![]() |
#502 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Masakrito - 30-07-2006 o 00:59. |
![]() |
![]() |
#503 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pymyn of isara
Profesja: Elite Knight
Gildia: Izolators
Świat: Isara
Poziom: 123
Skille: 77/88
Poziom mag.: 7
|
![]() ae :
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Imię: Teenak
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 46
Skille: ----
Poziom mag.: 50
|
![]() heh gz all
Wlasnie bym padl xD koles wpadl i ue we mnie lol ![]()
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() a kto Cie tak milo potraktowal ?
![]() Gratz Bery, Masakrito i Tephen (: Awo, mam do Ciebie isc i pokazac Ci po czym exhaust jest dluzszy? Albo nagrac filmik ?
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Imię: Teenak
Profesja: Elder Druid
Poziom: 46
Skille: ----
Poziom mag.: 50
|
![]() heh smiesznie ale nawet nie wiem bo loga dalem odrazu
![]()
![]() |
#507 |
Zbanowany
|
![]() No cóż, mi wczoraj na guardy wpadł 46 sorc i 26 pall + 2 fe. Oczywiście obydwoje padli za pomocą kumpla ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Guest
|
![]() Pymyn mozesz podac ich nicki?? Bo sam zamierzam juz dzisiaj( wreszcie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 04 2006
![]() |
![]() Gz advencow bery ^^ wiesz napewno kto ja jestem
![]() 4 pietro pzdro 4 u ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Zbanowany
|
![]() Oi :
![]() Btw. ten koleś sorek 45 lvl co próbował mnie ubić to Ris'ha, a drugi 26 pall niepamiętam jego nicku jest raczej niegroźny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ris'ha ma rs ?
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Guest
|
![]() Suv obronca biednych i pokrzywdzonych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Btw Hamtero mowil ze tu sie w huj ludzi z isary przenioslo a to dlatego tutaj bo jakis 140+ek na isarze ma tu 107rp( chyba chodzi o Lonebliss) az tak sie tam zle dzialo?? Myslalem ze to pojedyncze przypadki a tu widze ze w cholere ludu tu przyszlo ale dobrze bo mam juz kilku nowych znajomych i respy szybsze bede xd Ostatnio edytowany przez !Xori! - 30-07-2006 o 21:21. |
![]() |
![]() |
#513 |
Zbanowany
|
![]() @Xori
Prawde mówiac to będzie z 20 osob jeśli niewięcej z isary. A tak wogle to w naszej gildi jest tylko jeden taki agent co gra i jest no lifer czyli unbroken haha xD. a co do emigracji z isary druga połowa jest na Iridi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Guest
|
![]() Omg Pymyn walsanie o nim mowilem tylko nie chcialem tego wypowiadac hehe
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja szukam kogos, kto moglby zostawiac kompa 24/h
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
ktos cie chyba wprowadzal w blad... mzoesz posjc na druga koaplnie (tam sa 2 pietra slimow , lacznie kolo 10+ i 8 guardow~) kolejne co polecam to maze czyli labirynt... tam dasz rade spokojnie... dwarf hell tez jest swietny , tam raczej tez dasz rade ewentualnie mozna uciec na poziom nziej za bramke lvlowa... no i jesli sie obawiasz tych guardow to kolejne dosyc dobre meijsce to crusader helmet quest, ale tam jest ciezko wejsc na drugi poziom guardow gdyz bardzo czesto jest ich dosyc duzo na wejsciu, wiec trzbea uwazac i sie pobawic liną ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: Kraśnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pit :>
Profesja: Knight
Świat: Luminera
|
![]() heh teraz kazdy z isary gdzies sie przenosi, btw tez tam gralem (name nie wazny) i moj ziomal tez tam gral (name poszukajcie
![]() i my poszlismy na no-pvp o tak ![]() @pymyn Gz mysle ze ty i Unbroken zrobicie 100 do konca wakacji z waszym zapalem ![]() pzdr dla wszystkich ludzi co grali na isarze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wiesz ja chce wyciagac chociaz te 20k/h;p A tam gdzie ty podales( tzn nie wiem dokladnie podobno 1 i 2 kopalnia( ta przy wjesciu do kazo) to za malo tego jest ale zreszta sam musze to wszystko ogarnac i zobaczyc jak mi pojdzie ![]() @Suv hehe ja musze poprosic i pogadac ze znajomym z sasiadem o ma zajebiste lacze i uzywa neta tylko do chodzenia po stronach wiec lagi nie beda dla niego jakas grozna rzecza( hehe jak w nic nie gra tylko strony przeglada to mu nie szkoda;p Zreszta on zwykle jak cos robi to w nocy=) |
|
![]() |
![]() |
#519 |
Użytkownik Forum
|
![]() tylko zeby kompa 24/h mial wlaczonego i polaczonego z netem
![]() btw. Mentor, Vallena, przestańcie dzieci -.-"
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 30-07-2006 o 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Guest
|
![]() 3 dni na 23h+ omg i to 14knight^^ Dziwne ze tego pierwszego na liscie havnd krey tez pare razy 20h+ i a tak to ~15h i dziwne ze on bana jeszcze nie zaliczyl a on ma wkoncu ten 47lvl
![]() |
![]() |