tygodnie na wakacje ^^ Tak wiec troche se poczekacie na next part. Co tu mowic jeszcze..Komentowac i nie pierdzielic ![]() ![]() Pozdr0 ![]()
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() nom znowu wspaniałem efekty,fabuła itd coraz lepiej kwaso GRATZ