|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() No wreszcie...
Innaczej wyobrażałęm sobie ice gianty ![]() Znowu fo uja pana napisałeś Dracon padalcu ![]() reszta w pożądku
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wievioor
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() Hehe, super mógłbyś dodać linka do 3 czesci do pierwszego posta
PS ja moglbymbyc jakas super wiewiorka straznikiem w dark forescie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @joke@
||
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Omg, Wyj.ebane w kosmos!
ZAje.biste! Teraz widac, ze kazdy fejkowiec ma swoj wlasny styl ![]() Efekty u kazdego wygladaja inaczej, i spojrzcie, jego outfity, sa zrobione zupelnie inaczej niz Crowala, Avagera czy moje. A co do odcinka to bardzo fajny klimat ![]() I troche takie klimaciki Dragon Balla lol Niby te moce troche mi to przypominaja ![]() No i super Hero ![]()
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 28-07-2006 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Drakon @
No co ty ?? Gdzie ty widzisz tym razem Dracon ?? ![]() Baradax @ Thx , ale z te Super Hero było od poczatku wiec co ja na to poradze ^.- Wievioor @ Nie będzie Dark Foresta ![]() Dla ciekawskich...Ice Giant do przerobka Cycka i dorobiona glowa dwarfa guarda xD I tera mini konkurs...Kto znajduje sie na 6 obrazku ?? Owszem ma outfit Ferumbrasa , ale to nie on... Chodzi kim on jest w fake'u ^^ Kto zgadnie dostanie jedno odcinkową role Krola Vikingów , a sam odcinek bedzie za ponad 2 tyg. bo wyjezdzam jutro w pizdziec ![]() Pozdr0 ![]() PS: I like a pasztet xD
![]() |
#245 |
Zbanowany
|
![]() Nie no jak zwykle zaje.dwa.biste! Outfity porażające (w tym pozytywnym znaczeniu xP), nieźle ci wyszły te Giant Ice czy jakoś tak
![]() Aaa... Ten... To coś co gada, żeby Kwaso się strzegł zła itp to... Eee... Ten czarny smok, Senillex czy jakoś tak, w innej postaci, tak sądze... I mam nadzieję, że już po następnej części nie zrobisz THE END dla świętego spokoju, tylko cały czasz będziesz go kontynuował (rolę plx ![]() Pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Fake'i sa bardzo fajne podobaja m isie te przygody.Chlopie masz talent i licze na dalsza kontynaucje.Daje notke 10/10.Najlepsze fake'i jakie ogladalem.Wielkie gz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() <chowa SVD> No, nareszcie.
![]() Ten ktoś to: Necropharus Twój ojciec Ja pod inną postacią Król Wikingów Shadow Demon Duch tego kolesia co jego moc chcę przejąć Ktoś inny kogo chcesz wrzucić do fake A jak nie to nie wiem. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Kwaso ja cię obserwuję, czy grasz w Tibii, czy robisz fake, bo mam cię w VIPie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() Bardzo fajne fake dobra fabuła i efekty tez niczego sobie nic tylko pogratulować i czekac na nastpena czesc fake
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Alphadron
eee nie mozesz brac udzialu w tym mini konkursie ^^ , ale byles blisko . @ Lord Wardi Zleee ![]()
![]() |
#253 |
Zbanowany
|
![]() @up
No to Terra'X ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Master Tomix - 03-08-2006 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zbanowany
|
![]() @up
Żebyś wystąpił w tym fake'u, nie wystarczy prośba... Musisz rozwiązać zagadkę, która jest stronę wcześniej... A dla tych, co nie czytają tematu od deski do deski(a jest takich wiele): Kwaso wyjechał na wakacje i będzie dopiero za 2 tygodnie, więc nie spodziewajcię się za szybko następnej części... |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Wardi przestań już spamować bo jak mod zauważy to bana dostaniesz...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
|
![]() hmmm sadzac po pomyslach Autora to, to moze byc :
- Jakis zaginiony brat Kwasa - Brat Alpharona - Straznik jednego z kamieni - Ojciec matki Kwasa - lub Terra'X Ostatnio edytowany przez Master Tomix - 03-08-2006 o 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zbanowany
|
![]() @Drakon First
![]() ![]() ![]() ![]() @up Ale to jest ktoś, o kim była mowa w fake'u! |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Zaspamuj jeszcze raz to cię sprzedam do moda, bo mnie już wkurzasz. Co drugi post jest twój, do tego wszystkie to offtop. A, mój drogi, co jest offtopem - jest też spamem. @topic A ja się domyślam kto to jest, ale nie mogę powiedzieć bo udziału w konkursie nie biorę. I NIE podeślę nikomu na PW/GG/Skype/Pocztę/inny komunikator.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Wievioor
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() Hmmm a ja myślę, że to albo król elfów, albo przebrany Alphadron.
||
![]() |
![]() |