![]() |
#2041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kicior sir'Sven
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 106
|
![]() Ofc Masz racje,że z filmu i w cale tego nie ukrywam ;] Wszsytkie pojecia podchodzą pod gre Ragnarok w którą też uwielbiam grać. Więc tłumaczę pojecia na jezyk tibijski, bo na prawde nie które sa śmieszne. Zreszta dla mnie to wyzwanie robienia do tego aranżacji tibijskiej. Nie bądz taki pedantyczny.
Co do kombii jest ono wymyslone przypadkowo, a tez je lubie.. Kazde pokolenie ma wlasny czas.... tralalala mam ich na komórce ;] prosze tutaj link : http://www.youtube.com/watch?v=LlObJ...search=wiesiek <btw next komix w aranzacji tibijskiej juz mam tylko premiera bedzie ciut potem ![]() Pozdrowinia dla Faxesa ,a sam jesteś popierdolony. Wcale Cie nie prosze o komentowanie. Wklejaj swoje nudne adv, a ja bede rozbawial publicznosc. Ostatnio edytowany przez Kic~ - 30-07-2006 o 16:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2042 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Faxes zgadzam się z tobą , ale każdy ma inne poczucie humoru
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe co lepsze
![]() Głupi humor z brzuszkiem czy skręcanie beczek na miescie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kcn
Stan: Niegrający
Imię: Darth'ravenn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brigade
Poziom: 150
Skille: 93/89
Poziom mag.: 8
|
![]() No co kto lubi ale ja osobiscie ani razu sie nie usmiechnalem czytajac te Kiciorowe dziela... albo jestem tak glupi ze tego nie pojmuje albo to jest poprostu glupsze odemnie (a to jest sztuka wiec jezeli tak jest to GRATZ KICIOR)
Ale jezeli Ci to sprawia radosc i daje satysfakce to tworz dalej, moze kiedys sie usmieje ![]() Darth~
21:01 Saor Sira [73]: siema darth ;P 21:01 Darth'ravenn [129]: elo 21:02 Saor Sira [73]: wyjebisty jestes i tyle ![]() 10:34 Dark knight hector [25]: wow 10:35 Dark knight hector [25]: 142 10:35 Dark knight hector [25]: you are my super hero |
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maniek of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Converted
Poziom: 30
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 36
|
![]() Siemkaa
![]() Gram na asterze ... więc bede wklejał ss'ki z huntuw,wbijania lvl itp... @topic Sorry ze bez ss'a nie dlugo wkleje... Ostatnio edytowany przez h4x0r - 30-07-2006 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2047 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eh tam widzę, że nikomu się nie podobają moje dzieła więc daje se spokoj.To co wy chcecie prócz adv i lootpiców dawać. Widzi się to samo co zwykle tylko za kazdym razem cyferka idzie o +1. No to widzę,że nie pasuje tutaj z moimi pomysłami.
Konto forumowe idzie w odstawke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() COO? NIEE!!! Nie możesz tak po prostu przestać zamieszczać swoje przygody
![]() Czekam na więcej!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: sto(L)ica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Potocky
Profesja: Knight
Poziom: 112
Skille: 93/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Na nic nie czekamy, gorzej niz żałosne, nie wiem z czego tam było się śmiac.
Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie - LEGIA BYŁA, JEST I WIELKA POZOSTANIE!! Mistrz Polski: 1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006 21:24 Wory Vudas [105]: i ruchaklem snopki snian 21:24 Wory Vudas [105]: bo myslalem 21:24 Wory Vudas [105]: \ze to kolezanki] 21:24 Wory Vudas [105]: klasy 00:06 Wory Vudas [107]: a wiec tak,ruchalem kutasem snopki siana |
![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ do wszystkich:
Jest to tamat sski z astery i wydaje mi sie , za kazdy ma prawo dawac swoje sski te fajne i te gorsze i nie powinno miec to znaczenie czy to sa adv lootpice czy jakies komixy ![]() ![]() EDIT: za kare daje wam moj wynudzialy noobski loot z dl+dragi, takie sski moge pokazywac szanowa widownio?:> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() A ja czegoś nie rozumiem. Dopóki Faxes nie napisał swojego krytycznego posta o ss'ach Kiciora, to bylo all right. Ale jak pojawiła się jedna zła opinia to nagle wszystkim się przestało podobać... wtF? Nie macie swojego zdania?
Racja, to są ss'y i POWINNO się je komentować, ale nie urażając innych.... No bez przesady, można powiedzieć: omg, nedza, żenada, żałosne ss'y ale można i tak- cóż, spróbuj dać więcej akcji, bo ten odcinek niezbyt mi się spodobał.. Enjoy the day~~
![]() |
![]() |
#2052 |
Rangers lead the way
|
![]() Tibia.pl zlagowała i 2 posty, delete this one plx0r
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 30-07-2006 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naukowcy donoszą.
Dziekuję bardzo, że poświęcają Państwo swój czas na wiadomości Astery i gróźb ze strony Kiciora.Odrazu po wyemitowaniu 3 odcinkow dzwoniły do nas telefony,że widzieli Państwo jego haniebne czyny w akcji. ![]() O to pare z nich : Atak Kiciora na bezbronnego nooba, który oskarżył go o fałszowanie " Licencji na foczkowanie " i uzywanie wallhaka na Ratach. Biega teraz bez kręgosłupa. ![]() Udało nam się uchwycić na zdjęciu Kiciora uciekającego na utani gran hurze z kasą. ![]() Gdzie uciekł Kicior ? Czy jesteśmy wstanie mu sie przeciwstawić? Skontaktowaliśmy się z jego macochą,która wie gdzie ostatnio widziano Kiciora i zamieniliśmy z nią pare słow. ![]() O to tekst naszej rozmowy: Reporterka: Dzień dubr.... kur.wa źle...jeszcze raz.... Dzień dobry Państwu. Przenieśliśmy sie ze studia do kartonu Kiciora. Zastaliśmy tam jego macoche. Miała tydzień temu bierzmowanie i chciała nam o tym opowiedzieć, oraz podobno wie gdzie ukrywa się Kicior. Stara Kiciora: Tak, Kicior to bardzo dobre dziecko.Nie wiem dlaczego nagle uciekł z pieniędzmi serwera(...) Reporterka: No tak, mu ty gadu gadu, a Kicior z cała kasą lata na fokach i składa meble w pobliskim sklepie. Stara Kiciora: OK, wporządku. Ostatnio go widziałam uciekającego w wózku z hiper-super marketu jakim jest sklep Froda w Thais.Rozpędzał się i wskakiwał na cyce klientek udając deskorolke. Widziałam to z odległości 50 metrow, ale bez trudów zauważyłam, że miał schowana jedną czeko czeko tubke i słoik bigosu za pazuchą(...)Przypomina mi się też zdarzenie jak kiedyś mnie podglądał pod prysznicem i mowił kolegą w Tibii ,że mam wielkie cyce(...) ![]() Reporterka: Haha, a to nicpoń. Będę musiała tak spróbować. Stara Kiciora: Nie obrażaj go ty głupia kur.wo. Myślisz, że jak masz mikrofonik to Ci nikt nie naje.bie? Jak się coś nie podoba to może wyskoczymy solo w trzech? Reporterka: Nie, spoczko loczko przepraszam. Stara Kiciora: Chciałam pozdrowić Koteczka i powiedzieć Lolkowi, żeby nie woził się tak na forum. Porozmawialiśmy również z komendantem policji w Pyrzogłowach koło Carlin. Komendant stołecznej policji: ![]() (...)Tak widzieliśmy ostatnio Kiciora jak kupował mleczko w tupce u Maryzy,ale zanim przyjechaly posiłki już go tam nie było. Chodzą plotki, że Kicior posiada święcące stopy Orshbaala i za chu*awacława nie możemy go złapać(...) ![]() Oczywiscie nic za darmo. Każdy kto opowie nam garść informacji gdzie znajduje się poszukiwany weźmie udział w losowaniu zegarka z wbudowanym karnetem na basen w Ab'dendriel.(...)Oczywiście utrudniąjąc nam śledztwo przeżekam, że takiej osobie osobiście wsadzę snikersa w dupe(...) Czy Kicioreq wróci z kasa którą ukradł z reklamy czeko czeko tubki ? Co na to leader gildii Rulers of Dark ? Czy minister spraw zagranicznych odstąpi od zakazu importu czeko czeko tubek do Polski ? ...dowiemy się za jakiś czas. Ostatnio edytowany przez Kic~ - 30-07-2006 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Stargard - Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Klaudia of Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Return of The Masters
Poziom: 42
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Troche SS z Knighta ;P
![]() ![]() ![]() A Tutaj DTD xD POmagalam Kumplowi ;P wiem wiem naprawde baaaardzo trudny quest ![]() ![]() Dzisiaj Klaudia kolejny ded ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak to ktoś już powiedział jestem kolekcjonerką dedów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Imię: Faxes
Poziom: 161
Skille: 99/97
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() jak by tak wyglądała moja krytyka to znaczyło by że jestem rózowym kolesiem i stukam kolegów w pupe. a odnośnie nowego "odcinka" kiciorowatego powiem tak cóż, spróbuj dać więcej akcji, bo ten odcinek niezbyt mi się spodobał... i teraz ide do kolegi w moim szpanerskim rózowym wdzianku, cześć.
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Rangers lead the way
|
![]() @ UP
Ignorancie, to że ktoś ma troche kultury to nie znaczy że jest pedałem geniuszu... Skończyłem.
![]() |
![]() |
#2059 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Imię: Faxes
Poziom: 161
Skille: 99/97
|
![]() Cytuj:
![]() a stwierdzenie ,że sski były żenujące i i mi sie podobały to tylko stwierdzenie mojej opinii i nie wydaje mi sie żeby to był brak kultury.a zdanie przytoczone przez ciebie było pedalskie jak pedał zpedalony przez stado murzynów. ja też kończe bo zaraz jakieś modek zrobi tutaj czystke hehehe który to już raz ![]()
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
|
![]() |
![]() |