|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#62 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
messa nieużywaj TBI
mnie przez to hackli to straciłem 4 DH ale odzyskałem je nieużywaj shitów ;p Spox SS'ki zaraz dam jakieś swoje |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mlody Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 42
Skille: 72/46
|
Messa gratz loot. Bohy i Vampirka
Jak nikt niebędzie chciał kupić boh to daj mi <joke>Eshi niegram juz palkiem bo znudziła mnie gra nim niechce odrabiac lvl, mlvl, skilli, pozatym na Hibernie bez pacc teraz niemam gdzie expic... wszystko pozajmowane z resztą na pacc chyba też :/(żadko coś jest wolne, wakacje i wszyscy pacc kupują) Może kiedys wruce na Hiberne Ostatnio edytowany przez Kano - 29-07-2006 o 14:10. |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Imię: Shoter of Darkness
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 102
|
Nie wierze wlasnym oczom
Temat z Legnicy ^^ Niedlugo dam swoje screenki, narazie powiem ze tez znam Necro Xana z rl (Damiana ) i meiszkam na Piekarach C Mam duzo qmpli tu grajacych w tibie Gz wszystkim
|
|
|
|
|
#65 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
Kano nie dam bohow bo zaraz zamieniam je za c legi
![]() Dawajcie more ss bo cos ostatmio to tylko ja i kano dawalismy ( tylko my jestesmy z legnicy? xD ) Pozdrawiam all A i jeszcze zapraszam wszystkich na obsidie ![]() |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Stan: Niegrający
Imię: Esharel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram już w Tibię .
Świat: Iridia
|
Gratz Farek ! Z jakiego rejonu jesteś ? Jak chcesz napisz mi na PW swoj nr gg
![]() Kolejna porcja ss'ów Upragniony lvl + to czego słucham =) ![]() Teraz robie sobie gdzieś z miech przerwy w expieniu i biore sie za mlvl bo narazie 27 sux ! A tutaj Ss Kolegi Niezle skille jak na ten ( 26 ) level![]()
Retir3d Miłośc - Nie jest słowem. Miłośc - Jest Spontanicznym, Bezinteresownym czynieniem Miłości , tak jak Słońce jest spontanicznym, bezinteresownym promieniowaniem słoneczności. Słońce jest Słońcem w Świecie Heliosowym Miłość Jest Słońcem w Świecie Księżycowym... Słońce jest Słońcem w Świecie Jasności... Miłość jest Słońcem w Świecie Ciemności. ;* Ostatnio edytowany przez Eshi - 29-07-2006 o 18:15. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2006
|
Widze, że temat się rozrasta
. Czas wklejić swoje screeny Adv na 73 axe ![]() Będzie więcej, kiedy skończe trenić ![]() |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Użytkownik Forum
|
No i jak obiecalem daje screenki. Level kiepski bo mloda postac, zaczynamy:
Moj char i ukochany domeczek: ![]() Swiezy lvlik dobity na jakims badziewiu ![]() ![]() I wczorajszy GS hunt, just for fun ^^ ![]() ![]() Narazie tyle ale bedzie wiecej ^^
|
|
|
|
|
#71 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Stan: Niegrający
Imię: Esharel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram już w Tibię .
Świat: Iridia
|
![]() ![]()
Retir3d Miłośc - Nie jest słowem. Miłośc - Jest Spontanicznym, Bezinteresownym czynieniem Miłości , tak jak Słońce jest spontanicznym, bezinteresownym promieniowaniem słoneczności. Słońce jest Słońcem w Świecie Heliosowym Miłość Jest Słońcem w Świecie Księżycowym... Słońce jest Słońcem w Świecie Jasności... Miłość jest Słońcem w Świecie Ciemności. ;* |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Użytkownik Forum
|
Gratz mlvla i fajnie zrobiona fotka
![]()
|
|
|
|
|
#73 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Ostrów wlkp
Stan: Początkujący
Świat: Inferna
Poziom: 100
|
Grats ss'ow i advencow
@Eshi I dalej sluchaj takiej muzyki ![]() |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
|
do wszystkich którzy mówią że moje DH to fake'i albo ots zapraszam na server aurea o godz podanej tutaj pokaze na tarde 2 DH(tamte 2 sellnięte już mam 800 złoty huraaa)nicku niepodam umuwimy sie w depo carlin to podejde dam trade i narazie ;p
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Użytkownik forum
|
gratz wszystkim, fajne ss'y
Teraz 3 moje ssy z ostatnich dni xDpacc wreszcie doszedł wiec trzeba było kupic promocje.. ![]() puzniej troszke poexpiłem wbiłem lvl (zapomnailem zrobic ss'a ) i shielding(22) ![]() na koniec wbiłem mlvl ![]() |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Użytkownik forum
|
Dziś przedstawiam kolejnego adva
![]() Tym razem 58 Fishing [IMG] [/IMG] |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Użytkownik forum
|
Co tak mało ludzi wkleja swoje ss?
Wklejać bo nie ma na co czekać A teraz moje 2 skromne advy 27lvl ![]() Oraz chwile potem: ![]() Sry za double post |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Użytkownik Forum
|
Dzisiaj pracowity aczkolwiek owocny dzien
![]() Zaczelo sie od expienia w ulubionym tombie: ![]() Wynikiem czego: ![]() Nastepnie okazalo sie ze hydry wolne, to lecimy ![]() ![]() Nwet GM byl zachwycony naszym huntem ![]() ![]() ![]() I lootpic w moim skromnym domku: (niezle jak na 30 minut )![]() I cos dla Tibia.pl ![]() Hunt trwal tylko 30 minut bo okazalo sie ze jakas ekipa ma zarezerwowana ta godzine, ale i tak nikt nie zaluje Gz wszystkim )
|
|
|
|
|
#79 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Stanowice
Profesja: Druid
Świat: secura
Poziom: 41
|
Świetne sski , są godne na miare komentowania
.Gra ktoś może z Was na SecurzeP.s. plz looknijcie temat "stanowice team" i strzelcie nam komenta ![]()
|
|
|
#80 |
|
Użytkownik forum
|
Jak wiekszość ludzi z pacc zwiedzałem Liberty Bay, w jednej z dziór natrafiłem na...
![]() Nigdy niesądziłem że na takim niskim lvl zobacze demona ![]() Ciekawe czy da się podejść blizej??;p Ostatnio edytowany przez Kano - 02-08-2006 o 19:28. |
|
|
|