![]() |
#8641 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poszedłem sobie moim kofanym 24 knightem ze skillami 48/41 na banshee
![]() ![]() ![]() Gz all ![]()
|
![]() |
#8642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Znalazłem cave botera, myśle spróboje szczescia..
![]() Po chwili wpada GM pojawia sie i czekamy... czekamy... a nasz Botter sie zatrzymał i stoi.. bo 2 minutach.. ![]() A tu stwierdzenie faktu, który kkażdy zna ![]() Skończyło sie tylko... ![]() Baba ![]() Ostatnio edytowany przez _*FunMN*_ - 30-07-2006 o 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8643 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Lestat of Dark
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dream Squad
Świat: Celesta
Poziom: 89
Skille: 20/25
Poziom mag.: 63
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8644 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#8645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: East Poland ;)
Imię: Sir Ancient-Necro
Profesja: Sorcerer
Gildia: Heaven
Świat: Celesta...
Poziom: 42+
Skille: 19/25
Poziom mag.: 48
|
![]() quescik na fibulii, dwa miłe dla oka SSki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Jelcz-Laskowice
Stan: Niegrający
Imię: Mistrzu wojcik
Profesja: Knight
Poziom: 94
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
|
![]() 5 left jakies 5 miesiecy
![]() ![]()
23:12 Bertos: Wojcik jestes moim Panem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8648 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Imię: Kazba
Gildia: ExTrEmE sQuAd
Poziom: 124
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Aff... Trojek nie skopjowales orginalnej wiadomosci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() moj druid
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i moja glowna postac maly locik z faro mielismy niestety jedna osoba okazala sie zwyklym tfiefem ale potem oddala ![]() cya
![]() |
#8650 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ancient-Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: People of Honour
Poziom: 55
|
![]() a tutaj cos ode mnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
|
![]() Zabijanie na non-pvp jest o niebo lepsze niz na pvp
![]() Ja tam bede ubijal tutaj do pierwszego warna, albo deleta ![]() Yoozek, karoleer, visqn - tak trzymac ![]() ss na biezaco z hero - visqn - evul killer ![]() ![]() btw. w dupie mam ze widac light hacka, mam ciekawsze rzeczy do noszenia niz mlw ... jak komus nie pasi to niech reportuje ... Gratz shielda - dobrze ze zlodziej oddal ... chyba pomyslal ... Ostatnio edytowany przez Kiro Cron - 31-07-2006 o 02:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() No i Dox spier****ł sobie zycie tutaj... Kto mu teraz zaufa? Zauwielbiam jeść bananyał shielda, ale oddał i przez to niema ani rarytasu ani zaufania =) Co za pouwielbiam jeść bananyus xD
No ale jego szczescie ze oddał ;> Bedzie traktowany troche ulgowo ; p Adv. ![]()
![]() |
#8653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
|
![]() @kiro
zeby nie bylo takich jak my, yoozek, karoleer czy inni, to ten swiat by zginal, kazdy bylby noobem, by ludzie nie szanowali siebie nawzajem, bo po co ? jak i tak nikt nikomu nic zrobic nie moze. Moze nooby naucza sie, dzieki takim sytuacjom jak wczoraj na tym banshee quescie(sir magnetows rox), ze na no-pvp nie moga robic wszystkiego(krasc etc.), bez ew. konsekwencji troche bylo ciezko, ale dalismy we 2 rade ![]() ![]() @down oj bys sie zdziwila, co moze poleciec z 20 lvla, czy 26~~ (pozdro Dawidequsek) jak z 8 lvla mi rh polecial, a zabijam, zeby samemu nie znoobiec, zeby miec odskocznie od troche nudnego zycia na no-pvp, bez wojen, bez pk i wcale to mnie nie doprowadza do orgazmu, a dla wyzszych lvli tez mozna zaszkodzic i to nawet nie wiesz jak... (pozdro Karoleer) heh
~~ 13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist 13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull Ostatnio edytowany przez Visqn - 31-07-2006 o 03:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8654 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: WuWuA
Imię: Shilian
Profesja: Paladin
Gildia: Budyn pwners
Poziom: 39
Skille: 73dist
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() yep, tylko, że to nie zawsze wygląda tak jak mówicie, że jest sytuacja, że jakiś 'noob' ukradnie komuś loot i ktoś go tam za to trapnie
![]() ![]() ![]() ![]() evul Madzia ![]() Ostatnio edytowany przez Shilian - 31-07-2006 o 02:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
|
![]() @Shilian
jasne, ze ubicie 20 lvl nooba to nie radosc, ale znajdz jedna osobe ktora moze powiedziec ze sie jej wbilem na hunta... a mi sie non stop wpieprzaja. A potem placza jak padna ... A juz nie powiem o ~~20 lvl na pohu co robia bo to juz wogole osobny temat "noob special ...". @Visqn Co tam bloczenie 2 behe, gsa i jakiegos shitu do tego ![]() ![]() I faktycznie trzeba uczyc niektorych respektu bo inaczej ten swiat sie calkowicie zmieni w gnoj ... a zeby nie antyluring to juz wogole karanie noobow bylo by po prostu piekne ![]() @Trojek kolejny lvl na bocie? ![]() ![]() kolejny ss na biezaco ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: K-g
Imię: Lendri
Poziom: 61
Poziom mag.: 52
|
![]() Trojek o jakim ty szczesciu mowisz ? i o ulgowym traktowaniu ;] wlasnie nie rozumiem ludzi ktorzy sie boja jak ktos im powie ze "nie masz co tu grac" "koncz z tym serwem" mi juz grozili
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Oddal shielda a wy dalej go jedziecie od zlodzieji, moze chcial go sobie potrzymac w domku a wy odrazu ze ukradl ![]()
![]() |
#8657 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: WuWuA
Imię: Shilian
Profesja: Paladin
Gildia: Budyn pwners
Poziom: 39
Skille: 73dist
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() @ Kiro
Nie mówię, że chodzi mi konkretnie o Ciebie, czy o kogoś innego z forum, czy Celesty... tylko tak ogólnie. proste, że jak się widzi kogoś kto zupełnie nie ma pojęcia o grze, czy wogóle śmierdzi debilem to aż się prosi, żeby go ouwielbiam jeść bananyać, czy trapnąc ^^ czy tak jak ten sir~ typ z banshee, n/c :s tylko mi tak szkoda tych osób normalnych które, niedawno zaczęły grać, mają jakieś pojęcie o tym coś się wokół dzieje, nie noobuja i spokojnie starają sobie na amazon camp wbić ten 13lvl a tu przychodzi ktoś i im luruje witcha i ma brechty z tego, że przed nią s*******a ![]() też dzisiaj nam (Bob, Virror & me ;p) się poszczęściło na blood herb - k set, chyba 3 p arm, p legi i ileś tam k, tylko nikt nie wpadł na pomysł ss ;{ a idąc tam cały czas im mówiłam, że k set będzie, mogłam jeszcze o p amulecie wspomnieć ;p a tutaj przeglądając ss na kompie znalazłam coś takiego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8658 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Felipe Mac'Wander
Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
|
![]() Cytuj:
Bo dla zlodzieji nie ma miejsca na Celescie ![]() p.s oddaj wkoncu tego chara temu komu go buchneles xd ![]() Baat dobze mówil tylko szkoda ze nie pomysla o tym wczesniej -.-" I jeszcze sie pomylilem -.-" sry bertos <wkur....bylem> Ostatnio edytowany przez Rosan - 31-07-2006 o 03:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |